Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-09-2009, 02:22 PM
ayumisha's Avatar
ayumisha ayumisha is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2009
Location: ayer keroh, melaka
Posts: 218
Rep Power: 11
ayumisha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ayumisha
Smile pesanan dari pakcu

salam..
ayu cume nak smpaikan pesanan dari pakcu..
tadi ayu borak2 ngan pakcu kat ym.. pakcu smpaikan salam utk sume kawan2 kat forum ni.. die pesan sape2 nak borak2, nak tya ape2 or nak order ape2 leh add ym die (id : abgraldo). die online smpai tghmalam..
  #2  
Old 12-09-2009, 03:22 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: pesanan dari pakcu

Quote:
Originally Posted by ayumisha View Post
salam..
ayu cume nak smpaikan pesanan dari pakcu..
tadi ayu borak2 ngan pakcu kat ym.. pakcu smpaikan salam utk sume kawan2 kat forum ni.. die pesan sape2 nak borak2, nak tya ape2 or nak order ape2 leh add ym die (id : abgraldo). die online smpai tghmalam..
Thanks Ayu....
Pakcu dah jarang2 masuk forum ni ni so kalau ada sapa2 nak borak ngan Pakcu, ym jer k. Kalau ada pertanyaan or nak order apa2 boleh jer cakap ngan Pakcu, Pakcu leh tolong carikan....hehe. Thanks to all...
  #3  
Old 12-09-2009, 03:28 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 12
rock is on a distinguished road
Default Re: pesanan dari pakcu

naper pakcu tak masuk forum ni?
patutlah dh lama tak nmpk online...
  #4  
Old 12-09-2009, 03:41 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: pesanan dari pakcu

Quote:
Originally Posted by rock View Post
naper pakcu tak masuk forum ni?
patutlah dh lama tak nmpk online...
Pakcu bz sikit rock.... jarang masuk forum. Tambah2 nak hujung tahun ni, byk benda nak kena improve, nak buat report la... hmm macam2. Rock ym jer k, sampai mlm pun tak pa...hehehe
  #5  
Old 12-09-2009, 06:34 PM
nasharuddinali nasharuddinali is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 32
Rep Power: 0
nasharuddinali is on a distinguished road
Default Terima Kasih persanan. Nampak Packu datang ke forum ni cuba nak niaga sahaja ko...!

Terima Kasih persanan. online smpai tghmalam? Nampak Pakcu datang ke forum ni cuba nak niaga sahaja ko...! Sampai sakit hati lihat orang guna forum ini untuk keuntungan sediri.

Quote:
Originally Posted by ayumisha View Post
salam..
ayu cume nak smpaikan pesanan dari pakcu..
tadi ayu borak2 ngan pakcu kat ym.. pakcu smpaikan salam utk sume kawan2 kat forum ni.. die pesan sape2 nak borak2, nak tya ape2 or nak order ape2 leh add ym die (id : abgraldo). die online smpai tghmalam..
  #6  
Old 12-09-2009, 06:57 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Terima Kasih persanan. Nampak Packu datang ke forum ni cuba nak niaga sahaja ko...!

Quote:
Originally Posted by nasharuddinali View Post
Terima Kasih persanan. online smpai tghmalam? Nampak Pakcu datang ke forum ni cuba nak niaga sahaja ko...! Sampai sakit hati lihat orang guna forum ini untuk keuntungan sediri.
Haah... sampai tgh mlm... hehe. Pakcu kurang faham maksud En Nash ni... Nash sakit hati dgn Pakcu ker? Apasal lak?...
  #7  
Old 12-09-2009, 10:07 PM
Suhaimy Suhaimy is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 532
Rep Power: 11
Suhaimy is on a distinguished road
Default Re: Terima Kasih persanan. Nampak Packu datang ke forum ni cuba nak niaga sahaja ko...!

Quote:
Originally Posted by nasharuddinali View Post
Terima Kasih persanan. online smpai tghmalam? Nampak Pakcu datang ke forum ni cuba nak niaga sahaja ko...! Sampai sakit hati lihat orang guna forum ini untuk keuntungan sediri.
Kalau win-win situation ok je
  #8  
Old 12-10-2009, 03:46 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 13
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: Terima Kasih persanan. Nampak Packu datang ke forum ni cuba nak niaga sahaja ko...!

Quote:
Originally Posted by nasharuddinali View Post
Terima Kasih persanan. online smpai tghmalam? Nampak Pakcu datang ke forum ni cuba nak niaga sahaja ko...! Sampai sakit hati lihat orang guna forum ini untuk keuntungan sediri.

kenapa nash ckp camtu ek.. da kenal ke pakcu tu org nyer camne.. jgn menuduh org sebarangan tanpa kenal org nyer dulu.. hmmmmm
  #9  
Old 12-10-2009, 04:11 PM
oni hatamah's Avatar
oni hatamah oni hatamah is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: Sering Ukay
Posts: 228
Rep Power: 12
oni hatamah is on a distinguished road
Default Re: pesanan dari pakcu

Adik adik semua, sudah la tu, kekadang kita ni silap cakap silap tulis, silap dengar, silap taksiran dan lain lain lagi. Itu sifat semula jadi manusia, No Body is perfect. Dah la tu jangan jadikan forumn ni tempat perang lak.

Pak Chu, apa khabar, saya harap akcu tak yah le ambik ati sangat, saya tak pernah jumpa pak cu, tapi kita ade le bercakap bila saya silap antar MMS lak


Pada adik Nash, akak harap statement adik tu satu gurauan, kekadan kalau bercakap ayat yg sama sound biasa tapi bila menulis leh jadi lain lak interpretationnya.

Apa apa pun, kita sama sama cool it off.

Untok semua forumner dah le tu, jgn hantam c Nash ni banyak banyak sangat.

Sedangkan nabi pun bolih maafkan umat, ini kan kita............

Salam mesra dari akak untok semua adik adik kat cni.
  #10  
Old 12-10-2009, 06:38 PM
ayumisha's Avatar
ayumisha ayumisha is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2009
Location: ayer keroh, melaka
Posts: 218
Rep Power: 11
ayumisha is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ayumisha
Default Re: pesanan dari pakcu

Quote:
Originally Posted by oni hatamah View Post
Adik adik semua, sudah la tu, kekadang kita ni silap cakap silap tulis, silap dengar, silap taksiran dan lain lain lagi. Itu sifat semula jadi manusia, No Body is perfect. Dah la tu jangan jadikan forumn ni tempat perang lak.

Pak Chu, apa khabar, saya harap akcu tak yah le ambik ati sangat, saya tak pernah jumpa pak cu, tapi kita ade le bercakap bila saya silap antar MMS lak


Pada adik Nash, akak harap statement adik tu satu gurauan, kekadan kalau bercakap ayat yg sama sound biasa tapi bila menulis leh jadi lain lak interpretationnya.

Apa apa pun, kita sama sama cool it off.

Untok semua forumner dah le tu, jgn hantam c Nash ni banyak banyak sangat.

Sedangkan nabi pun bolih maafkan umat, ini kan kita............

Salam mesra dari akak untok semua adik adik kat cni.
  #11  
Old 12-11-2009, 12:00 AM
kairul's Avatar
kairul kairul is offline
Petfinder Lifetime Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Shah Alam, Selangor, MALAYSIA
Posts: 132
Rep Power: 13
kairul is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to kairul Send a message via Skype™ to kairul
Default Re: pesanan dari pakcu

Pakcu

Jmpa kt SACC weekend ni..hehe...
__________________
If you see a person without a smile, give him yours...
If you see animals without love, give them yours.. ;)
http://kairulizwan.wordpress.com
  #12  
Old 12-22-2009, 05:09 PM
nasharuddinali nasharuddinali is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 32
Rep Power: 0
nasharuddinali is on a distinguished road
Default Re: Terima Kasih persanan. Nampak Packu datang ke forum ni cuba nak niaga sahaja ko...!

Mungkin penulisan saya ini mengejutkan mana2 pihak . tp penulisan saya ini hanya untuk membuka mata2 yang tetutup forum member seperti awak yang tidak mengetahui perniagaan kitten Backyard breeder seperti Packu ni..
korang bacalah
http://forums.petfinder.my/showpost....61&postcount=4
http://forums.petfinder.my/showpost....5&postcount=99

Quote:
Originally Posted by duyung_leo View Post

kenapa nash ckp camtu ek.. da kenal ke pakcu tu org nyer camne.. jgn menuduh org sebarangan tanpa kenal org nyer dulu.. hmmmmm
  #13  
Old 12-22-2009, 05:10 PM
nasharuddinali nasharuddinali is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 32
Rep Power: 0
nasharuddinali is on a distinguished road
Default Re: pesanan dari pakcu

Jangan babi buta follow korang ni. Ayu
Quote:
Originally Posted by ayumisha View Post
  #14  
Old 12-22-2009, 05:22 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default pesanan dari pakcu

Sudah sudahlah tu encik nash.isu ni dah berlalu.toksah nak mengapi apikan lagi.

saya akan lock thread ini.

Quote:
Originally Posted by nasharuddinali View Post
Jangan babi buta follow korang ni. Ayu
  #15  
Old 12-22-2009, 05:24 PM
Ekien Ashikin Ekien Ashikin is offline
Cats lover...
 
Join Date: Nov 2009
Location: rawang..
Posts: 210
Rep Power: 11
Ekien Ashikin is on a distinguished road
Default Re: pesanan dari pakcu

Quote:
Originally Posted by June View Post
Sudah sudahlah tu encik nash.isu ni dah berlalu.toksah nak mengapi apikan lagi.

saya akan lock thread ini.
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cucu Maine Coon Pakcu! abgraldo Pet Shops & Services 105 12-09-2009 06:44 PM
Salam Dari ArnabKiut~ iceburn Member Introductions 11 10-31-2009 11:09 AM
Pakcu Usual Pet Shop Coony Pet Shops & Services 66 06-17-2009 04:49 PM
Pakcu need help abgraldo Training & Behavioral Issues 31 10-30-2008 11:49 AM
Happy Birthday, Pakcu Abralgado!!! blackie007 Coffee Room 22 09-16-2008 07:29 AM


All times are GMT +8. The time now is 10:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.