Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Training & Behavioral Issues

Training & Behavioral Issues Does your cat have an attitude, or just simply refuses to listen to you? Share it with your peers here and learn more about a cat's behavior and training methods

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-18-2010, 12:08 PM
afzaa afzaa is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
Rep Power: 0
afzaa is on a distinguished road
Default Macam mana nak tau kucing serasi ke tak?

salam & hi...

macam mana ya kita nak tau kucing kite serasi ke tak...

actualy, saya ada beli kucing nama, Turner dah lebih 5 bulan... sekarang nie, dia usia 7 bulan... female... Turner nie ,very penakut dengan orang or makhluk sejenis die...

yesterday, saya ada beli sekor lagi kitten, usia 3 bulan, bagi name dia Chaley... male... konon nya nak bagi Turner ada kawan...

tengok dia orang macam tak berapa serasi jer... nak cakar2 jer, terutama si Turner nie...
atau itu memang cara dia orang berkawan?? saya risau kan si Chaley nie, cos he's still young, kecik molek...

please help me... nak tidur malam pun susah, risau dia orang bergaduh...

Last edited by blackie007; 07-18-2010 at 06:47 PM. Reason: inappropriate language (short form) used
Reply With Quote
  #2  
Old 07-18-2010, 12:44 PM
Nur_illiyana's Avatar
Nur_illiyana Nur_illiyana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: Bandar Kinrara
Posts: 288
Rep Power: 11
Nur_illiyana is on a distinguished road
Default Re: mcm mn nak tau kucing serasi ke x?

Salam afzaa,

firstly sebelum sy beri pendapat tentang soalan awak, sy nk minta tolong tulis in proper bahasa, jangan guna banyak bahasa singkatan..
kadang2 forumer org lain malas nak jawap sebab tak faham dengan bahasa singkatan..

Pasal Tunner, kucing memerlukan masa untuk menerima kehadiran kucing lain..
Chaley pulak memerlukan masa untuk menyesuaikan diri dengan rumah dan keadaan baru..

afzaa boleh baca dalam thread nie http://forums.petfinder.my/showthread.php?t=4317
Reply With Quote
  #3  
Old 07-18-2010, 03:37 PM
nur azua nur azua is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: KL..but right now stay in Shah Alam
Posts: 530
Rep Power: 11
nur azua is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to nur azua
Default Re: mcm mn nak tau kucing serasi ke x?

Yana, setuju tentang tu..bukan apa, memudahkan pembacaan kan..

afzaa, baca la thread yana suggest tu! a very good thread indeed
yang ni pon kene bace taw>>http://forums.petfinder.my/showthrea...5218#post85218

bukan apa..takot nanti awak tibe-tibe kena bom pulak kat sini..hehe
Reply With Quote
  #4  
Old 07-18-2010, 06:51 PM
blackie007's Avatar
blackie007 blackie007 is offline
Petfinder Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: KL
Posts: 3,418
Rep Power: 16
blackie007 has disabled reputation
Default Re: Macam mana nak tau kucing serasi ke tak?

Dear afzaa ,

Your post at http://forums.petfinder.my/showpost....77&postcount=1 has been edited due to the violation of one or more forum guidelines.

It contained one or more inappropriate language such as abbreviations (short form), sms language or colloquial language/dialects, which made it less readable to our multi-racial members, and is against our Forum Rules and Guidelines.

Quote:
1) Language Use - Proper English & Bahasa Malaysia
In order to allow and encourage the participation of our multi-racial members, you should use proper English or Bahasa Malaysia in your discussions. Informal/colloquial language or dialects should be avoided whenever possible. Do not use abbreviations such as "ne1, gr8, wan2, ckp, tgk, troz, cmtu" and such - there are no character limitations at the forum, so please write in proper grammar and language.

Please write in English if possible. Although PetFinder.my focuses on Malaysian pets, there are many foreigners that frequent our forums, and English would be best for us to share the knowledge, and they can better contribute to it as well. Please try your best to help disseminate knowledge in the form of writing that the most number of people can benefit in.

Forum Moderators may edit or remove such posts to improve readability of the thread as necessary.

extracted from Forum Rules and Guidelines
Please help keep our forum easily readable so knowledge can be more effectively shared among members.

Thank you.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-07-2010, 04:42 AM
afzaa afzaa is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
Rep Power: 0
afzaa is on a distinguished road
Default Re: Macam mana nak tau kucing serasi ke tak?

Take note.. & tq

anywhy, problem solve... :)

Chaley & Turner nampaknya dah berkawan... skrg, dengan 'mama' diaorg pun, tak nak dekat... huhu...
Reply With Quote
  #6  
Old 08-07-2010, 09:39 AM
Nur_illiyana's Avatar
Nur_illiyana Nur_illiyana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2010
Location: Bandar Kinrara
Posts: 288
Rep Power: 11
Nur_illiyana is on a distinguished road
Default Re: Macam mana nak tau kucing serasi ke tak?

Quote:
Originally Posted by afzaa View Post
Take note.. & tq

anywhy, problem solve... :)

Chaley & Turner nampaknya dah berkawan... skrg, dengan 'mama' diaorg pun, tak nak dekat... huhu...
thats good afzaa
sama macam my baby and aden la.. sekarang mummy dia nk peluk2 pun dah tak nak..
__________________
http://myfurrkids.blogspot.com/
Reply With Quote
  #7  
Old 08-07-2010, 02:26 PM
afzaa afzaa is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
Rep Power: 0
afzaa is on a distinguished road
Default Re: Macam mana nak tau kucing serasi ke tak?

Quote:
Originally Posted by Nur_illiyana View Post
thats good afzaa
sama macam my baby and aden la.. sekarang mummy dia nk peluk2 pun dah tak nak..
hihi....

betul tu...tp sometime, si Turner datang dekat jugak, manja2, nak orang tepuk2 dia tidur...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
macam mana nak bawak kucing pindah?... shahampang Cats & Kittens 36 01-28-2011 01:09 AM
Macam mana ni????? mello2311 Cats & Kittens 4 06-29-2010 06:06 PM
macam mana nk tukar makanan kucing? Nur_illiyana Cats & Kittens 7 04-10-2010 11:09 AM
Macam mana nak bg meow gemok?? booboo Cats & Kittens 84 03-08-2010 05:05 PM
macam mana taknak bg kucing lari fathin Cats & Kittens 9 12-13-2009 05:26 PM


All times are GMT +8. The time now is 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.