Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-09-2009, 10:22 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Happy Mother's Day

Happy Mother's Day to mothers all over the world.

Happy Mother's Day to my beloved mum. Without her, I'm nobody.

My cats said "without our mummy,we are homeless"


My mother cat Putih and her kitty, Oni.














Putih and her favourite kitty,Kecik.

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Peterpan8.jpg
Views:	102
Size:	48.3 KB
ID:	5130   Click image for larger version

Name:	Peterpan9.jpg
Views:	103
Size:	51.2 KB
ID:	5131   Click image for larger version

Name:	Peterpan10.jpg
Views:	106
Size:	44.4 KB
ID:	5132   Click image for larger version

Name:	Peterpan11.jpg
Views:	112
Size:	45.7 KB
ID:	5133   Click image for larger version

Name:	Kecik.jpg
Views:	116
Size:	90.0 KB
ID:	5134  


Last edited by June; 05-09-2009 at 11:05 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-09-2009, 10:56 PM
Maneki Neko's Avatar
Maneki Neko Maneki Neko is offline
Petfinder Moderator
 
Join Date: Jan 2009
Location: Phnom Penh, Cambodia
Posts: 842
Rep Power: 12
Maneki Neko is on a distinguished road
Smile Re: Happy Mother's Day

June, your cats are Wonderful! Seeing them cuddled up together just makes my day. And Happy Mother's Day to you, too!
Reply With Quote
  #3  
Old 05-09-2009, 11:08 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Happy Mother's Day

Thank you Amanda.Putih is very loving mother cat.She protect her babies fiercely. I love watching them all cuddle up like this.hehehe!!

Happy Mother's Day to you too.

Quote:
Originally Posted by Maneki Neko View Post
June, your cats are Wonderful! Seeing them cuddled up together just makes my day. And Happy Mother's Day to you, too!
Reply With Quote
  #4  
Old 05-10-2009, 12:02 AM
vivi's Avatar
vivi vivi is offline
PetFinder Wowwow
 
Join Date: Oct 2008
Location: Kota Kinabalu
Posts: 584
Rep Power: 12
vivi is on a distinguished road
Default Re: Happy Mother's Day

happy mother's day June.
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 05-10-2009, 08:13 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Happy Mother's Day

June, muka puteh tu ayu betul
macam suci jer. Memang tergambar sifat 'keibuan' di wajahnyer
Happy Mothers Day to you June !!!!!!
Peterpan, Pokemon, puteh dan adik beradik yg lain
mesti celebrate untuk ko June
In their own way ....

*Yeahhhh...ari ni aku tak payah masak !!!!!*
Reply With Quote
  #6  
Old 05-10-2009, 06:54 PM
shanim's Avatar
shanim shanim is offline
Cat's Love
 
Join Date: Nov 2008
Location: KOTA KEMUNING
Posts: 82
Rep Power: 12
shanim is on a distinguished road
Send a message via MSN to shanim Send a message via Yahoo to shanim
Default Re: Happy Mother's Day

Happy Mother's Day to you and your cat..

Masa baca thread ni n tgk pict baby 'bulus' June..

I nyer 'Neemo' telah melahirkan anak pertama nye (1 ekor jek)..
Same color ngn Oni..
TAPI, x dpt diselamatkan sbb Neemo tlh menghempap baby nyer..

Neemo mcm bersalah sebab dia xtau nk buat ape dgn baby nye..
Asyik mengiau tye pe nak buat ni..
N i ni xtau nk uat pe, i suh dia jilat anak dia..
Da selesai 'bersih' kan, i tgk baby nyer xde..
Igtkan da di'mkn' nye..
Bila angkat neemo, baby nyer ada bawah perut dia..
Huwahh.. da x gerak lagi..

N tadi baru selesai kebumikan..

Last edited by shanim; 05-10-2009 at 07:03 PM. Reason: add txt
Reply With Quote
  #7  
Old 05-10-2009, 08:38 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Happy Mother's Day

mmg zai.si Putih ni keibuan sungguh.dulu masa anak2 dia msh kitten,dia hantam kucing2 yg cuba kacau anak2 dia.huh!! aku jaranglah jumpa ibu kucing yg penyayang mcm dia ni.

ari ni suami aku masak sedap2.beras dari Thai,kailan ikan masin (ikan masin dari siam ari tu.heheheh!!),sotong sambal,ikan masam manis.huh!!! 2x tambah woh!!! kucing2 pun dpt treat juga.sekali2 bagi durang treat.

anak ko masakkan ko apa ari ni??


Shanim,your mother cat tu berapa bulan umur dia?? mgkn dia bunting agak muda jd tak tau mcm mana nak urus anak dia kot??

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
June, muka puteh tu ayu betul
macam suci jer. Memang tergambar sifat 'keibuan' di wajahnyer
Happy Mothers Day to you June !!!!!!
Peterpan, Pokemon, puteh dan adik beradik yg lain
mesti celebrate untuk ko June
In their own way ....

*Yeahhhh...ari ni aku tak payah masak !!!!!*
Reply With Quote
  #8  
Old 05-10-2009, 09:17 PM
shanim's Avatar
shanim shanim is offline
Cat's Love
 
Join Date: Nov 2008
Location: KOTA KEMUNING
Posts: 82
Rep Power: 12
shanim is on a distinguished road
Send a message via MSN to shanim Send a message via Yahoo to shanim
Default Re: Happy Mother's Day

Quote:
Originally Posted by June View Post
mmg zai.si Putih ni keibuan sungguh.dulu masa anak2 dia msh kitten,dia hantam kucing2 yg cuba kacau anak2 dia.huh!! aku jaranglah jumpa ibu kucing yg penyayang mcm dia ni.

ari ni suami aku masak sedap2.beras dari Thai,kailan ikan masin (ikan masin dari siam ari tu.heheheh!!),sotong sambal,ikan masam manis.huh!!! 2x tambah woh!!! kucing2 pun dpt treat juga.sekali2 bagi durang treat.

anak ko masakkan ko apa ari ni??


Shanim,your mother cat tu berapa bulan umur dia?? mgkn dia bunting agak muda jd tak tau mcm mana nak urus anak dia kot??
Wah!! best nyer laki June msk??? Kailan Ikan Masin?? Aduss terliur dgn menu2 tu, lapar balik da ni..

Neemo br 8 bulan jek.. dia terlepas ms musim mengawan ri tu.. xtau sape yg rogol dia tu.. nasib baek kuar sekor jek.. lps ni mmg kena antar zass cpt2..
Reply With Quote
  #9  
Old 05-10-2009, 11:16 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Happy Mother's Day

Quote:
Originally Posted by June View Post
mmg zai.si Putih ni keibuan sungguh.dulu masa anak2 dia msh kitten,dia hantam kucing2 yg cuba kacau anak2 dia.huh!! aku jaranglah jumpa ibu kucing yg penyayang mcm dia ni.

ari ni suami aku masak sedap2.beras dari Thai,kailan ikan masin (ikan masin dari siam ari tu.heheheh!!),sotong sambal,ikan masam manis.huh!!! 2x tambah woh!!! kucing2 pun dpt treat juga.sekali2 bagi durang treat.

anak ko masakkan ko apa ari ni??
gumbira aku dengar ko celebrate mothers day ngan suami & anak2bulus June , siap makan menu special lagi

anak2 aku takde masak apa2 pun. Durang tau mama nie tak leh nak makan sgt. Mcm2 dah kene pantang. Yang aku seronok ari ni sbb tiga2 anak ada kat rumah. Si alep pagi training bola, pastu tgh msam2 berpeluh terus balik wish aku. Si kakak pun ada balik. Jadi riuh la rumah aku ari ni. Durg belikan hadiah je untuk aku. First time gak aku baca card mothers day sambil nanges June.
tetiba lak emosi hehehe
Reply With Quote
  #10  
Old 05-11-2009, 11:10 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Happy Mother's Day

Zai & shanim,sekali2 mkn sedap.heheheh!! mmg wangi betoi itu beras siam.

takpe zai.bila ko dah baik nanti boleh makan sepuas puasnya.

wah!! 8 bulan tu mmg muda sangatlah Shanim.patutlah dia tak reti nak buat apa dgn anak dia.


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
gumbira aku dengar ko celebrate mothers day ngan suami & anak2bulus June , siap makan menu special lagi

anak2 aku takde masak apa2 pun. Durang tau mama nie tak leh nak makan sgt. Mcm2 dah kene pantang. Yang aku seronok ari ni sbb tiga2 anak ada kat rumah. Si alep pagi training bola, pastu tgh msam2 berpeluh terus balik wish aku. Si kakak pun ada balik. Jadi riuh la rumah aku ari ni. Durg belikan hadiah je untuk aku. First time gak aku baca card mothers day sambil nanges June.
tetiba lak emosi hehehe
Reply With Quote
  #11  
Old 05-11-2009, 11:31 AM
Mia_Katz's Avatar
Mia_Katz Mia_Katz is offline
PetFinder Fosterer
 
Join Date: May 2008
Location: KlaNG VaLLey
Posts: 309
Rep Power: 13
Mia_Katz is on a distinguished road
Default Re: Happy Mother's Day

Quote:
Originally Posted by June View Post
mmg zai.si Putih ni keibuan sungguh.dulu masa anak2 dia msh kitten,dia hantam kucing2 yg cuba kacau anak2 dia.huh!! aku jaranglah jumpa ibu kucing yg penyayang mcm dia ni.

ari ni suami aku masak sedap2.beras dari Thai,kailan ikan masin (ikan masin dari siam ari tu.heheheh!!),sotong sambal,ikan masam manis.huh!!! 2x tambah woh!!! kucing2 pun dpt treat juga.sekali2 bagi durang treat.

anak ko masakkan ko apa ari ni??


Shanim,your mother cat tu berapa bulan umur dia?? mgkn dia bunting agak muda jd tak tau mcm mana nak urus anak dia kot??
jeles nye husband kak june boleh masak untuk kak june...

Happy Mother's 2 all mother out there
Reply With Quote
  #12  
Old 05-11-2009, 06:12 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 13
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Happy Mother's Day

sedisssssss nyer hari ibu,
bunda ku jauh nun di Sarawak..
selamat hari ibu, makkk
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.