Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 09-14-2008, 08:05 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default saya nak join sama, boleh?

huhu!!! tak larat aku nak bela persian.yg kucing kampung ni pun dah sakit kepala dgn kerenah durang.td my cat sitter sms kata habis 1 rmh durang kerjakan.itu protes sebab aku tinggalkan lama2.mcm tulah selalu perangai durang.benda yg durang tak pernah buat tetiba buat. kesian cat sitter aku.heh!!heh!!heh!! aku bayar RM150 layan kerenah kucing yg meragam.

Alah, Zai,ko nak takut apa dgn penghulu,paling2 dia sumpah ko jd Pavillion ok gak utk kekawan kat sini.wakakakakakakakak!!
Reply With Quote
  #102  
Old 09-14-2008, 08:17 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by June View Post
huhu!!! tak larat aku nak bela persian.yg kucing kampung ni pun dah sakit kepala dgn kerenah durang.td my cat sitter sms kata habis 1 rmh durang kerjakan.itu protes sebab aku tinggalkan lama2.mcm tulah selalu perangai durang.benda yg durang tak pernah buat tetiba buat. kesian cat sitter aku.heh!!heh!!heh!! aku bayar RM150 layan kerenah kucing yg meragam.

Alah, Zai,ko nak takut apa dgn penghulu,paling2 dia sumpah ko jd Pavillion ok gak utk kekawan kat sini.wakakakakakakakak!!
Alamak June! Kantoi la pulak....
Durang sume lom tau nama betul saya lagi la....
takpe takpe.....
zai pun zai la.....
how are you kat sana?
makan coklat banyak lagik? sakit perut baru tau....
kanggaroo saya 5 ekor dah tapau? he he

Jadik pavilion??? Ingatkan June yang jadi Pavilion?
saya jadi The Gardens kata pn mondok
asal jgn jadi mesin rumput sudah
Reply With Quote
  #103  
Old 09-14-2008, 08:20 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default saya nak join sama, boleh?

hahahahahah!! takpelah.aku tak jd Pavillion.itu korang2 lah.aku jd StarHill je.aku makan Cadbury Flakes 2 bar tadi.huhuhuhu!! cuaca sejuk nak mampus.3 layer baju aku pakai. 2 shirt dan 1 sweater,pakai mafla lagi.blh mati kering aku kat sini.kanggaru tdi dah tapau tp durang lompat kuar dari keta.wakakakakakak!! klu ko nak souvenir ko kena datang gader2 kita org.tak dtg tak dpt.he!!he!!he!!


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Alamak June! Kantoi la pulak....
Durang sume lom tau nama betul saya lagi la....
takpe takpe.....
zai pun zai la.....
how are you kat sana?
makan coklat banyak lagik? sakit perut baru tau....
kanggaroo saya 5 ekor dah tapau? he he

Jadik pavilion??? Ingatkan June yang jadi Pavilion?
saya jadi The Gardens kata pn mondok
asal jgn jadi mesin rumput sudah
Reply With Quote
  #104  
Old 09-14-2008, 08:23 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Mungkin you tak log in kot...atau cuba periksa you punya pop up blocker...mungkin dia block masa upload punya screen nak appear...saya tak sure yg ni unless tengok sendiri apa problem your PC...apparently I need more info to help you like you can print your screen and paste here...baru leh tolong kot...
Hi Tok Penghulu
saya ni IT ZERO....
manalah saya tau pop up blocker tu apa
nanti saya cuba lagi dan lagi
yang musykilnye, orang lain guna PC dia sendiri, ambik gambar dari
photobucket album saya, boleh pulak.
saya kasi dia username dgn password la....sedara mara kan
Reply With Quote
  #105  
Old 09-14-2008, 08:26 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by June View Post
hahahahahah!! takpelah.aku tak jd Pavillion.itu korang2 lah.aku jd StarHill je.aku makan Cadbury Flakes 2 bar tadi.huhuhuhu!! cuaca sejuk nak mampus.3 layer baju aku pakai. 2 shirt dan 1 sweater,pakai mafla lagi.blh mati kering aku kat sini.kanggaru tdi dah tapau tp durang lompat kuar dari keta.wakakakakakak!! klu ko nak souvenir ko kena datang gader2 kita org.tak dtg tak dpt.he!!he!!he!!
No problem....
gader gader kat mana?
Tok Penghulu dah pesan ari tu, kalau nak gader ngan June
kene bwk pampers lebeh....ha ha ha
Reply With Quote
  #106  
Old 09-14-2008, 10:41 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default saya nak join sama, boleh?

apasal pula bawa pampers lebih?? jahatnya penghulu.buat malu nama aku.mentang2 aku offline.nak saman malu ni.gader2 kat rmh nurul ler.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
No problem....
gader gader kat mana?
Tok Penghulu dah pesan ari tu, kalau nak gader ngan June
kene bwk pampers lebeh....ha ha ha
Reply With Quote
  #107  
Old 09-15-2008, 12:40 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Alamak June! Kantoi la pulak....
Durang sume lom tau nama betul saya lagi la....
takpe takpe.....
zai pun zai la.....
how are you kat sana?
makan coklat banyak lagik? sakit perut baru tau....
kanggaroo saya 5 ekor dah tapau? he he

Jadik pavilion??? Ingatkan June yang jadi Pavilion?
saya jadi The Gardens kata pn mondok
asal jgn jadi mesin rumput sudah
Oh nie dia peminat arwah M.Shariff..ZAI..ZAI..ZAI..ZAI..
wah zai dendiam kau auta kita org ye...cakap tak kenal june lah...memacam..
__________________

MJ
Reply With Quote
  #108  
Old 09-15-2008, 12:44 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

.:: Wakakak!!! Gelak guling2 aku tgh malam nieh kt dpn lappy... Tak pasal2 Pak Mondok suruh naik atas tido... Baru ingat nk layan PetFinder smp sahur... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #109  
Old 09-15-2008, 12:52 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Wakakak!!! Gelak guling2 aku tgh malam nieh kt dpn lappy... Tak pasal2 Pak Mondok suruh naik atas tido... Baru ingat nk layan PetFinder smp sahur... ::.
Pak Mondok ajak honeymoon tuh...syoh..syoh..pi naik tido..
__________________

MJ
Reply With Quote
  #110  
Old 09-15-2008, 12:53 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Pak Mondok ajak honeymoon tuh...syoh..syoh..pi naik tido..
.:: Cheh!!! Masuk ni dah 3x suoh naik... Dia ada kt bawah ni, dok layan Man Laksa kt Astro Ria... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #111  
Old 09-15-2008, 12:56 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Pak Mondok ajak honeymoon tuh...syoh..syoh..pi naik tido..

erk, speechless..
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #112  
Old 09-15-2008, 01:25 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
erk, speechless..

.:: Apa yg speechless??? Hisyyy... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #113  
Old 09-15-2008, 01:30 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Pak Mondok ajak honeymoon tuh...syoh..syoh..pi naik tido..
Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post

.:: Apa yg speechless??? Hisyyy... ::.
ingat mrs mondok dah tido dah td...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #114  
Old 09-15-2008, 06:58 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by June View Post
apasal pula bawa pampers lebih?? jahatnya penghulu.buat malu nama aku.mentang2 aku offline.nak saman malu ni.gader2 kat rmh nurul ler.
Hi June!!!
Jangan....jgn....jgn saman Tok Penghulu...
nanti kene buang daerah ko naya....
tak pasal pasal kene dudok kat Oz tu tak balik balik kang..
Ha ha ha ha
Reply With Quote
  #115  
Old 09-15-2008, 07:03 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Oh nie dia peminat arwah M.Shariff..ZAI..ZAI..ZAI..ZAI..
wah zai dendiam kau auta kita org ye...cakap tak kenal june lah...memacam..


(tengah guling2 gak mcm puan mondok)

Tok Penghulu......
mana saya ada kenal June.......ni la baru on line je dgn dia
belum jumpa in person lagik
dah kami ni 'species' mudah mesra nak buat camane ek?
mcm dah kenal lama pulak
Reply With Quote
  #116  
Old 09-15-2008, 07:13 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
ingat mrs mondok dah tido dah td...

BabyZee,

kesian BabyZee.....masih baby lagi
durang ni cerita hal 18SX pulak....
tutup mata cepat......tutup telinga sekali...
jgn denga....jgn denga....pi masuk dalam main barbie doll
Reply With Quote
  #117  
Old 09-15-2008, 10:47 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
BabyZee,

kesian BabyZee.....masih baby lagi
durang ni cerita hal 18SX pulak....
tutup mata cepat......tutup telinga sekali...
jgn denga....jgn denga....pi masuk dalam main barbie doll
.:: Wakakak!!! Takde maknanya 18SX, Pak Mondok suoh naik tido sbb bising sgt dok gelak sorang2 depan lappy... Mengganggu kosentrasi dia nk tgk tibi... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #118  
Old 09-15-2008, 11:03 AM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 12
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Wakakak!!! Takde maknanya 18SX, Pak Mondok suoh naik tido sbb bising sgt dok gelak sorang2 depan lappy... Mengganggu kosentrasi dia nk tgk tibi... ::.
Hahahaha.. sure ko gelak kuat2 sambi guling2 camni kan 2 yg pak mondok halau pi naik atas
Reply With Quote
  #119  
Old 09-15-2008, 11:10 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by duyung_leo View Post
Hahahaha.. sure ko gelak kuat2 sambi guling2 camni kan 2 yg pak mondok halau pi naik atas
Puan Mondok...Pak Mondok dah bagi isyarat pon tak paham2 gak...dia suruh gelak dua2 org skali...bukan gelak soang2....hakhakhak...
Nauzubilah kang batal lak pose tok...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #120  
Old 09-15-2008, 11:14 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Puan Mondok...Pak Mondok dah bagi isyarat pon tak paham2 gak...dia suruh gelak dua2 org skali...bukan gelak soang2....hakhakhak...
Nauzubilah kang batal lak pose tok...
.:: Huk aloer... Ye la kot... Ahakz!!! Kak Duyung, gelak guling tu kena lebih sket... biar smp bwh meja kalau nk tiru gelak guling2... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.