Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Hall of Shame

Hall of Shame There are lots of cruel and inconsiderate people out there. Expose their cruel deeds to the world and let them be shamed!

Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-17-2009, 10:18 AM
kingofleon kingofleon is offline
Animal Lover
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Rep Power: 0
kingofleon is on a distinguished road
Default Beward of Muhammad Aizat

http://www.myadpost.com/muhdaizat/ (http://www.myadpost.com/muhdaizat/)

I would like to let you all know that this guy is a scammer. I contacted him and told him that i interested on his kitten that he posted in adpost. So i requested more photo of the kitten that i interested. And after he sent me the kitten photo he called me yesterday at 7pm and told me that let's COD at Metro Kajang today 11am..and turn out..today morning 6am he sms me and told me that kitten i want is already sold...cause i'm not from Kajang, i already set appointment with my friend and he will send me to Metro Kajang, but now i have to cancel the plan with my friend is because this selfish fella give me a empty promise! And i don't think he is an honest seller. who knows how many people that he lied to, and i also found out that he is selling the same kitten at http://www.mudah.my/ (http://www.mudah.my/)

I'm here to warn all forumer beware of this dishonest seller.

Thank you
  #2  
Old 10-17-2009, 02:12 PM
Coony's Avatar
Coony Coony is offline
Gentle Giant
 
Join Date: Nov 2008
Location: Among the pride Gentle Giant of KL, Malaysia
Posts: 809
Rep Power: 12
Coony is on a distinguished road
Default Re: Beward of Muhammad Aizat

Consider yourself lucky that you did not get his kitten. Never buy your kitten or cat from BYB, Pet Mill or Pet Shop for that matter.

If you are looking forward to having a cat or kitten do consider adopting unless you are eyeing for a pedigree. Be careful even when buying from pedigree breeder. In fact I do have some lovely cats rescue from the street for adoption, you can PM me if you are interested to adopt any.
__________________

Best Maine Coon Cattery in CFA ID Asia/LA since 2004
The only Maine Coon cattery with 3 DM, 3 Top Ten MCO National & produce the most GC/GP (30) & DW (12) in CFA ID Asia/LA
  #3  
Old 01-07-2010, 02:42 PM
nasharuddinali nasharuddinali is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 32
Rep Power: 0
nasharuddinali is on a distinguished road
Default Re: Beward of Muhammad Aizat

Satu lagi kena Beward too, Backyard breeder dari KL.
http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=3606
  #4  
Old 01-07-2010, 10:05 PM
farahnm farahnm is offline
Cayang Kucing
 
Join Date: May 2009
Location: Putrajaya
Posts: 273
Rep Power: 12
farahnm is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to farahnm
Default Re: Beward of Muhammad Aizat

Maaflah saya nak tegur sikit En Nashrudinali ni. Awak ni tak habis2 sebut kisah Pakcu. Dalam thread orang lain pun awak kacau. Kan cerita tu dah habis kenapa nak serang Pakcu lagi?
Jangan la lepas ni en Nashrudinali nak tuduh2 saya ni pembela Pakcu. Cuma saya dah bosan, jelik dan rimas tengok sikap awak yang tak habis2 nak berperang. Orang tu dah xde kat forum ni dah pun.
Maaf moderator, saya cuma da bosan, jelik dan rimas.
Tolong ambil perhatian pada en Nashrudinali ni. Merosakkan thread orang sahaja.
__________________
Bobo -- Yuke --- Seleme
  #5  
Old 01-07-2010, 10:21 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Beward of Muhammad Aizat

Encik Nash,anda telah berapa kali menghasut & memanaskan beberapa thread. Kes ini telah pun selesai & tidak perlu diungkit2 lg.Ini hanya akan mengeruhkan forum.Semua pihak telah pun maklum & tak perlu lg anda jd tukang kipas.

Ini adalah first reminder,sekali lg kami dapati ada post2 berbau hasutan,akaun anda akan kami bekukan utk sementara.
  #6  
Old 01-08-2010, 09:13 AM
HishamuddinRaisKD HishamuddinRaisKD is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 15
Rep Power: 0
HishamuddinRaisKD is on a distinguished road
Default Re: Beward of Muhammad Aizat

Apa pun aku tetap sokong Encik Nash seorang yang berani cakap benar.
Tapi cakap benar konon tak bebas ni? kalau Beward of Muhammad Aizat boleh di thread sini, apa salah si Pakcu tak boleh?
adakah awak takut forum member ni! June
Quote:
Originally Posted by June View Post
Encik Nash,anda telah berapa kali menghasut & memanaskan beberapa thread. Kes ini telah pun selesai & tidak perlu diungkit2 lg.Ini hanya akan mengeruhkan forum.Semua pihak telah pun maklum & tak perlu lg anda jd tukang kipas.

Ini adalah first reminder,sekali lg kami dapati ada post2 berbau hasutan,akaun anda akan kami bekukan utk sementara.

Last edited by HishamuddinRaisKD; 01-08-2010 at 09:40 AM.
  #7  
Old 01-08-2010, 10:22 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Beward of Muhammad Aizat

Encik Hisham,takde orang melarang orang dari bercakap benar.tp isu ini telah pun berlalu.orang semua dah pun maklum.perlu kah kita ungkit2 lagi hal yg dah sedia maklum?? klu Encik Hisham & Encik Nash ada personal issue dgn Pakcu,sila berdebat diluar tp bukan dlm forum ni.forum ini bukan tempat utk punching bag setiap personal issue anda.

Quote:
Originally Posted by HishamuddinRaisKD View Post
Apa pun aku tetap sokong Encik Nash seorang yang berani cakap benar.
Tapi cakap benar konon tak bebas ni? kalau Beward of Muhammad Aizat boleh di thread sini, apa salah si Pakcu tak boleh?
adakah awak takut forum member ni! June
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.