Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 08-20-2008, 02:54 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
mmg,puas hati makan sedap.ko nak order ke??
aku test yang ko bawak dulu... ehehe... ada flavor lain x?
__________________
Reply With Quote
  #82  
Old 08-20-2008, 03:13 PM
nuin83 nuin83 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 19
Rep Power: 0
nuin83 is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

I da try bg kucing2 makan..memang berselera je..bunyi diorang kunyah sgt crunchy..cam sedapp je..hehe..stok byk lagi..tgh pikir nk place order ke idak ni.huhu..
Reply With Quote
  #83  
Old 08-20-2008, 03:14 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
mmg,puas hati makan sedap.ko nak order ke??
Kau org sumer baper ramai June..?
Kesian lah pulak kena beli2 baru dapat nak ilang kempunan...
Tak per lah June tak usah beli2...aku suruh wife aku buat special untuk June..!
Cuma kau cakap jer nak perisa apa..?
Aku ngan family kalau nak makan benda2 nie sumer wife aku buat sendiri jer June...
Permintaan sebelum puasa June...kau cakap jer nak Cup cake, Chocolate cake, cheese cake aper yang ko nampak dalam gambar tu cakap jer..aku bawak kan untuk kau x yah bayar...compliments dari aku...






Yang atas meja tu, sumer buat sendiri tu June...




Atau yang nie....



Imaan sorry Off Topic jap...Saya Hi-Jacked thread ni untuk June...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #84  
Old 08-20-2008, 03:20 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Blackwood

lawanya...
nak makan pun rasa sayang...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #85  
Old 08-20-2008, 03:23 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Filin!!!!!!!!!!!!!!!! ko nampak cup cake si wife Dinmalek buat?? woh!! blh pitam aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kita org dlm 30 orglah kot.tak pastilah.tapi selalu aku bawa makanan lebih.ko hadir gak ke Din?? bawalah org rumah dan anak2 ko.meriah sikit rmh.klu blh bawa si Allure dan MJ

wife ko pandai buat kuih ke?? blh aku order utk raya ni.he!!he!! eh,ko betul ke nak buat cup cake?? tengok si Filin,Aishah,Fanna meleleh dah air liur. aku pula yg rasa tak sedap ati ni.nanti dok kena kutuk kekawan makan cup cake free.



Quote:
Originally Posted by dinmalek View Post
Kau org sumer baper ramai June..?
Kesian lah pulak kena beli2 baru dapat nak ilang kempunan...
Tak per lah June tak usah beli2...aku suruh wife aku buat special untuk June..!
Cuma kau cakap jer nak perisa apa..?
Aku ngan family kalau nak makan benda2 nie sumer wife aku buat sendiri jer June...
Permintaan sebelum puasa June...kau cakap jer nak Cup cake, Chocolate cake, cheese cake aper yang ko nampak dalam gambar tu cakap jer..aku bawak kan untuk kau x yah bayar...compliments dari aku...






Yang atas meja tu, sumer buat sendiri tu June...




Atau yang nie....



Imaan sorry Off Topic jap...Saya Hi-Jacked thread ni untuk June...
Reply With Quote
  #86  
Old 08-20-2008, 03:25 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

aku tak pastilah filin.dia mcm2 rupa perhiasan kat atas cup cake tu.he!!he!! aku pun tak tau flavour apa.

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
aku test yang ko bawak dulu... ehehe... ada flavor lain x?
Reply With Quote
  #87  
Old 08-20-2008, 03:37 PM
nuin83 nuin83 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 19
Rep Power: 0
nuin83 is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

ahaa..sori teroff topic jap..

nk ty kalau nak order cupcake ni cane price dia..pm me key..hehe..
Reply With Quote
  #88  
Old 08-20-2008, 03:43 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by nuin83 View Post
ahaa..sori teroff topic jap..

nk ty kalau nak order cupcake ni cane price dia..pm me key..hehe..
saya plak nak berguru dgn wife en.dinmalek...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #89  
Old 08-20-2008, 03:58 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by June View Post
Filin!!!!!!!!!!!!!!!! ko nampak cup cake si wife Dinmalek buat?? woh!! blh pitam aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kita org dlm 30 orglah kot.tak pastilah.tapi selalu aku bawa makanan lebih.ko hadir gak ke Din?? bawalah org rumah dan anak2 ko.meriah sikit rmh.klu blh bawa si Allure dan MJ

wife ko pandai buat kuih ke?? blh aku order utk raya ni.he!!he!! eh,ko betul ke nak buat cup cake?? tengok si Filin,Aishah,Fanna meleleh dah air liur. aku pula yg rasa tak sedap ati ni.nanti dok kena kutuk kekawan makan cup cake free.
Habih aku nak kena gi amik gak Harta Karun yang dah order tuh...
Nanti aku cuba ajak dia lah kenal2kan ngan kau semua...
Rezeki dah ader nak beli2 wat aper June...Makan jer le...
Jangan kau pesan macam2 serupa nak buat Party Harijadi udah le...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #90  
Old 08-20-2008, 04:03 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

oklah tu.nanti suruhlah wife ko bawa sample.bolehlah aku dan kwn lain nak order.tahun ni aku balik kampung kat KK.mesti suku sakat aku suruh bawa itu ini.menyampah gak kadang2.klu ringan takpe,ini punyalah berat.durang suka kuih semenanjung.

tak payah buat byk2 lah din.bawa dlm 20 ketul dahlah.asal dpt rasa sikit2 masing2. tak elok menyusahkan orang.


Quote:
Originally Posted by dinmalek View Post
Habih aku nak kena gi amik gak Harta Karun yang dah order tuh...
Nanti aku cuba ajak dia lah kenal2kan ngan kau semua...
Rezeki dah ader nak beli2 wat aper June...Makan jer le...
Jangan kau pesan macam2 serupa nak buat Party Harijadi udah le...
Reply With Quote
  #91  
Old 08-20-2008, 04:06 PM
fantasticat's Avatar
fantasticat fantasticat is offline
BAD Company...
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 266
Rep Power: 12
fantasticat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
saya plak nak berguru dgn wife en.dinmalek...
haaaa... yang ni pandai... BabyZee tak amik ikan... tapi dia amik fishing rod...

din - cayala bro... ko ni tokey bakery ke hape...? meriah tu... siap ada otomen taro lagi tepi meja tu jaga cake... sapa curik sah kena fire...
Reply With Quote
  #92  
Old 08-20-2008, 04:10 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

waaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

abg din buka la satu thread pasal cupcakes or kueh raya or cakes....

nak tau gak cm ner nak order ke... nak buat ker... eheheh... leh sharing2 sket...
__________________
Reply With Quote
  #93  
Old 08-20-2008, 04:19 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
waaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

abg din buka la satu thread pasal cupcakes or kueh raya or cakes....

nak tau gak cm ner nak order ke... nak buat ker... eheheh... leh sharing2 sket...
setuju!!!
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #94  
Old 08-20-2008, 04:21 PM
illa79's Avatar
illa79 illa79 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 129
Rep Power: 12
illa79 is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by dinmalek View Post





Yang atas meja tu, sumer buat sendiri tu June...




Atau yang nie....



Imaan sorry Off Topic jap...Saya Hi-Jacked thread ni untuk June...


cuuuppcaakes....hmmmm....
__________________
Dogs have owners,cats have slaves...
Reply With Quote
  #95  
Old 08-20-2008, 04:22 PM
illa79's Avatar
illa79 illa79 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 129
Rep Power: 12
illa79 is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
waaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

abg din buka la satu thread pasal cupcakes or kueh raya or cakes....

nak tau gak cm ner nak order ke... nak buat ker... eheheh... leh sharing2 sket...
oso setuju..
__________________
Dogs have owners,cats have slaves...
Reply With Quote
  #96  
Old 08-20-2008, 04:41 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 12
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by fantasticat View Post
haaaa... yang ni pandai... BabyZee tak amik ikan... tapi dia amik fishing rod...

din - cayala bro... ko ni tokey bakery ke hape...? meriah tu... siap ada otomen taro lagi tepi meja tu jaga cake... sapa curik sah kena fire...

Kwawaakaka...tak der lah tu sumer kerenah melayan bebudak lah namer nyer..
Anak2 aku ader sajer hal dia orang...tu wife aku prepare lah untuk dia orang...
Syukurlah wife aku ni suka memasak dan buat kueh...

Kalau ada apa soklan nanti tanya jer kat dia langsung...saya ni zero knowledge...

Kau orang bukak ler thread nya nanti boleh la aku nyempil2 buat muka tak malu kat situ...


Posting asal Imaan BLACKWOOD

Quote:
Originally Posted by imann View Post
Senarai order:

1. Imann = 24kgs
2. Imann = 3.5kgs kitten
3. nurul = 24kgs
4. dinmalek = 24kgs PAID
5. Dr Zaitun = 24kgs
6. kak samiah - 24kgs x2 bags
7. June 10kgs + Filinlee 8kgs + Fanna 6kgs = 24kgs
8. june = 7.5 kitten
9. bhutan = 24kgs
10.ila79 = 24kgs.
11. koocing kpg 12kgs + nynakayle 12kgs = 24kgs
12. Chitam = 24kgs
13. Amara = 24kgs
14. mimi = 24kgs
15. Duyongleo = 24kgs
16. Fanna/Aishah = 24kgs
17. Mondok = 3.5kgs

sila chk senarai ini..kalau ada tersalah update...sila infrm...kalau ada nama tercicir...jgn lupa kasi tau aaaaaa....
__________________

MJ
Reply With Quote
  #97  
Old 08-20-2008, 04:44 PM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: Blackwood

boleh makan ke tu??? mcm cadangan utk hiasan je.. huhu.. terrer wife ko din.. mmg terrer... rasa tak sampai hati nak makan kalau org buat kuih lawa2 nih...
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #98  
Old 08-20-2008, 07:22 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

geng geng semua.si Ezer nak organise get together.dia cadang buat kat midvalley.kita blh share2 naik teksi sebab aku mimpi ngeri klu driving ke sana atau korang boleh naik ktm.amacam??? ujung minggu ni ok?? sebab minggu depan kita nak gader2 kat rmh nurul pula. sapa yg nak gi sila letak nama nanti aku info si Ezer.klu rasa2 tak dpt pun takpe.tak memaksa.tp klu teringin nak tengok muka Superman yg jambu silalah datang.
Reply With Quote
  #99  
Old 08-20-2008, 07:31 PM
Chitam Chitam is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 95
Rep Power: 12
Chitam is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Aloorrrrrrrr...... gathering..... haduyai.... chitam ader kelas this week.... huhuuhuuhu.....
Reply With Quote
  #100  
Old 08-20-2008, 08:10 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

kelas ko smp pkl berapa? si ezer kata nak buat malam.mgkn kol 6-7pm bolehlah kot.


Quote:
Originally Posted by Chitam View Post
Aloorrrrrrrr...... gathering..... haduyai.... chitam ader kelas this week.... huhuuhuuhu.....
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.