Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-26-2011, 04:15 PM
NajmiAlwan NajmiAlwan is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 18
Rep Power: 0
NajmiAlwan is on a distinguished road
Smile nak bertanya...

ade ke spray-spray tertentu kalau kita nak matingkan kucing kita dengan kucing lain...or just letak depa ni dalam satu sangkar je? sy ade kucing betina ni nak di matekan dengan kucing jantan...and dat kucing jantan owner akan hantar dia by this week...risau plak kang dorang tak mate tapi bergaduh lak satu rumah..hehe..

ade ke sesape bleh bantu?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-26-2011, 05:14 PM
angah1234 angah1234 is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 72
Rep Power: 9
angah1234 is on a distinguished road
Default Re: nak bertanya...

Quote:
Originally Posted by NajmiAlwan View Post
ade ke spray-spray tertentu kalau kita nak matingkan kucing kita dengan kucing lain...or just letak depa ni dalam satu sangkar je? sy ade kucing betina ni nak di matekan dengan kucing jantan...and dat kucing jantan owner akan hantar dia by this week...risau plak kang dorang tak mate tapi bergaduh lak satu rumah..hehe..

ade ke sesape bleh bantu?
For my experience lah kan..kucing jantan mmg nak tapi kucing betine je susah skit..melainkan kucing betine tu betul2 on heat..senang keje..sbb mase die onheat tu dekat bontot die tu ade keluarkan satu bau bau tu yg akan menarik kucing jantan untuk memanjat so kalau kucing betine tu x onheat sia2 je la
Reply With Quote
  #3  
Old 12-27-2011, 01:35 AM
NajmiAlwan NajmiAlwan is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 18
Rep Power: 0
NajmiAlwan is on a distinguished road
Default Re: nak bertanya...

owhh...kalau camtu senang la...sebab sy pasti kucing sy tu memang on heat..agaknya bagi depa mandi sama2...then letak je dalam 1 sangkar...ok kot..hehe..tq
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
malu bertanya sesat jalan.. nazz_ace Pet Products & Services 0 04-29-2011 12:59 AM


All times are GMT +8. The time now is 09:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.