Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Cat TV and Photos

Cat TV and Photos Post photos of your cats or embed YouTube videos. Nice place to show off your kittens or cat buddies

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 08-09-2008, 01:38 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

Dengan permintaan ramai..
cewah...takda orang mintak pun sebenarnya...
Our babies gendut2 like me!

Mula2 our babies ada dua je...



.:: Cherry @ The Fluffy Beauty ::.

Type: Cat
Breed: Domestic Long Hair + Maine Coon
Gender: Female
Age: 4 Months
Color: Brown, Yellow, Cream
Size at Maturity: Medium
Hair Length: Long
Vaccinated: Yes
Dewormed: Yes
Spayed/Neutered: No
Health Condition: Healthy






.:: Tommy @ The Macho Meow ::.

Type: Cat
Breed: Maine Coon + Domestic Long Hair
Gender:Male
Age: 7 Months
Color: Cream, Gray, White
Size at Maturity: Large
Hair Length: Long
Vaccinated: No
Dewormed: Yes
Spayed/Neutered: No
Health Condition: Healthy






Then it happened, Tommy was catnapped..
To be continued...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #2  
Old 08-09-2008, 01:39 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.







__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #3  
Old 08-09-2008, 01:40 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.







__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #4  
Old 08-09-2008, 01:41 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.







__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #5  
Old 08-09-2008, 01:43 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

Meh sini abg tolong angkatkan..





__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #6  
Old 08-09-2008, 01:44 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 13
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
Saya nak pinjam ahh dua hari boleh...nak guling2 ngan Cherry...bawak jalan2 kat belakang tuh ngan anak2 bulus saya....
muncung dia comey tau....saya tak da kucing yang muncung macam tu...
__________________

MJ
Reply With Quote
  #7  
Old 08-09-2008, 01:45 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default .:: Cherry's New Friend...Yeah!! ::.


.:: Fatty @ The Notty Boy @ Charlie Chaplin ::.

Type: Cat
Breed: Domestic Short Hair
Gender: Male
Age: Nearly 2 Months
Color: Black, Cream, White
Size at Maturity: Small
Hair Length: Short
Vaccinated: No
Dewormed: No
Spayed/Neutered: No
Health Condition: Healthy







__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #8  
Old 08-09-2008, 01:45 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default .:: Another New Gendut Friend!! ::.


.:: Blacky Tuxedo @ The Handsome Boy ::.

Type: Cat
Breed: Domestic Short Hair
Gender: Male
Age: 4 Months
Color: Black, White
Size at Maturity: Medium
Hair Length: Short
Vaccinated: Not Sure
Dewormed: Yes
Spayed/Neutered: Not Sure
Health Condition: Healthy








__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #9  
Old 08-09-2008, 01:47 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

Ni dorg bertiga tgh lepak2...
Cherry rajin main dgn Mok tp Tux jarang skit..
Dia relax je, mmg kucing control macho punye..percayala..
Nak main pun sorok2, time kita tak tengok..
eksyen je lebih!huhuhu...




Apa tengok2, ada hutang ka?
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #10  
Old 08-09-2008, 01:48 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

Blacky kata nak p masquerade party cuma takda mask lg je..dia nak pegi sebagai kucing pakai tux..



Tgkla si gemok ni..innocent je,tak bleh dipercayai ni..huhu..

__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #11  
Old 08-09-2008, 01:49 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

Jeng jeng jeng...
Memperkenalkan iklan pertama Blacky Tuxedo....

Biskut loveletters perisa strawberry, sedap dimakan, enak dikunyah, mudah dibawa...




Aiseh..kena take 2 plak...Mata I tertutupla u..sorry2, sorry bos!
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #12  
Old 08-09-2008, 01:50 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

Kadang2 time si gendut2 ni tgh main teringt time Tommy ada dkt sini..
Kadang Tommy tak sedar dia tu gemok, baru beberapa bulan tapi dh macam kucing dewasa, kalaula dia baka MC asli mesti lagi gemok dari sekarang...
Sampai colar pun kena belikan yang besar punya...
Time dia hilang colar dia kami bukak, saja kadang2 jadi sekarang colar dia ada je dkt sini, bila tgk sedih..
yang gendut2 yang lain tak bleh nak pakai sebab colarnya besar sgt..rasanya bila dorg dewasa pun tak bleh pakai gak..huhuu..
takpela, biarla colar tu jadi kenangan Tommy..
tapi kami mengharap nak dia balik, pulangla Tommy..
Kalau kena culik meow kuat2, biar ibu n babah dengar...
Kadang2 bila si gendut2 ni tengah main2 n dorg main kasar Zety slalu terpanggil nama Tommy utk tegur dorg, pastu tersedar tu bukan Tommy....
Tommy dekat mana2 pun jaga diri k, mtk org yang culik Tommy skrg layan mcmna ktorg layan dia...sumenya 1st class, Tommy demand tau..
Kalau Tommy tak suka dorg Tommy balik rumah k..Kalau tak meow kuat2 biar ibu n babah dengar k...


I miss you my baby boy....Miss u so much...


__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #13  
Old 08-09-2008, 01:51 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

Take 2...ACTION!Aiseh..mata tertutup jugak..kena take 3 plak la...


Alamak! ada peminat masuk kawasan larangan plak..terbeliak mata Blacky tengok..huhuhu...


Fatty si gemok yang tak bape gemok ni nak enterframe jugak..
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #14  
Old 08-09-2008, 01:51 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

olohhh olohhhh....tomeinye si kecek tuhhh...maghi lah sini aku timang sikit haaa...meh iyom idong...

http://photos-856.friendster.com/e1/...195262952l.jpg
Reply With Quote
  #15  
Old 08-09-2008, 01:54 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

laaaaaaa hilang ke si tommy nihh.......
Reply With Quote
  #16  
Old 08-09-2008, 01:55 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
N

Apa tengok2, ada hutang ka?


klaka pulak aku tengok background dua ekor tu tengah main cuit2...
Reply With Quote
  #17  
Old 08-09-2008, 01:55 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

Quote:
Originally Posted by dinmalek View Post
Saya nak pinjam ahh dua hari boleh...nak guling2 ngan Cherry...bawak jalan2 kat belakang tuh ngan anak2 bulus saya....
muncung dia comey tau....saya tak da kucing yang muncung macam tu...
Muncung chumel?
macamna tu ye?


Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
olohhh olohhhh....tomeinye si kecek tuhhh...maghi lah sini aku timang sikit haaa...meh iyom idong...



Sekarang dia makin besar makin serupa Tommy dari bulunya..huhu...
makin berkembang-kembangan...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #18  
Old 08-09-2008, 02:01 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 13
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
Muncung la kat misai dia tu....tajam....kalau saya punya kucing muncung dia bebulat jer tak da yang hensem2 panjang gitu....
__________________

MJ
Reply With Quote
  #19  
Old 08-09-2008, 02:13 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
laaaaaaa hilang ke si tommy nihh.......
Yup, dua-dua MC tapi Tommy dah hilang,kena culik..
Tak tahula mcmna skrg, harap sape2 yang amik tu jagala dia elok-elok..
Tommy suka dok depan kipas..kalau dia manja2 dia suka jilat2 tangan kita..
Kalau kita xpedulikan dia, dia meow2 manja panggil kita..
Paling suka muka dia nampak macam gangster, tapi dia manjaaaaaa sgt2...
Ibu rindu Tommy, Babah pun rindu...
Tengok gambar2 Tommy, Babah menyesal sangat tak jaga pintu elok2...
Hari sebelum Tommy hilang dia manja sgt2 dgn Babahnya, manja yang teramat sgt, tu yang bf Zety terkilan sgt2...

Cherry plak MC jmp..time kecik2 comot, bulu xnampak kembang lg..
Jumpa dekat tepi tangga meow meow kelaparan, pastu bawak balik rumah nak bagi makan je tapi sejak haritu Cherry tak pernah dah keluar dari rumah ni....
Dia apa2 bagi pun dia bleh main, paling suke main tisu, koyak2 tisu macam ada dendam je dengan tisu tu....

Dorang dua kawan baik, maklumlah ada berdua je, bf gf agaknya dah tapi sekarang Cherry putus cinta...Tommy takda dah..
Tapi skrg rasanya dah ok sebab Cherry ada kawan baru dah, nnt Zety upload kan gamabar2 comel dorg..

Sayang..ingat nak kahwinkan Tommy dgn Cherry, biar ada waris pastu nak sunatkan dorg tapi takda rezeki...
Tapi paling terkilan takda Tommy nak jilat tangan Ibu Babahnya dah...


LOST

.:: Tommy @ The Macho Meow ::., 8 Mths


Quote:
Originally Posted by hatemetoday View Post
klaka pulak aku tengok background dua ekor tu tengah main cuit2...
Dorg dua masa baru jumpa je terus dah kamceng..takda problem langsung...
yang Blacky je eksyen skit..takmo tux dia kotor...
jadi main skit2 je or bila kita tak tgk dia suka nak main..
eksyen tau...


Quote:
Originally Posted by dinmalek View Post
Muncung la kat misai dia tu....tajam....kalau saya punya kucing muncung dia bebulat jer tak da yang hensem2 panjang gitu....
owh...
agaknya Cherry ni baka kucing2 bollywood..
ada darah shah rukh khan or aishwarya rai kot...i like....
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "

Last edited by BabyZee; 08-09-2008 at 02:15 PM.
Reply With Quote
  #20  
Old 08-09-2008, 09:22 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 14
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: .:: Our Gendut2 Meow2 ChoChoBies.. ::.

[QUOTE=BabyZee;2072][B][COLOR=Magenta]Yup, dua-dua MC tapi Tommy dah hilang,kena culik..
Tak tahula mcmna skrg, harap sape2 yang amik tu jagala dia elok-elok..
Tommy suka dok depan kipas..kalau dia manja2 dia suka jilat2 tangan kita..
Kalau kita xpedulikan dia, dia meow2 manja panggil kita..
Paling suka muka dia nampak macam gangster, tapi dia manjaaaaaa sgt2...
Ibu rindu Tommy, Babah pun rindu...
Tengok gambar2 Tommy, Babah menyesal sangat tak jaga pintu elok2...
Hari sebelum Tommy hilang dia manja sgt2 dgn Babahnya, manja yang teramat sgt, tu yang bf Zety terkilan sgt2...

sabar ye zety...tu lah di namakan rezki ..sampai takat tu jek nak dipinjamkan...akak ni tak boleh baca mende2 terlepas/mati ..mula la hati ku sebak semacam......
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 09:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.