Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #101  
Old 08-20-2008, 08:50 PM
Chitam Chitam is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 95
Rep Power: 12
Chitam is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

tak per la kak june... abih kelas kol 6pm, pas tu malam wat group discussion sbb assigment kene hantar 25 august, rasanya rezeki kite jumpe time party blackwood la jawabnyerr..... kalo time pose mgkn boley... sbb da habis kelas ganti... lecturer plan tak nk buat kelas masa bulan pose... so bulan pose ok kot..
Reply With Quote
  #102  
Old 08-20-2008, 08:57 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

oh!! oklah takpe.kita jumpa masa blackwood jelah.

Quote:
Originally Posted by Chitam View Post
tak per la kak june... abih kelas kol 6pm, pas tu malam wat group discussion sbb assigment kene hantar 25 august, rasanya rezeki kite jumpe time party blackwood la jawabnyerr..... kalo time pose mgkn boley... sbb da habis kelas ganti... lecturer plan tak nk buat kelas masa bulan pose... so bulan pose ok kot..
Reply With Quote
  #103  
Old 08-21-2008, 08:02 AM
Nater-E Nater-E is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 44
Rep Power: 0
Nater-E is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam,

Saya nak tanya sikit pada boss Blackwood, iaitu Cik Nurul atau Cik Imann besok saya akan lalu Nilai dan kibbles kekucing saya pun dah nak habis. Nak juga try blackwood. Kalau saya pegi petshop di Nilai tu beli pek besar dapat harga yang sama ke? Atau saya perlu telefon dulu. Terima Kasih.
Reply With Quote
  #104  
Old 08-21-2008, 08:52 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Nater-E View Post
Salam,

Saya nak tanya sikit pada boss Blackwood, iaitu Cik Nurul atau Cik Imann besok saya akan lalu Nilai dan kibbles kekucing saya pun dah nak habis. Nak juga try blackwood. Kalau saya pegi petshop di Nilai tu beli pek besar dapat harga yang sama ke? Atau saya perlu telefon dulu. Terima Kasih.
Salam Nater.
kat nilai ni..mostly petshop jual yg pack 3.63 & 7.5kgs jek...pack besar (breeder Pack) only kat distributor jek...

tp kat nilai ni ada 1 pet shop ada jual 24kgs ni...tp tak selalu ada stok....harga tu tak bape sure..last time I tanya...a bit mahal frm distributor la...
__________________
Reply With Quote
  #105  
Old 08-21-2008, 08:58 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Blackwood

Senarai order:

1. Imann = 24kgs
2. Imann = 3.5kgs kitten
3. nurul = 24kgs
4. dinmalek = 24kgs PAID
5. Dr Zaitun = 24kgs
6. kak samiah - 24kgs x2 bags
7. June 10kgs + Filinlee 8kgs + Fanna 6kgs = 24kgs
8. june = 7.5 kitten
9. bhutan = 24kgs
10.ila79 = 24kgs.
11. koocing kpg 12kgs + nynakayle 12kgs = 24kgs
12. Chitam = 24kgs
13. Amara = 24kgs
14. mimi = 24kgs
15. Duyongleo = 24kgs
16. Fanna/Aishah = 24kgs
17. Mondok = 3.5kgs
18. Simistri = 7.5kgs

sila chk senarai ini..kalau ada tersalah update...sila infrm...kalau ada nama tercicir...jgn lupa kasi tau aaaaaa....

abgdinmalek = ngancam sukma sungguh cupcake tu...hijack le topik ni..tak kisah bang.......saya ni mesra alam flora....meroah sikit topik ni....
__________________
Reply With Quote
  #106  
Old 08-21-2008, 09:23 AM
Nater-E Nater-E is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 44
Rep Power: 0
Nater-E is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by imann View Post
Salam Nater.
kat nilai ni..mostly petshop jual yg pack 3.63 & 7.5kgs jek...pack besar (breeder Pack) only kat distributor jek...

tp kat nilai ni ada 1 pet shop ada jual 24kgs ni...tp tak selalu ada stok....harga tu tak bape sure..last time I tanya...a bit mahal frm distributor la...

Thanks Imann... Tak pelah besok Insyaallah saya akan buat lawatan sambil belajar ke pet shop tu, kalau ada rezeki adalah. Pet shop yg kat dalam map yang dlm forum tu kan (kat Giant). Thanks again.
Reply With Quote
  #107  
Old 08-21-2008, 09:49 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 15
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Nater-E View Post
Salam,

Saya nak tanya sikit pada boss Blackwood, iaitu Cik Nurul atau Cik Imann besok saya akan lalu Nilai dan kibbles kekucing saya pun dah nak habis. Nak juga try blackwood. Kalau saya pegi petshop di Nilai tu beli pek besar dapat harga yang sama ke? Atau saya perlu telefon dulu. Terima Kasih.
Salam Nater,

Harga Blackwood kat kedai berbeza ngan harga kami dapat sebab kami deal direct ngan distributor dia. Satu lagi, kat kedai tak jual pack 24 kg. Kalo nak try Blackwood saya boleh bagi sikit sample kat Nater untuk cuba dulu sebab stock saya masih banyak. Sila contact saya kat 016 380 8664.
Reply With Quote
  #108  
Old 08-21-2008, 10:21 AM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Ada sapa-sapa yang share tapi ada lebihan 6kg dan kebawah sila roger aku... aku ingat nak top up stok aku... tapi kalau takde it's ok...
Reply With Quote
  #109  
Old 08-21-2008, 10:26 AM
Nater-E Nater-E is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 44
Rep Power: 0
Nater-E is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam Nater,

Harga Blackwood kat kedai berbeza ngan harga kami dapat sebab kami deal direct ngan distributor dia. Satu lagi, kat kedai tak jual pack 24 kg. Kalo nak try Blackwood saya boleh bagi sikit sample kat Nater untuk cuba dulu sebab stock saya masih banyak. Sila contact saya kat 016 380 8664.
Terima kasih Nurul. Saya dah pm Nurul.
Reply With Quote
  #110  
Old 08-21-2008, 10:38 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 15
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
Ada sapa-sapa yang share tapi ada lebihan 6kg dan kebawah sila roger aku... aku ingat nak top up stok aku... tapi kalau takde it's ok...

Elo.....
Tolong check ngan Simistri sebab dia tengah cari partner!
Roger and out
Reply With Quote
  #111  
Old 08-21-2008, 10:41 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 15
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Nater-E View Post
Terima kasih Nurul. Saya dah pm Nurul.
Sama sama......
Dah balas pun.
Reply With Quote
  #112  
Old 08-21-2008, 10:50 AM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Elo.....
Tolong check ngan Simistri sebab dia tengah cari partner!
Roger and out
betul ke ni nurul... nama dia dah masuk list dah aku tengok... dia beli yang 7.5kg punya...
Reply With Quote
  #113  
Old 08-21-2008, 11:25 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
betul ke ni nurul... nama dia dah masuk list dah aku tengok... dia beli yang 7.5kg punya...
Bro, kau kat mana...? Kat umah ker kat opis..
Kebetulan ni aku kat Sg Kantan nie,,,ujan boring lak...kalau tak boleh nak singgah tengok kucing ko...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #114  
Old 08-21-2008, 11:25 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

Bro,td si Mycomot Daeng call aku.dia nak beli Blackwood tp aku tak tanya lak berapa dia nak.aku bgtau dia ko pun nak beli sikit dan cari partner.cuba ko tanya dia.ko ada nombor dia tak??

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
betul ke ni nurul... nama dia dah masuk list dah aku tengok... dia beli yang 7.5kg punya...
Reply With Quote
  #115  
Old 08-21-2008, 11:33 AM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by dinmalek View Post
Bro, kau kat mana...? Kat umah ker kat opis..
Kebetulan ni aku kat Sg Kantan nie,,,ujan boring lak...kalau tak boleh nak singgah tengok kucing ko...
kat opis la... ala ko ni pun... datang time keja... datang la masa cuti-cuti malaysia... ko buat apa kat situ... antar kek orang tempah ke...?
Reply With Quote
  #116  
Old 08-21-2008, 11:35 AM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
Bro,td si Mycomot Daeng call aku.dia nak beli Blackwood tp aku tak tanya lak berapa dia nak.aku bgtau dia ko pun nak beli sikit dan cari partner.cuba ko tanya dia.ko ada nombor dia tak??
aku mana amik no anak dara orang ni JJ... kang skandal pulak...
Reply With Quote
  #117  
Old 08-21-2008, 11:39 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

alah!! klu setakat geng2 blackwood jgn takut.durang percaya ko ni semayang punya orang.wakakakakakak!! takpe aku PM ko.tak rugi bertanyakan.

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
aku mana amik no anak dara orang ni JJ... kang skandal pulak...
Reply With Quote
  #118  
Old 08-21-2008, 11:40 AM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
alah!! klu setakat geng2 blackwood jgn takut.durang percaya ko ni semayang punya orang.wakakakakakak!! takpe aku PM ko.tak rugi bertanyakan.
ok thanks...
Reply With Quote
  #119  
Old 08-21-2008, 11:44 AM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Arrow Re: Blackwood

Salam Sejahtera semua. Aku ni dah lama nak tanya pasal Blackwood ni. Tengok kat sebelah tu meriah sangat tapi segan nak tanya silly2 question nih, nanti ada lak org sebelah tu perlekehkan... Till now, i have'nt tried BW, but interested to try. So this is my question :-
1. BW, premium or super premium?
2. Cater to both DSH n DLH n kitten?
3. What's the price like? If i join u guys BW party dapat diskaun tak?
4. Ada apa2 extra kelebihan BW ni tak?
5. Now, im feeding my anak2 bulus (view pics at my public profile) Orijen, ada problem tak kalau i switch to BW?
Thanks.
Reply With Quote
  #120  
Old 08-21-2008, 11:47 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
kat opis la... ala ko ni pun... datang time keja... datang la masa cuti-cuti malaysia... ko buat apa kat situ... antar kek orang tempah ke...?
Tak aku antar wife aku jumpa adik dia kat sini,...so lepak ler aku sorang2 jap..hehehe So sajer ler tanya kot2 kau kat umah ker...lain kali aku sound dulu...kalau datang lagi...
__________________

MJ
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 11:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.