Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-11-2009, 08:42 AM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Maaf dan Terimakasih dari Pakcu

Salam Satu Malaysia,
Sempena hari Jumaat yang mulia ini, Pakcu nak minta maaf lah kat semua forumers sini kalau ada Pakcu terkasar bahasa, menyinggung perasaan semua. Kepada yang pernah datang ke kedai Pakcu, Pakcu jugak minta maaf kalau terkurang layanan, terkasar bahasa atau terkasar melayan kucing-kucing anda masa treatment, atau mana yang terasa boarding di kedai Pakcu tidak memuaskan hati. Pakcu dah cuba sebaik mungkin dan akan cuba perbaiki mana-mana yang kurang, InsyAllah.
Kepada yang menyokong Pakcu samada dari segi moral dan material, Pakcu ucapkan berbanyak-banyak Terimakasih. Dengan sokongan anda semualah Pakcu masih lagi kuat bertahan dalam perniagaan ini, dan diharapkan anda semua akan terus menyokong Pakcu seterusnya.
Sehubungan itu Pakcu ingin memaklumkan bahawa Pakcu kini menarik diri dari menjadi member petfinder.my, disebabkan kehadiran Pakcu kat sini nampaknya lebih banyak menimbulkan kontroversi dari menambahbaik hubungan atau berkongsi maklumat sesama forumers. Jangan bimbang, anda semua masih ada lagi ramai member disini yang jauh lebih berpengetahuan dan pengalaman dari Pakcu, dan mereka akan sentiasa memberi anda bimbingan.
Kepada mereka yang masih nak menghubungi Pakcu untuk sebarang pertanyaan atau bersembang, silalah telefon/sms 017-3838773 atau Yahoo Messenger ID : abgraldo.
To Andy,
I've email you my request to terminate my membership, and please do so soonest possible. Petfinder.my did a lot of good thing to me and my business and had taught me a lot about people, friends, pets and so on and i will forever be thankful for that. I wish petfinder.my all the best!

Salam dan Selamat Tinggal Petfinder.My.
  #2  
Old 12-11-2009, 09:22 AM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 13
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: Maaf dan Terimakasih dari Pakcu

  #3  
Old 12-12-2009, 10:17 AM
HishamuddinRaisKD HishamuddinRaisKD is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 15
Rep Power: 0
HishamuddinRaisKD is on a distinguished road
Default Re: Maaf dan Terimakasih dari Pakcu

Apa terjadi ni! kena Banned....
Reminder: Each forum has its own rules and regulation. If you find the rules in this forum are not to your liking or prefer other forums rules and regulations,
Forum here no interest for the person like you just came here do business. Nak Pi pun nak niaga!
__________________
Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Salam Satu Malaysia,
Sempena hari Jumaat yang mulia ini, Pakcu nak minta maaf lah kat semua forumers sini kalau ada Pakcu terkasar bahasa, menyinggung perasaan semua. Kepada yang pernah datang ke kedai Pakcu, Pakcu jugak minta maaf kalau terkurang layanan, terkasar bahasa atau terkasar melayan kucing-kucing anda masa treatment, atau mana yang terasa boarding di kedai Pakcu tidak memuaskan hati. Pakcu dah cuba sebaik mungkin dan akan cuba perbaiki mana-mana yang kurang, InsyAllah.
Kepada yang menyokong Pakcu samada dari segi moral dan material, Pakcu ucapkan berbanyak-banyak Terimakasih. Dengan sokongan anda semualah Pakcu masih lagi kuat bertahan dalam perniagaan ini, dan diharapkan anda semua akan terus menyokong Pakcu seterusnya.
Sehubungan itu Pakcu ingin memaklumkan bahawa Pakcu kini menarik diri dari menjadi member petfinder.my, disebabkan kehadiran Pakcu kat sini nampaknya lebih banyak menimbulkan kontroversi dari menambahbaik hubungan atau berkongsi maklumat sesama forumers. Jangan bimbang, anda semua masih ada lagi ramai member disini yang jauh lebih berpengetahuan dan pengalaman dari Pakcu, dan mereka akan sentiasa memberi anda bimbingan.
Kepada mereka yang masih nak menghubungi Pakcu untuk sebarang pertanyaan atau bersembang, silalah telefon/sms 017-3838773 atau Yahoo Messenger ID : abgraldo.
To Andy,
I've email you my request to terminate my membership, and please do so soonest possible. Petfinder.my did a lot of good thing to me and my business and had taught me a lot about people, friends, pets and so on and i will forever be thankful for that. I wish petfinder.my all the best!

Salam dan Selamat Tinggal Petfinder.My.
  #4  
Old 12-15-2009, 08:14 PM
abuldotcom's Avatar
abuldotcom abuldotcom is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 60
Rep Power: 11
abuldotcom is on a distinguished road
Default Re: Maaf dan Terimakasih dari Pakcu

DUNIA DUNIA.......

dah la orang tu mengundurkan diri sambil minta maaf, sempat lagi dicela orang yang mengundurkan diri itu.... hurmmmmm,

MANUSIA MANUSIA.............
  #5  
Old 12-15-2009, 11:06 PM
hashimi's Avatar
hashimi hashimi is offline
Pencinta Haiwan
 
Join Date: Jun 2009
Location: Alor Star
Posts: 576
Rep Power: 12
hashimi is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to hashimi
Default Re: Maaf dan Terimakasih dari Pakcu

Salam Pakcu, shimi pun dah jelik dah kat sni. byk yg dah brubah kblakangan ni. smpai kan dah myampah nk berforum. mcm2 isu yg tmbul. kita kt sni nk have fun with each other stories. tp laen plak yg jadik. mcm2 pihak ngan agenda tersmbunyi. pe pun utk kawan rakan yg still lg kt sni smoga truskan perjuangan.

Utk Pakcu, Shimi sependapat ngan pakcu. U will never walk alone...
__________________
"Animal are not our whole life, but they make our lives whole."
  #6  
Old 12-16-2009, 01:05 AM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 13
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: Maaf dan Terimakasih dari Pakcu

Quote:
Originally Posted by hashimi View Post
Salam Pakcu, shimi pun dah jelik dah kat sni. byk yg dah brubah kblakangan ni. smpai kan dah myampah nk berforum. mcm2 isu yg tmbul. kita kt sni nk have fun with each other stories. tp laen plak yg jadik. mcm2 pihak ngan agenda tersmbunyi. pe pun utk kawan rakan yg still lg kt sni smoga truskan perjuangan.

Utk Pakcu, Shimi sependapat ngan pakcu. U will never walk alone...
Shimi... shimi pun sama gak ke... ramai yang senior2 jadik camnieh.. but then manusia tetap manusia... jadik silent reader yer shimi.. cam kiter kiter... supaya tak terlari jauh dari kiter2.... will miss you both anyway
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
  #7  
Old 12-16-2009, 01:42 AM
harris's Avatar
harris harris is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 116
Rep Power: 13
harris is on a distinguished road
Default Re: Maaf dan Terimakasih dari Pakcu

take care pakcu.. nanti kita jumpa di luar ek...

friendship never ends.
  #8  
Old 12-16-2009, 09:16 AM
BeaYongJune's Avatar
BeaYongJune BeaYongJune is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 102
Rep Power: 13
BeaYongJune is on a distinguished road
Default Re: Maaf dan Terimakasih dari Pakcu

Quote:
Originally Posted by harris View Post
take care pakcu.. nanti kita jumpa di luar ek...

friendship never ends.
Salam Pakcu saya pun macam harris gak.... friendship never ends.
  #9  
Old 12-16-2009, 10:35 AM
fia86's Avatar
fia86 fia86 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jan 2009
Location: serdang
Posts: 279
Rep Power: 12
fia86 is on a distinguished road
Default Re: Maaf dan Terimakasih dari Pakcu

Quote:
Originally Posted by BeaYongJune View Post
Salam Pakcu saya pun macam harris gak.... friendship never ends.
Salam pakcu.. fia pun same ngan beayongjune and haris... frenzship never ends...

fia rase pun dah kurang petfinder sekarang ni... dulu seronok...

Fia minta maaf yer kalo terkasar bahse disini...
__________________
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pesanan dari pakcu ayumisha Coffee Room 14 12-22-2009 05:24 PM
Salam Dari ArnabKiut~ iceburn Member Introductions 11 10-31-2009 11:09 AM
Salam Perkenalan Dari Orang Baru naq1989 Member Introductions 10 10-20-2009 02:37 AM
Pakcu Usual Pet Shop Coony Pet Shops & Services 66 06-17-2009 04:49 PM
Pakcu need help abgraldo Training & Behavioral Issues 31 10-30-2008 11:49 AM


All times are GMT +8. The time now is 02:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.