Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 09-09-2008, 04:01 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Memang indah permai dan takde mamat perasan yg nak tapis atau tut!! perkataan kita.tp Penghulu tu klu ko main2 saja dia sumpah ko jd shopping Mall.kot jadi Pavillion ke,sungai wang,tak pun midvalley.sapa yg susah?? kawan2 juga yg susah.sebab byk sgt tempat nak shopping.wakakakakakakakak!!

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Thanks Daeng...
Wah permai nyer, perkampungan nie...
For sure xde org2 yg akan kata kita nie "merapu" kan?
Huhuhuhu alamak..terlebih sudah...
erm Tok Penghulu dia mcm garang jer...
Reply With Quote
  #22  
Old 09-09-2008, 04:03 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Bukan As....tu si duyung Tasik Putrajaya tuh...hehehe
Dah terlambat nak pamper saya...
Dh terkencing pun dlm seluar..ik!!ik!!
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #23  
Old 09-09-2008, 04:05 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Dah terlambat nak pamper saya...
Dh terkencing pun dlm seluar..ik!!ik!!
.:: Huk aloer... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #24  
Old 09-09-2008, 04:06 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by June View Post
Memang indah permai dan takde mamat perasan yg nak tapis atau tut!! perkataan kita.tp Penghulu tu klu ko main2 saja dia sumpah ko jd shopping Mall.kot jadi Pavillion ke,sungai wang,tak pun midvalley.sapa yg susah?? kawan2 juga yg susah.sebab byk sgt tempat nak shopping.wakakakakakakakak!!
Tak da men sumpah2 june...aku ni kudrat pon bkan kuat mana lagi...
Biasa2 jer As...saya ngan june emang eh gitu2 perangai...


Quote:
Originally Posted by as_serialam
Dah terlambat nak pamper saya...
Dh terkencing pun dlm seluar..ik!!ik!!
alah hai...sori2....pii tukar pampers cepat...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #25  
Old 09-09-2008, 04:07 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by June View Post
Memang indah permai dan takde mamat perasan yg nak tapis atau tut!! perkataan kita.tp Penghulu tu klu ko main2 saja dia sumpah ko jd shopping Mall.kot jadi Pavillion ke,sungai wang,tak pun midvalley.sapa yg susah?? kawan2 juga yg susah.sebab byk sgt tempat nak shopping.wakakakakakakakak!!
huhuhuhu betul lah June yg penting xder Mamat perasan
(pst..pst..pstt mau kasi kau tau satu benda..pst..pst..pst sunyi giler kat "situ")

Alamak!!! ye ke June Tok Penghulu nie bleh sumpah org jadi shopping Mall?.....
Huhuhu aku ok jer...Klu dia sumpah aku jadi tokey shopping mall lagi best!!!
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #26  
Old 09-09-2008, 04:10 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

memang sunyi gila budak2 yg bgtau.aku mmg malas nak injak kaki ke sana dah.mat perasan dgn minah perasan tambah perasan lg kat sana bila kita takde.ko jaga2 sikit.pengawas sekolah kat sana pun busy body join kat sini nak tgk kita cakap apa.pastu lapor kat sana.mcmlah aku ni free sgt nak fikir pasal durang je.tak kuasa.

tokeh mall?? boleh,boleh,ko minta je dgn penghulu.your wish is my command dia kata.wakakakakakakak!!

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
huhuhuhu betul lah June yg penting xder Mamat perasan
(pst..pst..pstt mau kasi kau tau satu benda..pst..pst..pst sunyi giler kat "situ")

Alamak!!! ye ke June Tok Penghulu nie bleh sumpah org jadi shopping Mall?.....
Huhuhu aku ok jer...Klu dia sumpah aku jadi tokey shopping mall lagi best!!!
Reply With Quote
  #27  
Old 09-09-2008, 04:11 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Huk aloer... ::.
Huhuhuhu dh batal dah pose bleh buka..pastu boleh kat Mr & Mrs Mondok
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #28  
Old 09-09-2008, 04:14 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Huhuhuhu dh batal dah pose bleh buka..pastu boleh kat Mr & Mrs Mondok
.:: Huuwwwaaa... Apsal dia batal pose, pastu baling bata kt kita... Kencing dlm suar/pampers mana plak batal pose... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #29  
Old 09-09-2008, 04:14 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by June View Post
memang sunyi gila budak2 yg bgtau.aku mmg malas nak injak kaki ke sana dah.mat perasan dgn minah perasan tambah perasan lg kat sana bila kita takde.ko jaga2 sikit.pengawas sekolah kat sana pun busy body join kat sini nak tgk kita cakap apa.pastu lapor kat sana.mcmlah aku ni free sgt nak fikir pasal durang je.tak kuasa.

tokeh mall?? boleh,boleh,ko minta je dgn penghulu.your wish is my command dia kata.wakakakakakakak!!
JUNE...nanti aku ikat kaki kau baru tau terlepas flight kau esok...tak pergi Ostralia kau...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #30  
Old 09-09-2008, 04:14 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Tak da men sumpah2 june...aku ni kudrat pon bkan kuat mana lagi...
Biasa2 jer As...saya ngan june emang eh gitu2 perangai...




alah hai...sori2....pii tukar pampers cepat...
Huhuhuhuhu June aku trick jer Tok Penghulu nie..
Mmg best lah!!! betul2 sempoi dan betul2 boleh merapu..
Sat2 aku g tukar pampers jap!!!!
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #31  
Old 09-09-2008, 04:17 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Huuwwwaaa... Apsal dia batal pose, pastu baling bata kt kita... Kencing dlm suar/pampers mana plak batal pose... ::.
huhuhuhu owh ye ke?
Blurp!!! dh abis sebungkus air sirap tu yg ada tenaga nak baling bata tu..
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #32  
Old 09-09-2008, 04:19 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
JUNE...nanti aku ikat kaki kau baru tau terlepas flight kau esok...tak pergi Ostralia kau...
Tok jgn ikat kaki dia...Saya dh kirim kat dia kangaruu sekor!!!!!!
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #33  
Old 09-09-2008, 04:19 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
huhuhuhu owh ye ke?
Blurp!!! dh abis sebungkus air sirap tu yg ada tenaga nak baling bata tu..
.:: Mana boley camtu... Hhhhmmm...::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #34  
Old 09-09-2008, 04:23 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by June View Post
memang sunyi gila budak2 yg bgtau.aku mmg malas nak injak kaki ke sana dah.mat perasan dgn minah perasan tambah perasan lg kat sana bila kita takde.ko jaga2 sikit.pengawas sekolah kat sana pun busy body join kat sini nak tgk kita cakap apa.pastu lapor kat sana.mcmlah aku ni free sgt nak fikir pasal durang je.tak kuasa.

tokeh mall?? boleh,boleh,ko minta je dgn penghulu.your wish is my command dia kata.wakakakakakakak!!
itu macam pun ada ka...
dasat ye June...ish!!!ish!!! free sgt ke pengawas tu...?
June ingat aku nk yg dwi kaler... (kangaruu yg aku pesan tu ler....)
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #35  
Old 09-09-2008, 04:26 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 12
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Siti..tolong pegi bentangkan balik banner..WELCOME...tu..
bila dah habis nanti lipat balik arhhh... [muke garang]

hahahahah.. tok.. x heran.. suh mondok la.. MONDOK!!!!!! pi pasang banner.. aku baling ngan bata ni kang.. amek ni.. -------->>
Reply With Quote
  #36  
Old 09-09-2008, 04:30 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by duyung_leo View Post
hahahahah.. tok.. x heran.. suh mondok la.. MONDOK!!!!!! pi pasang banner.. aku baling ngan bata ni kang.. amek ni.. -------->>


Mondok tak leh dah kawen..hang tu yg bujang lagi pi tolong....Huii aii ramai2 kat benang nie ada apa pepetang nie...ada makan2 ker...?
__________________

MJ
Reply With Quote
  #37  
Old 09-09-2008, 04:30 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by duyung_leo View Post
hahahahah.. tok.. x heran.. suh mondok la.. MONDOK!!!!!! pi pasang banner.. aku baling ngan bata ni kang.. amek ni.. -------->>
Huhuhu x payah susah2 nk pasang Banner Duyung oi!!!! aku dh panas dh nie dok nunggu banner ko..
Moh amik kan aku air sirap lagi sebungkus..Dahaga...
Aku dh jalankan pun kewajipan kau...Si Mondok tu aku dh kasi settle..
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #38  
Old 09-09-2008, 04:31 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 12
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Mana boley camtu... Hhhhmmm...::.
Boleh je mondok.. as sudah cargasssssss!!!! hiks!!!
Reply With Quote
  #39  
Old 09-09-2008, 04:33 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post


Mondok tak leh dah kawen..hang tu yg bujang lagi pi tolong....Huii aii ramai2 kat benang nie ada apa pepetang nie...ada makan2 ker...?
Silakan Tok!!!
mcm2 ada..
air sirap, air sirap bandung, air limau ais, air bc, air mata kucing, air katira, air watermelon, air mata air, air mutlak, bla..bla..bla..
Tok x pose ke?
Alamak...Sumpah saya jadi Pavillion ye Tok...
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #40  
Old 09-09-2008, 04:35 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 12
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post


Mondok tak leh dah kawen..hang tu yg bujang lagi pi tolong....Huii aii ramai2 kat benang nie ada apa pepetang nie...ada makan2 ker...?
hahaha.. pak mondok ade leh tolong.. pak mondok lg sase ape dr saya.. ------------> baling kat tok.. ------->> pastu nyuruk.. tunjuk tgn kat mondok.. MONDOK yg baling tok....
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hi everyone... selamat kenal bhutan Member Introductions 22 07-22-2009 08:03 AM
Hi Sume.. Duyung in the club duyung_leo Member Introductions 68 10-08-2008 04:22 PM
Hi Sume!!! Bleh Kenal x? as_serialam Member Introductions 0 09-09-2008 01:42 PM


All times are GMT +8. The time now is 05:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.