Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 08-01-2010, 04:34 PM
grrrrrrrk grrrrrrrk is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 43
Rep Power: 0
grrrrrrrk is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Hi kyoko_kiddo,

Rasanya ramai x kisah kalo show jalan, sbb kita mmg nak bayar. jadi hak kita untuk tau show jalan.

Mungkin ramai yg disini rasa terkilan, sbb mael sentiasa ada saja isu, dan apa yg diceritakan tu mmg pengalaman yg betul.

Skrg saya tunggu update jika ada.
Reply With Quote
  #42  
Old 08-01-2010, 06:52 PM
hhplover hhplover is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 58
Rep Power: 11
hhplover is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by kyoko_kiddo View Post
betul kata kak hani..buat ape nak dibangkitkan isu2 personal dalam hal nie..memang ramai yang masuk..so kita tunggu saja lah ble sampai masanya..klu show xde then baru la kita ambil tindakan.nak saman ke nak heret ke mahkamh ke nak guna cara sendiri ke hukum ismail tu.terpulang kat kamu orang.cume jgn nanti klu show nie jadi n berjaya dengan jayanya..anda jugak yang terpaksa menanggung malu yang besar..so better sebelum majlis berjalan, yang anti sgt nie diam dulu k..tahan mulut tue..sbb nanti anda yang malu sendiri bila ape yang anda canang2kan n heboh2kan xjadi kenyataan..then kalau sampai masa n memang show tak da..then terpulang kat korang nak buat ape..jgn nanti ble betol show xde..kat sini jer yang over2 tapi xnak ambik tindakan..so kesimpulannya xde sapa kesah kalau yang anti sangat nie nak ckp apa n nak wat apa tindakan kat ismail tue..cume tunggu je la masa 8/8 nie ok..kalau tak anda sendiri yang malu..sebuk nak menjatuhkan orang akhirnya sendiri dapat malu. pikirkan la,manusia nie xsempurna tapi xtau la kalau ada yang sempurna sgt kat cnie smpi menganggap kesalahan orng laen xdpt nak dimaafkan.
Ye.. betul! Berani kerana benar.... Takut/Diam2 kerana salah...
Kita tengok siapa yang kenaaaa!!...
Reply With Quote
  #43  
Old 08-01-2010, 07:29 PM
MiaMelissa's Avatar
MiaMelissa MiaMelissa is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 37
Rep Power: 0
MiaMelissa is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

my friend dah bayar utk 2 ekor maine coons dan sekor persian utk show MCFA 8hb nie...if u join HHP category,maybe u x terasa sgt if kena tipu...tp 3 ekor penyertaan tu dah cecah rm900! itu lots of money...hope show betol2 berlangsung...tp diorg tertanya2 xkan xde langsung update dr pihak MCFA..tp Cik Hani, if u ade info tu, tolong PM kt i k...kesian kt my friends saja.
Reply With Quote
  #44  
Old 08-02-2010, 09:33 AM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by hhplover View Post
Ye.. betul! Berani kerana benar.... Takut/Diam2 kerana salah...
Kita tengok siapa yang kenaaaa!!...
salam hhplove.. sekarang ni ungkapan yg awak sebutkan tu dah tak boleh pakai. ungkapan ni yg sebetulnya.. DIAM2 UBI BERISI.. YG BISING2 TU HANYA TIN KOSONG. kalau tak caya cuba ketuk tin kosong tu, kuatkan bunyinya .

anyway.. kita tunggu jerlah kenyataan terbaru dari mcfa. show tetap ada pada 8/8/2010. kepada semua perserta yg sudah membayar fees anda, jgn bimbang anda akan dimaklumkan nanti. Yg pasti, show pada 8/8/10 lebih meriah dgn sambutan yg hangat dan memberangsangkan.
Reply With Quote
  #45  
Old 08-02-2010, 09:42 AM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by kyoko_kiddo View Post
betul kata kak hani..buat ape nak dibangkitkan isu2 personal dalam hal nie..memang ramai yang masuk..so kita tunggu saja lah ble sampai masanya..klu show xde then baru la kita ambil tindakan.nak saman ke nak heret ke mahkamh ke nak guna cara sendiri ke hukum ismail tu.terpulang kat kamu orang.cume jgn nanti klu show nie jadi n berjaya dengan jayanya..anda jugak yang terpaksa menanggung malu yang besar..so better sebelum majlis berjalan, yang anti sgt nie diam dulu k..tahan mulut tue..sbb nanti anda yang malu sendiri bila ape yang anda canang2kan n heboh2kan xjadi kenyataan..then kalau sampai masa n memang show tak da..then terpulang kat korang nak buat ape..jgn nanti ble betol show xde..kat sini jer yang over2 tapi xnak ambik tindakan..so kesimpulannya xde sapa kesah kalau yang anti sangat nie nak ckp apa n nak wat apa tindakan kat ismail tue..cume tunggu je la masa 8/8 nie ok..kalau tak anda sendiri yang malu..sebuk nak menjatuhkan orang akhirnya sendiri dapat malu. pikirkan la,manusia nie xsempurna tapi xtau la kalau ada yang sempurna sgt kat cnie smpi menganggap kesalahan orng laen xdpt nak dimaafkan.
salam kyoko.. terima kasih menyokong kata2 kak hani. tak perlah kyoko, dah lumrah alam, manusia yg berhati busuk & berhasad dengki akan cuba sedaya upaya menjatuhkan orang itu dgn apa cara jua.

yg pasti ada orang yg akan mengigit jari .. sebab terkilan tak dapat menyertai show ni.
Reply With Quote
  #46  
Old 08-02-2010, 10:52 AM
rado rado is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2010
Posts: 31
Rep Power: 0
rado is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by hani14 View Post
salam kyoko.. terima kasih menyokong kata2 kak hani. tak perlah kyoko, dah lumrah alam, manusia yg berhati busuk & berhasad dengki akan cuba sedaya upaya menjatuhkan orang itu dgn apa cara jua.

yg pasti ada orang yg akan mengigit jari .. sebab terkilan tak dapat menyertai show ni.
(IN ENGLISH)
hani14..
seems like you're the NEW COMMITTEE now..

but if you really understand the whole thread, its all about giving a warning to all the participants for be prepared if the show is cancel. not about giving a bad advise of not attending the show!!!

(IN MALAY)
hani14..
nampaknye seperti awak adalah AHLI JAWATAN KUASA YG BARU...

tapi jika awak betul2 memahami keseluruhan jalan cerita ini, semuanye adalah berkenaan memberi amaran kepada semua peserta utk bersedia sekiranya pertunjukan tersebut dibatalkan. bukan untuk memberi nasihat yg buruk supaya tidak menyertai pertunjukan tersebut!!!
Reply With Quote
  #47  
Old 08-02-2010, 11:40 AM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by rado View Post
(in english)
hani14..
Seems like you're the new committee now..

But if you really understand the whole thread, its all about giving a warning to all the participants for be prepared if the show is cancel. Not about giving a bad advise of not attending the show!!!

(in malay)
hani14..
Nampaknye seperti awak adalah ahli jawatan kuasa yg baru...

Tapi jika awak betul2 memahami keseluruhan jalan cerita ini, semuanye adalah berkenaan memberi amaran kepada semua peserta utk bersedia sekiranya pertunjukan tersebut dibatalkan. Bukan untuk memberi nasihat yg buruk supaya tidak menyertai pertunjukan tersebut!!!

saya bukan ajk baru mcfa.. Cuma ahli biasa.. Diulang sekali lagi ahli biasa.

Saya amat faham keseluruhan jalan cerita yg tertera di thread ni. Jutaan terima kasihlah kepada forumer yg sudi membuka thread ni semata mata untuk memberikan warning or ingatan kepada semua perserta.

Tetapi ingatan juga kepada semua perserta.. Diingatkan sekali lagi bahawa show akan berjalan seperti hari yg ditetapkan iaitu pada 8hb ogos 2010 (ahad). Anda semua akan dimaklumkan melalui email or sms.

Sekian harap maklum.
Reply With Quote
  #48  
Old 08-02-2010, 11:58 AM
TheDillingerEscapePlan's Avatar
TheDillingerEscapePlan TheDillingerEscapePlan is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 52
Rep Power: 11
TheDillingerEscapePlan is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

gila laa PF nieh semau org korang nak hentam..lepas satu-satu..lantak la show ker ape ker tak payah nak bising2 kat sini..belum ape2 bising..nak gaduh korang bukak blog sendiri...
Reply With Quote
  #49  
Old 08-02-2010, 12:02 PM
rado rado is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2010
Posts: 31
Rep Power: 0
rado is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by hani14 View Post
saya bukan ajk baru mcfa.. Cuma ahli biasa.. Diulang sekali lagi ahli biasa.

Saya amat faham keseluruhan jalan cerita yg tertera di thread ni. Jutaan terima kasihlah kepada forumer yg sudi membuka thread ni semata mata untuk memberikan warning or ingatan kepada semua perserta.

Tetapi ingatan juga kepada semua perserta.. Diingatkan sekali lagi bahawa show akan berjalan seperti hari yg ditetapkan iaitu pada 8hb ogos 2010 (ahad). Anda semua akan dimaklumkan melalui email or sms.

Sekian harap maklum.
hani14,
i believed, for the sake of everyone, please confirm here whether the show is on or otherwise. your next week is over...

hani14,
saya percaya, utk mebaikan semua orang, tolong sahkan disini samaada pertunjukan tersebut akan berlangsung atau sebaliknya. minggu depan anda telah tamat...
Reply With Quote
  #50  
Old 08-02-2010, 12:04 PM
rado rado is offline
Animal Lover
 
Join Date: May 2010
Posts: 31
Rep Power: 0
rado is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by TheDillingerEscapePlan View Post
gila laa PF nieh semau org korang nak hentam..lepas satu-satu..lantak la show ker ape ker tak payah nak bising2 kat sini..belum ape2 bising..nak gaduh korang bukak blog sendiri...
relax Dillinger,
next time, klu baca pasal MCFA/Mael or anything related, just ignore it..
they have their right to say..
same goes to you...
Reply With Quote
  #51  
Old 08-02-2010, 12:07 PM
MiaMelissa's Avatar
MiaMelissa MiaMelissa is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 37
Rep Power: 0
MiaMelissa is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

hahah...langsung xda promotion ke utk mcfa show kali ni?

show mcfa yg lepas, dihebahkan kt mana2 saja terutama dalam facebook..even 2-3 minggu lg show nk start, tp hebahan tu menaikkan semangat. kali ni, oh my...

ingatan juga pada semua yang menyertai. u all x risau ke. lagi few days, tp langsung xda brita.

kenapa lambat sgt nak update? risau dibuatnya..

to Cik Hani,
dulu cakap x ambik kisah pasal isu pertelingkahan dalam MCFA committee..u cakap asal dpt join show dh ckup utk u. tp skrg i tgk, u the only one yg jadi juruhebah dan updated person utk show MCFA..bagus la.

To Ismail,
u dibuang dari MCC dulu sebab u gila jawatan. u brani mati nak bubarkan MCC yg telah ditubuhkan bertahun2 lamanya itu. u brani nk jadi Presiden MCC, walhal time show, u and the gang hanya fokus nk jual kucing saja. siap letak tag harga kucing. pihak MCC x benarkan, dan u teros melenting. dan, ade a few geng u bwk kucing2 atas niat yg sama. dah la kucing x sihat n x terurus. bila MCC menegur dan x benar kucing sakit join show, u all melenting juga.if u jd presiden MCC time tu, i rasa dh hilang arah tuju sebenar penubuhan MCC.

To Ismail again,
i tau kisah u di MCC dulu...what a bad reputation u got there dulu..Alhamdulillah, MCC skrg dh boleh tarik nafas lega. why? sebab ismail dah xda. Lastly, ismail buka kelab sendiri secara mengejut. ramai ahli MCC kluar dr kelab semata2 nak join MCFA ismail..kitorg di MCC pasrah dan terpaksa senarai hitam all members yg berpaling tadah menuju kepada org yg mengkhianati MCC, iaitu ismail. 2 shows ismail dah jalankan..kami nmpak kelancaran show dgn jayanya. tp,kami x kisah. itu kehendak ismail.

tapi, hari tu AJK MCFA berhenti dan kuar dr MCFA secara beramai-ramai..kawan cerita, ada yg kluar dengan rela, dan ada juga yg dibuang oleh ismail yang kononnya berwibawa. kenapa? sebab menentang idea2 ismail yang entah ke mana.hanya sedikit tersalah kata, ismail ambik keputusan membuang AJK2nya yang selama ini berpenat lelah menjalankan shownya.ramai merintih mahu kembali pada MCC yg dikata dulu x berwibawa dan show xde standard katanya.

salah sorg ex-AJK MCFA kata, siap ada kes polis terjadi few months ago. gara-gara katanya Bendahari MCFA songlap duit kelab..siapa agaknya Bendahari yg malang itu, walhal duit yuran show masuk ke akaun ismail and the konconya yg setia...haih....

kepada semua,
bukak lah mata...jadi lah seorg yang berpendirian. jgn pentingkan diri hingga show x menjadi. kita x boikot MCFA. MCFA adalah untuk semua. tp, lihatlah juga pada Presidennya...if Ismail yang diagungkan, maka terima sajalah apa caranya..tp untuk kebaikan, apa salahnya beri muka pada orang baru, yang mampu membawa MCFA ke tahap yg lebih baik dari sekarang. jauh dr sengketa dan berburuk sangka.
Reply With Quote
  #52  
Old 08-02-2010, 12:15 PM
mctabbywhite_exo mctabbywhite_exo is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 50
Rep Power: 12
mctabbywhite_exo is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by rado View Post
(IN ENGLISH)
hani14..
seems like you're the NEW COMMITTEE now..

but if you really understand the whole thread, its all about giving a warning to all the participants for be prepared if the show is cancel. not about giving a bad advise of not attending the show!!!

(IN MALAY)
hani14..
nampaknye seperti awak adalah AHLI JAWATAN KUASA YG BARU...

tapi jika awak betul2 memahami keseluruhan jalan cerita ini, semuanye adalah berkenaan memberi amaran kepada semua peserta utk bersedia sekiranya pertunjukan tersebut dibatalkan. bukan untuk memberi nasihat yg buruk supaya tidak menyertai pertunjukan tersebut!!!



Setuju! Thread ni dibuka utk memberi peringatan....

Cik Hani beria2 ulang show tetap akan diadakan pada 8hb, tp tempatnya???? Adakah sama??? Masih 6 rings????

Klu bukan seperti yg dijanjikan, sya rasa peserta telah tertipu... Sebab dari pihak Sunway sendiri takda sebarang approach untuk catshow dari pihak MCFA.

Saya paham, show ni adalah untuk enjoy, tp percayalah, orang yang dah 'kenal' Ismail tu adalah ikhlas untuk mengelakkan orang lain dari terkena dan untuk mengelakkan dari Ismail untuk terus buat keja2 yang tak elok.

Secara logiknya, takkan la beria ria orang nak kondem Ismail tu. Untuk pengetahuan semua, yang menjadi pengikut Ismail ni adalah ahli/orang perseorangan yang masih baru lagi. Sebab???? Orang2 yang lama dah paham dan masak sangat dengan perangai Ismail tu.

Untuk pihak MCFA, kalau dah ada info mengenai show tu, war-warkan la kat sini. Kenapa mesti nak tunggu lagi? Ini adalah salah 1 sebab bnyak spekulasi yang timbul. Yela, orang dah bayar banyak2, dah arrange cuti, dah plan nk datang show (dari luar KL) tapi takda info yang di update.

Semoga cepat2 update kepada semua.

Dan yang paling penting, tarikh, jumlah rings, tempat dan lain2 MESTILAH SAMA seperti yang diwar-warkan oleh pihak MCFA sblum ni... Jika tak, kami masih rasa tertipu!!!!

Last edited by mctabbywhite_exo; 08-02-2010 at 12:20 PM.
Reply With Quote
  #53  
Old 08-02-2010, 12:41 PM
TheDillingerEscapePlan's Avatar
TheDillingerEscapePlan TheDillingerEscapePlan is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 52
Rep Power: 11
TheDillingerEscapePlan is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

apa kata cik hani terangkan kat sini so tak payah laa rado ker hhp ker feris ke sape sape ker akan menhentam mcfa kat sini..aku pun nak tunggu jadik ker tak show nieh...kolo x jadik meriah la PF nieh...ok cIK hANI..diharap segala infi mengenai SHOW tuh info laa cepat2 kat sini..katanya 8hb nieh kan ....kolo tak kasik tahu kat PF nieh nanti timbul mcm2 fitnah kat sini...
Reply With Quote
  #54  
Old 08-02-2010, 12:44 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

npk sgt ada segelintir manusia disini yg benar2 berdendam dgn en. mail dan cuba merosakkan event tersebut.

utk makluman anda semua, saya rasa anda semua tiada kaitan dalam event ini dan sudah pasti tidak akan menyertai sebarang event yg dianjurkan oleh mcfa or en. mail. betul kan?? so saya rasa tak perlulah memperpanjangkan isu tersebut.

WARNING & INGATAN SUDAH PUN DISAMPAIKAN.. MENGAIBKAN ENCIK MAIL BERATUS2 PATAH PERKATAAN TELAHPUN DISAMPAIKAN MELALUI THREAD INI DAN THREAD YG LEPAS.. ORANG TAK PEKAK, ORANG TAK BUTA.. TAK PERLULAH DIULANG2KAN PERKARA YG SAMA.

saya tau ada dikalangan anda disini yg menghentam beliau tapi masih juga participate event yg dianjurkan oleh mcfa.. tu sebabnya anda semua tak berani untuk mendedahkan siapa identiti anda sebenarnya. bimbang akan diban oleh mcfa.

apa yg ingin saya maklumkan disini.. hanya perserta yg terlibat dalam event ini sahaja akan mendapat maklumat tersebut. harap FAHAM!!!!

SAYA TERPAKSA BERULANG ULANG MEMBERIKAN PENJELASAN YG SAMA, SEBAB ADA SETENGAH KAT FORUM NI MASIH TAK FAHAM2..
Reply With Quote
  #55  
Old 08-02-2010, 12:48 PM
MiaMelissa's Avatar
MiaMelissa MiaMelissa is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 37
Rep Power: 0
MiaMelissa is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by hani14 View Post
npk sgt ada segelintir manusia disini yg benar2 berdendam dgn en. mail dan cuba merosakkan event tersebut.

utk makluman anda semua, saya rasa anda semua tiada kaitan dalam event ini dan sudah pasti tidak akan menyertai sebarang event yg dianjurkan oleh mcfa or en. mail. betul kan?? so saya rasa tak perlulah memperpanjangkan isu tersebut.

WARNING & INGATAN SUDAH PUN DISAMPAIKAN.. MENGAIBKAN ENCIK MAIL BERATUS2 PATAH PERKATAAN TELAHPUN DISAMPAIKAN MELALUI THREAD INI DAN THREAD YG LEPAS.. ORANG TAK PEKAK, ORANG TAK BUTA.. TAK PERLULAH DIULANG2KAN PERKARA YG SAMA.

saya tau ada dikalangan anda disini yg menghentam beliau tapi masih juga participate event yg dianjurkan oleh mcfa.. tu sebabnya anda semua tak berani untuk mendedahkan siapa identiti anda sebenarnya. bimbang akan diban oleh mcfa.

apa yg ingin saya maklumkan disini.. hanya perserta yg terlibat dalam event ini sahaja akan mendapat maklumat tersebut. harap FAHAM!!!!

SAYA TERPAKSA BERULANG ULANG MEMBERIKAN PENJELASAN YG SAMA, SEBAB ADA SETENGAH KAT FORUM NI MASIH TAK FAHAM2..
org xnak dgr bebelan u lah..org nak tau few perkara jer..masa, tempat,dan info lain yg berkaitan show. itu saja. be profesional sudahh...
Reply With Quote
  #56  
Old 08-02-2010, 12:48 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by TheDillingerEscapePlan View Post
apa kata cik hani terangkan kat sini so tak payah laa rado ker hhp ker feris ke sape sape ker akan menhentam mcfa kat sini..aku pun nak tunggu jadik ker tak show nieh...kolo x jadik meriah la PF nieh...ok cIK hANI..diharap segala infi mengenai SHOW tuh info laa cepat2 kat sini..katanya 8hb nieh kan ....kolo tak kasik tahu kat PF nieh nanti timbul mcm2 fitnah kat sini...
kesian kat awak.. yg menjadi mangsanya orang2 yg mcm awak ni. takperlah awak pm saya.
Reply With Quote
  #57  
Old 08-02-2010, 12:52 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by miamelissa View Post
org xnak dgr bebelan u lah..org nak tau few perkara jer..masa, tempat,dan info lain yg berkaitan show. Itu saja. Be profesional sudahh...
saya bukan membebel seperti korang yang membebel entah apa2..
Kenapa beriya2 sgt nak tau?? Berapa ekor kucing yg awak masukkan??

Heran sungguh.. Dah kutuk, menghentam tapi masih berminat jugak nak join event ni. Masih juga nak tau perkembangan event ni. Ada gak orang camni..

Sorrylah kalau kata2 saya tu menyinggung perasaan awak.
Reply With Quote
  #58  
Old 08-02-2010, 12:59 PM
MiaMelissa's Avatar
MiaMelissa MiaMelissa is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 37
Rep Power: 0
MiaMelissa is on a distinguished road
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by hani14 View Post
saya bukan membebel seperti korang yang membebel entah apa2..
Kenapa beriya2 sgt nak tau?? Berapa ekor kucing yg awak masukkan??

Heran sungguh.. Dah kutuk, menghentam tapi masih berminat jugak nak join event ni. Masih juga nak tau perkembangan event ni. Ada gak orang camni..

Sorrylah kalau kata2 saya tu menyinggung perasaan awak.
i masukkan 3 ekor tau! all pedigree cats! u pon tau brapa yuran utk pedigree cats kan! u ambik kalkulator..u kire. kalo kucing non pedigree, i bleh trima lg...Ismail xpe la. dia x bayar yuran show..huh! ingat i xtau..
Reply With Quote
  #59  
Old 08-02-2010, 01:05 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by MiaMelissa View Post
org xnak dgr bebelan u lah..org nak tau few perkara jer..masa, tempat,dan info lain yg berkaitan show. itu saja. be profesional sudahh...
be profesional jugak.. provide me your details. senang saya nak suruh en. mail check nama awak kat participant list. boleh dia send direct msg kat awak.

Last edited by hani14; 08-02-2010 at 01:10 PM.
Reply With Quote
  #60  
Old 08-02-2010, 01:07 PM
hani14 hani14 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2010
Location: Klang
Posts: 190
Rep Power: 11
hani14 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hani14 Send a message via Skype™ to hani14
Default Re: MCFA (Mail-CFA wannabe) cat show.....8/8/10 - CANCELLED???

Quote:
Originally Posted by MiaMelissa View Post
i masukkan 3 ekor tau! all pedigree cats! u pon tau brapa yuran utk pedigree cats kan! u ambik kalkulator..u kire. kalo kucing non pedigree, i bleh trima lg...Ismail xpe la. dia x bayar yuran show..huh! ingat i xtau..
tak sangka awak masih berminat jugak join event ni, walaupun dah mengutuk dan menghentam mcfa dan presidentnya.

anyway thanks kerana masih menyokong mcfa dan secara tak langsung masih mempercayai EN. MAIL.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TICA or CFA or FiFe show - yes or no? starsport Cats & Kittens 4 01-02-2011 06:16 PM
MCFA CAT SHOW 8 August? Think Again... pedigreelover Events 23 06-02-2010 06:30 PM
MCFA CAT SHOW 25 April? Think Again... hhplover Events 40 04-06-2010 10:40 AM


All times are GMT +8. The time now is 09:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.