Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Travel > Photos & Diaries

Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 12-10-2008, 10:00 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 11
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

TQ banyak2 sebab tlg besorkan gambar. Aku dah lupa camner nak membesorkannya. Lepas ni, boleh la tlg lagi utk pics2 yg lain ehh ?
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #62  
Old 12-11-2008, 12:34 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 11
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Gambar2 Iranian cuisine
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC02962.jpg
Views:	175
Size:	166.4 KB
ID:	2325   Click image for larger version

Name:	DSC03217.jpg
Views:	181
Size:	166.3 KB
ID:	2326  
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #63  
Old 12-11-2008, 01:11 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 11
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Gambar2 masjid kat Iran
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC03186.jpg
Views:	169
Size:	288.5 KB
ID:	2327   Click image for larger version

Name:	DSC03230.jpg
Views:	176
Size:	161.2 KB
ID:	2328   Click image for larger version

Name:	DSC03234.jpg
Views:	159
Size:	324.1 KB
ID:	2329   Click image for larger version

Name:	DSC03248.jpg
Views:	185
Size:	260.4 KB
ID:	2330   Click image for larger version

Name:	DSC03251.jpg
Views:	177
Size:	259.6 KB
ID:	2331  

Click image for larger version

Name:	DSC03255.jpg
Views:	109
Size:	240.0 KB
ID:	2332  
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #64  
Old 12-11-2008, 01:27 AM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Alhamdulilah, kembalinyer Nita dgn selamat ke bumi Malaysia yang aman damai nih. Teruja tgk pic2 tu, ternganga dgn keindahan ciptaan Allah SWT. Moga-moga, dengan jauhnya kembara Nita tu, akan lagi mendekatkan Nita dan kita semua denganNYA. Amin...
Reply With Quote
  #65  
Old 12-11-2008, 01:42 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 11
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Lagi gambar.......
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC02913.jpg
Views:	168
Size:	259.3 KB
ID:	2333   Click image for larger version

Name:	DSC02914.jpg
Views:	180
Size:	122.7 KB
ID:	2334   Click image for larger version

Name:	DSC02916.jpg
Views:	158
Size:	218.7 KB
ID:	2335   Click image for larger version

Name:	DSC03002.jpg
Views:	162
Size:	191.0 KB
ID:	2336   Click image for larger version

Name:	DSC03007.jpg
Views:	177
Size:	53.8 KB
ID:	2337  

__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #66  
Old 12-11-2008, 02:07 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 11
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Gambar lagi daaa....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC03124.jpg
Views:	163
Size:	134.4 KB
ID:	2338   Click image for larger version

Name:	DSC03255.jpg
Views:	163
Size:	240.0 KB
ID:	2339   Click image for larger version

Name:	DSC03297.jpg
Views:	151
Size:	243.3 KB
ID:	2340   Click image for larger version

Name:	DSC03312.jpg
Views:	161
Size:	134.3 KB
ID:	2341   Click image for larger version

Name:	DSC03322.jpg
Views:	162
Size:	177.1 KB
ID:	2342  

Click image for larger version

Name:	DSC03329.jpg
Views:	156
Size:	159.9 KB
ID:	2343   Click image for larger version

Name:	DSC03347.jpg
Views:	189
Size:	186.2 KB
ID:	2344   Click image for larger version

Name:	DSC03356.jpg
Views:	160
Size:	185.3 KB
ID:	2345  
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #67  
Old 12-11-2008, 05:17 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
TQ banyak2 sebab tlg besorkan gambar. Aku dah lupa camner nak membesorkannya. Lepas ni, boleh la tlg lagi utk pics2 yg lain ehh ?

hehe...no problem nita.....
Reply With Quote
  #68  
Old 12-11-2008, 05:26 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Gambar2 Iranian cuisine




nampak mcm sedapnyer.....
Reply With Quote
  #69  
Old 12-11-2008, 05:44 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Gambar2 masjid kat Iran










wow...

Last edited by adamyala; 12-11-2008 at 06:31 AM.
Reply With Quote
  #70  
Old 12-11-2008, 06:07 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Gambar lagi daaa....
















bestnyer.....
tu anak nita ke ? handsome...mcm arab jugak la...

Last edited by adamyala; 12-11-2008 at 06:30 AM.
Reply With Quote
  #71  
Old 12-11-2008, 06:22 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Lagi gambar.......
Nita - di Golestan Palace


Bunga ros puteh (besonyer) kat Golestan Palace








nita.....bestnyer....mcm saya lak gi travel nih....terujer sgt...
gambar 1st & 2nd takde caption ke ?
pic 5 - wah...mata kucing mcm lampu torchlight ...wakaka

Last edited by adamyala; 12-13-2008 at 02:16 PM.
Reply With Quote
  #72  
Old 12-11-2008, 11:46 AM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

gambo all black travel agency staff tu... yg belakang paling kanan tu mcm angelina jolie.... tu dah kawin ke.. kalau tak nak merisik nih... hahahahaha....
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #73  
Old 12-11-2008, 02:07 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 11
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Zai,
Thanks for enlarging the pics. Really appreciate it. Ada lagi yg aku nak post nih....Later.
Itu pic anak aku laa....Ica (Emiershah Izkandar), 14 tahun. Hensem ? Ehemmmmm....tgk la mak dia dulu Dia ni pantang nampak tempat tinggi, kira nak memanjat jer...Masa kat Iran, setiap masa local dok tanya dia "Are you Iranian?". Dia pun dah tak kuasa nak jawab dah....Then masa kat Istanbul, ada la satu grup school girls....according to anak aku, dia tau bebudak tu sengaja langgar bahu dia sebab nak mengorat dia . Lepas tu they all kata "Sorry", dan anak aku kata "It's allright". Lepas tu anak aku blah. Then menyesal pulak sebab tak mintak email address sebab bebudak tu punya la cunnn . Ishhh....gatal gak anak teruna aku nihhh
Makanan kat sana mmg sedap. MMMMM....Yummy....
Pic 1 tu kat Golestan Palace.
Pic 2 gambar bunga ros yg gedabak2 kat Golestan Palace gak. Banyak bunga ros yg mcm2 kaler kat Iran ni. Geram aku tenguk. Sebab selain dari kucen, aku pun suka bunga.
Pic yg nampak mata kucen cam torchlight tu kat Sadabad Palace. Anak aku cuba gi dekat dia nak amik gambar tapi dia lari. So dpt amik dari jauh jer & hari pun dah gelap. Tu yg nampak bijik mata jer .
Chemonk - Betul laaa.....Aku bun baru perasan muka dia cam Angelina Jolie. Tapi klu tgk depan2, dlm ramai2 tu, yg paling cun adalah yg sebelah dia tu.Mcm anak patung. Semua tu belum kawin kecuali yg baris belakang, no 2 dari kiri. Itu pun masa aku amik gambar tu, dia baru 3 ari kawin. Dia dtg ofis tu htr manisan & kek. Dgn aku sekali pun dapat merasa Klu ko berkenan, nanti aku cari balik kad travel agency tu. Rasanya ada email address kot
Nik - Kata org tua2....'Tepuk dada tanya selera'. Betul tak ???
Pakcu - Thanks. Pakcu pergi la pulak...sementara America belum serang Iran nihh. Tapi smlm aku baca paper kata Iran earthquake, 5.3 pada skala richter. Mak oii....nasib baik dah balik Msia
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #74  
Old 12-12-2008, 10:00 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 12
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

kak nita..( dgn sore ala2 sengau)

lawa2 nye...gambor2 tu...teruja weiii...

tggu aku meletop lah dulu..pehtu nak wat balik camni...wakakaka...
niat tu dah ada...kena kompoi duit dari skrg la...baru best jln....

wat masa ni...aku jalan dalam mesia dulu la....tak larat nak jln jauh2...
badan memberat...
__________________
Reply With Quote
  #75  
Old 12-12-2008, 11:44 AM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

bestnyer...
x merasa la nak g jenjalan cam akak nih....huhuuhuhuh....

kalo dapat makan angin ke siam ke..bali ker..
pun dah kira best giler dah tuh asalkan kuar dr Mesia nih...
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #76  
Old 12-12-2008, 07:02 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Zai,
Thanks for enlarging the pics. Really appreciate it. Ada lagi yg aku nak post nih....Later.

Itu pic anak aku laa....Ica (Emiershah Izkandar), 14 tahun. Hensem ? Ehemmmmm....tgk la mak dia dulu Dia ni pantang nampak tempat tinggi, kira nak memanjat jer...Masa kat Iran, setiap masa local dok tanya dia "Are you Iranian?". Dia pun dah tak kuasa nak jawab dah....Then masa kat Istanbul, ada la satu grup school girls....according to anak aku, dia tau bebudak tu sengaja langgar bahu dia sebab nak mengorat dia . Lepas tu they all kata "Sorry", dan anak aku kata "It's allright". Lepas tu anak aku blah. Then menyesal pulak sebab tak mintak email address sebab bebudak tu punya la cunnn . Ishhh....gatal gak anak teruna aku nihhh
Makanan kat sana mmg sedap. MMMMM....Yummy....
Pic 1 tu kat Golestan Palace.
Pic 2 gambar bunga ros yg gedabak2 kat Golestan Palace gak. Banyak bunga ros yg mcm2 kaler kat Iran ni. Geram aku tenguk. Sebab selain dari kucen, aku pun suka bunga.
Pic yg nampak mata kucen cam torchlight tu kat Sadabad Palace. Anak aku cuba gi dekat dia nak amik gambar tapi dia lari. So dpt amik dari jauh jer & hari pun dah gelap. Tu yg nampak bijik mata jer .
Chemonk - Betul laaa.....Aku bun baru perasan muka dia cam Angelina Jolie. Tapi klu tgk depan2, dlm ramai2 tu, yg paling cun adalah yg sebelah dia tu.Mcm anak patung. Semua tu belum kawin kecuali yg baris belakang, no 2 dari kiri. Itu pun masa aku amik gambar tu, dia baru 3 ari kawin. Dia dtg ofis tu htr manisan & kek. Dgn aku sekali pun dapat merasa Klu ko berkenan, nanti aku cari balik kad travel agency tu. Rasanya ada email address kot
Nik - Kata org tua2....'Tepuk dada tanya selera'. Betul tak ???
Pakcu - Thanks. Pakcu pergi la pulak...sementara America belum serang Iran nihh. Tapi smlm aku baca paper kata Iran earthquake, 5.3 pada skala richter. Mak oii....nasib baik dah balik Msia
No hal nita...
kalau ada gambar lagi ....boleh tengok lagi tempat2 best yg nita pegi tu.
nak pegi sendiri tak tahu bila
ni pun dah bertuah rasanyer nita sudi kongsi citer dan gambar2 tu

wah....Ica dah ramai peminat ek ? sampai kat Iran pun kene ushar ngan girls kat sana...watch out nita....he is gonna break a lot of hearts
Reply With Quote
  #77  
Old 12-14-2008, 06:44 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 11
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Hahaha...
Imann, ko tengah memberat ? Sabo...sabo....tunggu laa dah ringan nanti, boleh 'terbang' balik.....
abzalia - Sebenarnya, apa2 pun dlm hidup ni, kita yg memutuskan. Mcm akak nih, gaji bukan byk mana pun, faham2 jer la kerja gomen. Tapi klu nak travel, kena la korban sikit. Pejam mata & pekakkan telinga bila ada sale, rajin2kan diri memasak sebab lebih jimat berbanding beli lauk tunjuk etc....Klu tak gitu, camner nak save duit utk jenjalan. Betul tak ???
Zai - Ishhh....ko ni menakutkan aku jer.....Lagi anak2 membesar, lagi 'seram' aku memikirkan. Ko pun ada anak dara, tentu faham apa yg aku rasa
Tlg besaukan gbr2 kat bawah ehh....Aku masih tgu cd dari kwn aku, dia tak htr lagi. Gbr2 view atas Trans Asia Train train guna kamera dia cos kamera aku utk shoot video.
Pic 1 - Sunset kat Yazd Desert
Pic 2 - Kat desert yg sama, tapi pic diambil at the other side yg tak menghadap sunset.....best tgk org main paragliding
Pic 3 - Dlm Trans Asia Express (Iranian train)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC03401.jpg
Views:	165
Size:	34.5 KB
ID:	2418   Click image for larger version

Name:	DSC03397.jpg
Views:	141
Size:	77.4 KB
ID:	2419   Click image for larger version

Name:	DSC03478.jpg
Views:	154
Size:	142.7 KB
ID:	2425  
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #78  
Old 12-14-2008, 09:07 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Hahaha...
Imann, ko tengah memberat ? Sabo...sabo....tunggu laa dah ringan nanti, boleh 'terbang' balik.....
abzalia - Sebenarnya, apa2 pun dlm hidup ni, kita yg memutuskan. Mcm akak nih, gaji bukan byk mana pun, faham2 jer la kerja gomen. Tapi klu nak travel, kena la korban sikit. Pejam mata & pekakkan telinga bila ada sale, rajin2kan diri memasak sebab lebih jimat berbanding beli lauk tunjuk etc....Klu tak gitu, camner nak save duit utk jenjalan. Betul tak ???
Zai - Ishhh....ko ni menakutkan aku jer.....Lagi anak2 membesar, lagi 'seram' aku memikirkan. Ko pun ada anak dara, tentu faham apa yg aku rasa
Tlg besaukan gbr2 kat bawah ehh....Aku masih tgu cd dari kwn aku, dia tak htr lagi. Gbr2 view atas Trans Asia Train train guna kamera dia cos kamera aku utk shoot video.

Pic 1 - Sunset kat Yazd Desert
Pic 2 - Kat desert yg sama, tapi pic diambil at the other side yg tak menghadap sunset.....best tgk org main paragliding
Pic 3 - Dlm Trans Asia Express (Iranian train)

apa nangeh plak Nita
saya gurau jer....I m sure Ica will grow up to be a fine gentleman
jom kita doakan anak2 kita jadi org baik2 , beriman , berjaya nanti ...amin...


SUNSET KAT YAZD DESERT


ORANG MAIN 'PARAGLIDING' KAT YAZD DESERT


DALAM TRANS ASIA EXPRESS TRAIN (IRANIAN TRAIN)

Last edited by adamyala; 12-14-2008 at 10:00 PM.
Reply With Quote
  #79  
Old 12-15-2008, 02:36 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default The countdown begins....kuwait - iran - turkey

akak setuju dgn ko Nik.heheheh!!! susah kahwin dgn org luar.budaya,agama klu lain.lg fening.kawan akak kahwin dgn mat salleh time kahwin,turun dari pelamin buka champagne terus cheers!! pitam mak bapa kawan akak tgk menantu jantan mcm tu.smp skrg akak kesian dgn kwn akak.suami tak nak sembahyang,tak nak posa.smp mati kwn akak kena tanggung dosa suami dia

by the way kak nita,seronok gila nampak gambar2 akak ni.tgk dunia luar dan tempat org mmg seronok gila kan kak.heheheh!! tgh kumpul duit byk2 nak gi Europe thn depan dgn adik. itu pun klu ekonomi tak merundum sgt.

Quote:
Originally Posted by nik_tropicana View Post
hehehehe...cari yang tempatan je la kak..hehehehe..banyak masalah bercinta antara benua nie kak nita..

klu nak kawin org luar negara - kne ade duit bwk fmly nek kapalterbang (time meminang), convert duit lagi (RM ke Paun Sterling ), kne blaja bahasa ibunda (paling busuk bahasa inggeris) dan lain2...

klu nak kawin org kita - xpayah nek kapal terbang..klu sabah/sarawak pun, nek AirAsia or MAS (murah), xpayah convert duit.., guna bahasa melayu dll...

suma di atas hanya gurau semata2..pucuk pangkal pada hati..
Reply With Quote
  #80  
Old 12-15-2008, 03:08 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: The countdown begins....kuwait - iran - turkey

Quote:
Originally Posted by June View Post
by the way kak nita,seronok gila nampak gambar2 akak ni.tgk dunia luar dan tempat org mmg seronok gila kan kak.heheheh!! tgh kumpul duit byk2 nak gi Europe thn depan dgn adik. itu pun klu ekonomi tak merundum sgt.

.:: Waaa.... Kak June nk g Europe ek?? G mana tuh??? Best!!! Best!!! ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.