Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Travel > Photos & Diaries

Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 12-15-2008, 03:27 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default The countdown begins....kuwait - iran - turkey

alah! adalah tempat akak dah lama idam2 nak gi.heheheh!!!

mcm kat Nita gak,akak ni suka jalan tgk tempat org.biar kita jimat cermat dan dpt jln.akak rasa jauh berjalan,luas pandangan dan pengalaman.dari situ kita lebih menghargai negara sendiri.cukup makan,cukup pakai dan cukup dlm segenap segi.mmg tak sempurna tp at least much better than certain countries


Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post

.:: Waaa.... Kak June nk g Europe ek?? G mana tuh??? Best!!! Best!!! ::.
Reply With Quote
  #82  
Old 12-15-2008, 03:30 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Quote:
Originally Posted by June View Post
alah! adalah tempat akak dah lama idam2 nak gi.heheheh!!!

mcm kat Nita gak,akak ni suka jalan tgk tempat org.biar kita jimat cermat dan dpt jln.akak rasa jauh berjalan,luas pandangan dan pengalaman.dari situ kita lebih menghargai negara sendiri.cukup makan,cukup pakai dan cukup dlm segenap segi.mmg tak sempurna tp at least much better than certain countries

.:: Betul-betul... I agree... W/pun 1st time merasa g tempat org, dah terasa bertuah duduk kt malaysia ni... Huhuhu!!! Tp teringin gak nk jalan2 lagi... Tp berangan je la dulu... Tunggu ada peluang baru boleh grab... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #83  
Old 12-15-2008, 10:04 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

HHHUUUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Korang nak tau ........
Aku baru terperasan yg entah camner, masa aku dinner kat rumah Sarah b4 fly balik ke Msia ari tu, aku dah terdelete pics2 aku masa on the way to and back from Istanbul. Abisss semua gambar2 view yg cantik masa dlm train & masa visit Istanbul !!!!!!
Mak oiiii.............rasa nak meroyan dah aku nihhh.....
Apa laa malangnya nasib !!!!!!!!
Klu tak silap masa tu aku nak transfer pics from memory stick (camera) ke pen drive aku, cos memory stick aku dah full. Tetiba keluar dialog box tanya aku nak replace ke gambar2 yg ada dlm pen drive (earlier, aku dah transfer pics2 yg lain ke pen drive yg sama) sebab pics yg sedia ada dlm pen drive tu menggunakan nombor siri yg sama. Biasalaa camera, bila kita transfer 10 keping gambar ke tempat lain & lepas tu delete gambar2 tu, gambar no 11akan jadi no 1, no 12 akan jadi no 2 and so on.....Silap aku cos masa tu, sambil bz nak transfer gambar, sambil bersembang. So, bila dialog box tu tanya aku nak replace ke tak, aku click 'NO'. Then aku try lagi (masa ni aku dah lupa aku click apa). Konon ingat benda semua dah selamat ditransfer, aku delete la pics yg ada kat memory stick tu, padahal yg aku transfer benda lain & pics yg ada dlm memory stick tu aku dah delete !!!!! Itu la padahnya bila bersembang time buat kejer !!!!
Sekarang nih, harapan aku agar Sarah dapat retrieve gambar2 tu semula. Kebetulan, dia ada save pics2 tu semua dlm komputer dia tapi baru 2 ari lepas dia dah delete. Dlm recycle bin pun dah didelete. Dia nak mintak kawan dia yg ada experience retrieve balik memory tu. Kalau tak berjaya, maknanya tak ada la kenangan aku kat Istanbul melainkan yg aku capture dlm video jer

Korang semua tolong la doakan utk aku ya.
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #84  
Old 12-15-2008, 11:20 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

.:: Asslmkm... Kak Nita, jgn meroyan dulu ek... Ada software (if tak silap sbb mr mondok pernah buat dulu...) boleh recover file Sarah yg dah didelete tuh... No worry, Insya-Allah ada... As long as belum format pc I guess... Tp yg kak Nita punya, tak dapek den nk nolong do... ::.

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
HHHUUUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Korang nak tau ........
Aku baru terperasan yg entah camner, masa aku dinner kat rumah Sarah b4 fly balik ke Msia ari tu, aku dah terdelete pics2 aku masa on the way to and back from Istanbul. Abisss semua gambar2 view yg cantik masa dlm train & masa visit Istanbul !!!!!!
Mak oiiii.............rasa nak meroyan dah aku nihhh.....
Apa laa malangnya nasib !!!!!!!!
Klu tak silap masa tu aku nak transfer pics from memory stick (camera) ke pen drive aku, cos memory stick aku dah full. Tetiba keluar dialog box tanya aku nak replace ke gambar2 yg ada dlm pen drive (earlier, aku dah transfer pics2 yg lain ke pen drive yg sama) sebab pics yg sedia ada dlm pen drive tu menggunakan nombor siri yg sama. Biasalaa camera, bila kita transfer 10 keping gambar ke tempat lain & lepas tu delete gambar2 tu, gambar no 11akan jadi no 1, no 12 akan jadi no 2 and so on.....Silap aku cos masa tu, sambil bz nak transfer gambar, sambil bersembang. So, bila dialog box tu tanya aku nak replace ke tak, aku click 'NO'. Then aku try lagi (masa ni aku dah lupa aku click apa). Konon ingat benda semua dah selamat ditransfer, aku delete la pics yg ada kat memory stick tu, padahal yg aku transfer benda lain & pics yg ada dlm memory stick tu aku dah delete !!!!! Itu la padahnya bila bersembang time buat kejer !!!!
Sekarang nih, harapan aku agar Sarah dapat retrieve gambar2 tu semula. Kebetulan, dia ada save pics2 tu semua dlm komputer dia tapi baru 2 ari lepas dia dah delete. Dlm recycle bin pun dah didelete. Dia nak mintak kawan dia yg ada experience retrieve balik memory tu. Kalau tak berjaya, maknanya tak ada la kenangan aku kat Istanbul melainkan yg aku capture dlm video jer

Korang semua tolong la doakan utk aku ya.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #85  
Old 12-16-2008, 08:19 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Nita,
relax kay....jgn meroyan . mungkin kwn sarah boleh tolong tu.
sama2 la kita berdoa ye....
Reply With Quote
  #86  
Old 12-16-2008, 11:38 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Thanks Mondok & Zai.....
Sarah masih belum cakap apa2 lagi.....dan aku setengah giler kat sini menunggu sama ada berjaya ke tak kawan dia retrieve file tu. Korang bayangkan la klu benda ni jadi kat korang.....tentu frust kan ? Yg buat aku tambah frust tu sebab aku sendiri yg careless. Dah la careless, almost 2 mgu dah balik Msia, baru perasan pics2 tu semua tak ada (sebab aku bz dgn tesis aku & nak raya haji). Lg satu sebab aku tak jumpa USB cable camera aku & malas pulak nak charge bateri camera. Tu yg aku tak check camera aku smpai 2 minggu !!! Klu aku perasan awal, Sarah pun belum delete file tu
Mondok, cuba ko tny hb ko, apa nama software tu ?

June - Waaaa.....ko nak gi Europe ke ? Which part ? Kata org, eastern Europe lagi cantik dari western Europe. So klu ko berhajat nak tenguk semua on several trips, tgk la western dulu, sebab klu tgk eastern, nanti bila tgk western, dah tak rasa cantik pulak. Klu ada rezeki, akak pun nak gi eastern Europe - Chezch, Bulgaria, Hungary, Poland etc...
And aku setuju dgn korang........dah 30 negara aku visit, walau cantik camner sekalipun, aku tetap rasa bertuahnya menjadi anak Malaysia
Kat bawah ni pics masa ski. Haa....gini laa yg dinamakan 'whiteout' situation. Visibility very low. Tak nampak apa kecuali putih semata2.
Pic 1 - Anak aku Ica
Pic 2 - Aku. Building yg nampak dlm pic tu adalah cabin tpt skier berehat.
Pic 3 - Anak aku atas swing chair. Klu dia tak jerit panggil aku, memang aku tak tau pun dia yg ada atas swing chair tu & aku kena zoom kan camera utk capture pic tu.
Pic 4 - Anak aku yg dah kesejukan cos snow cap dia dah hilang entah ke mana.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC03865.jpg
Views:	137
Size:	33.1 KB
ID:	2456   Click image for larger version

Name:	DSC03869.jpg
Views:	141
Size:	42.5 KB
ID:	2457   Click image for larger version

Name:	DSC03879.jpg
Views:	131
Size:	15.2 KB
ID:	2458   Click image for larger version

Name:	DSC03875.jpg
Views:	139
Size:	48.7 KB
ID:	2460  
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...

Last edited by anitayusof00; 12-16-2008 at 11:51 AM.
Reply With Quote
  #87  
Old 12-16-2008, 02:30 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

.:: Salam kak nita, smlm saya dah tny mr mondok apa nama software tu dia kata Undeleteplus. Rasanya boleh dpt dr internet... Hope kawan kak nita tu dpt retrieve balik file tu. Actually saya pun pernah kena, file ofis plak tuh, yg membuatkannya lebih membara ialah, pc saya tuh dah format. So, software tu tak boleh guna la sbb takleh nk retrieve langsung...

Whiteout situation tu kami pernah rasa masa mula2 try main ski, masa tu nmpk hubby je kt depan plus snow tgh turun lebat... Ekekek!!! ::.


Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Thanks Mondok & Zai.....
Sarah masih belum cakap apa2 lagi.....dan aku setengah giler kat sini menunggu sama ada berjaya ke tak kawan dia retrieve file tu. Korang bayangkan la klu benda ni jadi kat korang.....tentu frust kan ? Yg buat aku tambah frust tu sebab aku sendiri yg careless. Dah la careless, almost 2 mgu dah balik Msia, baru perasan pics2 tu semua tak ada (sebab aku bz dgn tesis aku & nak raya haji). Lg satu sebab aku tak jumpa USB cable camera aku & malas pulak nak charge bateri camera. Tu yg aku tak check camera aku smpai 2 minggu !!! Klu aku perasan awal, Sarah pun belum delete file tu
Mondok, cuba ko tny hb ko, apa nama software tu ?

June - Waaaa.....ko nak gi Europe ke ? Which part ? Kata org, eastern Europe lagi cantik dari western Europe. So klu ko berhajat nak tenguk semua on several trips, tgk la western dulu, sebab klu tgk eastern, nanti bila tgk western, dah tak rasa cantik pulak. Klu ada rezeki, akak pun nak gi eastern Europe - Chezch, Bulgaria, Hungary, Poland etc...
And aku setuju dgn korang........dah 30 negara aku visit, walau cantik camner sekalipun, aku tetap rasa bertuahnya menjadi anak Malaysia
Kat bawah ni pics masa ski. Haa....gini laa yg dinamakan 'whiteout' situation. Visibility very low. Tak nampak apa kecuali putih semata2.
Pic 1 - Anak aku Ica
Pic 2 - Aku. Building yg nampak dlm pic tu adalah cabin tpt skier berehat.
Pic 3 - Anak aku atas swing chair. Klu dia tak jerit panggil aku, memang aku tak tau pun dia yg ada atas swing chair tu & aku kena zoom kan camera utk capture pic tu.
Pic 4 - Anak aku yg dah kesejukan cos snow cap dia dah hilang entah ke mana.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #88  
Old 12-16-2008, 03:11 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Mondok....akak dah PM ko...
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #89  
Old 12-16-2008, 03:23 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

.:: Dah reply... ::.
Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Mondok....akak dah PM ko...
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #90  
Old 12-16-2008, 06:46 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Thanks Mondok & Zai.....
Sarah masih belum cakap apa2 lagi.....dan aku setengah giler kat sini menunggu
Pic 1 - Anak aku Ica
Pic 2 - Aku. Building yg nampak dlm pic tu adalah cabin tpt skier berehat.
Pic 3 - Anak aku atas swing chair. Klu dia tak jerit panggil aku, memang aku tak tau pun dia yg ada atas swing chair tu & aku kena zoom kan camera utk capture pic tu.
Pic 4 - Anak aku yg dah kesejukan cos snow cap dia dah hilang entah ke mana.









Nita,
harap your pics kat Istanbul could be retrieved.
kalau tak saya pun x dpt tengok Istanbul and the rest of your journey
Reply With Quote
  #91  
Old 12-17-2008, 12:53 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Betul la Zai...
Aku pun harap begitu juga. Kejap gi nak pergi satu komputer shop & minta diaorg try retrieve balik memory tu. Klu tak berjaya, kena la tunggu the Mondoks balik Msia & mintak Mr Mondok tolong check kan.
Thanks again for enlarging the pics
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #92  
Old 12-17-2008, 06:01 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

.:: kak nita, dah dpt retrieve gmbr tu ke??? Kami balik ujung bulan ni. Apa2 hal nnt saya PM/SMS kat kak nita. ::.

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Betul la Zai...
Aku pun harap begitu juga. Kejap gi nak pergi satu komputer shop & minta diaorg try retrieve balik memory tu. Klu tak berjaya, kena la tunggu the Mondoks balik Msia & mintak Mr Mondok tolong check kan.
Thanks again for enlarging the pics
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #93  
Old 12-17-2008, 06:03 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Baru jer hantar memory stick tu ke kedai komputer. Cina tu suruh tinggalkan kat situ sebab dia tgh bz. By tmrw, baru boleh tau sama ada dapat retrieve ke tak.
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #94  
Old 12-17-2008, 06:26 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Baru jer hantar memory stick tu ke kedai komputer. Cina tu suruh tinggalkan kat situ sebab dia tgh bz. By tmrw, baru boleh tau sama ada dapat retrieve ke tak.
.:: Okie... Hope Cina tu dpt tolong kak nita... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #95  
Old 12-18-2008, 10:41 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Alhamdulillah...tadi aku call cina kedai komputer tu & dia kata dia dah dapat retrieve. Tapi banyak sgt pics (yg lama2 dah delete) yg dikeluarkan semula & dia pun tak tau mana satu pics yg aku nak. So, petang esok after balik dari KL baru aku boleh pergi & check sendiri. Harap2 semua yg aku nak tu dapat la balik keseluruhannya.
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #96  
Old 12-19-2008, 10:37 AM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

huhu.. xpa.. kalau delete kat pendrive ke.. memory stick ke.. ok lagi.. kang kalau dah meroyan.. terdelete dr owner punya memory.. lagi la payah... chihihihihi

anyway... good to hear that all data dah boleh retrieved... so kene tunggu la ek gamaknya gamba tu nak di upload... hihihihi
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #97  
Old 12-21-2008, 01:30 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Hahaha Chemonk....Aku tak jadi meroyan cos pics2 tu dah berjaya diselamatkan. Cuma kualiti gambar ada sikit kureng laa....Tak kira la tu....janji dapat balik. At the moment, aku tgh bz. Nanti aku uploadkan pics2 yg lain.
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #98  
Old 12-25-2008, 11:58 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Seperti yg dijanjikan, di sini aku uploadkan gambar2 pemandangan yg mengasyikkan yg diambil dari Trans Asia Express sepanjang perjalanan dari Tehran ke Istanbul. Perjalanan ini melalui kawasan berbukit2 pasir @ batu-batan (Iran) dan apabila memasuki Turki, train menyusuri Murat Nehri (Murat River), kawasan pedalaman, gunung-ganang dll. Sesetengah pics blur sikit cos diambil sewaktu train sedang bergerak. Enjoy.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	12.jpg
Views:	192
Size:	97.7 KB
ID:	2640   Click image for larger version

Name:	23.jpg
Views:	214
Size:	101.0 KB
ID:	2641   Click image for larger version

Name:	36.jpg
Views:	217
Size:	118.2 KB
ID:	2642   Click image for larger version

Name:	38.jpg
Views:	195
Size:	158.2 KB
ID:	2643   Click image for larger version

Name:	50.jpg
Views:	181
Size:	78.3 KB
ID:	2644  

Click image for larger version

Name:	52.jpg
Views:	191
Size:	122.5 KB
ID:	2645   Click image for larger version

Name:	53.jpg
Views:	189
Size:	177.0 KB
ID:	2646   Click image for larger version

Name:	54.jpg
Views:	195
Size:	215.3 KB
ID:	2647   Click image for larger version

Name:	59.jpg
Views:	177
Size:	66.9 KB
ID:	2648   Click image for larger version

Name:	68.jpg
Views:	186
Size:	147.4 KB
ID:	2649  

__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #99  
Old 12-25-2008, 01:04 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Lagi view from Trans Asia Express...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	8.jpg
Views:	220
Size:	72.2 KB
ID:	2660   Click image for larger version

Name:	19.jpg
Views:	183
Size:	85.3 KB
ID:	2661   Click image for larger version

Name:	31.jpg
Views:	181
Size:	94.5 KB
ID:	2662   Click image for larger version

Name:	32.jpg
Views:	178
Size:	54.7 KB
ID:	2663   Click image for larger version

Name:	41.jpg
Views:	192
Size:	119.9 KB
ID:	2664  

__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #100  
Old 12-25-2008, 01:36 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

.:: Hooorreeeyyy!!! Berjaya retrieve gamabr2 tu balik ye kak... Alhamdulillah... Asalkan dapat balik, even kualiti down sket... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.