Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 09-14-2009, 04:36 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default *selamat hari raya aidilfitri*


Assalammualaikum wbt,
ari nih last keje. esok dah nak balik Mukah, Sarawak dah.
flight 6.30 pm. nampak gaya, terpaksa la bukak posa dalam "belon".

sblm blk nih, lia & family nak ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN


buat semua forumer yg meraikannya.
terutama pakcu, fir, kak june, nana, mixa, kak zai, mrs mondok,
ecah duyong, kak nurul, prince, laila, ej, dan sapa2 yg lia x dapat sebutkan
semua kat sini
(haraplah kalian memahami, bahawa bila dekat2 nak balik raya nih, ingatan Lia terlalulah LEMAH
sebab fikiran asyik terbayang2kan kpg halaman yg dh lama
ditinggalkan)


Kalau ada salah silap selama kita kenal nih,
sama ada sengaja atau tidak dalam gurauan tuh,
harap la dimaafkan yer.
Semua yg baik tuh datang dr Allah,
yg buruk tuh datangnya dr kelemahan Lia sebagai insan yg serba kekurangan.
doakan semoga perjalanan lia selamat pergi & balik.
insyaAllah umur panjang, lg 2 mggu dr skrg kita berjumpa lagi.

SELAMAT HARI RAYA...!!!

dr lia & family,
Kajang/Putrajaya.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	kad raya.jpg
Views:	219
Size:	75.9 KB
ID:	7334  
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #2  
Old 09-14-2009, 04:50 PM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 12
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

selamat hari raya lia..
wahh..mestie jiwa dan raga dah sampai sarawak kan?
bestnya...

lin pon nak ucap

SELAMAT HARI RAYA KEPADA SEMUA FORUMER2..
MOGA RAYA TAHUN NIE BERTAMBAH M,ERIAH DARI RAYA SEBELUMNYA

SESIAPA YANG BALIK KG.
LIN UCAPKAN SEMOGA HIDUP KALIAN DI BERKATI
DAN PERJALANAN KALIAN DI LINDUNGI
HENDAKNYA

AMIN.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-14-2009, 05:32 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

selamat hari raya pada semua kawan2...kak zai jugak nak mohon ampun dan maaf dari semua. Selamat balik kampong dan kembali dengan selamat



psssttt..Lia....kak zai pun sama, kosong kosong ye.... selamat naik belon dan berbuka dalam belon

Last edited by adamyala; 09-15-2009 at 08:28 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-14-2009, 08:10 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 11
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Salam semua..dah ade org bukak thread nih kan..so ape lagik!dikesempatan ini saya shikin ingin mengucapkan selamat menyambut eid mubarak kepada semua warga2 petfinder dan ingin memohon ampun dan maaf sekiranya sepanjang kita berforum2 nih ade yg terasa,tersinggung,tersentuh,dan segala ter...sesungguhnye saya hanya normal human being yg tidak terlepas dari melakukan kesilapan.
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN
Reply With Quote
  #5  
Old 09-15-2009, 07:53 AM
hashimi's Avatar
hashimi hashimi is offline
Pencinta Haiwan
 
Join Date: Jun 2009
Location: Alor Star
Posts: 576
Rep Power: 11
hashimi is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hashimi
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

salam aidil fitr to all muslim and petfinder community.... jdikan raya taun ni bermakna untuk diri anda bersama kluarga dan hewan peliharan anda... SALAM LEBARAN...
__________________
"Animal are not our whole life, but they make our lives whole."
Reply With Quote
  #6  
Old 09-15-2009, 09:49 AM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

selamat hari raya, maaf zahir & batin buat semua. Safe drive pergi & balik raya
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	42-17423087[1].jpg
Views:	54
Size:	38.9 KB
ID:	7335  
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #7  
Old 09-15-2009, 11:31 AM
Yana's Avatar
Yana Yana is offline
Pets Lover
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 40
Rep Power: 0
Yana is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin...
Reply With Quote
  #8  
Old 09-15-2009, 02:37 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

[CENTER]

assalamualaikum..
kpd sume member2 PF..
selamat hari raya aidilfitri..
maaf zahir & batin..
sape2 yg blik kg tu nnti drive carefully k..
n sape2 yg tk blik kg tu jmput la dtg umh..
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 09-15-2009, 02:51 PM
ruslina_ml ruslina_ml is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 134
Rep Power: 11
ruslina_ml is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

di kesempatan ini, m/k.cik juga ingin mengucapkan kepada semua forumer di petfinder.my
selamat hari raya
maaf zahir batin
Reply With Quote
  #10  
Old 09-15-2009, 02:53 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Quote:
Originally Posted by ruslina_ml View Post
di kesempatan ini, m/k.cik juga ingin mengucapkan kepada semua forumer di petfinder.my
selamat hari raya
maaf zahir batin
aunty raya kt mane thn ni..
nnti leh la sy g raya kt umh aunty..
__________________
Reply With Quote
  #11  
Old 09-15-2009, 03:25 PM
ruslina_ml ruslina_ml is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 134
Rep Power: 11
ruslina_ml is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
aunty raya kt mane thn ni..
nnti leh la sy g raya kt umh aunty..
Sabtu ni balik pahang. Maybe 3rd raya balik SS3. Datang la nieda, dgn bopren pun takpe... Sape2 yang stay area Kelana Jaya, jemputlah ke rumah. Yang tak stay area ni pun dijemput datang. Jamuan kuih raya je la....
Reply With Quote
  #12  
Old 09-15-2009, 03:35 PM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 14
FurKids is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin kawan-kawan kalian ... aku nak hentam lemang dan rendang kaw-kaw ... mesti badan naik 5 kg punyer ....... hehehheheheeeeee!!!!
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
  #13  
Old 09-15-2009, 03:43 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Quote:
Originally Posted by ruslina_ml View Post
Sabtu ni balik pahang. Maybe 3rd raya balik SS3. Datang la nieda, dgn bopren pun takpe... Sape2 yang stay area Kelana Jaya, jemputlah ke rumah. Yang tak stay area ni pun dijemput datang. Jamuan kuih raya je la....
best nyer dpt blik kg..
kg mak sy pun kt pahang tau aunty..
tp thn ni ktorg raya kt kl jer..
insyaALLAH nnti sy dtg umh aunty..
selamat hari raya aunty..
__________________
Reply With Quote
  #14  
Old 09-15-2009, 03:54 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 12
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Kepada semua rakan2..

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI
Tahun ni meh la beraya di Port Dickson..
Semua di alu2 kan.. tapi kalo nak dtg bagi tau dulu yer..
Reply With Quote
  #15  
Old 09-15-2009, 04:20 PM
alfian's Avatar
alfian alfian is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 194
Rep Power: 11
alfian is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

selamat hari raya kakak2 dan abang2 semua
begitu juga dgn adik2...
__________________
Reply With Quote
  #16  
Old 09-15-2009, 11:58 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*



Salam Lebaran untuk semua...

Pakcu dengan ini ingin mengucapkan Salam Aidilfitri Al Mubarak kepada semua kawan-kawan di Petfinder, samada yang pernah berjumpa atau pun tidak, yang pernah berforum atau pun tidak, yang pernah terbaca tulisan Pakcu atau pun tidak, pendek kata semua la yang ada di petfinder, samada anda menyambut Aidilfitri atau pun tidak.

Pakcu bagi pihak Pakcu Usual Pet Shop and Clinic dan Family... Doktor Zubaidah, Ewin Shah, Eko Putra dan semua anak bulus, dengan ini menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf sekiranya ada terkasar bahasa, tersilap cakap, tersinggung perasaan, terlebih makan dan minum, terkurang layanan, terlupa kawan..... Sebagai manusia biasa, Pakcu tak dapat lari dari mebuat kesilapan.

Semoga di lebaran ini, kita-kita sama bertafakur dan ingat kepada salah silap kita, meningkatkan amalan dan ibadah kita, merapatkan hubungan keluarga dan rakan-rakan, meningkatkan keikhlasan amalan dan tutur kata serta lebih berbakti kepada keluarga dan rakan taulan yang lebih memerlukan.

Salam Lebaran dan Maaf Zahir dan Batin


p/s : Kalau tiada aral melintang, InsyAllah Pakcu akan mengadakan rumah terbuka PUPS. Tarikh nya akan diberitahu kelak. Semua dijemput hadir..... InsyAllah.
Reply With Quote
  #17  
Old 09-16-2009, 09:23 AM
kitty_inky's Avatar
kitty_inky kitty_inky is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: kuala lumpur
Posts: 353
Rep Power: 12
kitty_inky is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

buat rakan-rakan petfinder yang tersayang...selamat hari raya aidilfitri dan ampun maaf dipinta sekiranya lin ada mengguris hati kecil kengkawan sekalian...
yang balik kampung guna jalan darat baca doa sebelum mula perjalanan,yang drive plak jangan drive kalu mengantuk.sampai lambat takpe asal nyawa yang tersayang selamat.yang guna jalan langit pun baca doala yek?agar perjalanan diberkati.

kalu wat open house advertise la kat sini..insyaalla lin sampai gak kalu aral melintang tak ade.
__________________
I am one of the animal lover's yo!!
Reply With Quote
  #18  
Old 09-16-2009, 10:04 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

:: Kata Al-Ghazali : "Yang jauh itu WAKTU,
Yang dekat itu MATI,
Yang besar itu NAFSU, Yang berat itu AMANAH,
Yang mudah itu BERBUAT DOSA, Yang panjang itu AMAL SOLEH,
Yang indah itu SALING MEMAAFKAN."

Tangan dihulur maaf dipinta,
Eratkan hubungan sesama kita,
Semoga gembira di hari yang mulia ini,
Salah dan silap harap dimaafi,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin... (^_^)::.
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #19  
Old 09-16-2009, 12:18 PM
fia86's Avatar
fia86 fia86 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2009
Location: serdang
Posts: 279
Rep Power: 11
fia86 is on a distinguished road
Default Re: *selamat hari raya aidilfitri*

Salam kepada semua Petfinders fenz...
Fia dan anak2 bulus ingin mengucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri.
Sekiranya, fia ade terkasar bahasa ketika bagi komen dan fia ingin menghulurkan sepuluh jari fia sebagai memohon ampun dan maaf kepada semua.
Fia akan balik beraya di kampung tanjong karang pada malam jumaat, kul 11 gerak dari serdang.. Kepada semua pandulah kereta hati-hati dan ingatlah orang yang tersayang yang sedang menunggu di kampung....

Salam aidilfitri dari
* Fia*
*Jebat*
*Morin*
*Micky*
*Manja*
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	raya2-1.jpg
Views:	53
Size:	73.3 KB
ID:	7337   Click image for larger version

Name:	SDC11024.jpg
Views:	53
Size:	31.1 KB
ID:	7338   Click image for larger version

Name:	SDC10908.jpg
Views:	68
Size:	59.9 KB
ID:	7339   Click image for larger version

Name:	SDC10748.jpg
Views:	62
Size:	82.7 KB
ID:	7340   Click image for larger version

Name:	SDC10762.jpg
Views:	55
Size:	116.3 KB
ID:	7341  

Reply With Quote
  #20  
Old 09-16-2009, 01:48 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default *selamat hari raya aidilfitri*

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada suma forumers yg pernah berjumpa & yg blm pernah berjumpa tp selalu borak kat sini.Mohon maaf dan ampun dari hujung rambut smp hujung kaki klu ada terlaser2 dan terkasar bahasa.

Tahun ni raya kat KL.sungguhlah boring tahun depan pula baru beraya kat KK.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hari Raya Gathering for Petfinder June Coffee Room 150 10-10-2008 01:39 AM
Hari Raya Wishes... Penghulu Coffee Room 119 10-09-2008 03:22 PM
Selamat hari raya abgraldo Coffee Room 6 09-28-2008 10:40 PM
Selamat Hari Lahir airizsyah... Penghulu Coffee Room 5 09-08-2008 10:30 AM


All times are GMT +8. The time now is 10:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.