Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Cat TV and Photos

Cat TV and Photos Post photos of your cats or embed YouTube videos. Nice place to show off your kittens or cat buddies

Reply
 
Thread Tools
  #61  
Old 05-04-2009, 04:53 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 12
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Kat blkg pet galaxy tu selalu wat mandikan kucen
org hantar kucen grooming kat situ. cantik2 jugak , yg kemek pun ada
durang keringkan dgn vacum, tapi reversekan suction dia tu jadi blower
ada kucen yg takut akak tengok kucen tu mcm stress jer kene blow dry
blower too strong for that purpose...kesian kucen2 tu

lagi satu akak kesian tengok kucen2 kat dlm sangkar untuk jual tu
kecik2 lagi durang tu, pastu tempat tu panas gak kalau t/hari kan ?
berbahang kat dalam tu. Kalau akak pi situ, main2 dgn anak2 kucen tu
durang hulur2 tgn mcm nak ikut balik...
kesian kan nieda....? kak zai tak berapa setuju cara pet galaxy tu
Akak pi situ tak beli brg sgt. Main2 ngan kucen aje pastu blahh..

Selalu pi beli barang kucen kat Winners Pet Tmn Tun
kat situ tak jual kucen. Durang rescue stray cats, bela pastu rehome adela...kdg2 ada banyak rescued cats kat blkg, sumer cantik2, berseh2
mmg kesian pun tgk kucen2 kt ctu..sy beli si berk tu pun sbb kesian sgt2..sy tgk mata die mase pndang sy berair2 jer..mcm mntak suh bwk die blik....
Reply With Quote
  #62  
Old 05-04-2009, 05:12 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Quote:
Originally Posted by June View Post
ades!!! Zai,baru 2 hari tak Online dah berjela jela thread kucing gebus ko ni.heheheh!! kemain lg main2 manja dg si yaya tu. Fifi tu anak ko ke?? cute eh!! blh reserve buat menantu tak?

aku tak online sebab kat thailand ni.busy koje.esok balik. ko tau tak,kelakar sungguh.tadi aku gi meeting, laki aku gi pasar ronda2 kat siam ni.dia siap beli ikan masin,kopi dan teh siam. siap beli beras siam 3kg.dia kata brg2 ni susah nak dpt kat KL.mmg piau dan sedap klu makan. org ronda kat mall dia ronda kat pasar.aku rasa inilah perangai tukang masak agaknya

hahahah june..kalao aku jadik laki ko pon aku p terjah pasar dulu baru p terjah mall...mana nak dpt june beras siam pure...ada skali g sabah ..kengkawan save duit bli udang besar2/mutiara la segale..aku plak borong beras bario bepeket2..wakakakaka...member aku ckp ko ni kenape..mcm kl tak ade beras...ahh ko diam jwb aku....sori kak zaii OT kejap
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #63  
Old 05-04-2009, 05:18 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 12
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Kat blkg pet galaxy tu selalu wat mandikan kucen
org hantar kucen grooming kat situ. cantik2 jugak , yg kemek pun ada
durang keringkan dgn vacum, tapi reversekan suction dia tu jadi blower
ada kucen yg takut akak tengok kucen tu mcm stress jer kene blow dry
blower too strong for that purpose...kesian kucen2 tu

lagi satu akak kesian tengok kucen2 kat dlm sangkar untuk jual tu
kecik2 lagi durang tu, pastu tempat tu panas gak kalau t/hari kan ?
berbahang kat dalam tu. Kalau akak pi situ, main2 dgn anak2 kucen tu
durang hulur2 tgn mcm nak ikut balik...
kesian kan nieda....? kak zai tak berapa setuju cara pet galaxy tu
Akak pi situ tak beli brg sgt. Main2 ngan kucen aje pastu blahh..

Selalu pi beli barang kucen kat Winners Pet Tmn Tun
kat situ tak jual kucen. Durang rescue stray cats, bela pastu rehome adela...kdg2 ada banyak rescued cats kat blkg, sumer cantik2, berseh2
mmg kesian pun..sy beli si berk tu pun sbb kesian sgt kt die..rase cm die kpanasan jer duk kt dlm cage tu..sy yg kejap jer kt ctu pun dh bpeluh2....ni kn plak kucen2 yg dh lame ltak kt dlm cage tu..mata die mase pndang sy pun nmpak cm berair2 jer..mcm die mntak suh bwk die blik jer..
Reply With Quote
  #64  
Old 05-04-2009, 05:21 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Ina, akak pown makan beras bario..
sangat lembut dan gebu. Anak2 tak suka. Kak zai masak sikit jer
untuk kak zai sorang ......
nasib baik durang tak suka...mahal tuuuu...


Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
hahahah june..kalao aku jadik laki ko pon aku p terjah pasar dulu baru p terjah mall...mana nak dpt june beras siam pure...ada skali g sabah ..kengkawan save duit bli udang besar2/mutiara la segale..aku plak borong beras bario bepeket2..wakakakaka...member aku ckp ko ni kenape..mcm kl tak ade beras...ahh ko diam jwb aku....sori kak zaii OT kejap
Reply With Quote
  #65  
Old 05-04-2009, 05:33 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
mmg kesian pun..sy beli si berk tu pun sbb kesian sgt kt die..rase cm die kpanasan jer duk kt dlm cage tu..sy yg kejap jer kt ctu pun dh bpeluh2....ni kn plak kucen2 yg dh lame ltak kt dlm cage tu..mata die mase pndang sy pun nmpak cm berair2 jer..mcm die mntak suh bwk die blik jer..
Mcm mana dgn berk skrg Nieda ?
How old is he ? Kalau ada masa upload la gambar dia
kak zai nak tengok jugak

Make sure dia sehat ye. Vaccine dia bila dah cukup masa

deworm pun jgn lupa. Bulu simpul2 tu mintak vet tolong potongkan

pastu dah tau mcm mana, boleh buat sendiri kat rumah

kak zai pun camtu dulu, sumer pun tak tahu

kita observe and learn la...lama2 pandai kan

Good luck with berk yer
Reply With Quote
  #66  
Old 05-04-2009, 05:45 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Quote:
Originally Posted by FurKids View Post
Kalau Diethelm berjaya take over the distributorship, supply into the country will continue la, harap the new distributor will perform better than the current one.
Mintak2 Diethlem jadi la take over.
Dan mintak doa jugak, RC jgn naik harga lagi
nanti adam & yaya makan sodap...mama miss soru pulak
Reply With Quote
  #67  
Old 05-04-2009, 06:52 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default .::my baby adam::.

wakakakakakak!! korang ni mmg lawak jenaka of the year mcm takde beras kat KL.wakakakak!!! sakit perut aku gelak sorang2 kat hotel lobi ni hah. aku terjah mall cari ahem2 brand Wacoal.murah siot!!!!!!!!!!!!!!!! RM53 sehelai woh!! mana ko nak cari kat KL murah tu.bagus lg kualiti.aku borong 10 helai.tenyeh kredit kad

Zai,aku rasa Diethelm mampu jd distributor RC.aku pernah koje dgn company ni.durang mmg ada kelayakan harap takde berubah mcm dulu aku mula2 kerjalah.

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
hahahah june..kalao aku jadik laki ko pon aku p terjah pasar dulu baru p terjah mall...mana nak dpt june beras siam pure...ada skali g sabah ..kengkawan save duit bli udang besar2/mutiara la segale..aku plak borong beras bario bepeket2..wakakakaka...member aku ckp ko ni kenape..mcm kl tak ade beras...ahh ko diam jwb aku....sori kak zaii OT kejap
Reply With Quote
  #68  
Old 05-04-2009, 08:10 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Quote:
Originally Posted by June View Post
wakakakakakak!! korang ni mmg lawak jenaka of the year mcm takde beras kat KL.wakakakak!!! sakit perut aku gelak sorang2 kat hotel lobi ni hah. aku terjah mall cari ahem2 brand Wacoal.murah siot!!!!!!!!!!!!!!!! RM53 sehelai woh!! mana ko nak cari kat KL murah tu.bagus lg kualiti.aku borong 10 helai.tenyeh kredit kad

Zai,aku rasa Diethelm mampu jd distributor RC.aku pernah koje dgn company ni.durang mmg ada kelayakan harap takde berubah mcm dulu aku mula2 kerjalah.
Hu hu jeles tahap berapi-api aku dengo ahem2 brand wacoal RM53.
Kat sini RM112 siot !!!! ko borong 10 helai June ??? hahahaha !!!!

Begitula harapan aku June. Semoga RC terus berada di pasaran . Si Adam aku ni perut sensitif ...
kalau tukar makanan lagi tak tau la aku nak ckp apa. Bulu dia gugur lagi la nampak gayanyer...
Reply With Quote
  #69  
Old 05-05-2009, 06:25 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default .::my baby adam::.

tau takpe.aku klu gi siam,itu yg aku cari dulu aku beli byk2 smp husband aku pun heran.aku cakap jgn tanya,ini urusan pompuan.heheheheh!!

aku pun harap camtu gak.jgnlah RC takde kat malaysia ni.buat malu kerajaan satu hal,kesian kat anak kaki 4 kita ni. aku bg gak kdg2 anak2 bulus mkn RC utk naikkan selera durang balik baru back to BW lagi.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Hu hu jeles tahap berapi-api aku dengo ahem2 brand wacoal RM53.
Kat sini RM112 siot !!!! ko borong 10 helai June ??? hahahaha !!!!

Begitula harapan aku June. Semoga RC terus berada di pasaran . Si Adam aku ni perut sensitif ...
kalau tukar makanan lagi tak tau la aku nak ckp apa. Bulu dia gugur lagi la nampak gayanyer...
Reply With Quote
  #70  
Old 05-05-2009, 08:32 AM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 13
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: .::my baby adam::.

ala..tomeinyer adam kak zai...
pandai tul kak zai jager anak bulus yang putih2 nie.....
erm..ciomkan adam tuk linda ehh....

kka zai nak tanyer..
arietue linda ader adopt kucen kaler putih tapie ader kuning..
putih + cream kot...
nantie linda post gambar dier kat thread dah mandi ker belum ehh...
Reply With Quote
  #71  
Old 05-05-2009, 09:02 AM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 15
FurKids is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Quote:
Originally Posted by June View Post
... aku terjah mall cari ahem2 brand Wacoal.murah siot!!!!!!!!!!!!!!!! RM53 sehelai woh!! mana ko nak cari kat KL murah tu.bagus lg kualiti.aku borong 10 helai.tenyeh kredit kad .
Amenda tu June? sampai credit kad pun jadi panas cair ...
Quote:
Originally Posted by June View Post
... beli byk2 smp husband aku pun heran.aku cakap jgn tanya,ini urusan pompuan.heheheheh!!
Ooooooooh ... urusan pompuan ... soriiiiiieeee ..... larriiiiiieeeeeee .....
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies

Last edited by FurKids; 05-05-2009 at 09:09 AM.
Reply With Quote
  #72  
Old 05-05-2009, 10:20 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 12
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

tara...
kak zai..ni la berk sy..tp die she tau, bkn he..
mak sy ckp muka die mcm burung hantu....pndai2 jer la mak sy tu kn..
ptg smlm sy hntr die g galaxy petshop tu..suh dorang betul kn bulu die blik..
sbb die ni under warranty lg..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00084.jpg
Views:	69
Size:	17.4 KB
ID:	4970   Click image for larger version

Name:	DSC00088.jpg
Views:	80
Size:	21.4 KB
ID:	4971   Click image for larger version

Name:	DSC00098.jpg
Views:	75
Size:	25.1 KB
ID:	4972  
Reply With Quote
  #73  
Old 05-05-2009, 10:28 AM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Quote:
Originally Posted by June View Post
wakakakakakak!! korang ni mmg lawak jenaka of the year mcm takde beras kat KL.wakakakak!!! sakit perut aku gelak sorang2 kat hotel lobi ni hah. aku terjah mall cari ahem2 brand Wacoal.murah siot!!!!!!!!!!!!!!!! RM53 sehelai woh!! mana ko nak cari kat KL murah tu.bagus lg kualiti.aku borong 10 helai.tenyeh kredit kad

Zai,aku rasa Diethelm mampu jd distributor RC.aku pernah koje dgn company ni.durang mmg ada kelayakan harap takde berubah mcm dulu aku mula2 kerjalah.

yesssssss..mak dah hagak ko borong wacoal...semalam mak dah tsebut dlm hati..dak june ni tak borong ehem ehem ke dah ade kat bkk tuh..ihiksss...syabas june..worth it....
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #74  
Old 05-05-2009, 11:37 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default .::my baby adam::.

hheheheh!! aku dah set dlm kepala waktu kena info suruh kesini.aku kata klu tak beli,mmg menyesal sebab ntah bila blh dtg lg. last aku dtg abt 1 thn 2 bulan yg lalu.heheheh!!! penat gila aku Ina.baru smp rmh ni.terus nak buka forum.aku nak tgk perkembangan Sugarboo.aku memikirkan hal ni smp mimpi Peterpan jatuh dari tingkap dapur. terus terbangun tak blh tido lg smp KL.rasa lambat sgt nak smp. aku amik first flight dari sana.

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
yesssssss..mak dah hagak ko borong wacoal...semalam mak dah tsebut dlm hati..dak june ni tak borong ehem ehem ke dah ade kat bkk tuh..ihiksss...syabas june..worth it....
Reply With Quote
  #75  
Old 05-05-2009, 11:38 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default .::my baby adam::.

ah!! brother.org lelaki dok sana diam diam tau.ini urusan org pompuan

Quote:
Originally Posted by FurKids View Post
Amenda tu June? sampai credit kad pun jadi panas cair ...Ooooooooh ... urusan pompuan ... soriiiiiieeee ..... larriiiiiieeeeeee .....
Reply With Quote
  #76  
Old 05-05-2009, 11:51 AM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 15
FurKids is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Quote:
Originally Posted by June View Post
ah!! brother.org lelaki dok sana diam diam tau.ini urusan org pompuan
Aku kena lari masuk pasar ikut hubby June la nampak nyer ...
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
  #77  
Old 05-05-2009, 04:43 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Thanks Linda,
Nih ha..ambik adam syiyom Linda balik munyik2 punyer


Quote:
Originally Posted by linda_gamble View Post
ala..tomeinyer adam kak zai...
pandai tul kak zai jager anak bulus yang putih2 nie.....
erm..ciomkan adam tuk linda ehh....

kka zai nak tanyer..
arietue linda ader adopt kucen kaler putih tapie ader kuning..
putih + cream kot...
nantie linda post gambar dier kat thread dah mandi ker belum ehh...
Reply With Quote
  #78  
Old 05-05-2009, 04:50 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Nieda, comelnyer berk
kecik sgt lagi, baru 2 bulan eh ?

Kucen pun ada warranty period ?
Keh keh keh !!!! first time dengar nih ...
anyway, ok gak durang tolong betulkan bulu dier...
give her good food, health care, TLC okay
she will grow up to be a beautiful young lady


Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
tara...
kak zai..ni la berk sy..tp die she tau, bkn he..
mak sy ckp muka die mcm burung hantu....pndai2 jer la mak sy tu kn..
ptg smlm sy hntr die g galaxy petshop tu..suh dorang betul kn bulu die blik..
sbb die ni under warranty lg..

Last edited by adamyala; 05-06-2009 at 01:05 AM.
Reply With Quote
  #79  
Old 05-05-2009, 05:01 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 12
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Nieda, comelnyer berk
kecik sgt lagi, baru 2 bulan eh ?

Kucen pun ada warranty period ?
Keh keh keh !!!! first time dengar nih ...
anyway, ok gak durang tolong betulkan bulu dier...
give her good food, health care, TLC okay
she will grow up to be a beautifull young lady
mmg kecik pun lg..sy pun tkut nk pegang or peluk2 die sgt..kang t'penyek plak
sbnr nyer tkde warranty period pun..sy yg suh dorang btul kn blik..sbb mase beli tu sy dh penah tnye psl bulu die tu..tp pekerja die kata mmg bulu die cmtu..tp skang ni sy dh tau psl ape..tu yg sy wt muka serius jer mase dtg kt kedai tu..
Reply With Quote
  #80  
Old 05-05-2009, 07:11 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: .::my baby adam::.

Jgn pegang sgt Nieda. Angkat pun lembut2 jer. Belai-belai dia selalu. Umur mcm ni dia banyak tidor, makan pastu bermain lari2 sekejap pastu tido balik. Masa dia tgh tido jgn ganggu.
Biar dia tido puas2 tau.

Kasi makan kitten food.
Jagn lupa sediakan mainan untuk dia supaya dia tak boring
Boleh mula mandikan kalau dia comot sgt
mandi 'air suam tau' bukan air paip...
lepas mandi keringkan dgn hair dryer
kalau tak nanti dah besar payah nak mandikan
takut pulak dgn hair dryer sbb tak biasakan sejak kecil...

sikat atau berus bulu dia setiap hari
untuk elakkan bulu bersimpul lagi
terutama check kat bawah dagu, leher, bawah ketiak
dan bhgian dalam peha dia

any problem , boleh tanya kat sini
ada ramai kakak dan abg boleh kasi tips
dari pengalaman masing2


Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
mmg kecik pun lg..sy pun tkut nk pegang or peluk2 die sgt..kang t'penyek plak
sbnr nyer tkde warranty period pun..sy yg suh dorang btul kn blik..sbb mase beli tu sy dh penah tnye psl bulu die tu..tp pekerja die kata mmg bulu die cmtu..tp skang ni sy dh tau psl ape..tu yg sy wt muka serius jer mase dtg kt kedai tu..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Baby exotic nazeri Cat TV and Photos 109 05-29-2009 09:34 AM
new comer with his baby namakuAriff Cats & Kittens 35 03-11-2009 09:06 AM
My 3rd Cat- Baby Ja Celis Cat TV and Photos 30 11-19-2008 02:40 PM
For my beloved Hero n Baby kimxiaoyu Pet Memorial 2 08-23-2008 04:35 AM
Baby Emot n Baby Sly Updated Pics filinlee Cat TV and Photos 24 08-20-2008 02:02 PM


All times are GMT +8. The time now is 05:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.