Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #161  
Old 09-15-2008, 01:11 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Imaan...tak paham yg nie..buy 1 free 2...apo lah tu...
apo la atok ni...ni musti sbb tak minom teh hijau nih..
tu yg lambat pick up..

ngorat den...terus dpt free anak 2 org tu...wakakaka...kire cam mega sales la...buy 1 free 2....
__________________
Reply With Quote
  #162  
Old 09-15-2008, 01:26 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by imann View Post
apo la atok ni...ni musti sbb tak minom teh hijau nih..
tu yg lambat pick up..

ngorat den...terus dpt free anak 2 org tu...wakakaka...kire cam mega sales la...buy 1 free 2....
Hahahaha....pandai gak kau melawak ye...tok tak dapat nak teka ngan tepat...pasal Imaan nie banyak tersurat dan tersirat....tu perkara kecil jer kepada yg jiwa nurani nyer bersih dan ikhlas...hehehe
__________________

MJ
Reply With Quote
  #163  
Old 09-15-2008, 01:33 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Hahahaha....pandai gak kau melawak ye...tok tak dapat nak teka ngan tepat...pasal Imaan nie banyak tersurat dan tersirat....tu perkara kecil jer kepada yg jiwa nurani nyer bersih dan ikhlas...hehehe
.:: Iskkk... Iskkk... Tok nieh.... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #164  
Old 09-15-2008, 01:36 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Iskkk... Iskkk... Tok nieh.... ::.
bukan tok la...maksud nyer bebudak bujang tuh...tok nie imaan tak pandang pun...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #165  
Old 09-15-2008, 01:38 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
bukan tok la...maksud nyer bebudak bujang tuh...tok nie imaan tak pandang pun...
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #166  
Old 09-15-2008, 02:32 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Hahahaha....pandai gak kau melawak ye...tok tak dapat nak teka ngan tepat...pasal Imaan nie banyak tersurat dan tersirat....tu perkara kecil jer kepada yg jiwa nurani nyer bersih dan ikhlas...hehehe
ehek..ehek..tetiba rasa cam kembang setalam plak...

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Iskkk... Iskkk... Tok nieh.... ::.
tu la mondok..tetiba je tok ni slow pickup....lepas buka pose tu..peken teh hijau bang seteko..sohih terbuka sikit minda tuh...

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
bukan tok la...maksud nyer bebudak bujang tuh...tok nie imaan tak pandang pun...
ececeh...kang pandang2 jeling2 karang...mau juling mato den ni ha....silap2 kena baling cupcake

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
awat sengih je cheq.....tak posa ka?
__________________
Reply With Quote
  #167  
Old 09-15-2008, 05:03 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by imann View Post
tu la mondok..tetiba je tok ni slow pickup....lepas buka pose tu..peken teh hijau bang seteko..sohih terbuka sikit minda tuh...

awat sengih je cheq.....tak posa ka?

.:: Tok tu kejap lagik dapat air ijau, mula la dia BERTUKARRR!!! (gaya power rangers...) Sengih tu sbb tak nk bercerita lebih lanjut... Kang terbatal lak pose... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #168  
Old 09-15-2008, 08:12 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Iman.....biar bonar ni......
buy one free two pulak...
ha...kan Tok Penghulu dah konpius.....
Nasib baik tak diambil tindakan disiplin...
akak jauh ni tak dapek nolong kau kang kalau apo apo jadik

Tok.....tolong tengokkan bebudak ni malam ni ek....
den ado tetamu kek rumah datang dari pilah.....
tak sodap la kalu ado tamu den tepacak dopan laptop ni ha...
abang pun dah joling ....mato kat den tu ha..

buat la macam rumah (benang) sendiri ya....
esok pepagi den online....
sebelum fajar menyinsing.....he he he
Reply With Quote
  #169  
Old 09-15-2008, 08:16 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Iman.....biar bonar ni......
buy one free two pulak...
ha...kan Tok Penghulu dah konpius.....
Nasib baik tak diambil tindakan disiplin...
akak jauh ni tak dapek nolong kau kang kalau apo apo jadik

Tok.....tolong tengokkan bebudak ni malam ni ek....
den ado tetamu kek rumah datang dari pilah.....
tak sodap la kalu ado tamu den tepacak dopan laptop ni ha...
abang pun dah joling ....mato kat den tu ha..

buat la macam rumah (benang) sendiri ya....
esok pepagi den online....
sebelum fajar menyinsing.....he he he

.:: Allaaaa... Kak Adamyala takde ke malam nieh... Hhhhmmm.... Tido awal la camnieh... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #170  
Old 09-15-2008, 10:45 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by imann View Post
ehek..ehek..tetiba rasa cam kembang setalam plak...

tu la mondok..tetiba je tok ni slow pickup....lepas buka pose tu..peken teh hijau bang seteko..sohih terbuka sikit minda tuh...

ececeh...kang pandang2 jeling2 karang...mau juling mato den ni ha....silap2 kena baling cupcake


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Iman.....biar bonar ni......
buy one free two pulak...
ha...kan Tok Penghulu dah konpius.....
Nasib baik tak diambil tindakan disiplin...
akak jauh ni tak dapek nolong kau kang kalau apo apo jadik

Tok.....tolong tengokkan bebudak ni malam ni ek....
den ado tetamu kek rumah datang dari pilah.....
tak sodap la kalu ado tamu den tepacak dopan laptop ni ha...
abang pun dah joling ....mato kat den tu ha..

buat la macam rumah (benang) sendiri ya....
esok pepagi den online....
sebelum fajar menyinsing.....he he he
Ehh Zai...tak de tindakan de...kalau si imaan tu...dia okehh...
Hok alah ado tamu dari pilah...dari senaling ko dari Melang...?
Jgn kau risau lah..bebudak ni doreh tido eehh...
tak do adegan baling bato memalam nie...bebudak ni kalau tak nongar kato tok libehhh jo...
Layan lah tamu tuh...jgn biar abg joling lelamo kang juling lak...
Kang umah sesepah, zai komehh sendiri yo...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #171  
Old 09-15-2008, 11:02 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

zai zai zai zai..(dalam nada nyanyi2)
lagu yang ada zai zai ni sape nyanyi ye?
lagu lama kan?zee tak tau la..
zee ni golongan generasi baru..muahahahahaha...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #172  
Old 09-15-2008, 11:16 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
zai zai zai zai..(dalam nada nyanyi2)
lagu yang ada zai zai ni sape nyanyi ye?
lagu lama kan?zee tak tau la..
zee ni golongan generasi baru..muahahahahaha...
Pi check kat page 6 belakang...[ previous page 6 ]
__________________

MJ
Reply With Quote
  #173  
Old 09-16-2008, 04:16 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

.:: Huhuhu!!! Senyap sunyi je kt sini mlm td ek??? Ahakz!!! ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #174  
Old 09-16-2008, 05:23 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Huhuhu!!! Senyap sunyi je kt sini mlm td ek??? Ahakz!!! ::.

Thank you Tok...tolong tengok kan bebudak ni malam tadi.
memang sah tido awal durang


pn mondok....Mana tak senyap.....(eh..slang KL pulak)
takut kene 'libeh' ngan Tok Penghulu la tu....

BabyZee...alahai cian baby sorang ni..
Arwah M Sharif la yang nyanyi lagu kegemaran Tok Penghulu tu zai zai zai zai
dia dari kumpulan The Zurah
Reply With Quote
  #175  
Old 09-16-2008, 05:44 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Thank you Tok...tolong tengok kan bebudak ni malam tadi.
memang sah tido awal durang


pn mondok....Mana tak senyap.....(eh..slang KL pulak)
takut kene 'libeh' ngan Tok Penghulu la tu....

BabyZee...alahai cian baby sorang ni..
Arwah M Sharif la yang nyanyi lagu kegemaran Tok Penghulu tu zai zai zai zai
dia dari kumpulan The Zurah
zee ada minat lagu2 lama cuma kadang2 tak tahu tajuk and penyanyi nya je, main dengar and suka je...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #176  
Old 09-16-2008, 09:22 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Iman.....biar bonar ni......
buy one free two pulak...
ha...kan Tok Penghulu dah konpius.....
Nasib baik tak diambil tindakan disiplin...
akak jauh ni tak dapek nolong kau kang kalau apo apo jadik
ko jgn risau...
tak jadi apo2 lah..
den selamat..
tok penghulu tu kamceng ngan den...
siap laga2 montot lg.....****cabot***
__________________
Reply With Quote
  #177  
Old 09-16-2008, 09:29 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Thank you Tok...tolong tengok kan bebudak ni malam tadi.
memang sah tido awal durang


pn mondok....Mana tak senyap.....(eh..slang KL pulak)
takut kene 'libeh' ngan Tok Penghulu la tu....


BabyZee...alahai cian baby sorang ni..
Arwah M Sharif la yang nyanyi lagu kegemaran Tok Penghulu tu zai zai zai zai
dia dari kumpulan The Zurah
.:: ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #178  
Old 09-16-2008, 09:35 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Thank you Tok...tolong tengok kan bebudak ni malam tadi.
memang sah tido awal durang


pn mondok....Mana tak senyap.....(eh..slang KL pulak)
takut kene 'libeh' ngan Tok Penghulu la tu....

BabyZee...alahai cian baby sorang ni..
Arwah M Sharif la yang nyanyi lagu kegemaran Tok Penghulu tu zai zai zai zai
dia dari kumpulan The Zurah
bebudak ni kalau makan, susu botol sumo cukup..pakai layu lah...pehtu sumbek puting...hah pakai ontok ontok lah situ tak gorak...

Quote:
Originally Posted by imann View Post
ko jgn risau...
tak jadi apo2 lah..
den selamat..
tok penghulu tu kamceng ngan den...
siap laga2 montot lg.....****cabot***
Umang aii...jatuh sorhoban den...hakhakhak...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #179  
Old 09-16-2008, 09:46 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
bebudak ni kalau makan, susu botol sumo cukup..pakai layu lah...pehtu sumbek puting...hah pakai ontok ontok lah situ tak gorak...

.:: Tu kak duyung la tuh... Ekekekek!!! ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #180  
Old 09-16-2008, 10:38 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
bebudak ni kalau makan, susu botol sumo cukup..pakai layu lah...pehtu sumbek puting...hah pakai ontok ontok lah situ tak gorak...

bab ni aku gelak samapai nak jatuh kusi...seb baik takdak org kat opih ni....


Umang aii...jatuh sorhoban den...hakhakhak...
takan camtu pun jatuh sorhoban tok...seb baik laga2 montot...kalau laga2 pipi....ishh...ngeri plak aku pikir...
__________________
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.