Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 09-16-2009, 03:11 PM
nik_tropicana's Avatar
nik_tropicana nik_tropicana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,146
Rep Power: 13
nik_tropicana is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*


saya, nik_tropicana mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin sepanjang saya berforum disini..kot-kot ade terkasar bahasa saya menyusun 10 jari memohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki...semoga forumers PF gembira dihari lebaran ini....pada yang membawa kenderaan, berhati-hati..selamat pergi dan selamat balik...
__________________
Reply With Quote
  #22  
Old 09-16-2009, 04:04 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 12
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Quote:
Originally Posted by June View Post
Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada suma forumers yg pernah berjumpa & yg blm pernah berjumpa tp selalu borak kat sini.Mohon maaf dan ampun dari hujung rambut smp hujung kaki klu ada terlaser2 dan terkasar bahasa.

Tahun ni raya kat KL.sungguhlah boring tahun depan pula baru beraya kat KK.
takpe june.. sama2 la beraya kat sini... hehehe..
Reply With Quote
  #23  
Old 09-17-2009, 08:09 AM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 12
euanna is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Di kesempatan ni, Yan nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri, Maaf Zahir & Batin pada semua yang saya pernah jumpa, tak pernah jumpa, yang pernah bertegur sapa dan yang tak pernah saya tergur sapa gak .

Mintak maaf banyak2 kalau ada tersalah silap, terkasar bahasa sepanjang perkenalan saya dgn kawan2 di sini.

P/S: Hari ni saya balik JB angkut anak2 bulus! Kita jumpa lagi lepas raya!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Happy cats.jpg
Views:	60
Size:	38.2 KB
ID:	7368  
Reply With Quote
  #24  
Old 09-17-2009, 09:06 AM
habidaiya's Avatar
habidaiya habidaiya is offline
saanggaaatt suke MeOwww!
 
Join Date: Apr 2009
Location: near to dewan bahasa & pustaka KL
Posts: 268
Rep Power: 11
habidaiya is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to habidaiya Send a message via Skype™ to habidaiya
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Dengan ingatan tulus ikhlas..

saya habidaiya ingin mengucapkan selamat hari raya aidifitri
dengan rendah diri ingin memohon maaf zahir dan batin
kepada ahli keluarga PF di atas kesalahan yang tidak saya sengajakan
semoga kehadiran saya di sini diterima dengan seadanya..
di doakan kepada semua agar aidilfitri tahun ini
disambut dengan penuh bermakna..
hibanya untuk kita tinggalkan ramadhan..
sambutlah aidilfitri ini dengan penuh kesyukuran...


me,
habidaiya
Reply With Quote
  #25  
Old 09-17-2009, 09:07 AM
ZuHRaH's Avatar
ZuHRaH ZuHRaH is offline
Cat Lover
 
Join Date: Mar 2009
Location: Kuala Terengganu
Posts: 135
Rep Power: 11
ZuHRaH is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ZuHRaH
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

zuhrah pun nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua forumer petfinder... mohon ampun dan maaf jika ada tersalah kata/tulisan... minta maaf juga sbb saya jarang2 posting kat sini...

tiap-tiap tahun mmg beraya kat KL, besok bertolak almaklumla merantau di terengganu, angkut anak bulu gak..

kepada yang memandu hati-hati di jalan raya yer... biar cepat dan selamat

~zuhrah n comot~
Reply With Quote
  #26  
Old 09-17-2009, 03:42 PM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

SELAMAT HARI-HARI... bukan setakat aidil fitri je.. hari-hari pun mau selamat woohhhh!!! hahaahhaahha
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #27  
Old 09-19-2009, 02:48 PM
Nana's Avatar
Nana Nana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: KL
Posts: 246
Rep Power: 12
Nana is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

di kesempatan thread ini, nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya. Maaf Zahir Batin.

semoga selamat pergi dan balik ke destinasi masing2.
Reply With Quote
  #28  
Old 09-20-2009, 08:38 PM
Zarul's Avatar
Zarul Zarul is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,249
Rep Power: 13
Zarul is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA YANG MENGENALI DIRI INI...SEMOGA DI LEBARAN INI KITA DILIMPAHI DENGAN RAHMAD DARIPADA NYA...MAAF ZAHIR (BATIN TAK DE KOT)
Reply With Quote
  #29  
Old 09-23-2009, 01:02 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default *selamat hari raya aidilfitri*

Selamat Hari Raya kawan2. dah start kerja belum?? hmm!! kami org ni yg dendang perantau dah start koje

ni semalam raya ketiga pagi2 dah hilang mood.pasalnya nampak kitten dlm 3 bln kena langgar

pagi2 pergi breakfast & beli paper kat Tmn Maluri.tengok ada kitten baru kena langgar keta.msh panas badan dia.warna kelabu asap,ekor kontot & fluffy fur dgn rantai loceng kat leher.confirm org punya.mesti owner dia tercari2 kitten ni aku pun bungkus dgn suratkhabar.bawa ketepi.tanya dgn budak 7E kat tepi jalan tu DBKL dan mari belum.durang kata belum.aku pun serba salah,nak tinggalkan kat sana atau bawa balik.masa tu plan nak gi kedai Pakcu.aku pun call Pakcu ingat nak tanya klu blh kubur kitten tu kat kawasan kedai.tp hp pakcu off. so aku tinggal kat tepi pondok phone.

shoot to Pakcu's shop at 11am.Pakcu bgtau beberapa ari kat tepi kedai dia byk kucing2 merayau2 cari mkn.kucing2 org coz bersih & jinak.mgkn org balik kampung & tinggalkan kucing kat rmh.kucing lapar & rayau2 cari mkn.Pakcu & me smp tak tau nak cakap.nape smp ati buat kucing camni?? tak kesian ke kat kucing?? klu pun tak mampu bayar boarding,apa salahnya pastikan makan,minum & litter box lengkap & pastikan pintu/tingkap suma kunci??
Reply With Quote
  #30  
Old 09-23-2009, 01:55 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 12
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

SElamat Ari rayer..Maaf zahir batin yer....

Nway kak June, biasalah..sayer nieh tetiba ramai lah pulak yang datang makan kat depan umah saya nun.. Kadang2 yang bela tueh si anak2... si mak bapak tak heran..balik kampung terkapai2 lah kucing2 nieh...Umah ujung sayer tueh..sayer tahu dia bela kucing..anak2 dia yang form 1 yang suka kucing... Bagi makan aper allahualam tak tahu..tapi kucing dia selalu datang umah sayer... Dia lepas jerk kucing dier... Tetiba ari tue nampak dia ikat benang bubuh loceng pada kucing yang merayau kat luar... Sayer pun apa lagi..potong benang tueh.. kalau t anjing ke kejar dier... gaduh ker..loceng tueh confirm ganggu... Neh diorang balik raya.. lagi ramai sbb depan umah sayer... 5 kg SP hanya untuk sebulan..
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #31  
Old 09-23-2009, 03:33 PM
Yong Katana Ashica's Avatar
Yong Katana Ashica Yong Katana Ashica is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Location: City Of Lights, kL
Posts: 332
Rep Power: 11
Yong Katana Ashica is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Yong Katana Ashica
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

hello hello sume!!! selamat hari raya.
yong nak mintak ampun maaf klu sebelum nii ada tersalah kata, terkasar bahasa dengan rakan2 PF ni yew.
rindu nye kat korang sume. lalalala.
yong keje masa raya. first raya tu meleleh la air mata kat office.
tapi 2nd raya tu ok sket dah sebab bawak caspian datang office.

so, korang sume raya amacam? happening tak??

ni gambar caspian masa raya ke dua kat office. hehehe.
sekarang dy tido nak ada toys dahh.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	21092009145.jpg
Views:	46
Size:	97.0 KB
ID:	7381  
__________________
mummy to Scott
http://beachstrawberry.blogspot.com/
Reply With Quote
  #32  
Old 09-23-2009, 03:34 PM
kitty_inky's Avatar
kitty_inky kitty_inky is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: kuala lumpur
Posts: 353
Rep Power: 12
kitty_inky is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

sabo kak june........besela orgkan..pastu mula mengepos kata kucing depa hilang walhal salah sendiri gak..kesian kan?lin balik kg gak..ni ha dah start kije.sadis tul.tak puas lagik raya ..maklumla tok ngan nenek bukan kuat sangat pun..entah bapa kali raya lagik buleh ngan diorang...anak-anak bulu lin tinggalkan kat rumah..rabbit sekilo kangkung lin bagi, termasuk ngan paletner.hehehe.anak-anak bulu 2 litter box beso, sebaldi air ngan kible dua mangkuk beso.tak terabis depa makan..balik jer terus sembur ngan frontline.hujung minggu ni nak mandi.penat sungguh.dah la memboyotkan...lagi la mengah.hehehehe.


bila kak june nak wat open house nih?
__________________
I am one of the animal lover's yo!!
Reply With Quote
  #33  
Old 09-23-2009, 03:39 PM
Yong Katana Ashica's Avatar
Yong Katana Ashica Yong Katana Ashica is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Location: City Of Lights, kL
Posts: 332
Rep Power: 11
Yong Katana Ashica is on a distinguished road
Send a message via Skype™ to Yong Katana Ashica
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Quote:
Originally Posted by June View Post
Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada suma forumers yg pernah berjumpa & yg blm pernah berjumpa tp selalu borak kat sini.Mohon maaf dan ampun dari hujung rambut smp hujung kaki klu ada terlaser2 dan terkasar bahasa.

Tahun ni raya kat KL.sungguhlah boring tahun depan pula baru beraya kat KK.
KAK JUNE!!!!!! yong nak duit raya!! eh silap. caspian nak duit raya..
__________________
mummy to Scott
http://beachstrawberry.blogspot.com/
Reply With Quote
  #34  
Old 09-24-2009, 03:40 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 13
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

salam raya semua...June jek sorang dah sampai umah kita...rugi sape tak join june...aku jamu nasik bariani aku masak worr.... mana je yg lain2 kata nak dtg raya tuh...kita ade jek kat umah sampai raya ke3...jemput ye...tapi sms dulu....
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #35  
Old 09-24-2009, 04:30 PM
petknode petknode is offline
Banned User
 
Join Date: Jun 2009
Location: Damansara Damai
Posts: 126
Rep Power: 0
petknode is an unknown quantity at this point
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

hatemetoday, katanyer available sampai rayer ke3, skarang ni dah raya ke5, available lagik ker......

untuk semua: Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin!!!!
Reply With Quote
  #36  
Old 09-25-2009, 08:53 AM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 13
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Quote:
Originally Posted by petknode View Post
hatemetoday, katanyer available sampai rayer ke3, skarang ni dah raya ke5, available lagik ker......

untuk semua: Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin!!!!
for you petknode and the geng...jemputt dtg ke ghomah...tapi call dulu yek..senang akak nak lari tapau mee goreng mamak kat bwh umah tuh...

tapi jgn dtg hari ni..aku kena g koje sbb nak setel tix booking for boss...esok lusa..insyaAllah pasti ada...
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #37  
Old 09-25-2009, 08:58 AM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 13
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

yeahhhh itu diaa...sejenak beraya besamo June ...

gambo ketame..serious talk tuh ngn besfwen aku ...jgn memainnnn

gambo kedua...sablom june balek sempat le jugek amek gambo..tanda hati org sudi ke ghomah kite...kate opah teman lerr......

teman ijak le makei baju ghaye bagai..sbb melayan orang dtg...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMGP4770.jpg
Views:	53
Size:	57.3 KB
ID:	7385   Click image for larger version

Name:	IMGP4781.jpg
Views:	63
Size:	59.6 KB
ID:	7386  
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #38  
Old 09-25-2009, 10:45 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
yeahhhh itu diaa...sejenak beraya besamo June ...

gambo ketame..serious talk tuh ngn besfwen aku ...jgn memainnnn

gambo kedua...sablom june balek sempat le jugek amek gambo..tanda hati org sudi ke ghomah kite...kate opah teman lerr......

teman ijak le makei baju ghaye bagai..sbb melayan orang dtg...

Waaa...ayu gitu tenguk June berbaju kurung..... klu tak selalu dgn TS & jeans jer
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #39  
Old 09-25-2009, 10:52 AM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 13
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Waaa...ayu gitu tenguk June berbaju kurung..... klu tak selalu dgn TS & jeans jer
kannnnn....konfem ayu! tu nampak tak gamba ketama tu dia selimpang beg dia mase tengah makan tuh...ahahhah aku nak tegelak pon ade..mcm le umah aku ada pragot ...wakakkaka adoi la june...mak saye siap ckp..adoiyai peramahnye kawan ko Ina ...suka aku oang mcm nih...semua topik dia bleh bedal...
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #40  
Old 09-25-2009, 02:04 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default *selamat hari raya aidilfitri*

muahahahah!! itulah pasal.setahun sekali je korang blh nampak aku pakai baju kurung.ni pun baju raya tahun lalu.tahun ni takde baju raya

ah!! Ina,mak ko pun sempoi gak mcm mak aku.suma topik dia jadik beg aku tu,kemana2 mesti ikut tuan dia.sebab tu tali camtu dlm beg tu byk harta karun tau.

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
kannnnn....konfem ayu! tu nampak tak gamba ketama tu dia selimpang beg dia mase tengah makan tuh...ahahhah aku nak tegelak pon ade..mcm le umah aku ada pragot ...wakakkaka adoi la june...mak saye siap ckp..adoiyai peramahnye kawan ko Ina ...suka aku oang mcm nih...semua topik dia bleh bedal...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hari Raya Gathering for Petfinder June Coffee Room 150 10-10-2008 01:39 AM
Hari Raya Wishes... Penghulu Coffee Room 119 10-09-2008 03:22 PM
Selamat hari raya abgraldo Coffee Room 6 09-28-2008 10:40 PM
Selamat Hari Lahir airizsyah... Penghulu Coffee Room 5 09-08-2008 10:30 AM


All times are GMT +8. The time now is 05:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.