Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 09-10-2008, 02:50 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 13
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

pssttt As..ko kona tak akak nih? hik hik hik...
Reply With Quote
  #82  
Old 09-10-2008, 02:52 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
(pst..pst..aku x mau apa2 tau!!!) tp klu ko g Jakarta lagi gitau aku tau!..satu beg plastik yg belang2 tu aku mau pesan..
June...kau bleh percaya ke bunyi macam ni....
__________________

MJ
Reply With Quote
  #83  
Old 09-10-2008, 03:00 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

welcome as...
Reply With Quote
  #84  
Old 09-10-2008, 03:24 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

apa kebenda yg beg plastik belang2 tu?? musykil gak aku.he!!he!!

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
(pst..pst..aku x mau apa2 tau!!!) tp klu ko g Jakarta lagi gitau aku tau!..satu beg plastik yg belang2 tu aku mau pesan..
Reply With Quote
  #85  
Old 09-10-2008, 03:25 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

mana aku nak percaya minah seekor tu bang.pura2 malu je dia tu.wakakakakakak!!

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
June...kau bleh percaya ke bunyi macam ni....
Reply With Quote
  #86  
Old 09-10-2008, 03:29 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
pssttt As..ko kona tak akak nih? hik hik hik...
Raso2 kalau loghat nogori ni eden kona ni kak!!!
Huhuhuhu awatnyer tukar nama...adoi!!!! nama dedulu tu kan best
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #87  
Old 09-10-2008, 03:30 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
June...kau bleh percaya ke bunyi macam ni....
Huhuhuhu Tok Penghulu jgn jeles!!! saya ngan June nie mmg mcm nie...Gunakan reverse keyword..
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #88  
Old 09-10-2008, 03:31 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
welcome as...
Huhuhuhu thanks bro!!!
dari fanatic ko jd fantastic...erm bile nak jadi boombastic?
Mr Loba2 tu...
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #89  
Old 09-10-2008, 03:32 PM
Ferreted Ferreted is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bandar Utama
Posts: 415
Rep Power: 0
Ferreted is an unknown quantity at this point
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

sobs... what are you guys talkin.. dont get it.. sobs.. anyways welcome!
Reply With Quote
  #90  
Old 09-10-2008, 03:33 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by June View Post
apa kebenda yg beg plastik belang2 tu?? musykil gak aku.he!!he!!
Alah...Ko x perasan ke ah soh2 suka bwk beg nie!!!!
Beg Plastik belang2 mcm lugage samsonite gak peranan nyer...
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #91  
Old 09-10-2008, 03:36 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by duyung_leo View Post
aku pun sama gak mao pesan meh.. hahahaha.. pesan jgn x pesan..
Huhuhuhu mau rebeh bahu Si June bwk brg kita kan Duyung????
Rasa2 nyer dia nk bukak kuota bg aku ke hah Duyung, bila dia dgr aku nk "seplastik" belang2
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #92  
Old 09-10-2008, 03:37 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

ko nak buat apa dgn bag ala2 mcm tu?? aku rasa aku tau tp buat masa ni blm gi jakarta lg.cuba tanya penghulu.dia penduduk tetap Jakarta tp berpindah ke malaysia beberapa tahun yg lalu.wakakakakakakak!!

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Alah...Ko x perasan ke ah soh2 suka bwk beg nie!!!!
Beg Plastik belang2 mcm lugage samsonite gak peranan nyer...
Reply With Quote
  #93  
Old 09-10-2008, 03:39 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by Ferreted View Post
sobs... what are you guys talkin.. dont get it.. sobs.. anyways welcome!
Huhuhu thanks Ferreted..
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #94  
Old 09-10-2008, 04:46 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Huhuhuhu thanks bro!!!
dari fanatic ko jd fantastic...erm bile nak jadi boombastic?
Mr Loba2 tu...
kalau ada tempat baru aku nak pegi lagi aku tukar la nama tu pulak... banyak nama yang related dengan 'tic' dalam senarai aku nih...
Reply With Quote
  #95  
Old 09-10-2008, 05:07 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by June View Post
ko nak buat apa dgn bag ala2 mcm tu?? aku rasa aku tau tp buat masa ni blm gi jakarta lg.cuba tanya penghulu.dia penduduk tetap Jakarta tp berpindah ke malaysia beberapa tahun yg lalu.wakakakakakakak!!
Bukan aku yg nak buat apa2 ngan beg tu...Tapi ko yg kena letak apa2 dlm tu...huhuhuhuhu aku nk kirim barang sampai penuh beg tu!!!
pst..pst..pst betul ke June ******** migrate ke Malaysia dr Indon?
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #96  
Old 09-10-2008, 05:08 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
kalau ada tempat baru aku nak pegi lagi aku tukar la nama tu pulak... banyak nama yang related dengan 'tic' dalam senarai aku nih...
Huhuhuhu Caya lah Bro!!! sib baik avatar ko same, tu yg bleh cam tu..
Yelah2 byk2 senarai ko jgn taruk "spes" plak kat depan dia k..
TC
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #97  
Old 09-10-2008, 05:09 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

wakakakakakak!! aku gak yg terkena!!! takdelah aku gurau je.dulu penghulu rajin ulang alik indon malaysia.aku ingat dia pasang branch kat sana.wakakakakakak!!! jgn marah Penghulu.kita org bergosip pasal penghulu.dbulan yg mulia ni hati kena byk2 bersabar.


Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Bukan aku yg nak buat apa2 ngan beg tu...Tapi ko yg kena letak apa2 dlm tu...huhuhuhuhu aku nk kirim barang sampai penuh beg tu!!!
pst..pst..pst betul ke June ******** migrate ke Malaysia dr Indon?
Reply With Quote
  #98  
Old 09-10-2008, 05:18 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by June View Post
wakakakakakak!! aku gak yg terkena!!! takdelah aku gurau je.dulu penghulu rajin ulang alik indon malaysia.aku ingat dia pasang branch kat sana.wakakakakakak!!! jgn marah Penghulu.kita org bergosip pasal penghulu.dbulan yg mulia ni hati kena byk2 bersabar.
Huhuhuhu kena gak ko akhir nyer...esok kan ko berangkat...Anak2 anta boarding ke?
Take care
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
  #99  
Old 09-10-2008, 05:21 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

heh!!!heh!! pandai ko ah!! aku tak boarding anak2 bulus.aku punya neighbour jaga.dia dulu amik kucing strays yg aku kutip.budak tu baru 18 thn,baik sgt.dia dan adik2 dia 2 org akan bantu aku jaga kucing kat rmh.dia akan dtg 2 x 1 hari bg makan dan tukar air dan litter box. malam2 dia akan singgah tgk2 durang kat rmh.ada nakal ke tak. si Sharmain namanya. adik dia 13 thn dan 10 thn.suma cat lovers.durang ada 2 ekor kucing yg dia amik dari aku dan 1 ekor anjing. anjing dan kucing dia buddy2 gitu.he!!he!!he!!

Quote:
Originally Posted by as_serialam View Post
Huhuhuhu kena gak ko akhir nyer...esok kan ko berangkat...Anak2 anta boarding ke?
Take care
Reply With Quote
  #100  
Old 09-10-2008, 05:36 PM
as_serialam's Avatar
as_serialam as_serialam is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 113
Rep Power: 12
as_serialam is on a distinguished road
Default Re: Hi Sume!!! Bleh Kenal x?

Quote:
Originally Posted by June View Post
heh!!!heh!! pandai ko ah!! aku tak boarding anak2 bulus.aku punya neighbour jaga.dia dulu amik kucing strays yg aku kutip.budak tu baru 18 thn,baik sgt.dia dan adik2 dia 2 org akan bantu aku jaga kucing kat rmh.dia akan dtg 2 x 1 hari bg makan dan tukar air dan litter box. malam2 dia akan singgah tgk2 durang kat rmh.ada nakal ke tak. si Sharmain namanya. adik dia 13 thn dan 10 thn.suma cat lovers.durang ada 2 ekor kucing yg dia amik dari aku dan 1 ekor anjing. anjing dan kucing dia buddy2 gitu.he!!he!!he!!
Huhuhuhu sama lah ngan aku...
Klu g mana2 x smpi ati nk boarding budak2 tu..Mereka bkn suka duk dlm cage..So aku pun suh anak jiran aku tolong jaga kan. selain dr dia cat lover aku juga turut memberi upah ma ikut harga boarding lagi...
__________________
DODDY My LoVE
ANGEL mY SwEeTy
CHE TAN NoTtY lOr...
YODA & ELLY RIP....
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hi everyone... selamat kenal bhutan Member Introductions 22 07-22-2009 08:03 AM
Hi Sume.. Duyung in the club duyung_leo Member Introductions 68 10-08-2008 04:22 PM
Hi Sume!!! Bleh Kenal x? as_serialam Member Introductions 0 09-09-2008 01:42 PM


All times are GMT +8. The time now is 08:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.