Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #6681  
Old 11-12-2010, 04:49 PM
noor22710's Avatar
noor22710 noor22710 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2009
Location: Sri Kembangan
Posts: 317
Rep Power: 12
noor22710 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to noor22710
Default Re: Blackwood

kak nurul...

baru dpt bukak thread ni balik...
adakah pengambilan hanya mlm ni sahaja??just nk tya
Reply With Quote
  #6682  
Old 11-12-2010, 05:10 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by noor22710 View Post
kak nurul...

baru dpt bukak thread ni balik...
adakah pengambilan hanya mlm ni sahaja??just nk tya
Salam Noor.....
Pengambilan malam sebab akk kerja.
Kalo sok akk pun kerja tapi half day.
Balik nak rehat dulu.
Kalo nak ambil masa pagi atau petang leh wat appointment ngan akk.
Sok dlm kul 6 dah ada appointment.
Kalo nak datang masa tu boleh.
Tapi jgn lambat sebab dalam kul 7 akk nak kuar.
Thanks.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6683  
Old 11-12-2010, 05:35 PM
noor22710's Avatar
noor22710 noor22710 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2009
Location: Sri Kembangan
Posts: 317
Rep Power: 12
noor22710 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to noor22710
Default Re: Blackwood

Ok kak...tima aceh...kalo smpt noor dtg mlm ni...bukan apa, takut blk keje lmbt...

kalau tak sempat noor amek esok sama dgn appoinment satu lagi...pukul 6...tima kasih kak nurul...
Reply With Quote
  #6684  
Old 11-12-2010, 08:42 PM
drakatiger's Avatar
drakatiger drakatiger is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ampang
Posts: 16
Rep Power: 0
drakatiger is on a distinguished road
Send a message via MSN to drakatiger Send a message via Yahoo to drakatiger Send a message via Skype™ to drakatiger
Red face Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam Noor.....
Pengambilan malam sebab akk kerja.
Kalo sok akk pun kerja tapi half day.
Balik nak rehat dulu.
Kalo nak ambil masa pagi atau petang leh wat appointment ngan akk.
Sok dlm kul 6 dah ada appointment.
Kalo nak datang masa tu boleh.
Tapi jgn lambat sebab dalam kul 7 akk nak kuar.
Thanks.
Akak Nurul mintak maaf banyak... saya xdpt nak ambik BW mlm ni... So, saya harap saya bleh join dorang ni ambik jam 6ptg esok ye...
Tq, n sory ....
Reply With Quote
  #6685  
Old 11-14-2010, 12:28 AM
reriya's Avatar
reriya reriya is offline
Animal Lover
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 6
Rep Power: 0
reriya is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

askum k.nurul..
blackwood kitten de lg x?
nak order 4kg leh dapat 12.50/kg ke?
ru nak try blackwood ni,sebelum ni gune whiskas n pro diet..
Reply With Quote
  #6686  
Old 11-14-2010, 12:51 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by reriya View Post
askum k.nurul..
blackwood kitten de lg x?
nak order 4kg leh dapat 12.50/kg ke?
ru nak try blackwood ni,sebelum ni gune whiskas n pro diet..
Wkslm......
Stock akk sendiri adalah.
Mmmmm kalo 4 kg takut stock akk pula yang tak ada.
Kalo nak 3 kg rasanya boleh kot.
Thanks.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6687  
Old 11-14-2010, 10:18 PM
reriya's Avatar
reriya reriya is offline
Animal Lover
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 6
Rep Power: 0
reriya is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Wkslm......
Stock akk sendiri adalah.
Mmmmm kalo 4 kg takut stock akk pula yang tak ada.
Kalo nak 3 kg rasanya boleh kot.
Thanks.
owh ok..lwh gak tu..
kitten sya xgemuk2 lepas mkn pro diet n whiskas..memanjang dela..
pastu perut buncit..normal ke tu??
tu nak try bw lak...nak tgk camne..
nak byr mase amik dgn k.nurul ti leh..
nak amik kat ne ye? n bile?
Reply With Quote
  #6688  
Old 11-14-2010, 11:41 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by reriya View Post
owh ok..lwh gak tu..
kitten sya xgemuk2 lepas mkn pro diet n whiskas..memanjang dela..
pastu perut buncit..normal ke tu??
tu nak try bw lak...nak tgk camne..
nak byr mase amik dgn k.nurul ti leh..
nak amik kat ne ye? n bile?
Salam....
Kalo bagi kitten food insyaallah kucing Reriya akan gemuk sebab kandungan protein dalam kitten food adalah tinggi berbanding ngan makanan biasa.
Tu yang disyorkan bagi kitten food masa kucing kitten lagi supaya tumbuh dan membesar sebagai johan
Mmmm boleh.
Ambil kat rumah akk kat Bandar Tasik Selatan atau kat ofis akk kat Ampang dekant ngan Ampang Point.
Sila layari laman website akk http://felixthecats.weebly.com
Gambar blackwood ada kat situ.
Kalo nak order pun boleh wat kat situ.
Thanks.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6689  
Old 11-15-2010, 09:38 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam To All,

Kindly be informed that Blackwood Order is now opened
However it will not be posted here but inside at my newly launched website
Please click on this link :

http://felixthecats.weebly.com

Go to 'Order Products' and click on the desired section and then place your order.

Should you encounter any problems, please feel free to contact me.

Happy Shopping!

Thank you.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6690  
Old 11-15-2010, 10:41 AM
reriya's Avatar
reriya reriya is offline
Animal Lover
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 6
Rep Power: 0
reriya is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam....
Kalo bagi kitten food insyaallah kucing Reriya akan gemuk sebab kandungan protein dalam kitten food adalah tinggi berbanding ngan makanan biasa.
Tu yang disyorkan bagi kitten food masa kucing kitten lagi supaya tumbuh dan membesar sebagai johan
Mmmm boleh.
Ambil kat rumah akk kat Bandar Tasik Selatan atau kat ofis akk kat Ampang dekant ngan Ampang Point.
Sila layari laman website akk http://felixthecats.weebly.com
Gambar blackwood ada kat situ..
Kalo nak order pun boleh wat kat situ.
Thanks.
kalau nak amik harini leh? mknn kitten da abis..hehe
kalu boleh nak amik kat pjbt k.nurul leh? dekat sket sbb sya duk kat pandan jaya..
sya xde transport,selalunye nek lrt je..
kalu 3kg = 37.50 kan..nak kena sediakan uwang nye awal2 hehe..
Reply With Quote
  #6691  
Old 11-15-2010, 10:45 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by reriya View Post
kalau nak amik harini leh? mknn kitten da abis..hehe
kalu boleh nak amik kat pjbt k.nurul leh? dekat sket sbb sya duk kat pandan jaya..
sya xde transport,selalunye nek lrt je..
kalu 3kg = 37.50 kan..nak kena sediakan uwang nye awal2 hehe..
Adeh... kalo hari nie mana boleh.
Sebab akk mana ada sedia dan bawa BW tu.
Kalo nak inform one night before dan akk akan bawa g office.
Bukan on the spot boleh dapat
Insyaallah sok.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6692  
Old 11-15-2010, 11:43 AM
reriya's Avatar
reriya reriya is offline
Animal Lover
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 6
Rep Power: 0
reriya is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Adeh... kalo hari nie mana boleh.
Sebab akk mana ada sedia dan bawa BW tu.
Kalo nak inform one night before dan akk akan bawa g office.
Bukan on the spot boleh dapat
Insyaallah sok.
okx2..
esok sya amik kat ofis akk ye..
dlm kul bp ea?
Reply With Quote
  #6693  
Old 11-15-2010, 12:09 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by reriya View Post
okx2..
esok sya amik kat ofis akk ye..
dlm kul bp ea?
Akk ada kat ofis dari jam 9 hingga jam 6 petang.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6694  
Old 11-15-2010, 01:04 PM
reriya's Avatar
reriya reriya is offline
Animal Lover
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 6
Rep Power: 0
reriya is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Akk ada kat ofis dari jam 9 hingga jam 6 petang.
ok..thanks kak..
k.nurul, nak no tipon k.nurul leh?
ti sng nak contact..
Reply With Quote
  #6695  
Old 11-17-2010, 05:59 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam...

Order untuk November dah buka kat

http://felixthecat.weebly.com

Thanks.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6696  
Old 11-17-2010, 09:03 PM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 13
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Blackwood

kene letak besar lg font nie... hehehee :D

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam...

Order untuk November dah buka kat

http://felixthecats.weebly.com

Thanks.

Last edited by prinz38i; 11-17-2010 at 09:04 PM. Reason: s
Reply With Quote
  #6697  
Old 11-18-2010, 10:39 AM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 13
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: Blackwood

hhehe....ok...nak order tuk bulan november
thaks prinz.
kalo tak nampak gak tak tau lah camne

akak..lin dah buka.
tapie macam lambat jerk.
kat sinie memang tak amik order dah akak ekk.
Reply With Quote
  #6698  
Old 11-18-2010, 10:50 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by linda_gamble View Post
hhehe....ok...nak order tuk bulan november
thaks prinz.
kalo tak nampak gak tak tau lah camne

akak..lin dah buka.
tapie macam lambat jerk.
kat sinie memang tak amik order dah akak ekk.
Salam Lin,

Boleh...
Kalo tak boleh masuk website akk... letak order sini pun boleh.
Nanti akk update kat website je.
Thanks.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6699  
Old 11-18-2010, 11:52 AM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 13
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam Lin,

Boleh...
Kalo tak boleh masuk website akk... letak order sini pun boleh.
Nanti akk update kat website je.
Thanks.
thanks akak..
portion lin yang lebih tue nantie lin amik yer akak.
sorii sangat kat akak terpaksa simpan lama.
sebelum datang nantie lin bagitau.
thanks akak.
Reply With Quote
  #6700  
Old 11-18-2010, 12:21 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by linda_gamble View Post
thanks akak..
portion lin yang lebih tue nantie lin amik yer akak.
sorii sangat kat akak terpaksa simpan lama.
sebelum datang nantie lin bagitau.
thanks akak.
Welcome Lin.
Order untuk bulan Nov dah updated.
Pasal portion yang tinggal no hal.
Anytime je.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.