Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 10-09-2009, 11:55 AM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

Quote:
Originally Posted by imann View Post
pakcu..

bawak tepaware kosong buleh?..eheks...eheks..
hehe... bole... buat bungkus air....wakaka...hehe, tak sabo nak gomol baby tuuuu
Quote:
Originally Posted by linda_gamble View Post
uiks....lain macam jerk kak iman bunyiknya..

pakcu..lin tak tau lagie datang ker tak..member lin kawin, dua orang skalie
nantie kalo sempat lin singgah yerk....
ok, cuba sedaya mungkin ek lin..... thanks
Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
abg raldo aka pak cu..mekasey sudi mengundang saye dan keluarga ...insyaAllah akan diusahakan...
ok... thanks, pakcu nak gak tengok camana hatemetoday nih....
Reply With Quote
  #22  
Old 10-09-2009, 01:46 PM
nuox84 nuox84 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jan 2009
Location: jitra - pandan indah,ampang
Posts: 43
Rep Power: 0
nuox84 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nuox84
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

salam pakcu..insyaalah nuox akan hadir bersama-sama ngn hubby nti..jmp sume di sana k
Reply With Quote
  #23  
Old 10-09-2009, 05:12 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

Quote:
Originally Posted by nuox84 View Post
salam pakcu..insyaalah nuox akan hadir bersama-sama ngn hubby nti..jmp sume di sana k
thanks nuox.... k dtgler, tak pernah jumper nuox nih... hehehe.... time nih ler nak berkenalan....
Reply With Quote
  #24  
Old 10-10-2009, 12:47 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

PUPSYNC - Pakcu Usual Pet Shop n Clinic
AIDILFITRI OPEN HOUSE
DATE : 11th Oktober 2009 (Sunday)
TIME : 11 AM - 3 PM
VENUE : Pakcu Usual Pet Shop n Clinic. No. 7, Jalan 15/1D, Seksyen 15, Bandar Baru Bangi.


Pakcu dengan rendah diri dengan ini menjemput semua forumers datang beramai-ramai, bawaklah sefamily, adik beradik, sedara mara ker, kawan2 ker untuk sama2 kita berhari raya. Tapi biasalaa... kalau lambat2 datang nanti juadah tak berapa ada, so serbu awai2 k... hehe Open house ni bukanlah berkonsep pot luck tapi kalau ada kawan2 yang nak bawak juadah masing2 Pakcu tak halang... n nak join co host Open House pun tak per, lagi elok rasanya... n jimat belanja...hehehe. Cuma sapa nak join co host tu, beritauler menu2 yang nak dibawak terlebih dulu... tak ler bercelaru...hehehe

ALL ARE INVITED!!
JANGAN LUPA ESOK K... BAWAK KAWAN RAMAI-RAMAI..... THANK YOU SO MUCH....
Reply With Quote
  #25  
Old 10-10-2009, 05:13 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 12
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
PUPSYNC - Pakcu Usual Pet Shop n Clinic
AIDILFITRI OPEN HOUSE
DATE : 11th Oktober 2009 (Sunday)
TIME : 11 AM - 3 PM
VENUE : Pakcu Usual Pet Shop n Clinic. No. 7, Jalan 15/1D, Seksyen 15, Bandar Baru Bangi.


Pakcu dengan rendah diri dengan ini menjemput semua forumers datang beramai-ramai, bawaklah sefamily, adik beradik, sedara mara ker, kawan2 ker untuk sama2 kita berhari raya. Tapi biasalaa... kalau lambat2 datang nanti juadah tak berapa ada, so serbu awai2 k... hehe Open house ni bukanlah berkonsep pot luck tapi kalau ada kawan2 yang nak bawak juadah masing2 Pakcu tak halang... n nak join co host Open House pun tak per, lagi elok rasanya... n jimat belanja...hehehe. Cuma sapa nak join co host tu, beritauler menu2 yang nak dibawak terlebih dulu... tak ler bercelaru...hehehe

ALL ARE INVITED!!
JANGAN LUPA ESOK K... BAWAK KAWAN RAMAI-RAMAI..... THANK YOU SO MUCH....
nanti kapkek kene belah 2esok kol 10 saya sampai!wakakakaka!!ade kenduri kawen kat ijok plak..huhu tak leh lah nak lelame
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #26  
Old 10-11-2009, 08:23 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Invitation - pupsync aidilfitri open house

Shikin,sedapnya cupcake ko.rugi tak mkn lebih.hehehehhe!!

utk kekawan yg lain,Shikin @ Cookies4bulat org pertama smp dan me & husband org kedua smp.hehehehe!! kita org nak beraya kat rmh kekawan yg lain pula.so terpaksa cabut awal.sori ye klu tak dpt jumpa td.

Iman,gelang mahal ko dah amik belum??

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
nanti kapkek kene belah 2esok kol 10 saya sampai!wakakakaka!!ade kenduri kawen kat ijok plak..huhu tak leh lah nak lelame
Reply With Quote
  #27  
Old 10-12-2009, 11:19 AM
booboo's Avatar
booboo booboo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2009
Location: kota damansara cat town
Posts: 585
Rep Power: 12
booboo is on a distinguished road
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

alowww sumer kengkawannnnnnn
boo's in da house...hihi...minta ampun maaf banyak2 la sb x dpt hadir sb anak meragam. then suami plak keja ahad. sedey sngt2 x dpt p. boo slalu miss event2 merapatkan silaturrahim cam gini...huhuhu
Reply With Quote
  #28  
Old 10-12-2009, 12:47 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

Thank you Note....
Alhamdulilah.... ramai jugak kengkawan yang datang. Pakcu bimbang jer takut tak cukup makanan... hehehe... So kepada yang datang, Shikin (thanks for the delicious cupcakes!), June n hubby, Aishah (lady catherine), Fanna, Prinz, Ecah (sedapnyer rendang ayam!), euanna n boyfriend (kek marble cepat je habis....hehe), abzalia n hubby (bawak buah epal and kek lapis lagi...), laila n hubby, ej and friends, rieyna n husband (all the way dr seremban) imann n family, nana n boyfriend, n yang pakcu terlupa nama nyer di sini..... thanks so much!!. n Pakcu would like to apologise kalau layanan tak seberapa (yg datang tu more than expected....tu yg busy sikit), makanan tak berapa sedap ker..... or ada apa2 yang tak kena. InsyAllah, akan diperbaiki untuk masa akan dtg.
Pakcu tak de plak amik gamba... sorry, so kalau ada yg amik pic tu, leh le tepek kat sini....
THANKS SO MUCH.....

Last edited by abgraldo; 10-12-2009 at 12:58 PM.
Reply With Quote
  #29  
Old 10-12-2009, 12:47 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 12
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

Quote:
Originally Posted by June View Post
Shikin,sedapnya cupcake ko.rugi tak mkn lebih.hehehehhe!!

utk kekawan yg lain,Shikin @ Cookies4bulat org pertama smp dan me & husband org kedua smp.hehehehe!! kita org nak beraya kat rmh kekawan yg lain pula.so terpaksa cabut awal.sori ye klu tak dpt jumpa td.

Iman,gelang mahal ko dah amik belum??
kekekekeke!!malu saya kak june wat announcement dtg awal,cam kebuluq habes!takde laa..dtg awal sb ada invitation lainsorry juga tak dpt nak stay lelama..kalu takde kenduri smlm mmg cadang nak stay lame,nak kenal2 lah ngan forumer2 sumesdp ya kak june?nanti leh tempah cupcakes kat saya kan?
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #30  
Old 10-12-2009, 12:54 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Invitation - pupsync aidilfitri open house

hahahah!! takdelah.akak pun dtg awal gak sebab nak gi rmh kekawan yg lain.Laila org ketiga yg dtg awal.sama gak,nak beraya rmh kekawan yg lain.mmg busy open house ni smp next week.

klu nak order bolehlah ye?? hehehehe!! berapa riban tu hargannya??

Pakcu,makanan suma sedap,suami saya pun suka.abis dia ronda suma makanan.test sana sini.mcm chef pula.kikikikikik!! cuma rendang tok tu tak tertahan saya makan.pedas maklumlah lidah org Sabah ni lain sikit

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
kekekekeke!!malu saya kak june wat announcement dtg awal,cam kebuluq habes!takde laa..dtg awal sb ada invitation lainsorry juga tak dpt nak stay lelama..kalu takde kenduri smlm mmg cadang nak stay lame,nak kenal2 lah ngan forumer2 sumesdp ya kak june?nanti leh tempah cupcakes kat saya kan?
Reply With Quote
  #31  
Old 10-12-2009, 12:58 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 14
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

Quote:
Originally Posted by June View Post
Shikin,sedapnya cupcake ko.rugi tak mkn lebih.hehehehhe!!

utk kekawan yg lain,Shikin @ Cookies4bulat org pertama smp dan me & husband org kedua smp.hehehehe!! kita org nak beraya kat rmh kekawan yg lain pula.so terpaksa cabut awal.sori ye klu tak dpt jumpa td.

Iman,gelang mahal ko dah amik belum??

june...aku makan punya makan...sampai lupa gelang aku aarrrrr....adesss..sejak2 uart byk putus ni...aku asek lupe jek..nnt le...aku terjah kedai pakcu kamis ni..pi amik gelang 250ribu tu
__________________
Reply With Quote
  #32  
Old 10-12-2009, 01:53 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Invitation - pupsync aidilfitri open house

Ades!!! rosak kwn aku sorang ni busy mkn smp lupa dunia


Quote:
Originally Posted by imann View Post
june...aku makan punya makan...sampai lupa gelang aku aarrrrr....adesss..sejak2 uart byk putus ni...aku asek lupe jek..nnt le...aku terjah kedai pakcu kamis ni..pi amik gelang 250ribu tu
Reply With Quote
  #33  
Old 10-12-2009, 03:27 PM
rieyna's Avatar
rieyna rieyna is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: wangsa maju - seremban - teluk intan
Posts: 192
Rep Power: 12
rieyna is on a distinguished road
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Thank you Note....
Alhamdulilah.... ramai jugak kengkawan yang datang. Pakcu bimbang jer takut tak cukup makanan... hehehe... So kepada yang datang, Shikin (thanks for the delicious cupcakes!), June n hubby, Aishah (lady catherine), Fanna, Prinz, Ecah (sedapnyer rendang ayam!), euanna n boyfriend (kek marble cepat je habis....hehe), abzalia n hubby (bawak buah epal and kek lapis lagi...), laila n hubby, ej and friends, rieyna n husband (all the way dr seremban) imann n family, nana n boyfriend, n yang pakcu terlupa nama nyer di sini..... thanks so much!!. n Pakcu would like to apologise kalau layanan tak seberapa (yg datang tu more than expected....tu yg busy sikit), makanan tak berapa sedap ker..... or ada apa2 yang tak kena. InsyAllah, akan diperbaiki untuk masa akan dtg.
Pakcu tak de plak amik gamba... sorry, so kalau ada yg amik pic tu, leh le tepek kat sini....
THANKS SO MUCH.....


makanan semua sedap2 la pakcu... terutama mee kari dgn nasi tomato...(peberet saya plak tu) pergh!!! sedap hingga menjilat jari kaki...
__________________
Reply With Quote
  #34  
Old 10-12-2009, 03:56 PM
BeaYongJune's Avatar
BeaYongJune BeaYongJune is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 102
Rep Power: 13
BeaYongJune is on a distinguished road
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

Salam Pakcu.....maaf la yea semalam saya tak dapat menghadirkan diri saya kesana kerana pekerja Indonesia saya wat hal lak malam minggu tu dah dicekup pak polisi.....jadi seharian la saya menguruskan pembebasan mereka...so semalam 3 open house terlepas.
Reply With Quote
  #35  
Old 10-12-2009, 04:18 PM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 13
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

pakcu sowie tak pat nak join.
dah try nak datang, tak sempat gak..
sowie yer pakcu..
teringin sangat nak makan mee kari kerang..
yummy...
Reply With Quote
  #36  
Old 10-12-2009, 04:21 PM
DJSNAZ83's Avatar
DJSNAZ83 DJSNAZ83 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bandar Baru Sentol,KL...hometown is Kelantan.
Posts: 941
Rep Power: 13
DJSNAZ83 is on a distinguished road
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

Quote:
Originally Posted by imann View Post
june...aku makan punya makan...sampai lupa gelang aku aarrrrr....adesss..sejak2 uart byk putus ni...aku asek lupe jek..nnt le...aku terjah kedai pakcu kamis ni..pi amik gelang 250ribu tu
ohhoo...khamis ni yer...
haaaa siap sedia laa yer...nak g ragut la beg besor kak shima yg berisi gelang tu bila dpt pluang..nk g gadai gelang 250 ribu tuh..nak beli umah lawo2, beli kucing lawo2...kakakakaa
__________________
http://www.rizcoon.com
Reply With Quote
  #37  
Old 10-12-2009, 04:49 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

salam pakcu..sori banget...tak kesampaian dan tak berezki lagik nak sampai ke bangi...tunggu anak balik dari camping / ulu langat..katanye sampai sekolah kol 12...tunggu punya tunggu..nahh pukul 3...dia balek dgn muka itam birat..letih...terus dia tetido tak sedar diri...dgn ayah dan ibu sekalik telentang dpn tivi

sape ade gamba mai tepek sini sketttt...
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #38  
Old 10-12-2009, 06:11 PM
nik_tropicana's Avatar
nik_tropicana nik_tropicana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,146
Rep Power: 14
nik_tropicana is on a distinguished road
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

sori pakcu xdpt menjoinkn diri...banyak keje plak hujung mggu...tuning piano n latihan koir..klu x konfem saya da join....xde gmbr ke?
__________________
Reply With Quote
  #39  
Old 10-13-2009, 10:16 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 14
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

Quote:
Originally Posted by June View Post
Ades!!! rosak kwn aku sorang ni busy mkn smp lupa dunia
tu le june..aku dah masuk hway nak balik baru aku tingat...ishh...sungguh mudah otak aku lupa...agaknya hardisk penuh kot

Quote:
Originally Posted by DJSNAZ83 View Post
ohhoo...khamis ni yer...
haaaa siap sedia laa yer...nak g ragut la beg besor kak shima yg berisi gelang tu bila dpt pluang..nk g gadai gelang 250 ribu tuh..nak beli umah lawo2, beli kucing lawo2...kakakakaa
akak nyamar la pi kedai pakcu..wakakaka...bior ej tak kenai...
__________________
Reply With Quote
  #40  
Old 10-13-2009, 10:41 AM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 13
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: Invitation - pupsync aidilfitri open house

Ni je gambar yang sempat dia mbill kerana.. cik duyung leka melantak.. hehehe..







Ni untuk kak iman.. hehehe






Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Suggestion to open Chinese and Malay Sections Dongdong86 Feedback & Suggestions 311 04-19-2011 10:47 AM
PUPSYNC - Pakcu Usual Pet Shop n Clinic abgraldo Pet Shops & Services 1829 11-05-2009 03:37 PM
*selamat hari raya aidilfitri* abzalia Coffee Room 47 09-28-2009 11:29 AM
<Suggestion> Open a section that list out individual or organization animal shelter in each state gamblelee86 Feedback & Suggestions 2 08-21-2009 04:02 PM
Thanks for the Invitation abgraldo Member Introductions 39 08-22-2008 12:18 PM


All times are GMT +8. The time now is 01:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.