Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 09-12-2008, 12:14 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala
Mondok,
Poket ajaib tu ada banyak benda ajaib ke ?
Habis satu kampong jadi ajaib kang....payah gak tu
.:: Kan dah kata tadi, poket ajaib tu macam2 adaaa... Nasib baik dia tak tukarkan org kampung dia jadik shoping mall... Kalo tak confirm tak jumpa kak june... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #42  
Old 09-12-2008, 01:23 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Kan dah kata tadi, poket ajaib tu macam2 adaaa... Nasib baik dia tak tukarkan org kampung dia jadik shoping mall... Kalo tak confirm tak jumpa kak june... ::.
mondok!
cepat......dapatkan bantuan......
I tak rela jadi batu.....kat shopping mallll......tolong...
tolongla .....pulihkan la Tong Penghulu kami
Reply With Quote
  #43  
Old 09-12-2008, 03:25 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
mondok!
cepat......dapatkan bantuan......
I tak rela jadi batu.....kat shopping mallll......tolong...
tolongla .....pulihkan la Tong Penghulu kami
.:: Uit!! Adamyala, baik betul kan, TOK PENGHULU la bukan TONG PENGHULU... Kang jadik The Gardens kang... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #44  
Old 09-12-2008, 03:37 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
mondok!
cepat......dapatkan bantuan......
I tak rela jadi batu.....kat shopping mallll......tolong...
tolongla .....pulihkan la Tong Penghulu kami
Thanks Mr & Mrs Mondok.

Sorry Tok Penghulu......
Typo la....puasa puasa ni tangan tak stabil la pulok

Tolong jgn sumpah saya jadi the gardens....
Nanti takde sape nak jaga adam ngan yaya
ella dah la takde lagik
wa wa wa....

Last edited by adamyala; 09-12-2008 at 03:41 PM. Reason: left out something
Reply With Quote
  #45  
Old 09-12-2008, 03:46 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Thanks Mr & Mrs Mondok.

Sorry Tok Penghulu......
Typo la....puasa puasa ni tangan tak stabil la pulok

Tolong jgn sumpah saya jadi the gardens....
Nanti takde sape nak jaga adam ngan yaya
ella dah la takde lagik
wa wa wa....
Dah...dah pegi buat keja....hang kalau melayan Puan Mondok jap agi pakai tak kereje dia...
masak pun lupe....


__________________

MJ
Reply With Quote
  #46  
Old 09-12-2008, 03:49 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Dah...dah pegi buat keja....hang kalau melayan Puan Mondok jap agi pakai tak kereje dia...
masak pun lupe....


.:: Heheheh!!! Arini tak payah masak la Tok... Pak Mondok dah beli siap2... Dia kata kesian nak masak2... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #47  
Old 09-12-2008, 03:55 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Heheheh!!! Arini tak payah masak la Tok... Pak Mondok dah beli siap2... Dia kata kesian nak masak2... ::.
Okehh la tuh...jap tok sambung balik arhh...ada something to attend sat...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #48  
Old 09-12-2008, 04:28 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Heheheh!!! Arini tak payah masak la Tok... Pak Mondok dah beli siap2... Dia kata kesian nak masak2... ::.
Puan Mondok,

Nape Tok Penghulu marah?
kite ada buat salah ke?
Eee.....takott.....kene marah....
wa wa wa
Reply With Quote
  #49  
Old 09-12-2008, 04:31 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Puan Mondok,

Nape Tok Penghulu marah?
kite ada buat salah ke?
Eee.....takott.....kene marah....
wa wa wa
Tak der lah...tak marah pun..saja bagi Puan Mondok tu signal suruh masak..hehehe ta usah takut2...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #50  
Old 09-12-2008, 04:37 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Tak der lah...tak marah pun..saja bagi Puan Mondok tu signal suruh masak..hehehe ta usah takut2...
Eh? Tok Penghulu dah balik?
Tadi kata nak 'attend to something'
'something' dah siap ye?'

Tok...tok....nanti jgn buat mcm tadi lagi ek....
saya takot la....

pn mondok, tolong aku...takot la....
Reply With Quote
  #51  
Old 09-12-2008, 04:42 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Eh? Tok Penghulu dah balik?
Tadi kata nak 'attend to something'
'something' dah siap ye?'

Tok...tok....nanti jgn buat mcm tadi lagi ek....
saya takot la....

pn mondok, tolong aku...takot la....
.:: Heheheh... Apa la Tok tuh... Tak yah takot la... Tok tuh belum minum air ijau lagik... KAng dah berbuka kang dia minom air ijau lagik, kita tgk apa jadik... Arini Pn Mondok tak masak, gantung periuk, kuali semua... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #52  
Old 09-12-2008, 04:52 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Heheheh... Apa la Tok tuh... Tak yah takot la... Tok tuh belum minum air ijau lagik... KAng dah berbuka kang dia minom air ijau lagik, kita tgk apa jadik... Arini Pn Mondok tak masak, gantung periuk, kuali semua... ::.

Sama la kite....
hari ni dapur sunyi sepi....
ayah yaya ngan adam dah beli siap2 kat Bazar Ramadhan Tmn Tun....
Reply With Quote
  #53  
Old 09-12-2008, 05:02 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Heheheh... Apa la Tok tuh... Tak yah takot la... Tok tuh belum minum air ijau lagik... KAng dah berbuka kang dia minom air ijau lagik, kita tgk apa jadik... Arini Pn Mondok tak masak, gantung periuk, kuali semua... ::.
Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Sama la kite....
hari ni dapur sunyi sepi....
ayah yaya ngan adam dah beli siap2 kat Bazar Ramadhan Tmn Tun....

Kira ari ni menyambut kemerdekaan la korang ekkk...ermmm
kalau beli2 ni jgn berlebihan tau..selalu nya mesti ada yg terbuang sebab bila dah rasa tak sedap...ingat pada yg miskin dan yg tak bertuah seperti kita...mudahan mereka pun ada rezki pada bulan mulia ni..kita doakan okehhh
__________________

MJ
Reply With Quote
  #54  
Old 09-12-2008, 05:09 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post

Kira ari ni menyambut kemerdekaan la korang ekkk...ermmm
kalau beli2 ni jgn berlebihan tau..selalu nya mesti ada yg terbuang sebab bila dah rasa tak sedap...ingat pada yg miskin dan yg tak bertuah seperti kita...mudahan mereka pun ada rezki pada bulan mulia ni..kita doakan okehhh
Tapi Tok....bukan selalu....
Hari ni saja yang diberi cuti orang dapur...
Setiap hari masak pun, cramp kepala nak pk menu lain setiap hari

Neway...pesan Tok Penghulu tu memang betul.
kita jangan membazir makanan
ingat pada yang tak bernasib baik mcm kita

dengar tu pn mondok?
Reply With Quote
  #55  
Old 09-12-2008, 07:10 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu
Kira ari ni menyambut kemerdekaan la korang ekkk...ermmm
kalau beli2 ni jgn berlebihan tau..selalu nya mesti ada yg terbuang sebab bila dah rasa tak sedap...ingat pada yg miskin dan yg tak bertuah seperti kita...mudahan mereka pun ada rezki pada bulan mulia ni..kita doakan okehhh
Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Tapi Tok....bukan selalu....
Hari ni saja yang diberi cuti orang dapur...
Setiap hari masak pun, cramp kepala nak pk menu lain setiap hari

Neway...pesan Tok Penghulu tu memang betul.
kita jangan membazir makanan
ingat pada yang tak bernasib baik mcm kita

dengar tu pn mondok?
.:: Bab beli-belah ni serah pada Mr Mondok... So, takde pembaziran... Lagi pun saya kalu pegi pasar ramadhan tu, takde benda pun yg berkenan.... Benda yg sama je... Laksa Penang tuk Mrs Mondok, Nasi Kerabu tuk Mr Mondok. Air milo ais ngan murtabak tuk berbuka hari ni... Selamat Berbuka semua... Bismillah... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #56  
Old 09-12-2008, 09:27 PM
ArmaniWhite ArmaniWhite is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 17
Rep Power: 0
ArmaniWhite is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

hi adam.. berkunjung balas.. ;)
Reply With Quote
  #57  
Old 09-12-2008, 10:05 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default saya nak join sama, boleh?

mau tak seram.sana byk makhluk halus.aku dah suruh Penghulu panggil Ustaz Harun Din tp dah pergi jin2 tu datang balik lg.degil sungguh

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Thanks Lyn_Cat,
Kampong sebelah tu sunyi.
Kengkadang seram
I pindah sini, nak cari kengkawan yang happening macam you all
Reply With Quote
  #58  
Old 09-12-2008, 10:19 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by June View Post
mau tak seram.sana byk makhluk halus.aku dah suruh Penghulu panggil Ustaz Harun Din tp dah pergi jin2 tu datang balik lg.degil sungguh
lets call the ghostbuster!!!

__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #59  
Old 09-12-2008, 10:52 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Bab beli-belah ni serah pada Mr Mondok... So, takde pembaziran... Lagi pun saya kalu pegi pasar ramadhan tu, takde benda pun yg berkenan.... Benda yg sama je... Laksa Penang tuk Mrs Mondok, Nasi Kerabu tuk Mr Mondok. Air milo ais ngan murtabak tuk berbuka hari ni... Selamat Berbuka semua... Bismillah... ::.

Berbeza sungguh dengan saya.
Saya kalau pegi bazar Ramadhan, semua saya nak beli ha ha

Quote:
mau tak seram, sana banyak makhluk halus.....
Hi June,
aku rasa nak nangis la....kengkawan kat sini sume sambut aku dengan baik. Tok Penghulu je garang sikit (ngadu ngan June)
Reply With Quote
  #60  
Old 09-12-2008, 10:56 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by ArmaniWhite View Post
hi adam.. berkunjung balas.. ;)
Hi ArmaniWhite,
Hows your stay so far?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.