Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Food

Pet Food List and review pet food here

Reply
 
Thread Tools
  #6241  
Old 09-09-2010, 10:54 AM
anizarina's Avatar
anizarina anizarina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 157
Rep Power: 11
anizarina is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
so next week kena la standby order...
haha..rina pun nk standby order nie..Bubuye suke sgt mkn BW.....kali nie nk kene beli byk sikit
__________________
http://mybubuye.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6242  
Old 09-16-2010, 01:56 PM
CikLola's Avatar
CikLola CikLola is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2009
Location: taman keramat
Posts: 520
Rep Power: 12
CikLola is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

salam kak nurul
selamat hari raya ;)
lal nurul..lola nk order..tkt nnt x dpt on9..huhu
nk adult 20kg ;)
pasir rm50 1 bag

thanks akk ;)
__________________
www.mrssengal.blogspot.com
Reply With Quote
  #6243  
Old 09-16-2010, 06:50 PM
izwanbest's Avatar
izwanbest izwanbest is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 122
Rep Power: 11
izwanbest is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

thx kak Nurul , anak anak saya kembali ceria dgn kehadiran BW, nak tanya sket lah.. geram lah tgk kucing akak , comel2, terutama exo hitam ngan hitam putih kaler sebijik maca kucing saya yg adik beradik romeo dan sandra...
Reply With Quote
  #6244  
Old 09-17-2010, 10:49 AM
wyeyee wyeyee is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Rep Power: 0
wyeyee is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Dear Kak Nurul,

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin.
I wish to order 5KG Adult BW for 'Bubble'. BW Kitten dah tak nak dah, pasal dia pilih makan, saje makan BW Adult and leave the BW Kitten wan and refused to eat. Sigh~~~

Thus, i only need Adult BW. Boleh? Pls add me in your next order. Thanks.
Reply With Quote
  #6245  
Old 09-17-2010, 10:51 AM
anizarina's Avatar
anizarina anizarina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 157
Rep Power: 11
anizarina is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by izwanbest View Post
thx kak Nurul , anak anak saya kembali ceria dgn kehadiran BW, nak tanya sket lah.. geram lah tgk kucing akak , comel2, terutama exo hitam ngan hitam putih kaler sebijik maca kucing saya yg adik beradik romeo dan sandra...
huh..mujur kak nurul tolong carikan blackwood stok murah..rina try survey kt petshop..blackwood klo 3kg = rm58-rm60(kalau less pun...up to 15% for member)...tp klo beli yg sharing basis ngn kak nurul..3kg = rm 37.50 ..huhu...Bubuye pun sejak bagi blackwood..tak pandang dh whiskas yg tinggal sikit tuh..yer lah..takkan nk buang whiskas tuh..doc intan pun ada cakap...mix kan dulu then bila dh abes...trus continue bg blackwood..so rina mixed laa ngn blackwood.....rina takde lah nk pakai byk sgt sbb kucing rina sekor je...tp the price does make diff..kan?kan?

alhamdulillah..selera bubuye pun makin baik..makin kuat makan....dulu agaknye mcm terpaksa je kot dia makan...huhuhu
__________________
http://mybubuye.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6246  
Old 09-17-2010, 11:42 AM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam To All....

I regret to say this but with effect from this month onwards, I will only be selling Blackwood to my regular and old timer friends ONLY. Reason being ... of this accusation made by Marini :-

2- Blackwood yang Kak Nurul jual selalu kurang dari nilai timbangan sebenar. (Contoh: Kalau beli 5kg, kurang 500grm.. bla..bla..bla..) - Saya jumpa 2 orang yang sedar tentang ini, anyone out there realise this?
3- Blackwood & litter sand kak nurul jual tak murah. Saya beli di pet shop Pet Buddy Station, Taman Megah jauh lebih murah. Dan lebih convenience. (Ini hujah saya untuk mena dakwaaan bahawa Kak nurul menjual bukan kerana keuntungan, tapi kerana membantu warga PF lain.)

Please refer to this link

http://forums.petfinder.my/showthrea...8&page=10ngkis



I am fed up of HELPING people buying Blackwood at afforable prices. If you feel that I am CHEATING you and you can GET CHEAPER PRICE, please buy directly from the pet shop directly or go to Marini directly as she can help you.

Also... I do NOT WANT people coming to my house on FALSE PRESENCE intending to buy Blackwood but is there to SPY on the way I rear my cats. You HAVE NO RIGHT whatsoever to do so. For this people you are NOT WELCOME to my house.

For those who say I CHEAT THEM with the weight... GO AND BUY FROM THE PET SHOP TOO as you ARE NO LONGER WELCOME.

I have been doing this for almost 3 years now... and I am really FED UP with all the 'karena' of the people buying... already got cheap prices and yet demand so MUCH.



Thank you.
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6247  
Old 09-17-2010, 12:34 PM
mariellaliyana's Avatar
mariellaliyana mariellaliyana is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2010
Location: Mont Kiara, KL
Posts: 2
Rep Power: 0
mariellaliyana is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mariellaliyana
Default Re: Blackwood

Hi K.Nurul,

Alaar...baru ingat nak join sekali. Siap ajak my friend to order together with me...:(
Please, please...I want to be included as well...

I need 13kg of Blackwood for kitten...pretty please with sugar on top...*batting eyes*
Reply With Quote
  #6248  
Old 09-17-2010, 01:29 PM
anizarina's Avatar
anizarina anizarina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 157
Rep Power: 11
anizarina is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

alaa kak nurul..abai kan je apa org nak kata...pasal tak cukup tuh.bukan ke tukang timbang nye bukan pembeli sendiri ke?kalau tak cukup tuh bukan salah kak nurul...
__________________
http://mybubuye.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6249  
Old 09-17-2010, 01:37 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Blackwood

Klu setakat itu saja mgkn takde rasa apa sgt tp byk masalah ditimbulkan oleh pembeli2 newbies. Mereka tak bayar ontime, Nurul kena cari durang mcm Ah Long pula. Buang duit telefon sana sini cari durang. Bila dah jd mcm tu,effect kat kwn2 lain yg share karung dgn mereka mereka ini.

Mmg pembeli timbang sendiri sambil dibantu oleh beberapa kawan2 lain termasuk Nurul. Jd klu dah salah timbang, sendiri mau ingatlahkan. Adat orang Melayu kita ni, suka cakap belakang. Tapi bila kat depan mulut manis kalah kuih seri muka. Byk yg jenis talam 2 muka.

Quote:
Originally Posted by anizarina View Post
alaa kak nurul..abai kan je apa org nak kata...pasal tak cukup tuh.bukan ke tukang timbang nye bukan pembeli sendiri ke?kalau tak cukup tuh bukan salah kak nurul...
Reply With Quote
  #6250  
Old 09-17-2010, 01:41 PM
emilizard's Avatar
emilizard emilizard is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 31
Rep Power: 0
emilizard is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam & Selamat Hari Raya to Kak nurul dan smua.....

to kak nurul, byk2 bsabar....(br lps bace thread yg akak letak kat atas tuh)....ignore aje dgn org2 mcm tuh!!!
Reply With Quote
  #6251  
Old 09-17-2010, 02:04 PM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 12
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam To All....

I regret to say this but with effect from this month onwards, I will only be selling Blackwood to my regular and old timer friends ONLY. Reason being ... of this accusation made by Marini :-

2- Blackwood yang Kak Nurul jual selalu kurang dari nilai timbangan sebenar. (Contoh: Kalau beli 5kg, kurang 500grm.. bla..bla..bla..) - Saya jumpa 2 orang yang sedar tentang ini, anyone out there realise this?
3- Blackwood & litter sand kak nurul jual tak murah. Saya beli di pet shop Pet Buddy Station, Taman Megah jauh lebih murah. Dan lebih convenience. (Ini hujah saya untuk mena dakwaaan bahawa Kak nurul menjual bukan kerana keuntungan, tapi kerana membantu warga PF lain.)

Please refer to this link

http://forums.petfinder.my/showthrea...8&page=10ngkis



I am fed up of HELPING people buying Blackwood at afforable prices. If you feel that I am CHEATING you and you can GET CHEAPER PRICE, please buy directly from the pet shop directly or go to Marini directly as she can help you.

Also... I do NOT WANT people coming to my house on FALSE PRESENCE intending to buy Blackwood but is there to SPY on the way I rear my cats. You HAVE NO RIGHT whatsoever to do so. For this people you are NOT WELCOME to my house.

For those who say I CHEAT THEM with the weight... GO AND BUY FROM THE PET SHOP TOO as you ARE NO LONGER WELCOME.

I have been doing this for almost 3 years now... and I am really FED UP with all the 'karena' of the people buying... already got cheap prices and yet demand so MUCH.



Thank you.
salam nurul... akk dah agak dah, memang dah patut nurul naik angin sebab mulut2 yang tak bertapis selama nie.. pelik lah manusia2 nie, nurul dengan tangan terbuka menyambut kedatangan SEMUA kerumah untuk menumpang beli bw dan lain2 barang anak2 bulus, tapi, masih ada jugak mulut yang lancang sangat sampai menyakitkan hati orang yang nak menolong selama ini... kalau takut sangat kena tipu, apasal tak beli segoni terus...? pada yang pandai mengata tu, cuba bagitau KAMI2 yang memang mengharapkan nurul setiap bulan selama ini, kat mana boleh dapat bw, pasir kucing dan makanan tin dengan harga macam yang nurul tolong dapatkan tu..?
Reply With Quote
  #6252  
Old 09-17-2010, 02:21 PM
anizarina's Avatar
anizarina anizarina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 157
Rep Power: 11
anizarina is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by azieazlie View Post
salam nurul... akk dah agak dah, memang dah patut nurul naik angin sebab mulut2 yang tak bertapis selama nie.. pelik lah manusia2 nie, nurul dengan tangan terbuka menyambut kedatangan SEMUA kerumah untuk menumpang beli bw dan lain2 barang anak2 bulus, tapi, masih ada jugak mulut yang lancang sangat sampai menyakitkan hati orang yang nak menolong selama ini... kalau takut sangat kena tipu, apasal tak beli segoni terus...? pada yang pandai mengata tu, cuba bagitau KAMI2 yang memang mengharapkan nurul setiap bulan selama ini, kat mana boleh dapat bw, pasir kucing dan makanan tin dengan harga macam yang nurul tolong dapatkan tu..?
tuh laa pasal...rina dh survey byk tpt..klo dgn kak nurul..yang sharing basis tuh sgtlah murah...rm12.50 per kg for kitten..rina survey2 paling murah boleh dpt rm 15 - rm 16 ..klo beli byk?..byk tuh bezanya...huhu..harap kak nurul jgn patah hati..we really appriciate what you did...even anak bulus ina ada sekor je..mmg rina mengharapkan jasa baik kak nurul tlg je nie...huhuhu
__________________
http://mybubuye.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6253  
Old 09-17-2010, 03:58 PM
azieazlie azieazlie is offline
MamaMeow
 
Join Date: Apr 2009
Location: taman medan, p.j
Posts: 177
Rep Power: 12
azieazlie is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

salam nurul, akk nak tumpang order bw adult 24kg x 2, bw kitten 2 kg, flushable woody 25kg x 2, qiut apa2 perasa 15 tin. tengkiu nurul...
Reply With Quote
  #6254  
Old 09-17-2010, 04:47 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 13
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

salam Nurul. hopefully i m still in the list dan akak tak menyusahkan Nurul selama ni. Waiting for yr next BW ad. ... err dan nak ganti tersalah ambil cat litter hari tu..
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #6255  
Old 09-17-2010, 05:12 PM
Felix The Cat's Avatar
Felix The Cat Felix The Cat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,339
Rep Power: 16
Felix The Cat is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
salam Nurul. hopefully i m still in the list dan akak tak menyusahkan Nurul selama ni. Waiting for yr next BW ad. ... err dan nak ganti tersalah ambil cat litter hari tu..
Salam Kak G......

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Dan Batin......
Jangan riso... akk tak pernah menyusahkan Nurul selama nie....
Dan apa yang Nurul tulis bukan di tujukan kepada Kak G dan segelintir kawan kawan kat PF.
Nurul dah kenal akk dari kampung lama lagi.... so no worries.
Cat litter lama pun masih ada kat rumah....
Ada bocor sikit gara gara anak bulus mencakar tapi dah ikat ngan getah
Ok tak flushable woody tu?
__________________

Felix The Cat - Dee wonderful wonderful cat!
http://felixthecats.weebly.com
http://livinginmyworld-phyllis.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6256  
Old 09-17-2010, 06:24 PM
anizarina's Avatar
anizarina anizarina is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 157
Rep Power: 11
anizarina is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Dear Kak nurul..rina pun harap rina bukan dlm list yg tak boleh beli dr kak nurul tuh..huhuh..rina chop nk bw 3 kg kitten punya.
__________________
http://mybubuye.blogspot.com/
Reply With Quote
  #6257  
Old 09-17-2010, 06:28 PM
zurin71 zurin71 is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 32
Rep Power: 0
zurin71 is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Salam Nurul,

Jangan layan orang macam tu...pasal dia sorang orang lain pulak yg susah..bagi saya Nurul cukup baik sanggup bersusah payah nak tolong kawan2 dapatkan BW dgn harga murah..cuba tanya dia..dia sanggup ke buat mcm mana Nurul buat sekarang ni..mana nak layan family lagi mana nak layan karenah org yg order BW lagi. Orang yg sabar je boleh buat kerja ni.

Selama saya beli ngan Nurul tak pernah pulak timbangannya kurang..

Dalam dunia ni mcm2 org ada...sabar ye Nurul...
Reply With Quote
  #6258  
Old 09-17-2010, 06:32 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 13
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam Kak G......

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Dan Batin......
Jangan riso... akk tak pernah menyusahkan Nurul selama nie....
Dan apa yang Nurul tulis bukan di tujukan kepada Kak G dan segelintir kawan kawan kat PF.
Nurul dah kenal akk dari kampung lama lagi.... so no worries.
Cat litter lama pun masih ada kat rumah....
Ada bocor sikit gara gara anak bulus mencakar tapi dah ikat ngan getah
Ok tak flushable woody tu?

Alhamdulillah.. akak risau la jugak tgk Nurul sebelum raya tu.. haiyaa.. ke hulu ke hilir dgn hp kat tinger.. sbb kes lif rosak tu. Hrp kn hasben je la tlg angkat.. tu yg tershilap ambik cat litter.. harap sgt owner dia tu tak marah dgn sis.. Akak pulak tak boleh bergerak dr dlm kereta sbb baby tido on my laps hehe..

Psl cat litter jenis flushable woody tu.. emm sincerely akak tak dpt nak rasa kepuasan mencuba sebab baru 2x pakai, catsitter akak yg guna sepanjang seminggu akak tak de rumah. By the time akak balik rumah.. adehh.. tinggal sekali pakai je.. .. Yg pasti dia tak berbau.. ringan dan senang scoop. Akak membebel la jugak kt 'belakang' catsitter sbb kenapa seminggu dah ranap litter tu. Rupanya dia mmg tak scoop langsung.. jenis letak dlm tray litter time pagi.. petang dia buang kesemua sekali.. bayangkan 2x sehari dia buat gitu.. fuhh kaya akak! hahaha!

Next time mmg kena brief dia betol2 baru boleh pegi bercuti hehe
Psl cat litter lama tu nanti akak ambik sekali dgn new order.. bocor itu akak mengerti sama sekali.. yeah.. nama pun anak bulus. hehe.. nanti akak bwk plastik hitam untuk cover kebocoran tu..
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #6259  
Old 09-17-2010, 07:10 PM
euanna's Avatar
euanna euanna is offline
Call me Yuana or Yan ;)
 
Join Date: Jan 2009
Location: Bdr Sri Permaisuri, Cheras
Posts: 710
Rep Power: 13
euanna is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

Quote:
Originally Posted by Felix The Cat View Post
Salam To All....

I regret to say this but with effect from this month onwards, I will only be selling Blackwood to my regular and old timer friends ONLY. Reason being ... of this accusation made by Marini :-

2- Blackwood yang Kak Nurul jual selalu kurang dari nilai timbangan sebenar. (Contoh: Kalau beli 5kg, kurang 500grm.. bla..bla..bla..) - Saya jumpa 2 orang yang sedar tentang ini, anyone out there realise this?
3- Blackwood & litter sand kak nurul jual tak murah. Saya beli di pet shop Pet Buddy Station, Taman Megah jauh lebih murah. Dan lebih convenience. (Ini hujah saya untuk mena dakwaaan bahawa Kak nurul menjual bukan kerana keuntungan, tapi kerana membantu warga PF lain.)

Please refer to this link

http://forums.petfinder.my/showthrea...8&page=10ngkis



I am fed up of HELPING people buying Blackwood at afforable prices. If you feel that I am CHEATING you and you can GET CHEAPER PRICE, please buy directly from the pet shop directly or go to Marini directly as she can help you.

Also... I do NOT WANT people coming to my house on FALSE PRESENCE intending to buy Blackwood but is there to SPY on the way I rear my cats. You HAVE NO RIGHT whatsoever to do so. For this people you are NOT WELCOME to my house.

For those who say I CHEAT THEM with the weight... GO AND BUY FROM THE PET SHOP TOO as you ARE NO LONGER WELCOME.

I have been doing this for almost 3 years now... and I am really FED UP with all the 'karena' of the people buying... already got cheap prices and yet demand so MUCH.



Thank you.
Kesiannya Kak Nurul, dah la penat kena uruskan supplier, check balance account dan calling2 orang yang tak reti2 nak bayar on time.. Ada pulak orang komplen2 lagi. Dah dapat beli murah tu tak reti2 ke bersyukur ke? Kalau rasa boleh dapat murah pegi la beli sana.. mengarut pulak nak komplen2.. macam la orang paksa dia beli dari Kak Nurul.. Dah setahun lebih saya beli dari Kak Nurul, tak pernah pun ada masalah.. ha! siap angkut pasir 25kg naik moto lagi

Ada pulak yang bayar betul2 last minit, ambik bukan main awal lagi *cough*.. sakit mata tengok. Harap2 saya termasuk dalam list pembeli lama Kak Nurul! *susun sepuluh jari minta simpati Kak Nurul*.. Boleh saya sogok Kak Nurul dgn kek barang sebiji dua.. atau kuih raya ke? (tak sedap jgn marah tau )...

P/S: Flushable wood tu betulla bagus Kak Nurul.. Bamboo Sand yang lama tu pun x boleh challenge. Bilik tido saya kat JB x bau poo/pee lgsg! Tak payah pun guna Nodor sangat. Cuma kena hati2 kutip pee sebab saya guna storage box modified jadi litterbox, x guna dual tray. Bersihkan senang (flush aje).. odor control 10 star. Puas hati betul!!
Reply With Quote
  #6260  
Old 09-17-2010, 07:17 PM
idasukri idasukri is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 27
Rep Power: 0
idasukri is on a distinguished road
Default Re: Blackwood

i'm a newbie here...baru dua kali deal dengan kak nurul beli BW. my 1st impression bila sms dia tanya pasal BW, dia terus call and bagi advice what to do when we want to change our kittens food since before this i used to feed my kittens with Iams, she is a nice person.

setakat ni, tak tahu la pulak kalau2 BW yang saya beli tu terkurang berat ke tak..coz i never balik rumah timbang lagi sekali..i trust her, and that is how others should behave..bagi saya, ada orang sanggup bersusah payah deal dengan supplier to get cheaper price for us, why kita berkira sangat? terlebih & terkurang timbang tu perkara biasa..human yang timbang, not machine ok...

kalau kak nurul ambil untung pun, saya tak rasa itu salah..berapa sangat la untung yang dia ambil kalau nak bandingkan dengan petshop?

pasal kak nurul jual kucing ke tak tu, kak nurul dah jelaskan...tapi still ada yang tak puas hati..yang paling tak tahan dan agak melampau, investigate guna spy la, trap la...why don't they investigate each of forumer in pf ni, are they really a cat lover?

kalau betul kak nurul jual mahal, so jangan la beli dengan dia, habis cerita..life is easy, so don't make it soooo complicated..

sabar la kak nurul..do whatever u think right..selamat hari raya..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 02:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.