Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Sports & Fitness > Football

Reply
 
Thread Tools
  #121  
Old 07-13-2009, 02:43 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
betul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dia kahwin dgn posh tu big mistake.hancus career dia.dah jd model spender pula skrg ni CR mcm nak ikut jejak langkah dia.nasib baik dia blm jadi dgn Paris Hilton the bimbo

si posh pun makan hati gak tu june

beckam banyak peminat pompuan, iman tak kuat mana leh tahan

kiri kanan nak himpit dia. tu yang badan posh sampai tinggal isi ngan tulang

jer.

CR ngan paris hilton ....?? mana boley 'stick to one' pompuan tu

dah berapa kali daa.... aku dengar dia putus tunang...





Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
sempat gak CR belasah Paris tu satu mlm kot masa CR kat US aritu. Mmg hancus. ish ish...kalau la kan, CR dgn beckham tuh loyal to MU cam Ryan Giggs tu...
satu malam ?

aku baca kat mana tah...

durang berkurung 4 hari tiga malam ...wakakaka !!!

ooopppsss..
Reply With Quote
  #122  
Old 07-13-2009, 02:43 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
silap bekem tuh sebab kawin dgn posh tu la. cuba kalau kawin dgn kak zai ke, dgn nieda ke, sure takde la dia end up kat LA Galaxy tuh. Ferguson mgm tak suka player dia sosial lebih2 cam beckham n ronaldo tuh. Sebelum pape jadi pada Ronaldo as a MU player, baik dia blah je..pi rosakkan Real Madrid dulu...
mmg silap pun bekem tu..dlu sy ngorat die wt tk tau jer
ntah ape la yg die pndang si posh tu..tkde lawa mane nyer..juling ke ape si bekem tu ..
Reply With Quote
  #123  
Old 07-13-2009, 02:47 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
mmg silap pun bekem tu..dlu sy ngorat die wt tk tau jer
ntah ape la yg die pndang si posh tu..tkde lawa mane nyer..juling ke ape si bekem tu ..
wah...pantang disebut nama dia...

segera jer ko dah sampai nieda...
Reply With Quote
  #124  
Old 07-13-2009, 02:48 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
mmg silap pun bekem tu..dlu sy ngorat die wt tk tau jer
ntah ape la yg die pndang si posh tu..tkde lawa mane nyer..juling ke ape si bekem tu ..
posh guna khidmat bomoh siam la tuh..
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #125  
Old 07-13-2009, 02:49 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
wah...pantang disebut nama dia...

segera jer ko dah sampai nieda...

six sense sy kuat la kak..
Reply With Quote
  #126  
Old 07-13-2009, 02:51 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
posh guna khidmat bomoh siam la tuh..
bomoh siam!!!
patut la power..
Reply With Quote
  #127  
Old 07-13-2009, 02:52 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
wah...pantang disebut nama dia...

segera jer ko dah sampai nieda...
nah...berebut la kak zai ngan nieda...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	owen.jpg
Views:	106
Size:	32.7 KB
ID:	6549  
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #128  
Old 07-13-2009, 02:53 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post

six sense sy kuat la kak..
ye lahh...akak lupa plak...

ko kan mummie kucen...

sikit2 six sense kucen ko mesti ada berjangkit punyer..

tapi best giler kan...kalu kita pun ada nine lives ...mcm kucen..

astaghfirullahal azimm.... apa akak merepek nih ???
Reply With Quote
  #129  
Old 07-13-2009, 02:55 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

Posh queen control sangat Zai.suami dia pun akur dgn arahan si posh. kiranya perjalanan career Beckham tu Posh yg susun.dia dgn Sir Ferguson dahlah mmg tak ngam.si Fergie berbulu dgn Posh.aku tgk documentary durang dlm tv ASTRO. kwn2 durang pun cakap camtu. Posh mmg queen control. aku tgk si Posh tu mcm tengkorak berjalan tak pun mcm papan seterika.apalah lawanya kurus melengking camtu


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
si posh pun makan hati gak tu june

beckam banyak peminat pompuan, iman tak kuat mana leh tahan

kiri kanan nak himpit dia. tu yang badan posh sampai tinggal isi ngan tulang

jer.

CR ngan paris hilton ....?? mana boley 'stick to one' pompuan tu

dah berapa kali daa.... aku dengar dia putus tunang...







satu malam ?

aku baca kat mana tah...

durang berkurung 4 hari tiga malam ...wakakaka !!!

ooopppsss..
Reply With Quote
  #130  
Old 07-13-2009, 02:56 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
nah...berebut la kak zai ngan nieda...
akak ngan nieda mana ada berebut mon

kami believe in 'sharing'

caring is sharing kan nieda ?

muahahaaaaa !!!!
Reply With Quote
  #131  
Old 07-13-2009, 02:59 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
nah...berebut la kak zai ngan nieda...

kami tk kisah la bermadu
Reply With Quote
  #132  
Old 07-13-2009, 03:01 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
akak ngan nieda mana ada berebut mon

kami believe in 'sharing'

caring is sharing kan nieda ?

muahahaaaaa !!!!
betul...betul...betul...
hahahahaha
Reply With Quote
  #133  
Old 07-13-2009, 03:02 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

aku tengok posh mcm tak balance je...

ko tengok kaki ngan tangan dia sama besar tau june...

dia takut sgt bdn dia naik sbb masa remaja dia gemok

masa mula2 tubuh spice girls dia yang paling huduh dan tak pandai

menyanyi. Dia jadi spice girls yang paling popular sebab kawen dgn beckam

wah....bestnyer aku buat ketupat hari ni...tu larrrr

ngata org lagi...kehkehkeh....


Quote:
Originally Posted by June View Post
Posh queen control sangat Zai.suami dia pun akur dgn arahan si posh. kiranya perjalanan career Beckham tu Posh yg susun.dia dgn Sir Ferguson dahlah mmg tak ngam.si Fergie berbulu dgn Posh.aku tgk documentary durang dlm tv ASTRO. kwn2 durang pun cakap camtu. Posh mmg queen control. aku tgk si Posh tu mcm tengkorak berjalan tak pun mcm papan seterika.apalah lawanya kurus melengking camtu
Reply With Quote
  #134  
Old 07-13-2009, 03:05 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default MU .....oh MU....!!!

muahahahahah!!!!!!!!!!! aku paling takut tgk dia pakai high heel.mcm kasut tu pula yg pakai dia aku tgk masa dia spice girl bukan gemuk pun.comei apa. dia rasa camtu smp tua dia ada inferiority complex hai!! nasib baiklah aku bukan celebrity.klu tak susah gak

anyam jgn tak anyam ketupat

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
aku tengok posh mcm tak balance je...

ko tengok kaki ngan tangan dia sama besar tau june...

dia takut sgt bdn dia naik sbb masa remaja dia gemok

masa mula2 tubuh spice girls dia yang paling huduh dan tak pandai

menyanyi. Dia jadi spice girls yang paling popular sebab kawen dgn beckam

wah....bestnyer aku buat ketupat hari ni...tu larrrr

ngata org lagi...kehkehkeh....
Reply With Quote
  #135  
Old 07-13-2009, 03:14 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
akak ngan nieda mana ada berebut mon

kami believe in 'sharing'

caring is sharing kan nieda ?

muahahaaaaa !!!!
caring is sharing ke sharing is caring? konpius

kalau owen tau ni kak..huh..sah dia mintak tukar nationality dia nanti...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #136  
Old 07-13-2009, 03:16 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
muahahahahah!!!!!!!!!!! aku paling takut tgk dia pakai high heel.mcm kasut tu pula yg pakai dia aku tgk masa dia spice girl bukan gemuk pun.comei apa. dia rasa camtu smp tua dia ada inferiority complex hai!! nasib baiklah aku bukan celebrity.klu tak susah gak

anyam jgn tak anyam ketupat
nasib baik aku tak jatuh kerusi june

ko la...... buat aku gelak...wakakakak !!!!

pastu masa dia dok kat US, sbb beckam main kat LA Galaxy,

tiap2 minggu dia terbang ke London

sebab nak buat rambut jer...cerewet nyer dia ...

mcm kat sana takde kedai buat rambut

Reply With Quote
  #137  
Old 07-13-2009, 03:20 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by June View Post
muahahahahah!!!!!!!!!!! aku paling takut tgk dia pakai high heel.mcm kasut tu pula yg pakai dia aku tgk masa dia spice girl bukan gemuk pun.comei apa. dia rasa camtu smp tua dia ada inferiority complex hai!! nasib baiklah aku bukan celebrity.klu tak susah gak

anyam jgn tak anyam ketupat
tu la psl..bdn kurus kering jer..tp larat plak nk angkat kaki dgn heel die tu
kak june..posh ni mase zaman remaja die tu agak debab ckit..
n mase join spice girl dlu pun die kurang menyerlah..dh la muka bengis jer..
Reply With Quote
  #138  
Old 07-13-2009, 03:24 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
caring is sharing ke sharing is caring? konpius

kalau owen tau ni kak..huh..sah dia mintak tukar nationality dia nanti...
mana2 pun sama la mon

ko terbalikkan mcm mana pun makna nya tetap sama

Owen dah tau dah....

semalam dia dah tepon kak zai

mlm ni dia ckp nak YM ngan nieda pulak

Reply With Quote
  #139  
Old 07-13-2009, 03:30 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
mana2 pun sama la mon

ko terbalikkan mcm mana pun makna nya tetap sama

Owen dah tau dah....

semalam dia dah tepon kak zai

mlm ni dia ckp nak YM ngan nieda pulak

alamak!!! owen nk YM dgn sy ker mlm ni..
sy nk tdo awal ckit mlm ni..
tkpe la jap g sy sms die suh YM awal2 ckit
Reply With Quote
  #140  
Old 07-13-2009, 03:35 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
alamak!!! owen nk YM dgn sy ker mlm ni..
sy nk tdo awal ckit mlm ni..
tkpe la jap g sy sms die suh YM awal2 ckit
nieda...akak nak log off laaa...

penat....la ...wakakaka !!!

see you
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.