Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01-01-2009, 05:25 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Happy Birthday to Simple n OreoX!



[/CENTER]
Have a Blast Birthday and May God fulfill all your good wishes and Good Luck in all your future undertakings.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-01-2009, 08:20 PM
firdaruddin's Avatar
firdaruddin firdaruddin is offline
Meow's Pets
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bangi, Selangor
Posts: 573
Rep Power: 12
firdaruddin is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to firdaruddin
Default Re: Happy Birthday to Simple n OreoX!

selamat hari lahir..ingat..dah tua dah tau.. :p
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 01-08-2009, 08:14 PM
simple simple is offline
-
 
Join Date: Oct 2008
Location: PJ, Malaysia
Posts: 90
Rep Power: 12
simple is on a distinguished road
Red face Re: Nak mintak maaf byk byk ... Pakcu & Fird

Dear Pakcu & Fird,
Baru ternampak benang yg nih.
Sendiri terkezut - pasal kiter pun terlupa kiter x tulis b'date sebenar; cuma thn lahir jer x jauh. Tak terfikir pun ada org ambil kesah . Tu pasal main hentam jer masa register dulu.
Aduuuiiii ... segannyer saya...
Oleh itu nak mintak berbyk maaf kat Pakcu & Fird, and semua forumers yg munkin terbaca benang nih. Bukan nak berbohong, cuma maybe my own attitude yg tak ambil berat sgt pasal nak isi personal details (Ezer & gang, dears, pl don't ban me for this ). Mmglah i can just keep quiet, and nobody will notice, tp sendiri rasa bersalah.

On the other side, mmg terharu ada members yg ambil kesah ttg forumers yg register kat sini. Klu betul ini my b'day, mmg i happy sesgt. (Tp skrg nih my face jd merah padam sbb adui segannyer. ).

Please accept a humble million apologies from me. I'll keep your wishes for the next few mths, if you don't mind.

(Klu pi kedai Pakcu, nak tutup muka pasal malu.)

- simple -
Reply With Quote
  #4  
Old 01-08-2009, 08:29 PM
dog is my buddy's Avatar
dog is my buddy dog is my buddy is offline
PetFinder Moderator
 
Join Date: May 2008
Location: Penang
Posts: 2,359
Rep Power: 14
dog is my buddy has disabled reputation
Default Re: Nak mintak maaf byk byk ... Pakcu & Fird

Simple,
Why you need apology! I accept your humble million apologies. Welcome to Petfinder.my
__________________
Please review Petfinder Forum Rules , or if you are new, or have not yet read them, please get familiar with them. Thanks. Petfinder Forum rules

Sometimes,things in life are out of our control. We just need to accept the fact.
Rocky, Ricky and Rusty is my best friend.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-08-2009, 09:32 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Nak mintak maaf byk byk ... Pakcu & Fird

Quote:
Originally Posted by simple View Post
Dear Pakcu & Fird,
Baru ternampak benang yg nih.
Sendiri terkezut - pasal kiter pun terlupa kiter x tulis b'date sebenar; cuma thn lahir jer x jauh. Tak terfikir pun ada org ambil kesah . Tu pasal main hentam jer masa register dulu.
Aduuuiiii ... segannyer saya...
Oleh itu nak mintak berbyk maaf kat Pakcu & Fird, and semua forumers yg munkin terbaca benang nih. Bukan nak berbohong, cuma maybe my own attitude yg tak ambil berat sgt pasal nak isi personal details (Ezer & gang, dears, pl don't ban me for this ). Mmglah i can just keep quiet, and nobody will notice, tp sendiri rasa bersalah.

On the other side, mmg terharu ada members yg ambil kesah ttg forumers yg register kat sini. Klu betul ini my b'day, mmg i happy sesgt. (Tp skrg nih my face jd merah padam sbb adui segannyer. ).

Please accept a humble million apologies from me. I'll keep your wishes for the next few mths, if you don't mind.

(Klu pi kedai Pakcu, nak tutup muka pasal malu.)

- simple -
Alaa Simple. Tak kisah pun... Tapi Pakcu sanjung sangat2 sikap simple tu. Pakcu pun dulu masuk sini tak bagi detail yg betul, tp bila ada yg wish bday tu Pakcu rasa terkejut lak. Rupanyer ada yg gi kampong sebelah n wish lak kat sini. So, Pakcu dah PM andy suruh ubah ke tarikh yang betul.... Kalau ikut tarikh Pakcu bg dulu kat sini tak lama dah tu...hehehe..
Dont worry Darling.... tak yah tutup muka bila dtg kedai Pakcu nanti.... relax jer... rasa kelakar ada gak hehehe...
Reply With Quote
  #6  
Old 01-09-2009, 10:17 AM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 13
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Happy Birthday to Simple n OreoX!

Epi BufDay gak Yer.......
x kisah la...
kadang2 mmg kita x perasan..
nk2 plak kalo jarang online..
tau2 dah terlepas banyak page..
niwei,
moga panjang umur, murah rezeki,
dikurniakan kesihatan yg berkekalan, awet muda
& bahagia dunia akhirat...
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #7  
Old 01-21-2009, 07:33 PM
simple simple is offline
-
 
Join Date: Oct 2008
Location: PJ, Malaysia
Posts: 90
Rep Power: 12
simple is on a distinguished road
Default Thanx

Hi frens,

(i know dis is ole story, but i just don't feel nice closing this thread unanswered. anyway - - -).

Tnx for the reply posts, for the Welcome, for the Bufday wish, ...
Sorry i took a longer time to reply tho. Busy berlari sana sini nak siapkan projek & assignments. Surfing internet pun sbb nak baca email klu ada tambahan kerja (aaaand play sudoku once in a while ).

Glad some nice frens gave me pointers to drop by this lively kampung, and I look forward to more cats pictures from our fellow forumers ... and wonder camner nak make my slim kampung cats fatter without having to neuter them.

Berangan saja laaa ...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Happy Birthday Babycico! abgraldo Coffee Room 9 11-24-2008 03:18 PM
Happy Birthday Fazli Daniel Coffee Room 16 10-28-2008 08:59 AM
.:: Happy Birthday, MyComot!!! (^_^) ::. BabyZee Coffee Room 25 10-24-2008 02:43 PM
Happy Birthday Fazli Daniel Coffee Room 0 10-20-2008 09:08 AM
.:: Happy Birthday Syunichi!!! (^_^) ::. BabyZee Coffee Room 9 09-16-2008 09:41 PM


All times are GMT +8. The time now is 08:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.