Go

Go Back   PetFinder.my > Pet Welfare, Rescue & Adoption > General Discussion

General Discussion General information and discuss on animal rescue, adoption and advocacy

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-25-2009, 06:27 AM
lealala's Avatar
lealala lealala is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2009
Location: rawang
Posts: 21
Rep Power: 0
lealala is on a distinguished road
Angry the torture boy

arini aku dh wat bnda yg plg aku bangge skali wlaupon aku rase bersalah kt fam aku. cite dia cmni. ade sorg bdk ni myb darjah 6 kot. aku slalu nmpak dia torture kucing. aku tahan je sbr..da byk kali aku nmpak bdk 2 wat cm 2. cmne kucing 2 kene torture jgn ckp la kn.

slalunyer bler aku nmpak, aku jerit je kt bdk 2 then dia stop.tp td aku nmpak bdk ni pukul kucing 2 ngn kayu.berdarah la kucing 2.aku cm nk nangis, tp aku sbr je. aku g kt bdk 2 aku tanye "ko pahal pukul2 kucing ni?". then bdk 2 jwb "suke ati aku la,ko bkn mak aku". then dia sengaja pukul kucing 2 dpn aku. time 2 aku da menyirap da. tibe2 dush! dgn tenangnye aku g sepak(by kaki) bdk 2.bdk 2 jatuh then bgn pukul aku blik. time 2 aku mmg da xsedar ape dh. kire nk blasah je. then mak dia kuar. dia tanye aku pahal aku pkl anak dia. aku ckp la, dia torture kucing n kuang ajar. pastu mak dia ckp "sbb kucing ko pkl anak aku". pang! kene sedas penampar kt muke aku. aku tolak mak bdk 2 smpai jatoh. pastu jiran2 sume kuar maki2 aku. dorg ugut aku ckp nk bwk g polis n saman2 aku. aku pon ckp la "ade aku kesah?". padahal dlm ati mmg da cuak gler.

korg tau je la kn geng2 makcik mulot jahat ni cmne. mmg trok gak la aku kene. ade 2 3 org m.cik 2 siap cubit2 aku lg. aku warning kt dorg "if u touch me, i touch u back". stop la kejab tgn m.cik2 2. tp mulut still maki2 aku. then aku angkat kucing 2 smbil warning kt bdk 2 "klo aku nmpak ko torture binatang lg,siap ko". bdk 2 bls blik "suke ati aku la aku nk wat pe". time 2 rase cm ringan je tgn aku,tp aku sbr cz geng2 dorg byk. kang xpsl2 aku kene msuk lokap lak.

then aku bwk kucing 2 blik uma,aku lap darah dia then sapu ubat. nsib baik kucing aku cm memahami.dia tlg jilat darah 2. klo x jgn arap la si diva 2 nk wat cm 2.pantang ade kucing lain mesti dia gado. pas sapu ubat kt kucing 2 aku call bpk aku.aku cite sume. bpk aku cm memahami tp dia mara gak la cz aku g sepak bdk 2 dlu.then aku soh bpk aku slow talk ngn mak aku cz mak aku mesti mara aku gile2 punye. pas 2 mak aku kol aku soh minx maap kt m.cik and the gang. mmg aku xnk minx maap la kn. aku diam. mak aku blik je, mmg trok gak ah aku kene mara.

dia tanye aku ngn jiran mane aku g gado. then aku blank. cz aku mmg xkenal lgsg ngn jiran2 aku.aku kenal ngn auntie seblah uma je. kt taman aku ni cm puak2 sket.org kg xcampor ngn org bndr. dorg ckp ktorg dok kt tanah dorg. klo buat kenduri mmg dorg xkn ajak org bndr.even org bndr 2 jiran seblah uma. xphm aku. then mak aku ckp dia rasa berslh gela kt jiran2 2 cz dia mmg xnk gado ngn dorg n mak aku nk g minx maap kt dorg.aku tahan mak aku.time 2 mak aku da mule nangis. aku pon ikot je la mak aku g umah jiran2 aku g minx maap. da la aku dh minx maap pastu dorg siap bongkak lg.maki2 dpn mak aku. mak aku diam je. klo ikot ati 2 nk je aku g sepak sekor2. huh. malang btol dpt jiran2 cmni.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-25-2009, 07:13 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

lea,
alahaii...anak makcik sorang nih....*mungkin k zai pun layak ko panggil makcik*
kesian dia....nak buat baik kene maki hamun pulak
dah tu kene marah pulak ngan mak, ayah...

masyarakat kita memang belum ada kesedaran
kalau tengok anak2 dera kucen, durang buat tak tahu jer...
tak tau la nak ckp camner mentaliti durang nih
tak kan takde belas kasihan kat kucen tu ?
kesian kucen tu kena pukul dgn kayu sampai berdarah

Baiknya Bo...yang ko ckp diva tuh
siap tolong jilat darah lagik *baik2 nanti Bo jadik vampire cat
Apa2 pun, kak zai faham, apa yang lea buat dan kenapa lea buat mcm tu
Niat lea sgt ikhlas dan murni, memang kak zai pun akan marah budak tu
cuma, kak zai mungkin tak terajang budak tu laaa
kak zai cuma akan ckp kat dia
*adik...jgn buat mcm tu, Tuhan marah tau
kalau adik buat lagi nanti Allah potong tgn adik dua2 belah sampai ke siku
nak ke kene potong tgn ???*
Reply With Quote
  #3  
Old 05-25-2009, 08:31 AM
lealala's Avatar
lealala lealala is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2009
Location: rawang
Posts: 21
Rep Power: 0
lealala is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
lea,
alahaii...anak makcik sorang nih....*mungkin k zai pun layak ko panggil makcik*
kesian dia....nak buat baik kene maki hamun pulak
dah tu kene marah pulak ngan mak, ayah...

masyarakat kita memang belum ada kesedaran
kalau tengok anak2 dera kucen, durang buat tak tahu jer...
tak tau la nak ckp camner mentaliti durang nih
tak kan takde belas kasihan kat kucen tu ?
kesian kucen tu kena pukul dgn kayu sampai berdarah

Baiknya Bo...yang ko ckp diva tuh
siap tolong jilat darah lagik *baik2 nanti Bo jadik vampire cat
Apa2 pun, kak zai faham, apa yang lea buat dan kenapa lea buat mcm tu
Niat lea sgt ikhlas dan murni, memang kak zai pun akan marah budak tu
cuma, kak zai mungkin tak terajang budak tu laaa
kak zai cuma akan ckp kat dia
*adik...jgn buat mcm tu, Tuhan marah tau
kalau adik buat lagi nanti Allah potong tgn adik dua2 belah sampai ke siku
nak ke kene potong tgn ???*

haha that my biggest mistake.lg pon bdk 2 kuang ajar.ckp baik2 pon xgune.
dia bkn jenis bdk yg boleh ckp baik2.kt taman lea mmg dia dh terkenal ngn dia punya gangster.blasah org la..mencuri la..rempit la.. neway jgn riso,bdk 2 xape2.bdn dia mmg bsr. lea bkn pe. kucing 2 ngandung.
2 yg kite naik hantu 2. dia pukul btol2 kt prot kucing 2. sian gela.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-25-2009, 09:01 AM
Mia_Katz's Avatar
Mia_Katz Mia_Katz is offline
PetFinder Fosterer
 
Join Date: May 2008
Location: KlaNG VaLLey
Posts: 309
Rep Power: 13
Mia_Katz is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

Quote:
Originally Posted by lealala View Post
arini aku dh wat bnda yg plg aku bangge skali wlaupon aku rase bersalah kt fam aku. cite dia cmni. ade sorg bdk ni myb darjah 6 kot. aku slalu nmpak dia torture kucing. aku tahan je sbr..da byk kali aku nmpak bdk 2 wat cm 2. cmne kucing 2 kene torture jgn ckp la kn.

slalunyer bler aku nmpak, aku jerit je kt bdk 2 then dia stop.tp td aku nmpak bdk ni pukul kucing 2 ngn kayu.berdarah la kucing 2.aku cm nk nangis, tp aku sbr je. aku g kt bdk 2 aku tanye "ko pahal pukul2 kucing ni?". then bdk 2 jwb "suke ati aku la,ko bkn mak aku". then dia sengaja pukul kucing 2 dpn aku. time 2 aku da menyirap da. tibe2 dush! dgn tenangnye aku g sepak(by kaki) bdk 2.bdk 2 jatuh then bgn pukul aku blik. time 2 aku mmg da xsedar ape dh. kire nk blasah je. then mak dia kuar. dia tanye aku pahal aku pkl anak dia. aku ckp la, dia torture kucing n kuang ajar. pastu mak dia ckp "sbb kucing ko pkl anak aku". pang! kene sedas penampar kt muke aku. aku tolak mak bdk 2 smpai jatoh. pastu jiran2 sume kuar maki2 aku. dorg ugut aku ckp nk bwk g polis n saman2 aku. aku pon ckp la "ade aku kesah?". padahal dlm ati mmg da cuak gler.

korg tau je la kn geng2 makcik mulot jahat ni cmne. mmg trok gak la aku kene. ade 2 3 org m.cik 2 siap cubit2 aku lg. aku warning kt dorg "if u touch me, i touch u back". stop la kejab tgn m.cik2 2. tp mulut still maki2 aku. then aku angkat kucing 2 smbil warning kt bdk 2 "klo aku nmpak ko torture binatang lg,siap ko". bdk 2 bls blik "suke ati aku la aku nk wat pe". time 2 rase cm ringan je tgn aku,tp aku sbr cz geng2 dorg byk. kang xpsl2 aku kene msuk lokap lak.

then aku bwk kucing 2 blik uma,aku lap darah dia then sapu ubat. nsib baik kucing aku cm memahami.dia tlg jilat darah 2. klo x jgn arap la si diva 2 nk wat cm 2.pantang ade kucing lain mesti dia gado. pas sapu ubat kt kucing 2 aku call bpk aku.aku cite sume. bpk aku cm memahami tp dia mara gak la cz aku g sepak bdk 2 dlu.then aku soh bpk aku slow talk ngn mak aku cz mak aku mesti mara aku gile2 punye. pas 2 mak aku kol aku soh minx maap kt m.cik and the gang. mmg aku xnk minx maap la kn. aku diam. mak aku blik je, mmg trok gak ah aku kene mara.

dia tanye aku ngn jiran mane aku g gado. then aku blank. cz aku mmg xkenal lgsg ngn jiran2 aku.aku kenal ngn auntie seblah uma je. kt taman aku ni cm puak2 sket.org kg xcampor ngn org bndr. dorg ckp ktorg dok kt tanah dorg. klo buat kenduri mmg dorg xkn ajak org bndr.even org bndr 2 jiran seblah uma. xphm aku. then mak aku ckp dia rasa berslh gela kt jiran2 2 cz dia mmg xnk gado ngn dorg n mak aku nk g minx maap kt dorg.aku tahan mak aku.time 2 mak aku da mule nangis. aku pon ikot je la mak aku g umah jiran2 aku g minx maap. da la aku dh minx maap pastu dorg siap bongkak lg.maki2 dpn mak aku. mak aku diam je. klo ikot ati 2 nk je aku g sepak sekor2. huh. malang btol dpt jiran2 cmni.

lealala,

awak dok rawang ke? kat belah mane ye?

lain kali kalau jumpe budak 2 torture kucing, ambik gambar dia... tepek kat c ni... kot kot boleh buat laporan polis buat je...

nak tanya sket tapi jangan salah paham pulak ye... mak lealala tak suka kucing ke?
Reply With Quote
  #5  
Old 05-25-2009, 11:20 AM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 14
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: the torture boy

iskkkkkkkk..
menyirap jer rasa darah dengar kes cam nih...
budak tuh mmg kurang ajar laa..
rasa mak dia pun sama kurang ajar jugak...
at least tanya la elok2 ape sbb kita pukul anak dia..
xkan saja2 nak sakitkan tangan kita..

iskk..kalo lia la...
rasa mau budak tuh kene terajang sampai terduduk...
kalo dah marah x dapat dikawal...

penah dulu gaduh ngan budak umh yg terkenal ngan pemalas..
x penah kemas umh, pengotor.....
semua berbulu dgn perangai dia..
mak bapak dia x penah ajar kot cemane nak duduk berdikari ngan orang lain..
kita ckp elok2, dia tuduh kita basahkan baju2 dia yg dia jemur..
siap ckp main tunjuk muka lagi..
dah ckp "kalo jari kau sentuh aku, siap ko"..
mencabar plak..tunjal bahu..
panggg...!!!!! hambik kau sedass kat muka..
org cam tuh, ckp elok2 pun x guna..
campak kunci umah kat dia, soh BERAMBUS..!!!!!

**sepatutnya haku buat cam tuh kat budak kencing bercabang
yg tunjuk berani depan umh aku ari tuh..
belagak jer lebih..ikut bontot orang tuh..
dah la datang umh orang x dijemput..!
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #6  
Old 05-25-2009, 06:22 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default the torture boy

lala,klu kena kat aku tu.tak payah lempang atau sepak budak tu.ko cakap je kat mak budak tu.patutlah anak tak semenggah,dah mak dia tak senonoh.eloklah tu makcik.ajar anak tendang kucing.besok kena sumpah balik dgn kucing.seumur idup susah dan bala tak abis2.ingat, kucing tu binatang kesayangan nabi.

isk!! napenya ko nak minta maap?? klu kena aku tu,aku cakap makcik ni tak layak saya nak minta maaf.org tua tp perangai tak blh diambil contoh.patutlah anak2 muda zaman skrg suma mcm setan.dah belajar dari org tua mcm makcik.aku pernah marah satu pakcik mcm tu.merah padam muka dia.bg dia ingat sikit.kita org muda look up on them tp klu perangai tak semenggah,camna nak jd contoh??
Reply With Quote
  #7  
Old 05-25-2009, 08:33 PM
lealala's Avatar
lealala lealala is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2009
Location: rawang
Posts: 21
Rep Power: 0
lealala is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

Quote:
Originally Posted by Mia_Katz View Post
lealala,

awak dok rawang ke? kat belah mane ye?

lain kali kalau jumpe budak 2 torture kucing, ambik gambar dia... tepek kat c ni... kot kot boleh buat laporan polis buat je...

nak tanya sket tapi jangan salah paham pulak ye... mak lealala tak suka kucing ke?
yup.lea dok kt sgboye.tau x?
hahah malu eh..ulu kot. da dkt 6 taun lea dok cni.
my mom bkn xsuka..dia suka..tp xla fanatik sgt ngn kucing ni.biasa2 je. yg buat dia hangin 2 sbb lea gado ngn jiran2.dia klo leh nk baik2 ngn jiran.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-25-2009, 08:40 PM
lealala's Avatar
lealala lealala is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2009
Location: rawang
Posts: 21
Rep Power: 0
lealala is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
iskkkkkkkk..
menyirap jer rasa darah dengar kes cam nih...
budak tuh mmg kurang ajar laa..
rasa mak dia pun sama kurang ajar jugak...
at least tanya la elok2 ape sbb kita pukul anak dia..
xkan saja2 nak sakitkan tangan kita..

iskk..kalo lia la...
rasa mau budak tuh kene terajang sampai terduduk...
kalo dah marah x dapat dikawal...

penah dulu gaduh ngan budak umh yg terkenal ngan pemalas..
x penah kemas umh, pengotor.....
semua berbulu dgn perangai dia..
mak bapak dia x penah ajar kot cemane nak duduk berdikari ngan orang lain..
kita ckp elok2, dia tuduh kita basahkan baju2 dia yg dia jemur..
siap ckp main tunjuk muka lagi..
dah ckp "kalo jari kau sentuh aku, siap ko"..
mencabar plak..tunjal bahu..
panggg...!!!!! hambik kau sedass kat muka..
org cam tuh, ckp elok2 pun x guna..
campak kunci umah kat dia, soh BERAMBUS..!!!!!

**sepatutnya haku buat cam tuh kat budak kencing bercabang
yg tunjuk berani depan umh aku ari tuh..
belagak jer lebih..ikut bontot orang tuh..
dah la datang umh orang x dijemput..!
haha kadang2 org cmni mmg kene ajar sket.
yg plg skt ati 2 ngn m.cik2 yg xde kene mengena ni.
sj je amik kesempatan nk cubit2 anak org.
dia plak yg lebih2..mmg anti btol ngn dorg..

lea pon ade pengalaman gak ade housemate cm 2.
pengotor nk mampos.berak pon xnk flush.
lg la bengang.last2 lea pindah uma.
lea lg rela ulang alik rwg-kl tiap2 ari g kolej.
Reply With Quote
  #9  
Old 05-25-2009, 08:53 PM
lealala's Avatar
lealala lealala is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2009
Location: rawang
Posts: 21
Rep Power: 0
lealala is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

Quote:
Originally Posted by June View Post
lala,klu kena kat aku tu.tak payah lempang atau sepak budak tu.ko cakap je kat mak budak tu.patutlah anak tak semenggah,dah mak dia tak senonoh.eloklah tu makcik.ajar anak tendang kucing.besok kena sumpah balik dgn kucing.seumur idup susah dan bala tak abis2.ingat, kucing tu binatang kesayangan nabi.

isk!! napenya ko nak minta maap?? klu kena aku tu,aku cakap makcik ni tak layak saya nak minta maaf.org tua tp perangai tak blh diambil contoh.patutlah anak2 muda zaman skrg suma mcm setan.dah belajar dari org tua mcm makcik.aku pernah marah satu pakcik mcm tu.merah padam muka dia.bg dia ingat sikit.kita org muda look up on them tp klu perangai tak semenggah,camna nak jd contoh??
mak bdk 2 mmg xsemenggah pon. td auntie seblah cite kt lea yg bdk 2 anak luar nikah and org yg slame ni lea anggap atok dia rupenye bpk tiri dia patot la lea tgk cm mude je mak dia 2. rupenye br umur 27thn..
sbb 2 lea tolak smpai jatoh. huhu tidak ku sangka.

bkn sj2 nk minx maap.tp klo dh mak kte nangis2,mana nk smpai ati tahan ego. nk xnk kene la g minx maap.lea ckp kt mama, bkn sume org tua kte kene hormat.ade gak yg jenis xlayak dpt hormat dr kta. pastu kene mbebel lg ade la. tp xpe,janji kta puas!
Reply With Quote
  #10  
Old 05-25-2009, 10:16 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default the torture boy

isk!!isk!! mcm tu ke?? klu aku baca serupa mcm kisah drama pula tp this is real life mak budak tu lahirkan anak luar nikah?? eloklah mak dan anak perangai mcm f**** eh,klu aku yg bermulut jahat ni,mesti aku laser mak tak semenggah tu.dia dah tak senonoh takpelah,ini anak pun diheret sama.alamat seluruh keturunanlah tak senonoh.

aku ni hati batu.mak aku paham benor dgn perangai aku ni.klu putih aku cakap takdenya hitam.aku kata mak jgn minta maaf dgn org sebelah,dia takkan minta maaf.klu buat gak,mmg kena bebel dgn aku. mak aku tu ati lembut.org selalu amik kesempatan.

Quote:
Originally Posted by lealala View Post
mak bdk 2 mmg xsemenggah pon. td auntie seblah cite kt lea yg bdk 2 anak luar nikah and org yg slame ni lea anggap atok dia rupenye bpk tiri dia patot la lea tgk cm mude je mak dia 2. rupenye br umur 27thn..
sbb 2 lea tolak smpai jatoh. huhu tidak ku sangka.

bkn sj2 nk minx maap.tp klo dh mak kte nangis2,mana nk smpai ati tahan ego. nk xnk kene la g minx maap.lea ckp kt mama, bkn sume org tua kte kene hormat.ade gak yg jenis xlayak dpt hormat dr kta. pastu kene mbebel lg ade la. tp xpe,janji kta puas!
Reply With Quote
  #11  
Old 05-25-2009, 10:56 PM
Mia_Katz's Avatar
Mia_Katz Mia_Katz is offline
PetFinder Fosterer
 
Join Date: May 2008
Location: KlaNG VaLLey
Posts: 309
Rep Power: 13
Mia_Katz is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

Quote:
Originally Posted by lealala View Post
yup.lea dok kt sgboye.tau x?
hahah malu eh..ulu kot. da dkt 6 taun lea dok cni.
my mom bkn xsuka..dia suka..tp xla fanatik sgt ngn kucing ni.biasa2 je. yg buat dia hangin 2 sbb lea gado ngn jiran2.dia klo leh nk baik2 ngn jiran.
tau sangat sungai buaya 2... nak nak yang jutawan sekejap 2...
patut lah mak lea nak mintak maaf... org kat sana kuat guna maderem (bomoh)..
mungkin mak lea tak nak dorang apa apa kan lea... jangan kawan sangat ngan budak2 jante sana, bahaye... mat pit pon banyak

dah lea lepas ni jangan layan makcik2 tak sedo diri 2.... kalau lea nampak budak 2 torture kucing, lea ambik gambar je... buat evidence
Reply With Quote
  #12  
Old 05-26-2009, 12:10 AM
meira's Avatar
meira meira is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Feb 2009
Location: Sri Kembangan
Posts: 306
Rep Power: 12
meira is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to meira
Default Re: the torture boy

jutawan sekejap tu amende.

ngerinya neighborhood mcm tu.isk..
Reply With Quote
  #13  
Old 05-26-2009, 03:54 AM
lealala's Avatar
lealala lealala is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2009
Location: rawang
Posts: 21
Rep Power: 0
lealala is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

haha taw xpe.2 blom cite lg dorg punye gangster. lea mmg xkwn pon ngn bdk2 cni. nk2 bdk kg. mmg xpena tego pon. bkn nk merendahkn org kg. tp org kg cni cm pelik2 sket. ktcni lea ade 5-6 org mbe je.time skola dlu pon kwn ngn org bndr je.tp bkn sume org kg 2 trok.ade yg ok. yg jd prob skrg yg xok lg byk dr yg ok. ade je yg xkena. mesti nk slhkn org bndr, padahal yg slh 2 kontraktor la. ktorg cume beli umah ktcni. bkn ktorg yg rampas tanah dorg.

2 la..mmg ade niat nk amik pic bdk 2.tp kte tgh mara. mmg xterlintas la nk snap pic bdk 2 torture kucing.kire nk blasah je.hahaha da mcm gangster plak aku ni

Quote:
Originally Posted by Mia_Katz View Post
tau sangat sungai buaya 2... nak nak yang jutawan sekejap 2...
patut lah mak lea nak mintak maaf... org kat sana kuat guna maderem (bomoh)..
mungkin mak lea tak nak dorang apa apa kan lea... jangan kawan sangat ngan budak2 jante sana, bahaye... mat pit pon banyak

dah lea lepas ni jangan layan makcik2 tak sedo diri 2.... kalau lea nampak budak 2 torture kucing, lea ambik gambar je... buat evidence
Reply With Quote
  #14  
Old 05-26-2009, 04:05 AM
lealala's Avatar
lealala lealala is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2009
Location: rawang
Posts: 21
Rep Power: 0
lealala is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

dlu bndr sgboye ni ladang getah(klo xclap la) dorg..pastu wat projek perumahan. kire dorg jual tanah ni juta2 gak la cz dlu dorg ckp ktcni nk wat airport kot, klo xslh lea la kn.. 2 yg org sume pakat2 beli uma kt cni. igt leh maju. tp tup2 projek 2 terbengkalai.kirenye ktorg ni mangsa tpu la. pastu pemaju lak lari. kire org2 kg ni dpt duit tanah mase mule2 je la.dpt la dlm 300ribu cm 2. 2 yg ckp jutawan skejb 2. pastu haram.. ape pon xde. so nk ganti blik duit yg xdpt byr 2, dorg amik la rumah2 kt cni. pilih yg mane suke. ade yg dpt smpai 2 3 bijik sorg. ikot la brape byk hutang pemaju 2 kt dorg. cm 2 la kesahnya..

Quote:
Originally Posted by meira View Post
jutawan sekejap tu amende.

ngerinya neighborhood mcm tu.isk..
Reply With Quote
  #15  
Old 05-26-2009, 04:13 AM
lealala's Avatar
lealala lealala is offline
Animal Lover
 
Join Date: Apr 2009
Location: rawang
Posts: 21
Rep Power: 0
lealala is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

huhu 2 la psl..cm sian pon ade gak kt bdk 2. kurang kaseh syg. time gado 2 dh xlarat leser dh. tp mcm xlut je cz mak bdk 2 mulut cm puaka gk. letih kte nk menjwb. mmg org ati lembut ni slalu kene pijak. tp nk wat cmne. dh 2 sifat dorg. kdang2 kte yg xtahan ngn prangai org ati lembut ni. bkn pe, even org len pijak2 dorg pon, dorg leh sbr lg. kuat btol iman org ati lembut ni.

Quote:
Originally Posted by June View Post
isk!!isk!! mcm tu ke?? klu aku baca serupa mcm kisah drama pula tp this is real life mak budak tu lahirkan anak luar nikah?? eloklah mak dan anak perangai mcm f**** eh,klu aku yg bermulut jahat ni,mesti aku laser mak tak semenggah tu.dia dah tak senonoh takpelah,ini anak pun diheret sama.alamat seluruh keturunanlah tak senonoh.

aku ni hati batu.mak aku paham benor dgn perangai aku ni.klu putih aku cakap takdenya hitam.aku kata mak jgn minta maaf dgn org sebelah,dia takkan minta maaf.klu buat gak,mmg kena bebel dgn aku. mak aku tu ati lembut.org selalu amik kesempatan.
Reply With Quote
  #16  
Old 07-22-2009, 08:52 AM
booboo's Avatar
booboo booboo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2009
Location: kota damansara cat town
Posts: 585
Rep Power: 12
booboo is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

kadang 2 org bandar pon ada yg pangai kolot camtu. yg dok kmpung ni mmg taw da sikap mcm mana....tp x semua org kmpung sikap kolot. sama cam org pekan la. da bertaun dok pekan pon pangai cam apa jer...x paham langsung. depa ni otak letak kat siku kot. kes mak ayah x leh trima anak dia wat jahat bila kita ngadu kita plak kena balik. x pahan sungguh aih. nak je lempang kan...
Reply With Quote
  #17  
Old 07-22-2009, 09:31 AM
oni hatamah's Avatar
oni hatamah oni hatamah is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: Sering Ukay
Posts: 228
Rep Power: 12
oni hatamah is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

La cite torture ni dah mengingatkan cite lama, 4 tahun dulu, ni kira sejarah kucing akak yang nama mia tu [dah bercicit dah dia la ni]. Akak masa tu dok kat setiawangsa, satu malam g makan kat kedai mamak - JUMMA. Ada le satu keluarga ni, mak dia pakai tudong panjang, anak jantan tiga org dgn laki dia sekali dok makan kat ctu. Mak bapak asik melantak anak2 tak dak keja lain asik tendang anak kucing masok longkang, daht u siap tungu kucing tu merangkak naik, dia org tendang lagi, bila kucing tu menjerit, gelak kuat dia org, punya la seronok. Dah masuk 5 kali adengan tu berlaku, akak dah tak bolih tahan lagi, bayar bil cepat cepat, siap minta paper lama, akak p kat dia org, akak masuk longkang tu angkat anak kucing [mia] balut dgn paper lama, terus akak cite kat dia org kisah rasullah Muhammad dgn kucing kesayangan beliau bernama Muieza, terlopong mulut bebudak tu. akak siap pesan lagi malam ni tanya mak bapak cite ni, kalau tak tanya ustaz kat sekolah esok. Akak cakap lagi kelakuan dia org bulih jadikan dia org ni saddist bila besr nanti, mula2 dera kucing bila besar bolih derang org lak, Nabi benci org cam ni,ada yg tundok macam nak nangis, ada gak yg muka kurang ajar, senyum sinis kat kita, akak pun cepat cepat belah. dan sampai ari ni kucing tu - MIA hidup selesa kat umah akak. Yg heran mak bapak dia bolih relax je tengok anak2 buat keja kejam ni.
Reply With Quote
  #18  
Old 07-22-2009, 09:41 AM
Mia_Katz's Avatar
Mia_Katz Mia_Katz is offline
PetFinder Fosterer
 
Join Date: May 2008
Location: KlaNG VaLLey
Posts: 309
Rep Power: 13
Mia_Katz is on a distinguished road
Default Re: the torture boy

Quote:
Originally Posted by oni hatamah View Post
La cite torture ni dah mengingatkan cite lama, 4 tahun dulu, ni kira sejarah kucing akak yang nama mia tu [dah bercicit dah dia la ni]. Akak masa tu dok kat setiawangsa, satu malam g makan kat kedai mamak - JUMMA. Ada le satu keluarga ni, mak dia pakai tudong panjang, anak jantan tiga org dgn laki dia sekali dok makan kat ctu. Mak bapak asik melantak anak2 tak dak keja lain asik tendang anak kucing masok longkang, daht u siap tungu kucing tu merangkak naik, dia org tendang lagi, bila kucing tu menjerit, gelak kuat dia org, punya la seronok. Dah masuk 5 kali adengan tu berlaku, akak dah tak bolih tahan lagi, bayar bil cepat cepat, siap minta paper lama, akak p kat dia org, akak masuk longkang tu angkat anak kucing [mia] balut dgn paper lama, terus akak cite kat dia org kisah rasullah Muhammad dgn kucing kesayangan beliau bernama Muieza, terlopong mulut bebudak tu. akak siap pesan lagi malam ni tanya mak bapak cite ni, kalau tak tanya ustaz kat sekolah esok. Akak cakap lagi kelakuan dia org bulih jadikan dia org ni saddist bila besr nanti, mula2 dera kucing bila besar bolih derang org lak, Nabi benci org cam ni,ada yg tundok macam nak nangis, ada gak yg muka kurang ajar, senyum sinis kat kita, akak pun cepat cepat belah. dan sampai ari ni kucing tu - MIA hidup selesa kat umah akak. Yg heran mak bapak dia bolih relax je tengok anak2 buat keja kejam ni.
ni mesti mak bapak hati batu, jenis tak peduli... hampeh betul ade mak bapak macam ni...

baik betul hati oni... mulia sungguh... untung mia (kucing akak) dapat mummy macam akak. kalau akak tak ambik dia hari 2, ntah apa jadi ngan dia... patah riuk agaknya
Reply With Quote
  #19  
Old 07-22-2009, 10:01 AM
habidaiya's Avatar
habidaiya habidaiya is offline
saanggaaatt suke MeOwww!
 
Join Date: Apr 2009
Location: near to dewan bahasa & pustaka KL
Posts: 268
Rep Power: 12
habidaiya is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to habidaiya Send a message via Skype™ to habidaiya
Default Re: the torture boy

mmg la...bese ngn sikap org sekeliling...ade antare parents yg syg anak x bertempat..sbb tu anak pun biadap! mak bapak g surau solat tonggang tebalik..anak dere binatang biarkn jer..!!!..daiya da penah kene da kes cmni...anak die yg mcm !@#$$%*(&
nk salahkn orang len... ntah pape..daiya da jerit mengamuk skali aritu ...senyap trus...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 12:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.