Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Sports & Fitness

Sports & Fitness Discuss the latest sporting events or sports related stuff here.

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 10-15-2008, 03:55 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 14
filinlee is on a distinguished road
Default Re: bowling~

ehehe..aku join skali ar... ehehe.. ala monk.. kiter wat jer la bebiler... of coz not masa terdekat.. lagi pon kan ada raya gath kan... eheheh ko x nak join ker gath tuh??
__________________
Reply With Quote
  #22  
Old 10-29-2008, 11:13 AM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: bowling~

semlm aku baru beli bola baru... huhuhu melayang RM338 aku... bola: ebonite, tornado 11 lbs... huhuhu
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #23  
Old 04-16-2009, 12:36 PM
orkid84's Avatar
orkid84 orkid84 is offline
STOP animal cruelty!
 
Join Date: Mar 2009
Location: Putrajaya
Posts: 138
Rep Power: 12
orkid84 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to orkid84 Send a message via Skype™ to orkid84
Default Re: bowling~

rin pun ske men bowling gak.. haha.. sbtu ni ade tournament kat Mutiara Bowl.. Game antara staff je.. hehe
__________________
Reply With Quote
  #24  
Old 04-29-2009, 08:18 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: bowling~

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
semlm aku baru beli bola baru... huhuhu melayang RM338 aku... bola: ebonite, tornado 11 lbs... huhuhu
Dasat! hehe.. bola lama pi mana? tak mo jual ka?
Paling tinggi penah buat jatuhan pin brp byk?

Akak x penah dpt buat 200 pin Akak guna bola 12lbs.. ada 2 bijik, intend to buy another one next month plus bag la. Yg ada dah karat tihtihtih..

Akak guna style straight ball je.. tgk lane.. ada lane yg kena buat balingan hook
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #25  
Old 04-29-2009, 09:36 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: bowling~

Saya pun into bowling juga....pakai bola 12 lbs, ada kasut n bola sendiri tapi dah hampir 4 tahun tak main......entah entah masuk longkang juga...hehehe
Reply With Quote
  #26  
Old 04-29-2009, 09:55 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: bowling~

Quote:
Originally Posted by Daniel View Post
Saya pun into bowling juga....pakai bola 12 lbs, ada kasut n bola sendiri tapi dah hampir 4 tahun tak main......entah entah masuk longkang juga...hehehe
saya pun suke part 'baling-baling ' nih
tapi main bowling mmg selalu masuk longkang
Reply With Quote
  #27  
Old 04-30-2009, 09:47 AM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: bowling~

Quote:
Originally Posted by Daniel View Post
Saya pun into bowling juga....pakai bola 12 lbs, ada kasut n bola sendiri tapi dah hampir 4 tahun tak main......entah entah masuk longkang juga...hehehe
Daniel, agak2 bola tu dah ada sarang labah2 ke? Akak pernah jugak setahun tak main boling sbb fedap dgn performance sendiri hehehe Bila terasa nak main balik.. tu diaaaaaaaaaaaaa! bag tu dah berkarat besi dia. Bola tu pulak tak de la jadik empat segi.. dia tetap bulat Cuma mcm berlapok tak polish
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #28  
Old 04-30-2009, 03:33 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: bowling~

Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
Daniel, agak2 bola tu dah ada sarang labah2 ke? Akak pernah jugak setahun tak main boling sbb fedap dgn performance sendiri hehehe Bila terasa nak main balik.. tu diaaaaaaaaaaaaa! bag tu dah berkarat besi dia. Bola tu pulak tak de la jadik empat segi.. dia tetap bulat Cuma mcm berlapok tak polish
Bola dan kasut tu saya simpan dalam kereta dah 3 tahun lebih, pergi mana jua sure bawa mereka sekali, cuma tak pernah keluarkan mereka.... and i am the kind of lazy person, seldom nak kilat kilat kan bola saya, that why I pilih solid colour...black.
Reply With Quote
  #29  
Old 04-30-2009, 03:39 PM
Daniel's Avatar
Daniel Daniel is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 815
Rep Power: 13
Daniel is on a distinguished road
Default Re: bowling~

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
saya pun suke part 'baling-baling ' nih
tapi main bowling mmg selalu masuk longkang
"Baling baling" tu pun ada style nya sendiri....selalu admire sangat orang yang dapat "baling" dengan tepat sekali gus dengan gaya yang cantik.....
Reply With Quote
  #30  
Old 04-30-2009, 03:58 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: bowling~

Quote:
Originally Posted by Daniel View Post
Bola dan kasut tu saya simpan dalam kereta dah 3 tahun lebih, pergi mana jua sure bawa mereka sekali, cuma tak pernah keluarkan mereka.... and i am the kind of lazy person, seldom nak kilat kilat kan bola saya, that why I pilih solid colour...black.
3 years??. ERr DAniel.. it is not advisable to put bowling ball in the car.. Temperature inside your car can reach extremes that could damage or crack the ball Bila jadik mcm tu.. even a small crack will hinder your performance..
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #31  
Old 05-04-2009, 11:24 AM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: bowling~

aku pon dah berbulan2 tak prektis nih.. bz memanjang je nga keje.. huhuhu.. tadak life dah.. hohoho...
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #32  
Old 05-04-2009, 12:31 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: bowling~

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
aku pon dah berbulan2 tak prektis nih.. bz memanjang je nga keje.. huhuhu.. tadak life dah.. hohoho...
chemonk, buat la aktiviti grouping sendiri. Play at least once a month. Mcm geng2 company akak buat mcm tu la.. Nak harapkan company buatkan jgn harap la. We all buat sendiri. Mcm mana bz pun kami kena gak luangkan masa sbb ketua kami strict hehe.. Kalau ada pertandingan sana sini, top 10 group kami akan dipilih bermain atas nama company. Wpun akak salu dpt bottom three tak menang pun at least dpt la akak bereksesais wpun sebulan sekali sementara nunggu pencen hehehe
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #33  
Old 05-04-2009, 05:09 PM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: bowling~

budak2 ni ada buat... tapi tu la.. slalu schedule tak kena ngan aku punya time dohh.. huhu.. aku dah la slalu standby mlm lately... isk isk isk.. kerja mcm org gila... gawat punya pasal la nieh..huhuhu... last last main kejar2 ngan kucing je.. hahahah
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #34  
Old 05-04-2009, 06:19 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: bowling~

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
budak2 ni ada buat... tapi tu la.. slalu schedule tak kena ngan aku punya time dohh.. huhu.. aku dah la slalu standby mlm lately... isk isk isk.. kerja mcm org gila... gawat punya pasal la nieh..huhuhu... last last main kejar2 ngan kucing je.. hahahah
tak pa chemonk! gawat boleh dirawat dgnusaha tangga kejayaan hehehe sama la dgn sis! minggu ni cuti 3 hari belek kucing je! bila lepak2 depan tv.. manjang kena cakar bila 13 hekor kucing sis main kejar2 satu rumah! kdg2 sis biar je.. rumah mcm kapal karam .. depa dah puas main.. time2 maghrib.. haaaa masuk reban! sis psng ubat nyamok segala
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #35  
Old 06-13-2009, 04:49 AM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 12
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Default Re: bowling~

Malunyer sha.... i never ever touch @ baling @ apa2 yg seangkatan dgnnya terhadap sukan boling nih.... hehehehehhehehe... ada la game diantara staff... tp sha xsmpt join sbb exam...slamat bola boling tu dr tgn sha... kihkihkihkih.... jum kita bramai2 g main boling... wat 1 game, pastu kita kutip la fee @ sponsor sikit wat hamper... (sha nih ada ati nk main, haram xpnh pgang bola boling pun....)
__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'
Reply With Quote
  #36  
Old 09-16-2009, 11:54 AM
ms pasola ms pasola is offline
insan biasa
 
Join Date: Sep 2009
Location: pasir bedengung
Posts: 191
Rep Power: 12
ms pasola is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ms pasola
Default Re: bowling~

wahh....bile tu ade wat men sniri..nk la join gak...kalu men sorg2 tade geng x siok lah...aku pon da berbulan2 x men dah ni...

war2kan lah kalu korg ade wat pektis ye...maseh
Reply With Quote
  #37  
Old 11-05-2009, 01:36 PM
abuldotcom's Avatar
abuldotcom abuldotcom is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 60
Rep Power: 12
abuldotcom is on a distinguished road
Default Re: bowling~

jom la main boling

korang selalu main kat mana?
Reply With Quote
  #38  
Old 11-06-2009, 08:43 AM
ms pasola ms pasola is offline
insan biasa
 
Join Date: Sep 2009
Location: pasir bedengung
Posts: 191
Rep Power: 12
ms pasola is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ms pasola
Default Re: bowling~

huhu...da jarang men aa abul...dlu2 rajin gak join tonemen kalu forum2 ade wat..skang da mls...hehe..tp kalu ajk men sj2 je ok ble je...dlu2 slu men kt mutiara n brem mall koz dkat ngan opis..kalu ade mood men dkt ampg point koz dkat ngan umah
Reply With Quote
  #39  
Old 11-06-2009, 10:45 AM
shahampang shahampang is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 67
Rep Power: 12
shahampang is on a distinguished road
Smile Re: bowling~

jom main bowling..nak join gak..huuu
Reply With Quote
  #40  
Old 11-06-2009, 11:34 AM
eliss eliss is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 108
Rep Power: 12
eliss is on a distinguished road
Default Re: bowling~

em lis nak join jugak laa....lis pun tak pandai sgt..mcm yang jugak masuk longkang je yang byk dari jatuh...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 01:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.