Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Food & Recipes

Food & Recipes Drool over the tastiest cuisines and feast your eyes upon secret recipes!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-08-2010, 09:53 PM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 10
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default <3Chocolate Mini Cake<3

Hi Semua,

Wawa disini..ehem3..tak pasti lah boleh ke tak actually buat thread ni..tapi wawa buat je dulu..kalau tak boleh, tolong betolkan sy..

Saya nak promote Chocolate Mini Cake kepada anda3 semua PF member yang disayangi! Memang sedap & lazat! My mum yang mintak tolong post kat sini..kot3 la ada yang mahu mencuba..Sangat digemari oleh orang dewasa & kanak-kanak..hehe.. Selalunya yang order dekat kami orang3 yang nak buat kenduri kendara, party, nak buat makan sendiri & family..nak bagi dkt kwn3/org..Sila & Mari Mencuba!


Kalau nak test/try/cuba rasa, boleh bagitahu Wawa kat sini..Nanti Wawa hantar kepada anda 1 boxes untuk percubaan nak rasa..tak pon boleh call Wawa di 012-9793627..(dalam 1 box ade 30 mini cakes)

Normal price:
1 box - RM18

Introductory/ percubaan price:
1 box - RM15

*mari3 semua...mari rasa mini kek coklat yang sedap & enak*
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	08072010868.jpg
Views:	137
Size:	66.3 KB
ID:	9628   Click image for larger version

Name:	08072010866.jpg
Views:	150
Size:	46.8 KB
ID:	9629  

Last edited by nur azua; 07-08-2010 at 10:10 PM. Reason: Adding pictures
Reply With Quote
  #2  
Old 07-08-2010, 10:03 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 10
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

salam wawa.. npk cam sedap jer kek coklat ni. akak nak rasa boleh tak?? letaklah gbr mini cake ni.. kalau dah tengok picturenya sure terliur dibuatnya. nanti send kat akak for testing k.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-08-2010, 10:09 PM
luvnett's Avatar
luvnett luvnett is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 301
Rep Power: 10
luvnett is on a distinguished road
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

bunyi nya macam sedap je.. Akak ni dah la hantu kek coklat .. nak juga rasa ni..
Reply With Quote
  #4  
Old 07-08-2010, 10:11 PM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 10
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

Kak Hani, Kak Killa,

wawa bru je upload pic dia..hehe..boleh3 kalau nak test rasa..insyaAllah menambat selera!
Reply With Quote
  #5  
Old 07-08-2010, 10:14 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 10
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

Quote:
Originally Posted by nur azua View Post
Hi Semua,

Wawa disini..ehem3..tak pasti lah boleh ke tak actually buat thread ni..tapi wawa buat je dulu..kalau tak boleh, tolong betolkan sy..

Saya nak promote Chocolate Mini Cake kepada anda3 semua PF member yang disayangi! Memang sedap & lazat! My mum yang mintak tolong post kat sini..kot3 la ada yang mahu mencuba..Sangat digemari oleh orang dewasa & kanak-kanak..hehe.. Selalunya yang order dekat kami orang3 yang nak buat kenduri kendara, party, nak buat makan sendiri & family..nak bagi dkt kwn3/org..Sila & Mari Mencuba!


Kalau nak test/try/cuba rasa, boleh bagitahu Wawa kat sini..Nanti Wawa hantar kepada anda 1 boxes untuk percubaan nak rasa..tak pon boleh call Wawa di 012-9793627..(dalam 1 box ade 30 mini cakes)

Normal price:
1 box - RM18

Introductory/ percubaan price:
1 box - RM15

*mari3 semua...mari rasa mini kek coklat yang sedap & enak*
kan akak dah kata.. terliur dibuatnya.. ni tengah meleleh air liur ni..
Reply With Quote
  #6  
Old 07-08-2010, 10:18 PM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 10
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

Quote:
Originally Posted by hani14 View Post
kan akak dah kata.. terliur dibuatnya.. ni tengah meleleh air liur ni..
hehe... kak hani nak try rase tak? kalau kak hani nak, wawa leh anta kat akak 1 box sabtu ni..alang3 nak ke Shah Alam..
Reply With Quote
  #7  
Old 07-08-2010, 10:23 PM
luvnett's Avatar
luvnett luvnett is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 301
Rep Power: 10
luvnett is on a distinguished road
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

tgk gambar pun dah meleleh air liur.. ni kan pula dapat sekotak.. hehe..

Kak hani: cukup ke sekotak? anak2 ramai 2..
Reply With Quote
  #8  
Old 07-08-2010, 10:34 PM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 10
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

Quote:
Originally Posted by luvnett View Post
tgk gambar pun dah meleleh air liur.. ni kan pula dapat sekotak.. hehe..

Kak hani: cukup ke sekotak? anak2 ramai 2..
hehe..mari3 try rase..
Reply With Quote
  #9  
Old 07-08-2010, 10:52 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 12
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

Mini chocolate cakes yum yum
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #10  
Old 07-08-2010, 11:54 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 10
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

Quote:
Originally Posted by nur azua View Post
hehe... kak hani nak try rase tak? kalau kak hani nak, wawa leh anta kat akak 1 box sabtu ni..alang3 nak ke Shah Alam..
wawa.. 1 kotak mana cukup.. anak ramai.. semuanya nak rasa. pukul berapa nak turun shah alam? kak hani boleh tunggu kat mana2 nanti.
Reply With Quote
  #11  
Old 07-08-2010, 11:55 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 10
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

Quote:
Originally Posted by luvnett View Post
tgk gambar pun dah meleleh air liur.. ni kan pula dapat sekotak.. hehe..

Kak hani: cukup ke sekotak? anak2 ramai 2..
luvnett mana cukup 1 kotak.. anak2 2 kaki & 4 kaki pun ramai. ni sekurang2nya 4 kotak.. hehehehe..
Reply With Quote
  #12  
Old 07-09-2010, 12:10 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default <3Chocolate Mini Cake<3

Coklat kek?? yum yum!!! Wawa, bila nak antar kat akak ni?? Birthday kek akak pun ko tak buatkan

Quote:
Originally Posted by nur azua View Post
Hi Semua,

Wawa disini..ehem3..tak pasti lah boleh ke tak actually buat thread ni..tapi wawa buat je dulu..kalau tak boleh, tolong betolkan sy..

Saya nak promote Chocolate Mini Cake kepada anda3 semua PF member yang disayangi! Memang sedap & lazat! My mum yang mintak tolong post kat sini..kot3 la ada yang mahu mencuba..Sangat digemari oleh orang dewasa & kanak-kanak..hehe.. Selalunya yang order dekat kami orang3 yang nak buat kenduri kendara, party, nak buat makan sendiri & family..nak bagi dkt kwn3/org..Sila & Mari Mencuba!


Kalau nak test/try/cuba rasa, boleh bagitahu Wawa kat sini..Nanti Wawa hantar kepada anda 1 boxes untuk percubaan nak rasa..tak pon boleh call Wawa di 012-9793627..(dalam 1 box ade 30 mini cakes)

Normal price:
1 box - RM18

Introductory/ percubaan price:
1 box - RM15

*mari3 semua...mari rasa mini kek coklat yang sedap & enak*
Reply With Quote
  #13  
Old 07-09-2010, 12:10 AM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 10
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

Quote:
Originally Posted by hani14 View Post
wawa.. 1 kotak mana cukup.. anak ramai.. semuanya nak rasa. pukul berapa nak turun shah alam? kak hani boleh tunggu kat mana2 nanti.
1 kotak ade 30biji kek kak hani..hehe..wawa turun shah alam tak sure pukul berapa..sbb pagi tu wawa nak pegi amik test komputer utk lesen..hikhik.. then baru g shah alam..nak g uitm..akak nak berapa kotak? nanti wawa roger kat mana nak jumpa..
Reply With Quote
  #14  
Old 07-09-2010, 12:15 AM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 10
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

Quote:
Originally Posted by June View Post
Coklat kek?? yum yum!!! Wawa, bila nak antar kat akak ni?? Birthday kek akak pun ko tak buatkan
Kak June pon suke choc ker?? hehe..wawa dah lama stop buat kek tau..mse dip dulu selalu jugak buat kek..hehe..akak kat mane yer?? leh wat present nih! hehe..
Reply With Quote
  #15  
Old 07-09-2010, 12:35 AM
luvnett's Avatar
luvnett luvnett is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 301
Rep Power: 10
luvnett is on a distinguished road
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

Quote:
Originally Posted by nur azua View Post
Kak June pon suke choc ker?? hehe..wawa dah lama stop buat kek tau..mse dip dulu selalu jugak buat kek..hehe..akak kat mane yer?? leh wat present nih! hehe..
Yang kak june tu pass je kat akak nanti akak antarkan.. akak tau kak june dok kat shamelin..

Kak June: tapi nanti sampai kat akak separuh je lah ye..
Reply With Quote
  #16  
Old 07-09-2010, 03:02 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

wawa base in shah alam dekatne? ada rezeki bleh zee merasa ni...
tengok pun macam ala cupcakes choc moist je....yummy.....
deco dengan buttercream skit dah bleh buat ala2 cupcakes....
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #17  
Old 07-09-2010, 10:27 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default <3Chocolate Mini Cake<3

Ko tgk tu wawa, si syakila ni nak tax akak pula

Quote:
Originally Posted by luvnett View Post
Yang kak june tu pass je kat akak nanti akak antarkan.. akak tau kak june dok kat shamelin..

Kak June: tapi nanti sampai kat akak separuh je lah ye..
Reply With Quote
  #18  
Old 07-09-2010, 10:34 AM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 10
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
wawa base in shah alam dekatne? ada rezeki bleh zee merasa ni...
tengok pun macam ala cupcakes choc moist je....yummy.....
deco dengan buttercream skit dah bleh buat ala2 cupcakes....
BabyZee,
Bukan dekat Shah Alam..Tapi kalau BabyZee nak rasa boleh la wawa bawakkn sekali mase pegi Shah Alam tu..hehe..Oh kek tu memamg ala-ala moist pon.. lagi satu sizenye tak kecik macam usual cup cakes..besar sikit..hehe..
Reply With Quote
  #19  
Old 07-09-2010, 10:36 AM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 10
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: <3Chocolate Mini Cake<3

Quote:
Originally Posted by June View Post
Ko tgk tu wawa, si syakila ni nak tax akak pula
hehe..boleh pulak ye main tax..akak duk dekat mane?

kak killa: kalau akak mahu test rase, wawa leh anta..tapi usually wawa anta naik public transport kalau tak banyak..so, mungkin wawa tunggu kt lrt setiawangsa kalau akak nak 1 box.. mehla rase..hehe
Reply With Quote
  #20  
Old 07-09-2010, 11:39 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default <3Chocolate Mini Cake<3

akak dok taman shamelin. Bila bila ko dtg kl bgtaulah. Kita blh kumpul2 sambil belasah kek ko.heheheh!!

Quote:
Originally Posted by nur azua View Post
hehe..boleh pulak ye main tax..akak duk dekat mane?

kak killa: kalau akak mahu test rase, wawa leh anta..tapi usually wawa anta naik public transport kalau tak banyak..so, mungkin wawa tunggu kt lrt setiawangsa kalau akak nak 1 box.. mehla rase..hehe
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sell Mini Shih Tze ------>KL , Kepong area kianyeip Coffee Room 1 03-10-2010 05:39 PM
mini schnauzer - lots of tears weetingtan Health, Disease & Diet 6 03-07-2010 02:28 PM
Mini Schnauzer lost her appetite weetingtan Dogs & Puppies 6 09-06-2009 01:40 AM
My mini schnauzer mew mew Doggy TV & Photos 42 04-18-2009 12:12 PM
Constructing Mini KL Tower vivienlpl Hamsters 7 03-20-2009 02:53 PM


All times are GMT +8. The time now is 03:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.