Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 09-24-2008, 02:24 PM
Isleypersians's Avatar
Isleypersians Isleypersians is offline
Persians Lover
 
Join Date: Sep 2008
Location: Taman Melawati
Posts: 25
Rep Power: 0
Isleypersians is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Isleypersians
Default Re: Hi to all CatLovers...

Quote:
Originally Posted by June View Post
Durang mmg mcm tu Isley,cakap je lebeh tp 1 kerja pun tak jalan.konon2 nak tunjuk kat org je aksi durang tp sebenarnya habuk pun tarak.lg baik org mcm kita org ni.walau pun buat kerja tp takdelah menyalak seisi forum nak tunjuk kehebatan sendiri.klu ikhlas buat kerja,tp perlu gembar gembur

Oh Ya.. betul jugak... sebab ader catlover mengadu ngan sayer juger pasal benda benda nie... catlover tue mengatakan mereka nie tak banyak membantu dan ader jugak yg sombong... biasalarkan.. benda benda nie semua terletak pada hatie masing2... yg pentingnyer aper yg sayer boler bantu sayer akan bantu...
__________________
IsleyCattery
www.isleypersians.com
Reply With Quote
  #22  
Old 09-24-2008, 02:31 PM
fancycoon fancycoon is offline
Banned User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Johor
Posts: 22
Rep Power: 0
fancycoon is on a distinguished road
Send a message via MSN to fancycoon Send a message via Yahoo to fancycoon Send a message via Skype™ to fancycoon
Default Re: Hi to all CatLovers...

Quote:
Originally Posted by June View Post
Farish,nape smp Bun Inanam pun kuar ni?? wakakakakak!! aku org KK pasal tu tau pasal bun Inanam.klu org luar Sabah mmg tak berapa ramai yg tau ni.
sedap woo bun inanam..aku waktu dok ulang alik pi buat stesen TOC Maxis di sana...aku jam 3 jer pi laa keluar makan situ..pekena teh botol, bun butter panas
pehhh..karan....

rindu dgn sabah..lama tak pi sana wooooooo....dulu kalau turun sabah or sarawak..org sana greet aku macam aku baru balik kampung..heheheeh...
Reply With Quote
  #23  
Old 09-24-2008, 02:33 PM
sarahseben sarahseben is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 198
Rep Power: 12
sarahseben is on a distinguished road
Default Re: Hi to all CatLovers...

Ha ah Isley..masa awal awal tu i culture shock gak..naper dorang nak marah i tetibe ni? well..not actually dieorg..ada sorang jer yg beriya marah..i ingat i salah cakap..tapi tengok balik,semua topic i create, mesti this person marah..tapi takpelar..nak marah,marahla..i memang tak la professional sangat bela kucing ni.thats why i masok forum, nak seek advise and gain knowledge from people who had vast experience in taking care cats. i takde response pon dgn all his/her accusations..tapi at one time, die punye moderator plak bersuara, cakap the reason of me adopting the cat from spca is just to breed more kittens..aduhhh, saya ikhlas nak bela kucingggggg!!!! kalau dia terberanak pon, saya jaga anak2 dia sampai gemok2..happy duduk dengan saya..awat yang nak marah sangat..so saya kena banned.kekekekekeek

tapi takpelar..i agree on everything what june said..and welcome aboard as well isley.i dah checked out your website and guess what, i think i've seen you from friendster.somehow we shared the same friend, boy@shazwan
Reply With Quote
  #24  
Old 09-24-2008, 02:34 PM
catt413 catt413 is offline
Azman
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bandar Sunway
Posts: 29
Rep Power: 0
catt413 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to catt413
Default Re: Hi to all CatLovers...

Quote:
Originally Posted by June View Post
mau tak hot Sarah.I punya thread traditional healing utk binatang dan human dan juga my Peterpan patah kaki durang delete.alasan bukan cite pasal kucing.I pun tak faham dari segi mana yg bukan pasal kucing.yg si Peterpan tu mmg kucing,I pun tak tau dari segi mana yg bukan kucing.bila I mengamuk 1 forum tu,ajak jumpa face to face tau pula takut.setakat durang menyalak kat forum tu aku pun tak heran.jgn berani kat alam siber je,tp bila face to face tak berani.elok potong je "anu" tu.
hmmm sabar kak sabar.... marah betul sampai nak Spayed/Neutered diaorang tu... hahahah nasib aku tak geng sana kalau tak tamatla zuriat aku .... biarla kat diaorang akak .. buat sakit hati jer kalau pikir... sabar akak ekkk... Selamat Hari Raya .... maaf zahir dan batin...
Reply With Quote
  #25  
Old 09-24-2008, 02:43 PM
Isleypersians's Avatar
Isleypersians Isleypersians is offline
Persians Lover
 
Join Date: Sep 2008
Location: Taman Melawati
Posts: 25
Rep Power: 0
Isleypersians is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Isleypersians
Default Re: Hi to all CatLovers...

Quote:
Originally Posted by sarahseben View Post
Ha ah Isley..masa awal awal tu i culture shock gak..naper dorang nak marah i tetibe ni? well..not actually dieorg..ada sorang jer yg beriya marah..i ingat i salah cakap..tapi tengok balik,semua topic i create, mesti this person marah..tapi takpelar..nak marah,marahla..i memang tak la professional sangat bela kucing ni.thats why i masok forum, nak seek advise and gain knowledge from people who had vast experience in taking care cats. i takde response pon dgn all his/her accusations..tapi at one time, die punye moderator plak bersuara, cakap the reason of me adopting the cat from spca is just to breed more kittens..aduhhh, saya ikhlas nak bela kucingggggg!!!! kalau dia terberanak pon, saya jaga anak2 dia sampai gemok2..happy duduk dengan saya..awat yang nak marah sangat..so saya kena banned.kekekekekeek

tapi takpelar..i agree on everything what june said..and welcome aboard as well isley.i dah checked out your website and guess what, i think i've seen you from friendster.somehow we shared the same friend, boy@shazwan
Hi Sarah,

for me semua nie terletak kat masing2... i think dorang marah kat u sebab dorangkan anti backyard breeder nie dan juga dorang kan suruh spayed/neutered kcg2 DLH/DSH semua nie... i puwn pernah kena juga... ader org yg tak berhati perut menghantar email kat i pasal DLH i yg bernama AOKI dan POLKA i... dorang kater bukan2 kat i.. tapie yg penting utk i, i jaga dorang mcm anak sendiri, memberi kasih sayang dan juga memberi dorang harapan kat dunia nie... for me its better to share my passion to all catlovers.. betul tak...

oh tidakk... u pernah nampak i lar sebenarnyer nie.. and u kenal boy.. eh u yg maner satu nie...
__________________
IsleyCattery
www.isleypersians.com
Reply With Quote
  #26  
Old 09-24-2008, 02:58 PM
sarahseben sarahseben is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 198
Rep Power: 12
sarahseben is on a distinguished road
Default Re: Hi to all CatLovers...

Yeah, i think that's the main reason kot..hmm..bole jer cakap elok2..i takde pon jerit jerit kat dorang..pfftt...

i takdala pernah nampak in reality..but i came across your friendster jer dulu2..we never met.if u check out boy's friendster, i'm using sarah seben as well..hahahaha anyway, nice to meet u

Quote:
Originally Posted by Isleypersians View Post
Hi Sarah,

for me semua nie terletak kat masing2... i think dorang marah kat u sebab dorangkan anti backyard breeder nie dan juga dorang kan suruh spayed/neutered kcg2 DLH/DSH semua nie... i puwn pernah kena juga... ader org yg tak berhati perut menghantar email kat i pasal DLH i yg bernama AOKI dan POLKA i... dorang kater bukan2 kat i.. tapie yg penting utk i, i jaga dorang mcm anak sendiri, memberi kasih sayang dan juga memberi dorang harapan kat dunia nie... for me its better to share my passion to all catlovers.. betul tak...

oh tidakk... u pernah nampak i lar sebenarnyer nie.. and u kenal boy.. eh u yg maner satu nie...
Reply With Quote
  #27  
Old 09-24-2008, 03:04 PM
Isleypersians's Avatar
Isleypersians Isleypersians is offline
Persians Lover
 
Join Date: Sep 2008
Location: Taman Melawati
Posts: 25
Rep Power: 0
Isleypersians is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Isleypersians
Default Re: Hi to all CatLovers...

Quote:
Originally Posted by sarahseben View Post
Yeah, i think that's the main reason kot..hmm..bole jer cakap elok2..i takde pon jerit jerit kat dorang..pfftt...

i takdala pernah nampak in reality..but i came across your friendster jer dulu2..we never met.if u check out boy's friendster, i'm using sarah seben as well..hahahaha anyway, nice to meet u
Tak per sarah.. yg lepas jgn dikenangkan kay.. hope you happy with all ur furries babies and angels...

OIC... tak per, nanti i check kat boy nyer page kay.. orite sarah nice to meet you too... *nasib baek tak pernah jumpa in reality.. (malu)
__________________
IsleyCattery
www.isleypersians.com
Reply With Quote
  #28  
Old 09-24-2008, 03:20 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi to all CatLovers...

phew!! dasat!! dasat!! jgn mare,aku balik KK ujung minggu ni.tahun ni giliran aku pula raya kat KK.boring raya kat KL ni.by noon suma dah sepi.boleh baring atas jalan raya lagi.he!!he!!

klu rasa2 nak kirim bun Inanam tu sila silalah.he!!he!! (goda iman org yg puasa ni). kiranya ko ni dah suku2 duranglah pasal tu welcome baik punya

Quote:
Originally Posted by fancycoon View Post
sedap woo bun inanam..aku waktu dok ulang alik pi buat stesen TOC Maxis di sana...aku jam 3 jer pi laa keluar makan situ..pekena teh botol, bun butter panas
pehhh..karan....

rindu dgn sabah..lama tak pi sana wooooooo....dulu kalau turun sabah or sarawak..org sana greet aku macam aku baru balik kampung..heheheeh...
Reply With Quote
  #29  
Old 09-24-2008, 03:23 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi to all CatLovers...

Bottom line is Isley,Sarah,Catt.org2 kat sana suma tak gi sekolah,idup dlm gua pasal tu karakter tak terbina.wakakakakakak!!

klu nak tegur tu gunalah perkataan yg elok2.non verbal punya conversation blh menimbulkan byk salah faham.jd seeloknya guna perkataan yg tak mencarut dan memaki.teguran yg sihat kan lebih membina.bukan hamun2.aku klu ustazah aku maki2 masa mengaji,esok tu aku tak dtg.mana tahan asyik kena maki je.begitu juga dgn kita kat sini.
Reply With Quote
  #30  
Old 09-24-2008, 03:24 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi to all CatLovers...

kena neuter klu baka jenis2 mcm tu.takut melahirkan baka2 yg kurang baik kat dunia ni.membazir je. wakakakakakakakak!!

Quote:
Originally Posted by catt413 View Post
hmmm sabar kak sabar.... marah betul sampai nak Spayed/Neutered diaorang tu... hahahah nasib aku tak geng sana kalau tak tamatla zuriat aku .... biarla kat diaorang akak .. buat sakit hati jer kalau pikir... sabar akak ekkk... Selamat Hari Raya .... maaf zahir dan batin...
Reply With Quote
  #31  
Old 09-24-2008, 03:28 PM
fancycoon fancycoon is offline
Banned User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Johor
Posts: 22
Rep Power: 0
fancycoon is on a distinguished road
Send a message via MSN to fancycoon Send a message via Yahoo to fancycoon Send a message via Skype™ to fancycoon
Default Re: Hi to all CatLovers...

Quote:
Originally Posted by June View Post
phew!! dasat!! dasat!! jgn mare,aku balik KK ujung minggu ni.tahun ni giliran aku pula raya kat KK.boring raya kat KL ni.by noon suma dah sepi.boleh baring atas jalan raya lagi.he!!he!!

klu rasa2 nak kirim bun Inanam tu sila silalah.he!!he!! (goda iman org yg puasa ni). kiranya ko ni dah suku2 duranglah pasal tu welcome baik punya
tapi kan..bun inanam tun tak berapa rindu sgt...dok rindu minah sabah...hahahahahah...kidding jer..zaman tuh dah berlalu dah...dulu lain laaa...hehhehhe...habis semua di redah....now kena laa filter2 sikit sikit....hehehehhe..Cempaka karaoke best lagi tak ?...alaa mee udang kat kampung api ker apa kat town tuh...sedap giler...balik dari razmataz ker, hyatt ker, dulu kat sutera tuh..mesti pekena mee udang dulu...

syokkk sabah nih.....best sungguh
Reply With Quote
  #32  
Old 09-24-2008, 03:33 PM
catt413 catt413 is offline
Azman
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bandar Sunway
Posts: 29
Rep Power: 0
catt413 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to catt413
Default Re: Hi to all CatLovers...

Quote:
Originally Posted by June View Post
kena neuter klu baka jenis2 mcm tu.takut melahirkan baka2 yg kurang baik kat dunia ni.membazir je. wakakakakakakakak!!
wakakaakak harap kan kucing jer ader cert, tuan nyer takder... sebab tu tak beradap dan tak beradat... sebab dia tak tahu 5 generasi nenek moyang dia... wakakakakaka....
Reply With Quote
  #33  
Old 09-24-2008, 03:34 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi to all CatLovers...

amboi!! kemain abang kita sorang ni.mesti sumandak kat sana cun cun tu smp teringat ingat la ni

Cempaka Karaoke?? itu dulu tempat hubby aku melepak juga.korang ni sepesen sungguh.skrg ni aku tak tau wujud lagi ke tak.kena tanya anak buah aku yg rajin melepak.mee udang kat kampung air.heh!!heh!!! habislah mamat seekor ni,terpalit suma minyak senyonyong Sabah agaknya

Quote:
Originally Posted by fancycoon View Post
tapi kan..bun inanam tun tak berapa rindu sgt...dok rindu minah sabah...hahahahahah...kidding jer..zaman tuh dah berlalu dah...dulu lain laaa...hehhehhe...habis semua di redah....now kena laa filter2 sikit sikit....hehehehhe..Cempaka karaoke best lagi tak ?...alaa mee udang kat kampung api ker apa kat town tuh...sedap giler...balik dari razmataz ker, hyatt ker, dulu kat sutera tuh..mesti pekena mee udang dulu...

syokkk sabah nih.....best sungguh
Reply With Quote
  #34  
Old 09-24-2008, 03:37 PM
Isleypersians's Avatar
Isleypersians Isleypersians is offline
Persians Lover
 
Join Date: Sep 2008
Location: Taman Melawati
Posts: 25
Rep Power: 0
Isleypersians is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Isleypersians
Default Re: Hi to all CatLovers...

Quote:
Originally Posted by June View Post
Bottom line is Isley,Sarah,Catt.org2 kat sana suma tak gi sekolah,idup dlm gua pasal tu karakter tak terbina.wakakakakakak!!

klu nak tegur tu gunalah perkataan yg elok2.non verbal punya conversation blh menimbulkan byk salah faham.jd seeloknya guna perkataan yg tak mencarut dan memaki.teguran yg sihat kan lebih membina.bukan hamun2.aku klu ustazah aku maki2 masa mengaji,esok tu aku tak dtg.mana tahan asyik kena maki je.begitu juga dgn kita kat sini.

Sayer sgt setuju... kalau kiter menegur carer yg baik dan terus kekalkan persahabatan kan lagie bagus... nie siap ader perli memerli lagie... yg penting yer.. sayer pernah terbacer dlm forum tue dan seseorg telah menulis bahawa tempat forum nie adalah utk menolong dan tempat utk share knowledge.. tapie bile one of the catlovers tanyer dia boler balas mcm nak tak nak jer.. tahu lar dia tue ader kucing2 yg hebat tak mcm catlovers tue hanyer membela DSH... apa salahnyer kiter saling bantu membantu tak kire standard nie.. betul tak?
__________________
IsleyCattery
www.isleypersians.com
Reply With Quote
  #35  
Old 09-24-2008, 03:39 PM
Isleypersians's Avatar
Isleypersians Isleypersians is offline
Persians Lover
 
Join Date: Sep 2008
Location: Taman Melawati
Posts: 25
Rep Power: 0
Isleypersians is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Isleypersians
Default Re: Hi to all CatLovers...

Quote:
Originally Posted by fancycoon View Post
tapi kan..bun inanam tun tak berapa rindu sgt...dok rindu minah sabah...hahahahahah...kidding jer..zaman tuh dah berlalu dah...dulu lain laaa...hehhehhe...habis semua di redah....now kena laa filter2 sikit sikit....hehehehhe..Cempaka karaoke best lagi tak ?...alaa mee udang kat kampung api ker apa kat town tuh...sedap giler...balik dari razmataz ker, hyatt ker, dulu kat sutera tuh..mesti pekena mee udang dulu...

syokkk sabah nih.....best sungguh
sedap nyer mee udang... kan dah lapar dah nie... sajer jer nak buat org lapar time time pose nie...
__________________
IsleyCattery
www.isleypersians.com
Reply With Quote
  #36  
Old 09-24-2008, 03:45 PM
fancycoon fancycoon is offline
Banned User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Johor
Posts: 22
Rep Power: 0
fancycoon is on a distinguished road
Send a message via MSN to fancycoon Send a message via Yahoo to fancycoon Send a message via Skype™ to fancycoon
Default Re: Hi to all CatLovers...

Quote:
Originally Posted by June View Post
amboi!! kemain abang kita sorang ni.mesti sumandak kat sana cun cun tu smp teringat ingat la ni

Cempaka Karaoke?? itu dulu tempat hubby aku melepak juga.korang ni sepesen sungguh.skrg ni aku tak tau wujud lagi ke tak.kena tanya anak buah aku yg rajin melepak.mee udang kat kampung air.heh!!heh!!! habislah mamat seekor ni,terpalit suma minyak senyonyong Sabah agaknya
memang sedap so kena citer laa
..haah kampung air...
...petang2 boleh pi kat sulaman tengok sunset kat jeti kampung dia..
aku memang suka dgn sabah nih and sarawak nih...rindu habis punya...takpa..nanti pi lain....
itu tak kira nasi kuning lauk ikan marlin lagi nih...haah..bulan posa nih ada laa jual tuh kat lahad datu....
aku nih posa pernah kat sana, raya haji pun pernah kat sana...dok gila sana waktu tahun 1999-2003..imagine laa brapa lama dok ulang alik sana...heehhe
Reply With Quote
  #37  
Old 09-24-2008, 03:49 PM
fancycoon fancycoon is offline
Banned User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Johor
Posts: 22
Rep Power: 0
fancycoon is on a distinguished road
Send a message via MSN to fancycoon Send a message via Yahoo to fancycoon Send a message via Skype™ to fancycoon
Default Re: Hi to all CatLovers...

habis thread org kena bedal nih....hmmm ini citer sabah ..belum citer sarawak, or penang..(my fav food spot)..

kalau sarawak boleh citer naik belon twin otter dgn Ayam atas kepala..hehehe..geng org sana yang telinga panjang tuh..(murut yer?).then sampai marudi..di sambut macam menteri..tidur hotel bilik super VVIP..siap tanya nak DVD and awek ker tak....hahhahhaha...memang pengalaman ....syok tul...ini baru pergi buat kerja untuk jabatan imigresen nih...hehehhehe..seronok jalan tempat org nih..tapi yang kureng nye..tak sama cam ko june...aku nih jenis alone punya traveller..so tak der laa nak snap gambor....rugi plak rasanya..
Reply With Quote
  #38  
Old 09-24-2008, 04:01 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi to all CatLovers...

tulah pasal.kita dah melalut kat thread orang.he!!he!!he!!

Murut kat Sabah.ini aku rasa org Penan klu tak salahlah. aku pernah gak dengar kawan2 aku org Sarawak cite naik twin otter kambing,ayam dok join sama2 dlm kapal.wakakakakakak!! dulu2 takde digital kamera,ko pakai roll kamera tu.yg guna film.sayang woh!! kenangan mcm tu tak lekat kat album

Quote:
Originally Posted by fancycoon View Post
habis thread org kena bedal nih....hmmm ini citer sabah ..belum citer sarawak, or penang..(my fav food spot)..

kalau sarawak boleh citer naik belon twin otter dgn Ayam atas kepala..hehehe..geng org sana yang telinga panjang tuh..(murut yer?).then sampai marudi..di sambut macam menteri..tidur hotel bilik super VVIP..siap tanya nak DVD and awek ker tak....hahhahhaha...memang pengalaman ....syok tul...ini baru pergi buat kerja untuk jabatan imigresen nih...hehehhehe..seronok jalan tempat org nih..tapi yang kureng nye..tak sama cam ko june...aku nih jenis alone punya traveller..so tak der laa nak snap gambor....rugi plak rasanya..
Reply With Quote
  #39  
Old 09-25-2008, 08:26 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Hi to all CatLovers...

elow isleypersians....
welcome to petfinder...
here's pink carpet for you _________________________
do enjoy foruming here...
we're a bunch of loads carzy hippies!

__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #40  
Old 09-25-2008, 01:58 PM
Ferreted Ferreted is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bandar Utama
Posts: 415
Rep Power: 0
Ferreted is an unknown quantity at this point
Default Re: Hi to all CatLovers...

welcome isley..
here is a purple carpet for you _____*_____*_____*______
heeheehee.. so may carpets for your cats to scraaaatttchhhhh

* are the scratchfurs... heeheehee
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.