Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Cat TV and Photos

Cat TV and Photos Post photos of your cats or embed YouTube videos. Nice place to show off your kittens or cat buddies

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 04-04-2009, 09:27 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

Quote:
Originally Posted by Zarul View Post
siput sarawak ke normadiah???
Siti Tanjung Perak kot
Reply With Quote
  #22  
Old 04-05-2009, 01:57 AM
laila's Avatar
laila laila is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Dec 2008
Location: bbst,sepang
Posts: 65
Rep Power: 13
laila is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to laila
Default Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

sha,comelnyer anak2 bulus awk.pinjam boleh?ader bran ker bg pinjam?ha,nk tanya.xtakut ker derang ngan rotan awak 2?bukn aper,bimbang derang takut nk dekat kiter lg jer selepas kana piap...kiter niat pukul nk ajar bg derang jgn buat lg,tp takut derang pk kiter manusia ni nk sakiti derang plak..sedih giler2 klu derang takut dan terus lari dr umah.alangkan ank lari dr umh pn mak bpk bimbang,tambah la kucen.bukn aper,kesian kat derang.igt kata kak zai.derang harapkn kiter manusia jg derang.e.......xsanggup kehilangn kucen2 tersyg.klu laki,dia pandai cr umh.pandai jgn diri.tp kucen?sian dia....
Reply With Quote
  #23  
Old 04-05-2009, 07:10 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

Quote:
Originally Posted by laila View Post
sha,comelnyer anak2 bulus awk.pinjam boleh?ader bran ker bg pinjam?ha,nk tanya.xtakut ker derang ngan rotan awak 2?bukn aper,bimbang derang takut nk dekat kiter lg jer selepas kana piap...kiter niat pukul nk ajar bg derang jgn buat lg,tp takut derang pk kiter manusia ni nk sakiti derang plak..sedih giler2 klu derang takut dan terus lari dr umah.alangkan ank lari dr umh pn mak bpk bimbang,tambah la kucen.bukn aper,kesian kat derang.igt kata kak zai.derang harapkn kiter manusia jg derang.e.......xsanggup kehilangn kucen2 tersyg.klu laki,dia pandai cr umh.pandai jgn diri.tp kucen?sian dia....
Laila,
jgn 'emo' sgt
Sha cuma nak disiplinkan anak2 dia aje tu...
piap ala2 manje kasi durang tu belajar mana yg bole dan tak bole buat
laila ngan kak zai sama. Tak sampai hati nak piap2 anak2 bulus kak zai
tinggi suara pun jarang sekali
takut durang lari dari rumah
tu yang adam ngan yaya selalu nakal sampai badan kak zai durang buat mcm papan anjal

tapi lain org, lain cara mendidik anak
kita kene respek cara masing2
janji kucen2 kiter tidak merasa kekurangan kasihsayang
dan dijaga dgn baik
Reply With Quote
  #24  
Old 04-05-2009, 02:51 PM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 13
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Talking Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

hehehehe.... jgn risau... smua my anak2 bulus ok jek... xheran kt org pun... juz look at
Umeko - hari2 bila ada diari AF, dia akn masuk bilik TV nonton sma sha.
KJ BOY lak, slalu tman sha bila duk main com..
C.Kiah - ofcos, tdo bsma2 kmi eberi nite....

Rotan x menghalang kasih syg dorg... sha rsa dorg ni phm... mummy dorg marah sb syg kt dorg...
Sha punya strategy mdidiplin (ddik & disiplin) kan dorg mungkin lain drpd org lain... (lain2 parent kan)
Once kna rotan, nxt time, if i shw to them tat kind of rotan, sure dorg behave trus. xyah la rotan dah...
My prinsip ezy ja, sha xsuka kucin naik tas meja mkn, kacau my ttamu...& sesepah2kn tong smpah...
Rotan pun rotan manjer2 jek... tp kt peha... jgn tmpat2 lain...
& all my kucin snang bila nk mandikan dorg... ayaq pnas buleh, sejuk pun leh...
Sha xsuruh org ikut cra sha, tp tat my way...
nnti sha upload pix boy yg manja gitu... dia pandai pujuk kita bila dia dh kna piap... dtg...sendeng2... nk naik atas riba lah...
__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'

Last edited by shareen_natasha; 04-05-2009 at 03:01 PM.
Reply With Quote
  #25  
Old 04-05-2009, 02:59 PM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 13
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Talking Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

Ni KJ BOY tdo atas my lap, time sha duk main tenet...





Nyorok dr Umeko..... sha ngn Umeko cri dia mrata2... upanya duk celah grill blakang langsir.... so notty...

__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'
Reply With Quote
  #26  
Old 04-05-2009, 04:41 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Umeko & KJ Boy Punya Hal...

siput sarawak yg paling sadis klu jd ibu tiri.mcm si sha juga.heheheheh!!

Quote:
Originally Posted by Zarul View Post
siput sarawak ke normadiah???
Reply With Quote
  #27  
Old 04-05-2009, 04:44 PM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 13
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Talking Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

Quote:
Originally Posted by June View Post
siput sarawak yg paling sadis klu jd ibu tiri.mcm si sha juga.heheheheh!!
huhuhuhuhu...awat xkata SIPUT SEDUT.... wat msak lomak sdap tuh...
__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'
Reply With Quote
  #28  
Old 04-05-2009, 04:47 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Umeko & KJ Boy Punya Hal...

saya pun guna rotan utk sergah durang tp tak pernah pukul.klu blh jgn sekali2 pkl kucing dgn rotan.kucing mcm budak,durang tak paham kenapa kita marah durang.kena gunakan gesture dan suara kita utk ajar durang. tone suara kita yg buat durang faham apa yg kita cuba sampaikan. mcm tulahaku ajar anak2 bulus aku.so far suma dengar kata. tak pernah lompat atas meja time kita mkn atau meow2 kacau kami time mkn,atau lompat atas dapur time kita org masak.mmg well behave.hehehehe!!

Quote:
Originally Posted by laila View Post
sha,comelnyer anak2 bulus awk.pinjam boleh?ader bran ker bg pinjam?ha,nk tanya.xtakut ker derang ngan rotan awak 2?bukn aper,bimbang derang takut nk dekat kiter lg jer selepas kana piap...kiter niat pukul nk ajar bg derang jgn buat lg,tp takut derang pk kiter manusia ni nk sakiti derang plak..sedih giler2 klu derang takut dan terus lari dr umah.alangkan ank lari dr umh pn mak bpk bimbang,tambah la kucen.bukn aper,kesian kat derang.igt kata kak zai.derang harapkn kiter manusia jg derang.e.......xsanggup kehilangn kucen2 tersyg.klu laki,dia pandai cr umh.pandai jgn diri.tp kucen?sian dia....
Reply With Quote
  #29  
Old 04-05-2009, 08:49 PM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 13
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Default Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

Quote:
Originally Posted by June View Post
saya pun guna rotan utk sergah durang tp tak pernah pukul.klu blh jgn sekali2 pkl kucing dgn rotan.kucing mcm budak,durang tak paham kenapa kita marah durang.kena gunakan gesture dan suara kita utk ajar durang. tone suara kita yg buat durang faham apa yg kita cuba sampaikan. mcm tulahaku ajar anak2 bulus aku.so far suma dengar kata. tak pernah lompat atas meja time kita mkn atau meow2 kacau kami time mkn,atau lompat atas dapur time kita org masak.mmg well behave.hehehehe!!

sha phm apa yg k.june smpaikn... not all cat same like urs...
(idamkn cat yg bhave like urs c.kiah pun cam tu jgk...xpnah usik brg2 sha...)
"bukan semua buah nyok tu elok wlaupun dtg dr tandan & pokok yang sma"
Like mine... yang boy tuh... msa sha adopted dia... mmg dia kt umh tuan dia duk bjln2 lenggang lenggok atas meja mkn umah tuan dia... sb dr kecik x dmarah & x dtegur... at my house, c.kiah xmcm 2... so bila boy dtg cni.. dia blari atas meja, pecahkn gambaq, pasu & mmbuat onar... so far, apa yg sha buat ni, bkesan jgak la... & boy xda apa kcerderaan...
Sb children pun klau kita xmarah or tegur... hmmmm....alamat bila besaq nnti mmcm la jdnya... Looks la kt nwday kids...dah la... dlm 1 kelas ada mcm2 prangai.. sb blainan didikan...


:: kwn2 jgn salah anggap... sha xpnah tibai dorg kuat2... tgk la jenis rotan tu... bkn nya real cane, hujungnya pun ada getah lembut, yg leh flip...bentuk tapak kaki....
So, far like sha ckp, all my kids behave la skrg nih... kalu tak habis dorg anggkut mcm2... sponge cuci pinggan dah banyak kali ilang, sepit baju dh tburai, tisu, bills smua koyak rabak..
__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'

Last edited by shareen_natasha; 04-05-2009 at 08:59 PM.
Reply With Quote
  #30  
Old 04-05-2009, 08:58 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Umeko & KJ Boy Punya Hal...

wakakakakakakakak!! lupa lak akak ko cikgu.berdepan dgn perangai budak2 yg setan/yg baik.huhuhuhu!! klu akak jd cikgu mati gamaknya budak2 tu akak pijak2 dan tempeleng.tak blh tahan budak kurang ajar zaman skrg cikgu jentik telinga anak,emak bapak dtg sekolah serang cikgu mau tak naik lemak durang pasal tu akak tak blh jd cikgu.mati anak org karang

kucing akak strays akak adopt masa kittens.so senang sikit nak ajar tp si Belang masuk rumah masa dia dah besar so I'm having tough time nak ajar dia.tp lama2 dia paham gak. kena ikut acuan akak,klu tak buat malu tamu yg dtg kermh.heheheheheheh!! mcm budak gak,klu yg suka jerit2 kat mall,nangis minta beli itu ini.ades!! mau tebal mcm kasut muka mak bapa durang.


Quote:
Originally Posted by shareen_natasha View Post
sha phm apa yg k.june smpaikn... not all cat same like urs...
(idamkn cat yg bhave like urs c.kiah pun cam tu jgk...xpnah usik brg2 sha...)
"bukan semua buah nyok tu elok wlaupun dtg dr tandan & pokok yang sma"
Like mine... yang boy tuh... msa sha adopted dia... mmg dia kt umh tuan dia duk bjln2 lenggang lenggok atas meja mkn umah tuan dia... sb dr kecik x dmarah & x dtegur... at my house, c.kiah xmcm 2... so bila boy dtg cni.. dia blari atas meja, pecahkn gambaq, pasu & mmbuat onar... so far, apa yg sha buat ni, bkesan jgak la... & boy xda apa kcerderaan...
Sb children pun klau kita xmarah or tegur... hmmmm....alamat bila besaq nnti mmcm la jdnya... Looks la kt nwday kids...dah la... dlm 1 kelas ada mcm2 prangai.. sb blainan didikan...
Reply With Quote
  #31  
Old 04-05-2009, 09:05 PM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 13
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Talking Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

Quote:
Originally Posted by June View Post
wakakakakakakakak!! lupa lak akak ko cikgu.berdepan dgn perangai budak2 yg setan/yg baik.huhuhuhu!! klu akak jd cikgu mati gamaknya budak2 tu akak pijak2 dan tempeleng.tak blh tahan budak kurang ajar zaman skrg cikgu jentik telinga anak,emak bapak dtg sekolah serang cikgu mau tak naik lemak durang pasal tu akak tak blh jd cikgu.mati anak org karang

kucing akak strays akak adopt masa kittens.so senang sikit nak ajar tp si Belang masuk rumah masa dia dah besar so I'm having tough time nak ajar dia.tp lama2 dia paham gak. kena ikut acuan akak,klu tak buat malu tamu yg dtg kermh.heheheheheheh!! mcm budak gak,klu yg suka jerit2 kat mall,nangis minta beli itu ini.ades!! mau tebal mcm kasut muka mak bapa durang.
FUHH..... lega... nasib k.june mmahami masalah ku... jgn risau... sha jga dorg sperti mnatang minyak yg penuh..



kdg2 pk, sha syg dia ni sggt lbh dr yg lain tau... maklum la jantan sekoq, tp prangai... mak uihh... rhupa cik nyet... maklum la ank yg bongsu...kihkihkihkihkih
__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'
Reply With Quote
  #32  
Old 04-05-2009, 09:06 PM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 13
euanna is on a distinguished road
Default Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

Quote:
Originally Posted by June View Post
saya pun guna rotan utk sergah durang tp tak pernah pukul.klu blh jgn sekali2 pkl kucing dgn rotan.kucing mcm budak,durang tak paham kenapa kita marah durang.kena gunakan gesture dan suara kita utk ajar durang. tone suara kita yg buat durang faham apa yg kita cuba sampaikan. mcm tulahaku ajar anak2 bulus aku.so far suma dengar kata. tak pernah lompat atas meja time kita mkn atau meow2 kacau kami time mkn,atau lompat atas dapur time kita org masak.mmg well behave.hehehehe!!
Bertuahnya Kak June.. kat rumah ni..Sherbet aje yang nampak well behave.. kalau makan atas meja dia tak kacau.. Dia panjat atas peha, cakap dgn dia "tak boleh" ..letak bawah, dia terus tak kacau lagi.. dia duduk perati atau lepak kat spot faverit.. Si Salem..masya-allah .. baru bawak balik makanan letak atas meja..terus dia panjat meja.. cakap tak boleh, marah2..tak layan pun..angkat dia letak bawah..dia panjat lagi..melolong2 nak.. apa aje yang kita makan semua dia nak.. .. terpaksala kurung dia dalam bilik kucen... yang ni..tak tau nak ajar camna.. dah try spray air bila dia datang dekat time saya makan..pun x jalan jugak..still degil budak ni

Sha, kufaham degilan anak bulusmu...........
Reply With Quote
  #33  
Old 04-07-2009, 03:15 PM
laila's Avatar
laila laila is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Dec 2008
Location: bbst,sepang
Posts: 65
Rep Power: 13
laila is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to laila
Default Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

ye la.....kiter punya cr tersendiri utk bg kesedarn pd derang.xkira kucen@anak.mcm laila,xder aNk.jd,marah kucen je la
mcm laila plak,klu derang buat salah cth;nek ats meja ker...laila ckp,'hep' jer...cepat2lh derang turun.klu nada tinggi skit,kena panggil nama.lg cepat turun dr meja.
tp,hubby paling bengang skali klu laila blk dr keje. sebab derang punyer nakal 2 len mcm klu laila ader umah.
tp,hubby jarang marah2 derang.jenis hubby 2,cool jer
tp,laila rs kiter patut bnyk tanya bab2 mcm mana nk ajar dan didik ank@kucen pd ahli2 yg len.kiter sama2 kongsi cr.tp,xbermaksud nk tiru.
jgn salah faham yer yg len2 tu.kang laila tanya,xnk ckp pulak sebb takut laila tiru pulak cr u all train kucen2.
harap,sama2lh kiter menjaga haiwan kesygn nabi,amin.
hidup PF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{ happy}
ok sha?
Reply With Quote
  #34  
Old 04-07-2009, 05:05 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Umeko & KJ Boy Punya Hal...

Yan,si Salem tu msh ada masa lg utk dibentuk sebelum jd buluh.heheheheh!! cayo cayo!! gandakan usaha anda

Quote:
Originally Posted by euanna View Post
Bertuahnya Kak June.. kat rumah ni..Sherbet aje yang nampak well behave.. kalau makan atas meja dia tak kacau.. Dia panjat atas peha, cakap dgn dia "tak boleh" ..letak bawah, dia terus tak kacau lagi.. dia duduk perati atau lepak kat spot faverit.. Si Salem..masya-allah .. baru bawak balik makanan letak atas meja..terus dia panjat meja.. cakap tak boleh, marah2..tak layan pun..angkat dia letak bawah..dia panjat lagi..melolong2 nak.. apa aje yang kita makan semua dia nak.. .. terpaksala kurung dia dalam bilik kucen... yang ni..tak tau nak ajar camna.. dah try spray air bila dia datang dekat time saya makan..pun x jalan jugak..still degil budak ni

Sha, kufaham degilan anak bulusmu...........
Reply With Quote
  #35  
Old 08-04-2009, 12:31 AM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 13
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Talking Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

Fashion Show Tajaan Pusat Kraftangan Seremban 2 Ogos 2009..... huhuhuhuhuhu....
Muka2 Boy yg tensen jerrr..... menat arrr.............

KJ Boy in Dinner Dress....






Reminder : I'm MALE cat tauuuu....!!!!
__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'

Last edited by shareen_natasha; 08-04-2009 at 01:48 AM.
Reply With Quote
  #36  
Old 08-04-2009, 01:27 AM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 13
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Talking Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...











"Bosannyer...mummy biler nk balik umah nih.....lapaq arrr..............mummy asik nyembang ajer...potpet...potpet...."
__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'
Reply With Quote
  #37  
Old 08-04-2009, 02:10 AM
shareen_natasha's Avatar
shareen_natasha shareen_natasha is offline
Mamiauww...
 
Join Date: Jan 2009
Location: Puchong Utama, Selangor
Posts: 917
Rep Power: 13
shareen_natasha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to shareen_natasha
Talking Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

~Umeko Kereina~






__________________

"`But I don't want to go among mad people,' Alice remarked.
`Oh, you can't help that,' said the Cat: `we're all mad here. I'm mad. You're mad.'
Reply With Quote
  #38  
Old 08-04-2009, 06:54 AM
balqis balqis is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 70
Rep Power: 12
balqis is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to balqis
Default Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

rileksnya dia dlm bakul tu.kalu katz saya dah berdesup ilang bila nampak org.comel lak tu pakai gaun
Reply With Quote
  #39  
Old 08-04-2009, 08:32 AM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 13
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

Quote:
Originally Posted by balqis View Post
rileksnya dia dlm bakul tu.kalu katz saya dah berdesup ilang bila nampak org.comel lak tu pakai gaun
A'ah..nampak relax jer..dah biasa agaknyer... yang bulus i kalau ramai2 camtue..kerja lari celah kaki.. kita berjalan dia pun ikut berjalan.. nak jalan pun susah..bila terpijak ekor.. kita pulak yang dicakarnya.. salah siapa ekk..
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #40  
Old 08-04-2009, 09:00 AM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 13
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: Umeko & KJ Boy Punya Hal...

alolo..
comelnya anak2 bulus kak sha tue..
duk lam bakul lak tue,,,ilek jerk...
comel lak tue..adoyai..
kalo kucing lin..abis bakul tue di cakarnya wat cam cat tree...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Umeko Hilang..... shareen_natasha Lost & Found 47 10-10-2009 04:05 PM


All times are GMT +8. The time now is 09:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.