Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #5061  
Old 04-01-2010, 02:05 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Thank you Ramzee for saving my life!
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5062  
Old 04-01-2010, 02:06 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam To All
As usual kedai BW is now opened for booking and payment from 16th March 2010 to 1st April 2010. Pick up will be on 3rd April 2010 (Saturday)



Pick Up Venue : 26-9-1, Block 26, Jalan 2/146 Desa Tasik, 57000 Kuala Lumpur


Account Details : Public Bank Berhad 4869651605 Under The Name of Teng Hui Lee @ Phyllis
After bank in please sms payment date, Nick Name in Forum and Original Name and amount to 016 380 8664 for easy monitoring.


Guidelines For Ordering BW :-

1. Find your own partners for sharing basis.
2. Bring your own plastic or tupperware to keep your BW stock (For Sharing Basis)
3. After payment is made please sms to the above number for easy monitoring.
4. No FUSSY Buyers
5. Please bank in on or before 1st April 2010.
6. Anyone who does not make payment on time will be Blacklisted.
7. Pickup of food not later than 10.00 pm. (Unless special cases )


Adult 24 Kg
Price : RM 220.00 per bag (Sharing Basis RM9.20 per kg)
1. Hasnieda (6 kg) + Miss Yap (5 kg) + Bigben (5 kg) + Shad (3 kg) + Miss Pasola (1 kg) = 24 kg
2. June = 24 kg
3. Miss Pasola (6 kg) + Ayangcute (10kg) + Zurin ( 5 kg) + Azraf (3 kg) = 24 kg
4. Syahrul = 24 kg
5. Ayumisha = 24 kg
6. Ayangcute = 24 kg
7. Shasafiera (13 kg) + Azraf (2 kg) + Eichik (5 kg) + Kawan AyangCute (4 kg) = 24 kg
8. Bouquet = 24 kg
9. Kawan AyangCute (1 kg) + Safiah (6 kg) + Suhaimy (7 kg) + Thini (4 kg) + AngelicDevil (2 kg) + Noor (4 kg) = 24 kg
10. Prinz (2 kg) + Elaine (15 kg) + Kutam (4 kg) + Zura (3 kg) = 24 kg
11. Kak Ida = 24 kg
12. Ramzee (10 kg) + EJ (14 kg) = 24 kg
13. EJ (1 kg) + Darunie (10 kg) + Cik Lola (10 kg) + Chida (3 kg) = 24 kg
14. Zura (12 kg) + Euanna (3 kg) + Chida (1 kg) + AleenAim (5 kg) + Shad (2 kg) + Darunie (1 kg) = 24 kg
15. Azieazlie = 24 kg
16. Annuar (10 kg) + Darunie (4 kg) + Simistri (5 kg) + Euanna (2 kg) + Azieazlie (3 kg) = 24 kg
17. Sabrina Kiss = 24 kg
18. Sillylupie = 24 kg
19. Kawan Fir (12 kg) + Azieazlie (12 kg) = 24 kg
20. Kawan Shahrul = 24 kg
21. Adar = 24 kg
22. Amir = 24 kg
23. Mummy = 24 kg
24. Gambate = 24 kg

Kitten 24 kg
Price : RM300.00 per bag (Sharing Basis RM12.50 per kg)

1. Nurul
2. June (4 kg) + Bigben (4 kg) + Miss Pasola (7 kg) + Shad (3 kg) + Sue 007(3 kg) + Safiah (3kg) = 24 kg
3. LindaGamble (12 kg) + Safiah (2 kg) + Duyong Leo (10 kg) = 24 kg
4. Bouquet = 24 kg
5. Suhaimy (4 kg) + Thini (4 kg) + Binbin (4 kg) + [COLOR="red"]AngelicDevil (2 kg)[/COLOR] + Qisha (6kg) + Kutam (4 kg) = 24 kg
6. Mahizan Khan = 24 kg
7. EJ (5 kg) + Wawa (5 kg) + Cik Lola (4 kg) + Zura (5 kg) + Ramzee (2 kg) + Nurul (3 kg) = 24 kg
8. Zura (1 kg) + Binbin (4 kg) + Chida (8 kg) + Sue007 (1 kg) + Noor (4 kg) + Qisha (6 kg) = 24 kg
9. Azieazlie = 24 kg
10. Prinz (8 kg) + Mahizan Khan (4 kg) + Prinz (4 kg) + Zura (4 kg) + Kawan Ramzee (4kg) = 24 kg


Adult 7.5kg
Price : RM90.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Kitten 3kg
Price : RM60
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Kitten 7.5kg
Price : RM128.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Cat Litter Clumping (25 kg) Code : 1001 SS
Price : RM50.00 per bag
1. AyangCute
2. Cik Lola
3.
4.
5.


Cat Litter Clumping (25 kg) Code : 1108 SR
Price : RM60.00 per bag
1. NastyGurl
2. Azieazlie
3.
4.
5.


Cat Litter Clumping - Strawberry smell (10 Litter)
Price : RM27.00 per bag
1.
2.
3.
4.
5.


Cat Litter Clumping - Apple Smell (10 Litter)
Price : RM27.00 per bag
1. Sue007
2. AleenAim
3.
4.
5.

Cat Litter Bamboo Sand (25 kg)
Price : RM75.00 per bag
1. Euanna

Fungal Cream
Price : RM15.00 per tube
1. NastyGurl
2. Shahrul
3. Duyong Leo
4. Duyong Leo
5. Mahizan Khan
6. Zura
7. Pasola



NOTE : RED MEANS PAID.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/

Last edited by Felix The Cat; 04-01-2010 at 02:39 PM.
Reply With Quote
  #5063  
Old 04-01-2010, 02:14 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

lelong ..... Lelong....... 4 kg kitten!

Kes closed.... Thanks to Ramzee's help!
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/

Last edited by Felix The Cat; 04-01-2010 at 02:29 PM.
Reply With Quote
  #5064  
Old 04-01-2010, 02:14 PM
hellokitty5's Avatar
hellokitty5 hellokitty5 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jan 2010
Location: PJ
Posts: 36
Rep Power: 0
hellokitty5 is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

maaf kak nurul....

saya da minta fren bank in kan b4 i pegi...die lupe....

i xjwb fon sbb kat overc....mahal rev charge nyer...

i oredi contact him....he apologize sbb lupe and will cash deposit to ur acc after work hour....is it ok?

sowey sgt2 kak nurul k....
Reply With Quote
  #5065  
Old 04-01-2010, 02:28 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by hellokitty5 View Post
maaf kak nurul....

saya da minta fren bank in kan b4 i pegi...die lupe....

i xjwb fon sbb kat overc....mahal rev charge nyer...

i oredi contact him....he apologize sbb lupe and will cash deposit to ur acc after work hour....is it ok?

sowey sgt2 kak nurul k....
Mmmmm portion you dah kena ambil oleh Ramzee.
Sorry.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5066  
Old 04-01-2010, 03:24 PM
zam2010's Avatar
zam2010 zam2010 is offline
Cat Lover
 
Join Date: Nov 2009
Location: Cheras, KL
Posts: 42
Rep Power: 0
zam2010 is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Description of transaction: Blackwood Status: Accepted(Your transfer is in process.*)
Reference number: 1382195767
Transaction date: 31 Mar 2010
Transaction time: 16:25:01

The funds will be credited to the beneficiary's account (A/C No : 4869651605) on 01 Apr 2010.
*The success of your transfer is conditional to the accuracy of information provided.
Amount: RM65.00
From Account: 162478072865 WSA
To: Recipient

Recipient name: Teng Hui Lee
Recipient ID: Blackwood
Recipient bank: PUBLIC BANK
Account number: 4869651605
Payment type: Funds Transfer Transaction
reference number: 012-2010 696


.................................................. ...............................

semalam dh bankin duit...xdpt nk britau....internet line prob...

tu utk kitten 4kg (RM50) + ubat (RM15)
Reply With Quote
  #5067  
Old 04-01-2010, 04:45 PM
camarputih camarputih is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2009
Posts: 47
Rep Power: 0
camarputih is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

tetiap bulan nurul cam nie.. boleh kena hypertensi
hehehe
sian nurullll
korang2 pun satu... udah2 le buat hal tuh
cewahhhh, cam sendiri baekk sgttt
hahahaha
Reply With Quote
  #5068  
Old 04-01-2010, 05:58 PM
AleenAim AleenAim is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 92
Rep Power: 12
AleenAim is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Kak Nurul.......
EMERGENCY NIE!!!!!!!!
Leh x leen g amk BW mlm esk...da ketandusan nie...stok utk separuh hr jer tggl...huhuhu...pas2 nk tnyer rmh akak ktne???xtaw la....
Reply With Quote
  #5069  
Old 04-01-2010, 06:08 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by AleenAim View Post
Kak Nurul.......
EMERGENCY NIE!!!!!!!!
Leh x leen g amk BW mlm esk...da ketandusan nie...stok utk separuh hr jer tggl...huhuhu...pas2 nk tnyer rmh akak ktne???xtaw la....
Dah inform sok boleh datang ambil dari jam 9.00 mlm hingga 10.00 mlm sahaja.
Jangan awal sebab memang busy nak kemaskan rumah dan bagi anak makan dan jangan lewat sebab nak tido
Rumah akk kat Bandar Tasik Selatan.
Dari arah Ampang ikut MRR2 menuju ke Bukit Jalil, Shah Alam etc, straight je sampai jumpa shell sebelah kiri. Masuk situ ikut jalan sampai jumpa traffic light (pukul 12.00). Ada signboard besar depan traffic light (Desa Tasik, Sungai Besi) pusing kanan, jalan 800 metre (lalu kedai dan warung warung) sampai jumpa simpang kanan pertama (Jalan 2/146 Desa Tasik). Masuk situ dan jalan lagi dalam 300 metre. Akan jumpa simpang kanan. Masuk situ, jumpa pondok pak guard. Block akk depan rumah pak guard. Warna bangunan coklat cream (baru kena cat) . Naik Tingkat 9, kuar lift pusing kanan. Pintu (warna kuning muda) belah kanan.

Ada faham?
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5070  
Old 04-02-2010, 01:53 AM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 13
euanna is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Ni peta dari googlemap.. Harap2 dapat membantu

http://maps.google.com.my/?ie=UTF8&l...,0.013733&z=17
Reply With Quote
  #5071  
Old 04-02-2010, 10:58 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

Akak terpanggil utk buat posting disebabkan keadaan yg sama berulang ulang setiap bulan & kesian kekadang sama kekawan yg tak pasal pasal terpaksa rescue ataupun menjadi mangsa.

Beli BW dari Nurul ni simple saja.takde susah sgt,takdelah smp juta juta dijual makanan kucing ni. simple sampai klu rasa mampu beli,tak mampu tak payah beli. itu satu hal,lagi satu hal orang2 yg tak blh keep up with the deadline. susah sangat ke nak ikut deadline?? alasan yg selalu akak baca, kawan tak bank inlah,kakak/adik/suami/abang/nenek/datuk/cousin lupa nak bank in. benda ni tanggungjawab kita sendiri kenapa nak pass kat org lain??

Kita ni suma orang dewasa,ada yg dah berkahwin beranak pinak,ada yg blm kahwin tp dah kerja.working adult. ataupun ada yg college student. pokok pangkalnya dah dewasa bukan children. klu hal begini pun tak blh nak amik tanggungjawab mcm mana pula dgn hal yg lain??? mcm mana pula kita nak pikul tanggungjawab keatas diri sendiri,rmh tangga,immediate family etc?? kenapa Nurul kena jd ceti tiap tiap bulan kena remind?? Klu yg menyewa rmh dah tentu tiap2 bulan nak byr sewa dgn tuan,klu yg beli byr dgn bank.boleh pula ikut deadline blm lg bil bil yg perlu dibayar tiap tiap bulan. Akak dah muak betul dgn keadaan ni. Akak terasa susahnya coz Nurul akan minta tlg cari org2 ni kot kot akak kenal. Tak kesian ke kat dia?? dahlah rmh dia jd mcm warehouse apa salahnya kita ringankan beban dia dgn mengambil tanggungjawab bayar by or before deadline?? Suma orang ada masalah masing masing. Tp jgnlah disebabkan masalah kita jangkitkan ke orang lain yg tak bersalah pula. Katakanlah akak takde duit nak bayar,mcm mana pun akak kena usahakan cari duit utk byr portion akak coz klu tak kwn2 tak dpt.

Klu rasa rasa undang undang ni susah sgt,beli je dekat petshop.bukan salah pun. Tujuan kita beli dgn Nurul ni utk mendapatkan harga murah dari yg dijual di petshop.itu je. Jd dah dpt murah tu cubalah jalankan tanggungjawab masing masing. Belajar belajar tanam sikap grateful. Sikap manusia ni suka amik lewa atau take things for granted.

Jgn terasa hati dgn posting akak ni because akak rasa mmg patut dan abt time menegur adik adik kita ni membetulkan apa yg tak betul.
Reply With Quote
  #5072  
Old 04-02-2010, 11:02 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
Akak terpanggil utk buat posting disebabkan keadaan yg sama berulang ulang setiap bulan & kesian kekadang sama kekawan yg tak pasal pasal terpaksa rescue ataupun menjadi mangsa.

Beli BW dari Nurul ni simple saja.takde susah sgt,takdelah smp juta juta dijual makanan kucing ni. simple sampai klu rasa mampu beli,tak mampu tak payah beli. itu satu hal,lagi satu hal orang2 yg tak blh keep up with the deadline. susah sangat ke nak ikut deadline?? alasan yg selalu akak baca, kawan tak bank inlah,kakak/adik/suami/abang/nenek/datuk/cousin lupa nak bank in. benda ni tanggungjawab kita sendiri kenapa nak pass kat org lain??

Kita ni suma orang dewasa,ada yg dah berkahwin beranak pinak,ada yg blm kahwin tp dah kerja.working adult. ataupun ada yg college student. pokok pangkalnya dah dewasa bukan children. klu hal begini pun tak blh nak amik tanggungjawab mcm mana pula dgn hal yg lain??? mcm mana pula kita nak pikul tanggungjawab keatas diri sendiri,rmh tangga,immediate family etc?? kenapa Nurul kena jd ceti tiap tiap bulan kena remind?? Klu yg menyewa rmh dah tentu tiap2 bulan nak byr sewa dgn tuan,klu yg beli byr dgn bank.boleh pula ikut deadline blm lg bil bil yg perlu dibayar tiap tiap bulan. Akak dah muak betul dgn keadaan ni. Akak terasa susahnya coz Nurul akan minta tlg cari org2 ni kot kot akak kenal. Tak kesian ke kat dia?? dahlah rmh dia jd mcm warehouse apa salahnya kita ringankan beban dia dgn mengambil tanggungjawab bayar by or before deadline?? Suma orang ada masalah masing masing. Tp jgnlah disebabkan masalah kita jangkitkan ke orang lain yg tak bersalah pula. Katakanlah akak takde duit nak bayar,mcm mana pun akak kena usahakan cari duit utk byr portion akak coz klu tak kwn2 tak dpt.

Klu rasa rasa undang undang ni susah sgt,beli je dekat petshop.bukan salah pun. Tujuan kita beli dgn Nurul ni utk mendapatkan harga murah dari yg dijual di petshop.itu je. Jd dah dpt murah tu cubalah jalankan tanggungjawab masing masing. Belajar belajar tanam sikap grateful. Sikap manusia ni suka amik lewa atau take things for granted.

Jgn terasa hati dgn posting akak ni because akak rasa mmg patut dan abt time menegur adik adik kita ni membetulkan apa yg tak betul.
Thank you June
Ada masa rasa tertekan juga sebab riso sebab kalo seorang tak bayar yang lain pula tak dapat stock.
Dah tu dah tau deadline transfer through e banking namanya akan ambil masa lagi untuk clear. Ada masa saya terpaksa dulukan duit saya untuk orang orang nie. Tak kan nak dulukan je.... kalo tak bayar pokai la alamat saya nie.... Harap kawan kawan dapat faham situasi saya nie...
Saya bukan full time wat BW nie....
Ni pun ambil masa ofis.
Minta la tolong kawan kawan faham keadaan saya.....
Terima kasih.....
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/

Last edited by Felix The Cat; 04-02-2010 at 11:08 AM.
Reply With Quote
  #5073  
Old 04-02-2010, 11:05 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam To All....

Notice for pickup :-

2nd April 2010 (9.00 pm to 10.00 pm)

3rd April 2010 (1.00 pm to 3.00 pm)

Peringatan :- Sila bawa plastic or tong masing masing ya...

Thank you.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5074  
Old 04-02-2010, 11:52 AM
shad shad is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 87
Rep Power: 13
shad is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

salam kak nurul...

shad akan tiba di rumah akak kul 9 mlm ini...insyallah.....
utk mengambil cat food & bertanya khabar....
Reply With Quote
  #5075  
Old 04-02-2010, 12:11 PM
sue007's Avatar
sue007 sue007 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2009
Location: gombak, kl
Posts: 47
Rep Power: 0
sue007 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to sue007
Smile Re: Blackwood

assalaamualaikum & hi to all PF members, saya ada portion BW kitten 4kg+clumping cat litter (apple smell 10L) yg saya odr dr k.nurul tp tk jd amik. sape2 yang nak bleh contact sy. amik dgn k.nurul nti.
tq.


p/s:k.nurul, sorry sy tumpang thread akak ye. thanks sbb da byk tolong slm ni =)
__________________
http://strudelz.blogspot.com
Reply With Quote
  #5076  
Old 04-02-2010, 01:30 PM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 13
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam To All....

Notice for pickup :-

2nd April 2010 (9.00 pm to 10.00 pm)

3rd April 2010 (1.00 pm to 3.00 pm)

Peringatan :- Sila bawa plastic or tong masing masing ya...

Thank you.
Salam Nurul, nampak gaya, partner akk untuk bw12kg tu masih merah lagi.... dia jadi ambik ke tidak? kalau tak jadi, biar lah akk aje yang ambil... tapi, sebelum akk bayar, kenalah confirmkan dulu...
Reply With Quote
  #5077  
Old 04-02-2010, 01:32 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by azieazlie View Post
Salam Nurul, nampak gaya, partner akk untuk bw12kg tu masih merah lagi.... dia jadi ambik ke tidak? kalau tak jadi, biar lah akk aje yang ambil... tapi, sebelum akk bayar, kenalah confirmkan dulu...
Salam Kak....

Jangan riso kak, partner akk tu jadi.
Saje tak merahkan sebab Nurul bayar dulu untuk dia.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5078  
Old 04-02-2010, 01:50 PM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 13
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam Kak....

Jangan riso kak, partner akk tu jadi.
Saje tak merahkan sebab Nurul bayar dulu untuk dia.
Terima kasih nurul, bukan apa, disamping kesian kat nurul, akk kesiankan diri akk jugak (ter tamak pulak dah nie..){wink
Reply With Quote
  #5079  
Old 04-02-2010, 02:02 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Pengumuman

Kepada siapa yang order pasir kucing (breeder bag) tolong bawakan badang or trolley sebab trolley kat rumah akk tak boleh tampung Satu trolley dah lama kiok sebab 'over use '

Ni ada lah sebab supplier pasir akan hantar pasir ke rumah nurul. Selamat absorber kancil akk

Sekian, Terima Kasih.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5080  
Old 04-02-2010, 03:13 PM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 13
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Pengumuman

Kepada siapa yang order pasir kucing (breeder bag) tolong bawakan badang or trolley sebab trolley kat rumah akk tak boleh tampung Satu trolley dah lama kiok sebab 'over use '

Ni ada lah sebab supplier pasir akan hantar pasir ke rumah nurul. Selamat absorber kancil akk

Sekian, Terima Kasih.

alamak...kira nya akk pun salah sorang pemusnah trolley nurul tu selama nie... hari nie memang nak kena pergi carik satu... bandang pun dah surrender nak nangkat barangs2 24kg nie...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.