Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 09-12-2008, 10:59 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Berbeza sungguh dengan saya.
Saya kalau pegi bazar Ramadhan, semua saya nak beli ha ha

Hi June,
aku rasa nak nangis la....kengkawan kat sini sume sambut aku dengan baik. Tok Penghulu je garang sikit (ngadu ngan June)
.:: Hehhehe!!! Dulu2 masa g pasar ramadhan, rambang mata gak... Agaknya dah puas ronda kat pasar ramdhan masa kt shah alam dulu, tu yg bila pegi pasar ramadhan skrg dah tak heran... Abes2 pun beli air tebu... Lain??? Taaakkk ppaaayyyaaahhh!!!

Ngadu ngan Kak June??? Ha, Kak June la yg Tok akan tukarkan jadik Pavilion... Wakakkaka!!! ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #62  
Old 09-12-2008, 11:01 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
lets call the ghostbuster!!!

BabyZee,
Ghostbusters tu nak tangkap sapa?
Nanti kucing2 aku pulak yang larik...
Naya aku
Reply With Quote
  #63  
Old 09-12-2008, 11:35 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Berbeza .......

Hi June,
aku rasa nak nangis la....kengkawan kat sini sume sambut aku dengan baik. Tok Penghulu je garang sikit (ngadu ngan June)
Kau belum jumpa si kakak June kau ni....dia lagi garang dari saya tau...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #64  
Old 09-12-2008, 11:46 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Kau belum jumpa si kakak June kau ni....dia lagi garang dari saya tau...

Oh oh.....ye ke Tok Penghulu? Jangan fitnah tau....
Kak June, Tok Penghulu fitnah kak June
Dia kata kak June garang.....
Saya dah tau la...Kak June bukan garang, dia cuma 'tegas'
Reply With Quote
  #65  
Old 09-12-2008, 11:53 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Kau belum jumpa si kakak June kau ni....dia lagi garang dari saya tau...
.:: Hehehhe!!! Kak June tu taiko tau.... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #66  
Old 09-13-2008, 12:01 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Oh oh.....ye ke Tok Penghulu? Jangan fitnah tau....
Kak June, Tok Penghulu fitnah kak June
Dia kata kak June garang.....
Saya dah tau la...Kak June bukan garang, dia cuma 'tegas'
Tak pe kau tunggu je sok2 dia dapat jumpa kau kat gather2 dia...baru kau tahu...siap2 lah bawak pampers lebeyyy hehehe
__________________

MJ
Reply With Quote
  #67  
Old 09-13-2008, 12:02 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Hehehhe!!! Kak June tu taiko tau.... ::.
Kalau kak june jadik Pavilion, tentu I jadik The Gardens jugak nampak gayanye
Mondok.....mcm mana nak lembutkan hati Tok Penghulu? Aku dah banyak buat salah kat dia. Gerenti dia tukar aku jadi mesin rumput nanti..

Tok.....saya mintak ampun ye tok.....ni saya hadiahkan gambar kucing ni. comel tak tok????
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	picture8163smalljq0.jpg
Views:	47
Size:	24.9 KB
ID:	792  
Reply With Quote
  #68  
Old 09-13-2008, 12:05 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Kalau kak june jadik Pavilion, tentu I jadik The Gardens jugak nampak gayanye
Mondok.....mcm mana nak lembutkan hati Tok Penghulu? Aku dah banyak buat salah kat dia. Gerenti dia tukar aku jadi mesin rumput nanti..

Tok.....saya mintak ampun ye tok.....ni saya hadiahkan gambar kucing ni. comel tak tok????
.:: Ok le tuh kalo jadik The Gardens... dari Tok Penghulu tukarkan jadik 7-eleven ke kedai runcit ke, kedai tayar ke... Huhuhu!!! Tak glamer wehhh... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #69  
Old 09-13-2008, 12:06 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Kalau kak june jadik Pavilion, tentu I jadik The Gardens jugak nampak gayanye
Mondok.....mcm mana nak lembutkan hati Tok Penghulu? Aku dah banyak buat salah kat dia. Gerenti dia tukar aku jadi mesin rumput nanti..

Tok.....saya mintak ampun ye tok.....ni saya hadiahkan gambar kucing ni. comel tak tok????
Kalau Kucing tu tak yah...dia tgh meleseyyy kat bawah kaki tok...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #70  
Old 09-13-2008, 12:06 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Tak pe kau tunggu je sok2 dia dapat jumpa kau kat gather2 dia...baru kau tahu...siap2 lah bawak pampers lebeyyy hehehe
.:: Pampers heeyyyy tu tuk kak duyung_leo je Tok... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #71  
Old 09-13-2008, 12:12 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Pampers heeyyyy tu tuk kak duyung_leo je Tok... ::.
Esok siap kau Puan Mondok...bersepah sepah bata melayang kat sini...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #72  
Old 09-13-2008, 12:14 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Hehehhe!!! Kak June tu taiko tau.... ::.
Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Kalau Kucing tu tak yah...dia tgh meleseyyy kat bawah kaki tok...
Tok,
Saya ada pengakuan .....
sebenarnya saya dah lama minat kat Allure.....
Pinjam setahun boley tak Tok? Ala....boley la

mondok, kalau jadi The Garden tak best. I lebih rela jadi KLIA. Boleh tunggu Kak June balik....hu hu hu
Reply With Quote
  #73  
Old 09-13-2008, 12:14 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Esok siap kau Puan Mondok...bersepah sepah bata melayang kat sini...
.:: Hehhehe!! Kak Duyung takdek... dia p bercoti... Sblm dia baling bata, saya dah pakai alat pelindung... Hehhehe!!! ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #74  
Old 09-13-2008, 12:16 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Tok,
Saya ada pengakuan .....
sebenarnya saya dah lama minat kat Allure.....
Pinjam setahun boley tak Tok? Ala....boley la

mondok, kalau jadi The Garden tak best. I lebih rela jadi KLIA. Boleh tunggu Kak June balik....hu hu hu
.:: Huk aloer... Nak jadik KLIA??? Abes kang kak June dah balek, tinggal la Kak Adamyala sorang2 kt situh... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #75  
Old 09-13-2008, 05:17 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Huk aloer... Nak jadik KLIA??? Abes kang kak June dah balek, tinggal la Kak Adamyala sorang2 kt situh... ::.
Hi Mrs Mondok,
Gud Morning.......
Kalau June dah balik, mintak Tok Penghulu tuka balik jadik manusia.
Kalau dia enggan, saya kidnap Allure dia yang macam LION KING tuh...
Siap tukar surat beranak dia terus, dengan bin pun I nak tukar.
ALLURE BIN ADAMYALA.....boley?
Reply With Quote
  #76  
Old 09-13-2008, 10:01 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
BabyZee,
Ghostbusters tu nak tangkap sapa?
Nanti kucing2 aku pulak yang larik...
Naya aku
depa nak tangkap momok yang ada dekat kampung lama la...
patutla takda orang nak lepak dekat kampung, seram sejuk je..
banyak momok!
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #77  
Old 09-13-2008, 01:24 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
depa nak tangkap momok yang ada dekat kampung lama la...
patutla takda orang nak lepak dekat kampung, seram sejuk je..
banyak momok!
Ye ke BabyZee?
patutla masa kat sana badan saya rasa seram sejuk semacam je...
Rupa-rupanya ada banyak makhluk halus ..emh emh emh emh !!
silap haribulan ada pulak yang kene rasuk nanti.....
nasib baik I cepat2 pack barang, berpindah ke sini..baru aman rasanya
Reply With Quote
  #78  
Old 09-13-2008, 01:48 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Ye ke BabyZee?
patutla masa kat sana badan saya rasa seram sejuk semacam je...
Rupa-rupanya ada banyak makhluk halus ..emh emh emh emh !!
silap haribulan ada pulak yang kene rasuk nanti.....
nasib baik I cepat2 pack barang, berpindah ke sini..baru aman rasanya

sana banyak momok sebab dorang tak friendly...
sibuk nak label2 orang...
kalau p sana baca post2nya, banyak negetif la gak..
banyak drama...
harap2 tak dibawa ke sini..
dekat sini semua ok, tak kisah kucing datang dari mana pun, ada cert ke takde ke, semua sayang...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #79  
Old 09-13-2008, 01:59 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post

sana banyak momok sebab dorang tak friendly...
sibuk nak label2 orang...
kalau p sana baca post2nya, banyak negetif la gak..
banyak drama...
harap2 tak dibawa ke sini..
dekat sini semua ok, tak kisah kucing datang dari mana pun, ada cert ke takde ke, semua sayang...
Memang betul BabyZee.....
Seniors kat sana tak post welcome kat new members pun
kecuali yang sorang tu pun sebab nak kasik syarat2
pastu kalau kita nyampok, dorang buat dek je.....
buat malu muka je...last last I delete la balik I punya sampok tu...
Reply With Quote
  #80  
Old 09-13-2008, 02:23 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Memang betul BabyZee.....
Seniors kat sana tak post welcome kat new members pun
kecuali yang sorang tu pun sebab nak kasik syarat2
pastu kalau kita nyampok, dorang buat dek je.....
buat malu muka je...last last I delete la balik I punya sampok tu...

tak payah delete, biar je, buat tak peduli je..heh...
zee dekat sana post je apa2 pun, tak peduli sudah, aku nak post gak!
dekat sana ada groupie sikit, bila baca thread banyak2 baru mula faham keadaan sana....
banyak syarat2, takut2 satu hari salah anta reply macam2 kena nanti...
tapi dekat sana takla teruk sangat kalau kita buat hal masing, bergaul dengan forumers yang bagus...
ada gak thread and post dekat sana yang berguna...
tapi takpe, sekarang kita memeriahkan sini and banyak kan lagi thread yang bagus2...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.