Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #5841  
Old 07-15-2010, 10:01 AM
Elaine Elaine is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 67
Rep Power: 13
Elaine is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Hi Nurul,
I want to order BW adult 24kg + 2kg. Thank you.
Reply With Quote
  #5842  
Old 07-15-2010, 10:16 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam To All
As usual kedai BW is now opened for booking and payment from 13th July to 4th August 2010. Pick up will be on 7th August 2010 (Saturday)



Pick Up Venue : 26-9-1, Block 26, Jalan 2/146 Desa Tasik, 57000 Kuala Lumpur


Account Details : Public Bank Berhad 4869651605 Under The Name of Teng Hui Lee @ Phyllis
After bank in please sms payment date, Nick Name in Forum and Original Name and amount to 016 380 8664 for easy monitoring.


Guidelines For Ordering BW :-

1. Find your own partners for sharing basis.
2. Bring your own plastic or tupperware to keep your BW stock (For Sharing Basis)
3. After payment is made please sms to the above number for easy monitoring.
4. No FUSSY Buyers
5. Please bank in on or before 30th June 2010.
6. Anyone who does not make payment on time will be Blacklisted.
7. Pickup of food not later than 10.00 pm. (Unless special cases )
8. Cancellation of food must be made at least one week before payment DEADLINE.
9. Payment must be transferred ON OR BEFORE 4th August 2010


Adult 24 Kg
Price : RM 220.00 per bag (Sharing Basis RM9.20 per kg)
1. Thini (6 kg) + Cik Lola (18 kg) = 24 kg
2. June = 24 kg
3. Jiha = 24 kg
4. Cik Lola (2 kg) + Endlesslove (20 kg) + Rock (2 kg) = 24 kg
5. RozzyGee = 24 kg
6. Rock = 24 kg
7. Rock (4 kg) + Kak Oni (3kg) + Elaine (2 kg) + Sheila (10 kg) + Simistri (5 kg) = 24 kg
8. Kak Oni = 24 kg
9. Elaine = 24 kg
10. Azieazlie = 24 kg
11. Azieazlie = 24 kg
12. Azieazlie = 24 kg
13. Simistri (1 kg) + Hasnieda (6 kg) +


Kitten 24 kg
Price : RM300.00 per bag (Sharing Basis RM12.50 per kg)

1. Nurul (15 kg) + June (9 kg) = 24 kg
2. June (1 kg) + Idasukri (12 kg) + Naddy (6 kg) + Izmaymay (5 kg) = 24 kg
3. Izmaymay (1 kg) +
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Adult 7.5kg
Price : RM90.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Kitten 3kg
Price : RM60
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Kitten 7.5kg
Price : RM128.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Cat Litter Clumping (25 kg) Code : 1001 SS
Price : RM50.00 per bag
1. Cik Lola
2. Cik Lola
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Cat Litter Clumping (25 kg) Code : 1108 SR
Price : RM60.00 per bag
1.
2.
3.
4.
5.


Cat Litter Clumping - Strawberry smell (10 Litter)
Price : RM27.00 per bag
1.
2.
3.
4.
5.


Cat Litter Clumping - Apple Smell (10 Litter)
Price : RM27.00 per bag
1.
2.
3.
4.
5.

Cat Litter Bamboo Sand (25 kg)
Price : RM75.00 per bag
1. Nurul
2.
3.
4.


Qiut Wet Food
Price : RM3.00 one tin
(Ada 5 Flavor :- Tuna Fish & Chicken Topping / Tuna & Vegetable Topping / Tuna & Anchovies Topping / Pilchard Fish in Jelly / Beef)
1.
2.
3.
4.



NOTE : RED MEANS PAID.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/

Last edited by Felix The Cat; 07-15-2010 at 12:42 PM.
Reply With Quote
  #5843  
Old 07-15-2010, 11:45 AM
Simistri's Avatar
Simistri Simistri is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 54
Rep Power: 13
Simistri is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Saya order 6 kilogram
Reply With Quote
  #5844  
Old 07-15-2010, 12:08 PM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 12
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

salam nurul, akk nak order bw adult 3 x 24kg dulu yer. Pasir kucing, akk order kemudian lah, akk pun nak cari dan tukar litter yang sesuai untuk anak2 bulus nie... nurul, supplier tempat nurul ambil barang tu, ada tak jual feline fresh bungkusan besar...? akk pernah guna brand ni masa anak2 tak berapa ramai dulu, memang elok dan kurang bau, cuma, pack tak besar..... yang june gunakan tu, sama tak macam nie? sekarang ditempat baru nie, akk tak boleh gunakan litter yang tak ada bau2an lah, sebab akk letak 5 kandang anak2 bulus kat depan rumah... walau pun setiap suboh akk dah start memunggut harta karun dorang.. tapi, menjelang petang, bila balik kerja.. kadang2, dari gate akk dah dapat sedut bau harum semerbak.... tambahan pulak kalau cuaca panas... dan akk pasang 2 bijik kipas untok dorang, memang berterbangan lah bau2an tu....cuma, nasib baik jugak la, india sebelah rumah akk tu, sememangnya setiap petang sembahyang sambil bakar setanggi, jadi, boleh jugak potong bau yang menusuk kalbu tu.. sampaikan, kalau india tu tak sembahyang, akk pulak yang risau...
Reply With Quote
  #5845  
Old 07-15-2010, 12:32 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

Killa, Bamboo litter sand dah stop production. Yg akak amik last month tu stok yg last. Mgkn durang nak bawa masuk litter yg corn base. Tp harga agak tinggi sikit. Apa apa hal pun durang blm decide lg.

Quote:
Originally Posted by luvnett View Post
Nak Tanya juga ni.. Cat Litter Bamboo Sand ni rupa nya macam mana? lebih kurang Cat Litter Clumping juga ke? Kasar ke halus?
Reply With Quote
  #5846  
Old 07-15-2010, 12:36 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

Kak Azie, yg saya pakai tu Litter Bamboo Sand tp yg itu dah stop production. Yg hampir similar dgn Feline Fresh ialah flushable woody. Rupanya ada hampir sama dgn makanan ayam.

Quote:
Originally Posted by azieazlie View Post
salam nurul, akk nak order bw adult 3 x 24kg dulu yer. Pasir kucing, akk order kemudian lah, akk pun nak cari dan tukar litter yang sesuai untuk anak2 bulus nie... nurul, supplier tempat nurul ambil barang tu, ada tak jual feline fresh bungkusan besar...? akk pernah guna brand ni masa anak2 tak berapa ramai dulu, memang elok dan kurang bau, cuma, pack tak besar..... yang june gunakan tu, sama tak macam nie? sekarang ditempat baru nie, akk tak boleh gunakan litter yang tak ada bau2an lah, sebab akk letak 5 kandang anak2 bulus kat depan rumah... walau pun setiap suboh akk dah start memunggut harta karun dorang.. tapi, menjelang petang, bila balik kerja.. kadang2, dari gate akk dah dapat sedut bau harum semerbak.... tambahan pulak kalau cuaca panas... dan akk pasang 2 bijik kipas untok dorang, memang berterbangan lah bau2an tu....cuma, nasib baik jugak la, india sebelah rumah akk tu, sememangnya setiap petang sembahyang sambil bakar setanggi, jadi, boleh jugak potong bau yang menusuk kalbu tu.. sampaikan, kalau india tu tak sembahyang, akk pulak yang risau...
Reply With Quote
  #5847  
Old 07-15-2010, 12:44 PM
luvnett's Avatar
luvnett luvnett is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 301
Rep Power: 12
luvnett is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
Killa, Bamboo litter sand dah stop production. Yg akak amik last month tu stok yg last. Mgkn durang nak bawa masuk litter yg corn base. Tp harga agak tinggi sikit. Apa apa hal pun durang blm decide lg.
oic.. takpe2.. Nanti kalau ada corn tu ke ingat nak try.
Reply With Quote
  #5848  
Old 07-15-2010, 12:46 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by azieazlie View Post
salam nurul, akk nak order bw adult 3 x 24kg dulu yer. Pasir kucing, akk order kemudian lah, akk pun nak cari dan tukar litter yang sesuai untuk anak2 bulus nie... nurul, supplier tempat nurul ambil barang tu, ada tak jual feline fresh bungkusan besar...? akk pernah guna brand ni masa anak2 tak berapa ramai dulu, memang elok dan kurang bau, cuma, pack tak besar..... yang june gunakan tu, sama tak macam nie? sekarang ditempat baru nie, akk tak boleh gunakan litter yang tak ada bau2an lah, sebab akk letak 5 kandang anak2 bulus kat depan rumah... walau pun setiap suboh akk dah start memunggut harta karun dorang.. tapi, menjelang petang, bila balik kerja.. kadang2, dari gate akk dah dapat sedut bau harum semerbak.... tambahan pulak kalau cuaca panas... dan akk pasang 2 bijik kipas untok dorang, memang berterbangan lah bau2an tu....cuma, nasib baik jugak la, india sebelah rumah akk tu, sememangnya setiap petang sembahyang sambil bakar setanggi, jadi, boleh jugak potong bau yang menusuk kalbu tu.. sampaikan, kalau india tu tak sembahyang, akk pulak yang risau...
Salam kak,

Kat supplier tu dia tak jual Feline Fresh la kak Just clay litter je. Yang wood base pun tak ada sebab permintaan tak banyak. Rasanya yang paling besar ialah 'Oko' plus tapi di jual kat pet shop. Satu bag besar (macam guni) dalam RM140.00 kalo tak silap.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5849  
Old 07-15-2010, 12:49 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
Kak Azie, yg saya pakai tu Litter Bamboo Sand tp yg itu dah stop production. Yg hampir similar dgn Feline Fresh ialah flushable woody. Rupanya ada hampir sama dgn makanan ayam.
June.... betul ke bamboo sand mau stop production. Baru mau beli sebab tu hari ko cakap tia ada tracking. Aduh... kes parah nie. Yang corn lagi macam mana? Macam jagung?
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5850  
Old 07-15-2010, 01:01 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

Ya, yg aku amik 3 guni last month tu, stok yg penghabisan Aku pun ndak tau mo pakai apa lg ni

Yg corn base litter tu durang bilang baru proposal jak. Blm tau confirm ke inda. Pasal $$ agak mahal banding dgn litter biasa.

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
June.... betul ke bamboo sand mau stop production. Baru mau beli sebab tu hari ko cakap tia ada tracking. Aduh... kes parah nie. Yang corn lagi macam mana? Macam jagung?
Reply With Quote
  #5851  
Old 07-15-2010, 01:03 PM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 12
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
Kak Azie, yg saya pakai tu Litter Bamboo Sand tp yg itu dah stop production. Yg hampir similar dgn Feline Fresh ialah flushable woody. Rupanya ada hampir sama dgn makanan ayam.
terima kasih june, itulaaa... akk ingat nak try jugak seround... nanti kalau june ada jumpa brand yang sesuai dan harga berpatutan, habaqlah ya...
Reply With Quote
  #5852  
Old 07-15-2010, 01:18 PM
melladikboboy melladikboboy is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 1
Rep Power: 0
melladikboboy is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

hai hai....

meriah rupanya thread bw ni. anyway, sy baru bercadang nk tukar ke bw. sebab dulu budak ber3 tu makan Rc & iams. so dengar2, bw lagi murah dari yg berdua tu. skrg ni, dorang makan pro diet je. bulu dia, wahhh gugur dengan jayanya. tu yg nk tukar ke bw.

tapi, dlm ramai ramai yg order bw ni, ada tak orang melaka agaknya? mungkin boleh tolong saya ambil kan bw tu dari tauke ?
Reply With Quote
  #5853  
Old 07-15-2010, 01:31 PM
noor22710's Avatar
noor22710 noor22710 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2009
Location: Sri Kembangan
Posts: 317
Rep Power: 12
noor22710 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to noor22710
Default Re: Blackwood

salam kak nurul...

noor punya cam biasa

adult 8kg
kitten 5kg..
Reply With Quote
  #5854  
Old 07-15-2010, 01:45 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam To All
As usual kedai BW is now opened for booking and payment from 13th July to 4th August 2010. Pick up will be on 7th August 2010 (Saturday)



Pick Up Venue : 26-9-1, Block 26, Jalan 2/146 Desa Tasik, 57000 Kuala Lumpur


Account Details : Public Bank Berhad 4869651605 Under The Name of Teng Hui Lee @ Phyllis
After bank in please sms payment date, Nick Name in Forum and Original Name and amount to 016 380 8664 for easy monitoring.


Guidelines For Ordering BW :-

1. Find your own partners for sharing basis.
2. Bring your own plastic or tupperware to keep your BW stock (For Sharing Basis)
3. After payment is made please sms to the above number for easy monitoring.
4. No FUSSY Buyers
5. Please bank in on or before 30th June 2010.
6. Anyone who does not make payment on time will be Blacklisted.
7. Pickup of food not later than 10.00 pm. (Unless special cases )
8. Cancellation of food must be made at least one week before payment DEADLINE.
9. Payment must be transferred ON OR BEFORE 4th August 2010


Adult 24 Kg
Price : RM 220.00 per bag (Sharing Basis RM9.20 per kg)
1. Thini (6 kg) + Cik Lola (18 kg) = 24 kg
2. June = 24 kg
3. Jiha = 24 kg
4. Cik Lola (2 kg) + Endlesslove (20 kg) + Rock (2 kg) = 24 kg
5. RozzyGee = 24 kg
6. Rock = 24 kg
7. Rock (4 kg) + Kak Oni (3kg) + Elaine (2 kg) + Sheila (10 kg) + Simistri (5 kg) = 24 kg
8. Kak Oni = 24 kg
9. Elaine = 24 kg
10. Azieazlie = 24 kg
11. Azieazlie = 24 kg
12. Azieazlie = 24 kg
13. Simistri (1 kg) + Hasnieda (6 kg) + Noor (8 kg) +


Kitten 24 kg
Price : RM300.00 per bag (Sharing Basis RM12.50 per kg)

1. Nurul (15 kg) + June (9 kg) = 24 kg
2. June (1 kg) + Idasukri (12 kg) + Naddy (6 kg) + Izmaymay (5 kg) = 24 kg
3. Izmaymay (1 kg) + Noor (5 kg) +
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Adult 7.5kg
Price : RM90.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Kitten 3kg
Price : RM60
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Kitten 7.5kg
Price : RM128.00
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Cat Litter Clumping (25 kg) Code : 1001 SS
Price : RM50.00 per bag
1. Cik Lola
2. Cik Lola
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Cat Litter Clumping (25 kg) Code : 1108 SR
Price : RM60.00 per bag
1. Nurul
2.
3.
4.
5.


Cat Litter Clumping - Strawberry smell (10 Litter)
Price : RM27.00 per bag
1.
2.
3.
4.
5.


Cat Litter Clumping - Apple Smell (10 Litter)
Price : RM27.00 per bag
1.
2.
3.
4.
5.

Cat Litter Bamboo Sand (25 kg)
Price : RM75.00 per bag
1.
2.
3.
4.


Qiut Wet Food
Price : RM3.00 one tin
(Ada 5 Flavor :- Tuna Fish & Chicken Topping / Tuna & Vegetable Topping / Tuna & Anchovies Topping / Pilchard Fish in Jelly / Beef)
1.
2.
3.
4.



NOTE : RED MEANS PAID.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5855  
Old 07-15-2010, 01:48 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by melladikboboy View Post
hai hai....

meriah rupanya thread bw ni. anyway, sy baru bercadang nk tukar ke bw. sebab dulu budak ber3 tu makan Rc & iams. so dengar2, bw lagi murah dari yg berdua tu. skrg ni, dorang makan pro diet je. bulu dia, wahhh gugur dengan jayanya. tu yg nk tukar ke bw.

tapi, dlm ramai ramai yg order bw ni, ada tak orang melaka agaknya? mungkin boleh tolong saya ambil kan bw tu dari tauke ?
Salam...

Orang Melaka memang ada tapi tak sure mereka ambil bulan nie ke tak
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5856  
Old 07-15-2010, 02:40 PM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 12
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam kak,

Kat supplier tu dia tak jual Feline Fresh la kak Just clay litter je. Yang wood base pun tak ada sebab permintaan tak banyak. Rasanya yang paling besar ialah 'Oko' plus tapi di jual kat pet shop. Satu bag besar (macam guni) dalam RM140.00 kalo tak silap.
mak ehhh.. rm140 segoni..? sampai 25kg tak agaknya..? macam lari pulak budget kalau beli Oko nie.. tak pe, nanti akk pergi tengok kat pet shop lah... tapi, kalau nurul dah jumpa brand yang elok, yang boleh mengurangkan bau2an dan harga yang berpatutan, bagitau akk ya..
Reply With Quote
  #5857  
Old 07-15-2010, 03:01 PM
luvnett's Avatar
luvnett luvnett is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 301
Rep Power: 12
luvnett is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
June.... betul ke bamboo sand mau stop production. Baru mau beli sebab tu hari ko cakap tia ada tracking. Aduh... kes parah nie. Yang corn lagi macam mana? Macam jagung?
Nurul, sy pun baru je ingat nak cuba.. tapi nanti kalau ada produc baru yg seakan2 bamboo or wood or corn tu ke bagi tau ye..
Reply With Quote
  #5858  
Old 07-15-2010, 03:22 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by azieazlie View Post
mak ehhh.. rm140 segoni..? sampai 25kg tak agaknya..? macam lari pulak budget kalau beli Oko nie.. tak pe, nanti akk pergi tengok kat pet shop lah... tapi, kalau nurul dah jumpa brand yang elok, yang boleh mengurangkan bau2an dan harga yang berpatutan, bagitau akk ya..
Sorry kak, silap bagitau harga... maaf
Tadi call Pets Wonderland mereka jual bag yang paling besar RM174 untuk 40 liter (18 kg).
Nampaknya lagi mahal....
Setakat nie lum jumpa lagi.... litter yang boleh menghilangkan bau busuk nie.... kecuali litter crystal tu. Tu memang tak ada bau kak tapi harga memang
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #5859  
Old 07-15-2010, 04:31 PM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 12
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Sorry kak, silap bagitau harga... maaf
Tadi call Pets Wonderland mereka jual bag yang paling besar RM174 untuk 40 liter (18 kg).
Nampaknya lagi mahal....
Setakat nie lum jumpa lagi.... litter yang boleh menghilangkan bau busuk nie.... kecuali litter crystal tu. Tu memang tak ada bau kak tapi harga memang
ingatkan nurul silap bagitau harga, lagi murahlah harganya... rupa2nya.. rm174/18kg.. angkat dua belah tangan akk... nampak gaya, buat masa nie, akk pun terpaksa bakar setanggi jugak lah untuk potong bau tu.....
Reply With Quote
  #5860  
Old 07-15-2010, 04:39 PM
luvnett's Avatar
luvnett luvnett is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 301
Rep Power: 12
luvnett is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Sorry kak, silap bagitau harga... maaf
Tadi call Pets Wonderland mereka jual bag yang paling besar RM174 untuk 40 liter (18 kg).
Nampaknya lagi mahal....
Setakat nie lum jumpa lagi.... litter yang boleh menghilangkan bau busuk nie.... kecuali litter crystal tu. Tu memang tak ada bau kak tapi harga memang

yg jenis kristal ni memang hebat.. Shilla pernah pakai.. memang xda bau langsung.. tapi kalau setakat sekor or dua ekor boleh la.. sebab harga dia bleh buat mummy2 bulus semua mkn nasi ngan kicap
Tapi kat Jusco AU2 kadang2 boleh dapat murah..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.