Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04-29-2009, 05:32 PM
rieyna's Avatar
rieyna rieyna is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: wangsa maju - seremban - teluk intan
Posts: 192
Rep Power: 12
rieyna is on a distinguished road
Default Hellooo

Hello semua
Reply With Quote
  #2  
Old 04-29-2009, 05:48 PM
catt413 catt413 is offline
Azman
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bandar Sunway
Posts: 29
Rep Power: 0
catt413 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to catt413
Default Re: Hellooo

Quote:
Originally Posted by rieyna View Post
Hello semua
hello jer?? hello juga la kat rieyna...
Reply With Quote
  #3  
Old 04-29-2009, 06:17 PM
Bond_mie's Avatar
Bond_mie Bond_mie is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 89
Rep Power: 12
Bond_mie is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Bond_mie
Default Re: Hellooo

Quote:
Originally Posted by rieyna View Post
Hello semua
haluuu...slamat datang ke forum nie..cewah..sya pun owang baru kt forum nie....pape pun,bergembiralah kt forum nie..
Reply With Quote
  #4  
Old 04-29-2009, 08:33 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

Heloo Rieyna! Welkam to PF. Make yrself at home yer?!.. Duduk wangsa maju yer? sure penah pegi dekat Anicare Vet dekat Carefour WM tu..

Mana gambar anak bulus?
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #5  
Old 04-29-2009, 09:34 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

welcome Rieyna !!!
Happy to have you here
Reply With Quote
  #6  
Old 04-30-2009, 08:13 AM
habidaiya's Avatar
habidaiya habidaiya is offline
saanggaaatt suke MeOwww!
 
Join Date: Apr 2009
Location: near to dewan bahasa & pustaka KL
Posts: 268
Rep Power: 12
habidaiya is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to habidaiya Send a message via Skype™ to habidaiya
Default Re: Hellooo

helllooo rieyna.... welcome...
Reply With Quote
  #7  
Old 04-30-2009, 01:41 PM
rieyna's Avatar
rieyna rieyna is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: wangsa maju - seremban - teluk intan
Posts: 192
Rep Power: 12
rieyna is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

tq... ye la rozzygee, saya mmg pegi kat klinik anicare tu...terutama masa anak bulus rieyna kena gigit kat kucing jantan senior masa bawa dia balik kag...sian sampai tak leh jalan... lepas kena cucuk terus boleh jalan dah..hee...
Reply With Quote
  #8  
Old 04-30-2009, 01:44 PM
rieyna's Avatar
rieyna rieyna is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: wangsa maju - seremban - teluk intan
Posts: 192
Rep Power: 12
rieyna is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

ni gambar anak bulus rieyna..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	3270986834_632176ddf3_m.jpg
Views:	54
Size:	17.8 KB
ID:	4919   Click image for larger version

Name:	DSC00068.jpg
Views:	57
Size:	65.3 KB
ID:	4920   Click image for larger version

Name:	Image1750.jpg
Views:	54
Size:	70.5 KB
ID:	4921   Click image for larger version

Name:	DSC00121.jpg
Views:	53
Size:	60.0 KB
ID:	4922  
Reply With Quote
  #9  
Old 04-30-2009, 02:11 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 12
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

Quote:
Originally Posted by rieyna View Post
ni gambar anak bulus rieyna..
ello rieyna..sy pun bru gak kt cni..so welcome 2 both of us..
Reply With Quote
  #10  
Old 04-30-2009, 02:14 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

Quote:
Originally Posted by rieyna View Post
ni gambar anak bulus rieyna..
oWAaaaaaA!! sateknyaaaaaaaaaaaaa!! mcm bengal! Sapa nama mereka tu?.. Panggil sis ni kak gee je.. hehe..

Eh dkt Anicare tu vet dia chindian kan? Dia buat tak neuter and spay? tgk mcm lack of staff je.. Sis dengar partner clinic dia terkorban masa kes highland towerskan?
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #11  
Old 04-30-2009, 05:25 PM
rieyna's Avatar
rieyna rieyna is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: wangsa maju - seremban - teluk intan
Posts: 192
Rep Power: 12
rieyna is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

he..he..semua gambar tu kucing yg sama la kak gee...saya ada sekor jek...
ini pun kucing jumpa ...masa dia umuo 3bulan dia ikut saya naik umah tgkt 4...pastu selamba buat mcm umah sendiri...hari pertama lepak umah saya dia kencing kat toilet...terus saya bela smpai skang..manje gile & kuat merajuk...

aah..kat anicare tu chindian...dia ada wat neuter & spay..kalau male rm150++, female rm200++...mahal..
kak gee kalau nk kembirikan kucing gi kat klinik kembiri DBKL je..murah... rm40 male, rm60 female..

ye..ada partner dia yg terkorban tu india perempuan..x silap yg sekali dgn maid dia tu...

kak gee selalu gi sana ke? bape ekor anak bulus bela? ada pic x? nk nengok gak...
Reply With Quote
  #12  
Old 04-30-2009, 05:27 PM
rieyna's Avatar
rieyna rieyna is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: wangsa maju - seremban - teluk intan
Posts: 192
Rep Power: 12
rieyna is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

bukan kes highlands towers la kak gee.. kes banglo kat bukit antarabangsa yg runtuh baru2 ni... saya pun auntie kat klinik tu yg bagitau...
Reply With Quote
  #13  
Old 04-30-2009, 06:53 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hellooo

wah!! encemnya welcome Rieyna.

kekawan,pernah terjumpa dgn si Rieyna ni kat Klinik Kembiri.hehehehe!! seronok sembang berjam jam masa berlalu pun tak sedar. tup tup dia landing kat sini.mula2 tak perasan,bila Rieyna cerita kisah kita org kat klinik tu baru ingat. almaklumlah ramainya org yg terjumpa kat klinik tu.

Quote:
Originally Posted by rieyna View Post
ni gambar anak bulus rieyna..
Reply With Quote
  #14  
Old 04-30-2009, 07:01 PM
Mia_Katz's Avatar
Mia_Katz Mia_Katz is offline
PetFinder Fosterer
 
Join Date: May 2008
Location: KlaNG VaLLey
Posts: 309
Rep Power: 13
Mia_Katz is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

Quote:
Originally Posted by rieyna View Post
ni gambar anak bulus rieyna..
hi rieyna ....
WelComE 2 PetFIndeR...

debab ye die...
Reply With Quote
  #15  
Old 04-30-2009, 07:18 PM
daRLing's Avatar
daRLing daRLing is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: putrajaya
Posts: 534
Rep Power: 0
daRLing is an unknown quantity at this point
Default Re: Hellooo

Quote:
Originally Posted by rieyna View Post
ni gambar anak bulus rieyna..
hensem nye diee,,jantan kan?
Reply With Quote
  #16  
Old 04-30-2009, 07:26 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

Quote:
Originally Posted by rieyna View Post
bukan kes highlands towers la kak gee.. kes banglo kat bukit antarabangsa yg runtuh baru2 ni... saya pun auntie kat klinik tu yg bagitau...
Nyampuk jap
Mendiang Dr N Yogeswari ke ? Yang meninggal tertimbus sebab nak 'shield' dua org anak2nya yg terselamat ?

Baca kat sini : http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=1482

Last edited by adamyala; 04-30-2009 at 07:38 PM.
Reply With Quote
  #17  
Old 05-02-2009, 09:30 AM
rieyna's Avatar
rieyna rieyna is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: wangsa maju - seremban - teluk intan
Posts: 192
Rep Power: 12
rieyna is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

ingat gak june kat saya...he..hee..

aah..anak bulus saya ni jantan...setahun lebih umurnye...
suka posing kat camera...
Reply With Quote
  #18  
Old 05-02-2009, 09:31 AM
rieyna's Avatar
rieyna rieyna is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: wangsa maju - seremban - teluk intan
Posts: 192
Rep Power: 12
rieyna is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Nyampuk jap
Mendiang Dr N Yogeswari ke ? Yang meninggal tertimbus sebab nak 'shield' dua org anak2nya yg terselamat ?

Baca kat sini : http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=1482
ye la...baru saya ingat nama vet tu mmg Dr N Yogeswari...
Reply With Quote
  #19  
Old 05-02-2009, 10:28 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

Quote:
Originally Posted by rieyna View Post
he..he..semua gambar tu kucing yg sama la kak gee...saya ada sekor jek...
ini pun kucing jumpa ...masa dia umuo 3bulan dia ikut saya naik umah tgkt 4...pastu selamba buat mcm umah sendiri...hari pertama lepak umah saya dia kencing kat toilet...terus saya bela smpai skang..manje gile & kuat merajuk...

aah..kat anicare tu chindian...dia ada wat neuter & spay..kalau male rm150++, female rm200++...mahal..
kak gee kalau nk kembirikan kucing gi kat klinik kembiri DBKL je..murah... rm40 male, rm60 female..

ye..ada partner dia yg terkorban tu india perempuan..x silap yg sekali dgn maid dia tu...

kak gee selalu gi sana ke? bape ekor anak bulus bela? ada pic x? nk nengok gak...

Laaa sekor je.. hehe.. ingat kan ada 2 ekor sbb gambar tu mcm lain2 tp kira bertuahla tu... taktau la kucing tu yg bertuah atau rieyna yg bertuah dpt dia hehe.. yg penting dia tak buat perangai kan?.. Woahh mahal gak ye neuter/spay kat situ.. Sis baru 1st time pegi sana sbb ada kucing sis kena fungus. Next week ada follow up treatment la. Dkt area selayang ni sis tak tau vet dkt mana, baru setawon pindah sini..

Kucing kak gee?.. err tak larat nak post gambar kucing2 sis kat sini .. Ada 13 hekor.. Kalau nak tengok kena klik nick kak gee ni.. ada dekat profile

Quote:
Originally Posted by June View Post
wah!! encemnya welcome Rieyna.

kekawan,pernah terjumpa dgn si Rieyna ni kat Klinik Kembiri.hehehehe!! seronok sembang berjam jam masa berlalu pun tak sedar. tup tup dia landing kat sini.mula2 tak perasan,bila Rieyna cerita kisah kita org kat klinik tu baru ingat. almaklumlah ramainya org yg terjumpa kat klinik tu.
June, klinik kembiri DBKL dkt Setapak tu eh?.. Kat situ walk-in je ke? atau by appointment?
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #20  
Old 05-02-2009, 10:41 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 12
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Hellooo

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Nyampuk jap
Mendiang Dr N Yogeswari ke ? Yang meninggal tertimbus sebab nak 'shield' dua org anak2nya yg terselamat ?

Baca kat sini : http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=1482
What a tragedy..
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 08:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.