Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Events

Events Latest happenings and events pertaining to pets and animal welfare

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 11-24-2008, 12:47 PM
Nana's Avatar
Nana Nana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: KL
Posts: 246
Rep Power: 12
Nana is on a distinguished road
Default Re: Cat show in kuantan, 22 nov.

sy pigi b'2 dgn kwn sy, naik keta. dr sini kul 7.30, smpi kuantan 10.15, pastu sesat2 skt, jumpa catshow tu 10 lebih jgk la. then kmi blk kul 3. singgah2, rehat2 tidur, mkn2, smpi lah rumah kul 9 mlm...m'hadap si Bintang yg merajuk...
Reply With Quote
  #42  
Old 11-24-2008, 12:50 PM
nik_tropicana's Avatar
nik_tropicana nik_tropicana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,146
Rep Power: 13
nik_tropicana is on a distinguished road
Default Re: Cat show in kuantan, 22 nov.

pakcu xde gambar catshow aritu ke?
Reply With Quote
  #43  
Old 11-24-2008, 12:51 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Cat show in kuantan, 22 nov.

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
salam pak cu.
tahniah la raldo jadik pilihan ekk...kucin2 lain x menang x pe...yg penting pakcu dapat lg pengalaman..klu menang tu, satu bonus kan..??
pa pun..moga pakcu suksesssss...! suksessssssss..!! suksesssss...!!! selalu...hehehe
Wlkmslm Lia..Thanks Lia, hehe.. apa2 pun Pakcu enjoy. Kalah menang tu adat ler... hehe.
Quote:
Originally Posted by June View Post
Congrats Pakcu.walau pun tak menang besar your cats already the winner
Thanks June. Yup winners of my heart... tp dah tua2 pun kucing Pakcu, kena duduk rumah jer ler nampaknya... hehe.
Quote:
Originally Posted by June View Post
Wah!! Dasat gak si Nana boleh jalan jauh2 smp ke Pahang bg support.Ko pigi sana terbangkah Nana
Yer la June, terharu Pakcu. Dia dtg dgn tunang dia kut...hehe.
Quote:
Originally Posted by DJSNAZ83 View Post
itu laa...kalah menang tu x penting sgt pon...yg penting enjoy the show di samping tambah pengalaman dan kenalan...xde ke pics pakcu?
Thanks EJ... a ah, yg penting enjoy...hehe. Pics tu nanti Pakcu try cari, sebab pakcu tak sempat nak amik banyak.
Quote:
Originally Posted by Nana View Post
Nana, suke si Raldo tu..kwn Nana plk suke si Argo tp dia lg suke kt Rimba, sb t'igtkn Bulan...Comel btl dia, Nana nmpk dia duk lari2, siap pndang kiri kanan, klu kte boleh dgr dia ckp "ramai tul org, sure org nmpk aku lari ni, xpela, try je larr...", rupenye dia sndiri yg buka cage dia tu...
A ah, si Rimba tu memang nakal sangat. Kat show tu, ada lebih kurang 60 cages, cage dia jer yg kena ikat sebab dia pandai bukak sendiri... memang hyper tu... sama la masa merdeka show dulu, dia dpt kuar 2 kali. Raldo mood dia tak baik sangat hari tu, hall tu pun mcm panas sikit, tu sebab byk kucing stress..
Quote:
Originally Posted by Nana View Post
owh..cmtu critenye pakcu ada dlm ring tu...xpe, len kali blh smbang lg...insyaAllah Nana pgi yg kt Shah Alam tu nanti...kwn Nana plk b'iye nk masukkan Bulan..tp Nana duk surf2 internet, xjumpe lg syrt2 kelayakan...
Itu ler citernya, patutnye outsider n owner tak leh ada dlm ring, tapi kwan pakcu(pengadil) lak panggil, jadi tak leh buat apa ler... Kesian gak tgk dia org dlm ring tu terkontang-kanting..hehe. Masuk kan ler Si Bulan tu. Syaratnyer senang jer, sihat, jinak, bersih.. orait la tu. Gi kat www.kelabkucingmalaysia.com. download borang peraduan n borang jadi ahli MCC, wollaa! dah bole masuk Bulan..hehe.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sea Fish Aquarium Photos - show off yours! Ezer Sea Fish and Aquariums 16 01-12-2013 09:37 PM
Petfinder brochures at cat show abgraldo Coffee Room 4 09-21-2008 12:22 AM
Who wants to attend Cat Show? blackie007 Coffee Room 152 09-01-2008 09:19 AM
Dog Event July Big Show from Persatuan Agiliti Anjing Pulau Pinang dog is my buddy Events 3 07-20-2008 02:29 AM


All times are GMT +8. The time now is 02:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.