Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Small Mammals - Furry & Cute

Small Mammals - Furry & Cute Home for the small, furry and cute mammals such as bunnies and hamsters

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-20-2011, 10:02 PM
zul langat's Avatar
zul langat zul langat is offline
Animal Lover
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 25
Rep Power: 0
zul langat is on a distinguished road
Default ada sapa2 nak jual anak GP tak?

assalammulaikum dan selamat sejahtera buat member kat petfinder...
saya zul....orang baru kat sini....kalau ada salah silap harap dimaafkan ye.
saya nak tanya.....ada sapa2 yg nak jual anak GP jenis bulu panjang....cam Peruvian atau Sheltie tak?
kalau harga ok....saya nak beli...tapi bukan harga macam kat mudah.com saya tak mau...
kawasan berdekatan kl/hulu langat je.
atau sapa2 ada nampak GP jenis tu yang ada jual kat kedai di kawasan kl....sila bagi tahu saya ye...bantuan kekawan disini amat diharapkan.
terima kasih.....

Last edited by zul langat; 02-20-2011 at 11:55 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-01-2011, 12:48 AM
zul langat's Avatar
zul langat zul langat is offline
Animal Lover
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 25
Rep Power: 0
zul langat is on a distinguished road
Default Re: ada sapa2 nak jual anak GP tak?

alhamdulillah....
tadi pi p.dickson...dah beli sepasang sheltie dan sepasang peruvian.
kat kedai tu texel pon ada...2 ekor tapi jantan comel betul.
0173267760 mawar petshop.
kedai melayu...kak tu memang peramah dan murah hati....memang tak rugi sapa pi sana. harga gp memang berpatutan. kedai dia tepi laut...memang best...boleh tengok koleksi gp dia.

Last edited by zul langat; 03-02-2011 at 11:17 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-02-2011, 01:41 AM
nani nani is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2009
Location: Kajang
Posts: 120
Rep Power: 10
nani is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nani Send a message via Skype™ to nani
Default Re: ada sapa2 nak jual anak GP tak?

Salam...Barang2 kitten murah x kat sane? tgh cari barang murah ni tuk kittenn......
Reply With Quote
  #4  
Old 03-02-2011, 10:39 AM
zul langat's Avatar
zul langat zul langat is offline
Animal Lover
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 25
Rep Power: 0
zul langat is on a distinguished road
Default Re: ada sapa2 nak jual anak GP tak?

Quote:
Originally Posted by nani View Post
Salam...Barang2 kitten murah x kat sane? tgh cari barang murah ni tuk kittenn......
ye...ok boleh tahan....nampak murah....tapi cam sangkar tu serupa harga kat kl kot....yg pasti gp nya memang murah dan cantik.
sokong le kedai bumiputera!
Reply With Quote
  #5  
Old 03-02-2011, 11:13 AM
zul langat's Avatar
zul langat zul langat is offline
Animal Lover
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 25
Rep Power: 0
zul langat is on a distinguished road
Default Re: ada sapa2 nak jual anak GP tak?


peruvian betina

peruvian jantan bulu kena trim kekawan

sheltie jantan

sheltie betina

semuanya beli kat mawar petshop PD.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-02-2011, 02:30 PM
nani nani is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2009
Location: Kajang
Posts: 120
Rep Power: 10
nani is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nani Send a message via Skype™ to nani
Default Re: ada sapa2 nak jual anak GP tak?

comel giler.. diorg jinak x? nanti turun pd nk singgah la.. petshop tu belah mane ek?
Reply With Quote
  #7  
Old 03-03-2011, 03:34 AM
zul langat's Avatar
zul langat zul langat is offline
Animal Lover
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 25
Rep Power: 0
zul langat is on a distinguished road
Default Re: ada sapa2 nak jual anak GP tak?

Quote:
Originally Posted by nani View Post
comel giler.. diorg jinak x? nanti turun pd nk singgah la.. petshop tu belah mane ek?
gp ni...dalam masa 2-3 hari kita bela dah jinak la....tapi kena selalu main2 dengan diaorang. saya pun baru bela gp....baru sebulan lebih...banyak kena belajar. dan berharap ada kekawan kat forum ni yang sudi membantu.
ni no. tel. mawar petshop: 017 3267760....cuba call kakak tu tanya camna nak pi sana. sebab saya tak biasa dgn PD ni. kakak tu peramah....dan murah hati...dia buka kedai pet pon sebab terlalu sayangkan haiwan....cam kita juga.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WET FOOD BRAND 'KUCINTA' : Jual kat mana?? origin Pet Food 9 12-28-2012 06:01 PM
Chameleon ada jual ke kat tempat kita? tawfiqzack90 Exotic 1 01-19-2011 05:46 PM
Sapa2 yang berpengalaman dgn BSH x?boleh kongsi?because i think im losing my mind with her! tedi Training & Behavioral Issues 39 10-04-2010 08:26 PM
Ada siapa2 nak jual DLH cat? RyokoDeIcchi Cats & Kittens 40 06-28-2010 03:26 PM
Berhati-hati: Penjual yang tak beretika syamry dari bangi, kl post jual terbaru kitten bernama burn yeop20an General Discussion 29 12-27-2009 04:58 PM


All times are GMT +8. The time now is 10:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.