Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 09-18-2008, 11:18 AM
Ferreted Ferreted is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bandar Utama
Posts: 415
Rep Power: 0
Ferreted is an unknown quantity at this point
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

welcome zee? hehehehe very very late la to say welcome.. u n ur pink clouds. hehehe

very nice photos, andy! very pretty pinks.
Reply With Quote
  #42  
Old 09-18-2008, 11:37 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by Ferreted View Post
welcome zee? hehehehe very very late la to say welcome.. u n ur pink clouds. hehehe

very nice photos, andy! very pretty pinks.
well chelly,never to late to say never...
eh, to say hi...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #43  
Old 09-21-2008, 08:14 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
elow all...
just wanna infrom that i have a new blog now..yeah..
my old one already gone with the wind a few years back, suddenly felt lazy and stopped blogging for a while..
so if you're interested do click at my sig 'TheZeeliciousLife'....
written there stories about me,us and my babies meow meow...
Hi Baby,
'PS I LOVE YOU' tu mcm best je. Pinjam leh?
Reply With Quote
  #44  
Old 09-21-2008, 09:22 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Hi Baby,
'PS I LOVE YOU' tu mcm best je. Pinjam leh?
ps i love you,bukunya ada dekat hometown zee la, tak teringat nak bawak sini..
asyik lupa je..
yup,novel tu memang best sangat2!
baca berulang kali pun tak bosan....
lagi2 sampai sekarang rasanya masih antara top10 fictional book yang bestseller...lama tu....
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #45  
Old 09-21-2008, 11:27 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
ps i love you,bukunya ada dekat hometown zee la, tak teringat nak bawak sini..
asyik lupa je..
yup,novel tu memang best sangat2!
baca berulang kali pun tak bosan....
lagi2 sampai sekarang rasanya masih antara top10 fictional book yang bestseller...lama tu....
nanti nak cari kat popular he he...
TQ baby....
Reply With Quote
  #46  
Old 09-21-2008, 11:34 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
nanti nak cari kat popular he he...
TQ baby....
you're welcome..
price dia dalam rm35 je kalau tak silap...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #47  
Old 09-22-2008, 12:27 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
you're welcome..
price dia dalam rm35 je kalau tak silap...
eh...ada jual eh novel tuh??? kiter tgk dvd citer nih.. sampai ngangis2 terharu giler...soooo touching..!!!!!
__________________
Reply With Quote
  #48  
Old 09-22-2008, 03:36 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
eh...ada jual eh novel tuh??? kiter tgk dvd citer nih.. sampai ngangis2 terharu giler...soooo touching..!!!!!
takkde filin,movie nya skit pun tak dapat nk banding dengan novelnya..
apa yang movie ada macam agak2 je 30% yang dari novel...
memang kalau lagi syok baca novel nya la..
zee dah baca lebih 10 kali dah tapi tak pernah bosan, memang sayang sangat novelnya..
bila dia kuar movie memang syok sangat nak tengok tapi bila tengok kecewa giler2...huhu...
doesn't come anywhere near to the novel expectations pun..
maybe cause timing only 2jam so tak bleh nak story satu novel tu..
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #49  
Old 09-23-2008, 09:54 AM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
takkde filin,movie nya skit pun tak dapat nk banding dengan novelnya..
apa yang movie ada macam agak2 je 30% yang dari novel...
memang kalau lagi syok baca novel nya la..
zee dah baca lebih 10 kali dah tapi tak pernah bosan, memang sayang sangat novelnya..
bila dia kuar movie memang syok sangat nak tengok tapi bila tengok kecewa giler2...huhu...
doesn't come anywhere near to the novel expectations pun..
maybe cause timing only 2jam so tak bleh nak story satu novel tu..
laa... yer ker..? mesti kena cari la buku nih.. kat ner ada jual..? ehehheeh...
__________________
Reply With Quote
  #50  
Old 09-23-2008, 10:08 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
laa... yer ker..? mesti kena cari la buku nih.. kat ner ada jual..? ehehheeh...

mph ada,popular ada,mana kedai buku yang popular adala novel ni..
novelnya samapai sekarang masih top10 bestseller,dah beberapa tahun tu..
hebat!
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #51  
Old 09-26-2008, 12:43 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin dari Zee & Si Botak (The bf), serta dari anak-anak bulus tercinta kami...

Yang ini version kelip-kelip butterfly...


Ini version buat sesiapa yang tak berapa nampak first version tu...

__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #52  
Old 09-26-2008, 01:45 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

ini tulis by Cecelia Ahern tu eh?? huhuhu!! tak minat aku cite cintan cintun ni.he!!he!!he!!

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post

mph ada,popular ada,mana kedai buku yang popular adala novel ni..
novelnya samapai sekarang masih top10 bestseller,dah beberapa tahun tu..
hebat!
Reply With Quote
  #53  
Old 09-29-2008, 03:27 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post

mph ada,popular ada,mana kedai buku yang popular adala novel ni..
novelnya samapai sekarang masih top10 bestseller,dah beberapa tahun tu..
hebat!
Baby,
akak dah dpt dah novel tu...RM31.90 je kat MPH
memang sebak sepanjang akak membacanya...
Reply With Quote
  #54  
Old 09-29-2008, 03:31 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by June View Post
ini tulis by Cecelia Ahern tu eh?? huhuhu!! tak minat aku cite cintan cintun ni.he!!he!!he!!
Hi June,
dah siap cat rumah? Cian ko balik terus kene cat....tapi memang ko superwoman beb. Aku respek abes ko ni....

ps: novel PS I Love you tu , hanya sesuai untuk mereka yg berjiwa romantis mcm aku dan mereka yang sewaktu dengannye....hehe
Reply With Quote
  #55  
Old 09-29-2008, 08:24 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by June View Post
ini tulis by Cecelia Ahern tu eh?? huhuhu!! tak minat aku cite cintan cintun ni.he!!he!!he!!
yela, macgyver mana layan jiwang2 ni...

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Baby,
akak dah dpt dah novel tu...RM31.90 je kat MPH
memang sebak sepanjang akak membacanya...
owh,ada diskaun ye sekarang kak zai, best la gitu..
memang sebak and best kan?
apa yg movie dia buat sikit pun tak dapat banding dgn novelnya..
zee baca berulang2 kali pun tak boring..
sejak beli novel ps i love you, novel lepas2 tu hasil cecilia ahern terus zee jadi peminat setia..
tapi sebab sekarang kadang tak cukup duit je, zee dah tertinggal beli 2novel baru dia tajuk a place called here dengan thanks for the memories...
bila besday takda orang pun nak bagi hadiah novel tu..heh...


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Hi June,
dah siap cat rumah? Cian ko balik terus kene cat....tapi memang ko superwoman beb. Aku respek abes ko ni....

ps: novel PS I Love you tu , hanya sesuai untuk mereka yg berjiwa romantis mcm aku dan mereka yang sewaktu dengannye....hehe
betol2, stuju sangat2..
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #56  
Old 09-29-2008, 08:36 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
owh,ada diskaun ye sekarang kak zai, best la gitu..
memang sebak and best kan?
apa yg movie dia buat sikit pun tak dapat banding dgn novelnya..
zee baca berulang2 kali pun tak boring..
sejak beli novel ps i love you, novel lepas2 tu hasil cecilia ahern terus zee jadi peminat setia..
tapi sebab sekarang kadang tak cukup duit je, zee dah tertinggal beli 2novel baru dia tajuk a place called here dengan thanks for the memories...
bila besday takda orang pun nak bagi hadiah novel tu..heh...
akak pun dah jadi peminat cecilia ahern...nak cari lagi novel2 dia ni.

alahai ciannyer baby...tunggu next b'day...kay...akak hadiahkan satu.
Reply With Quote
  #57  
Old 09-29-2008, 08:45 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Newbie but not that newbie..huh? ::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
akak pun dah jadi peminat cecilia ahern...nak cari lagi novel2 dia ni.

alahai ciannyer baby...tunggu next b'day...kay...akak hadiahkan satu.
tapi kadang2 ada la novel lepas ps i love you lepas tu tak bape sangat bestnya macam i love you tu tapi ok jugak la..
jadi harap tak kecewa sangat..
tapi apa2 pun setiap novel cecilia ahern memang best la, suka gaya penulisan dia, tak rumit sangat..

tunggu next bday ye?heh..
takdela, gurau ja tapi mau...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Information on Cat/Kitten Care - from a newbie-greenie to another newbie-greenie ashleywong Cats & Kittens 0 07-28-2008 02:29 PM


All times are GMT +8. The time now is 04:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.