Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Vets & Docs Reviews

Vets & Docs Reviews Discuss, recommend, and review the people providing health care for your pets, ie, the animal docs.

View Poll Results: You ratings of this klinik
Excellent 6 15.38%
Good 16 41.03%
So so 11 28.21%
Bad 2 5.13%
Terrible 4 10.26%
Voters: 39. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
  #181  
Old 12-02-2009, 11:41 PM
kuntum's Avatar
kuntum kuntum is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 612
Rep Power: 11
kuntum is on a distinguished road
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
[B]
rasanya Orange nih salah faham kot.
sebenarnya yg bangkitkan isu nih bukan org yg bukak pusat boarding tu
tp forumer yg berkongsi pengalaman buruk pasal boarding kat klinik mesra tuh,

x salah dia nak kongsi kat sini, sbb semua org berhak nak pilih
service yg terbaik tp disebabkan byk plak nasik tambah,
akhirnya cam dh nak jadik isu jugak kat sini.
ade pro & kontra nyer..
kita leh tau ape yg baik, ape yg x berapa nak baik.

cuma takut thread nih jadik cam thread2 yg sblm nih la...
last2 dlm hepi2 berforum, kang ade yg merajuk plak x nak join PF
disbbkan cara kita membuat teguran agak kasar.
yg bukak boarding xde kene mengena pun.
kang yg x tau cite, salah faham kang..
so nak perbetulkan ler skit nih..
supaya x jadik isu yg lain plak.
heheheheheh..
Setuju... Cuma perbincangan. So, jgn salah faham ye kengkawan. Tak de condenm2 ni. Some people ada lain2 experiences nya...kat sini kita share2 pengalaman tu so,please jgn lari topic or worst gaduhhh ...huhu..peace k...

Terlepas baca posting Kak June...
U are so right kak june...
__________________
“What greater gift than the love of a cat?” – Charles Dickens

Last edited by kuntum; 12-03-2009 at 01:15 AM.
Reply With Quote
  #182  
Old 12-03-2009, 12:26 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by June View Post
Dari komen2 yg diberi,isu utama yg diutarakan adalah,tak blh tgk org Melayu maju & nak tabur pasir kat periuk nasi org.

ok,soalan pertama,tak blh tgk orang Melayu maju.Bolehkah orang Melayu maju dlm perniagaan?? Jawabannya boleh.Tapi (the big BUT) utk maju bukan blh dicapai sehari dua.Utk maju orang Melayu kena bangun dari tidur yg lena. Utk maju orang Melayu kena belajar lepaskan tongkat (tongkat dari kerajaan). Utk maju orang Melayu kenalah disiplin,dedikasi, komited, kerja keras,fokus,consistently maintain their performance. Cuba kita tgk orang Cina & bangsa asing.Pernahkah kita bertanya soalan kenapa mereka blh maju?? Jawabannya adalah spt yg saya highlight merah diatas.

Masalahnya dgn orang Melayu kita ni bila berniaga,bulan2 awal mmg nampak bersungguh. Tetapi selepas beberapa ketika mereka mula leka & drift away. Kedai pun dibiarkan atas tangan pekerja, janji2 sewaktu mula2 buka kedai dgn bakal customer pun pura2 dilupakan. Good service yg diuar uarkan tu tinggal setengah jalan. Dah mula nampak tembelang sebenarnya. Akhirnya customer yg suffer. I do not want to mention name tp sapa yg faham dan tau cerita tu silalah buat penilaian sendiri.

Let me begin with myself. Contoh paling senang. I am a Sabahan bumiputra. As far as I can remember, my right as a Sabahan bumiputra were denied. So kena berusaha sendiri,kerja keras sendiri dari zaman sekolah lagi. Ada 8 beradik dan 6 pergi sekolah jd blh bayangkan beban org tua utk menanggung anak yg ramai. Tp kami cekal menghadapi suma tu.Nasib baik parents sgt mementingkan pelajaran & pastikan kami suma sekurang2 tamat Form 5. Selebihnya sambung kolej & universiti. Bila dapat tawaran dari MARA utk masuk Tour Guide Course kat KL mcm kena jackport.Walaupun masa tu I was not their 1st choice. Calon2 yg diplih menolak tawaran & MARA kena penuhkan kuota.

Masa dtg KL melaporkan diri ada lagi 16 calon dari Semanjung yg masuk sama2 mengikuti kursus Tour Guide Course utk 1 thn. Dari 18 calon,hanya 8 yg lulus including me and my other Sabahan friend. yg lagi 10 tu gagal sebab tak pentingkan pelajaran & anggap masa kami berkursus tu hanya suka2 penuhkan waktu. Imagine,masa tu kami diberi wang saku RM160 (it was in 1994) dan belajar dgn percuma ditanggung sepenuhnya oleh MARA. Waktu tu Malaysia kekurangan License Tour Guide Bumiputra. Jd MARA melancarkan kursus ni khusus utk bumiputra & diberi secara free. Bayangkan,betapa ruginya kerajaan membelanjakan duit yg byk utk melatih durang ni tp durang tidak mengambil serius. 16 org yg di taja ini adalah MELAYU (me and my other Sabahan friend tidak diiktirafkan sbg Melayu tp etnik Bumiputra). Sedangkan kwn2 bangsa lain Cina, India dll yg tidak diberi peluang utk mengambil kursus sanggup membelanjakan wang sendiri (dlm RM10 ribu). Org2 yg ditaja ini pula mengambil kursus ini sambil lewa. Alasan tak minat. Klu tak minat kenapa apply?? Disebabkan durang ni,ada byk lg calon yg betul2 berminat tak terpilih.

Bila dah lulus,saya pun start kerja sbg Tour Guide/Pemandu Pelancong pd thn 1994. Perlu diingatkan,industri pelancongan adalah service industry. Penghujung thn 1997 saya mula bekerja di travel agent & tugas Tour Guide saya buat sbg part time job utk earn extra income. Sehingga skrg ini,saya dapati budak2 Melayu yg bekerja sama office dgn saya sgt berbeza dgn budak2 bangsa lain. Durang ni malas,suka MC,masuk ngam2 pkl 9pg & balik tepat pkl 5ptg. Tak blh minta buat kerja lbh sikit,mulalah merungut. Berbanding dgn budak bangsa lain yg sgt tekun bekerja,sanggup stay back utk menambah ilmu mereka supaya dpt byk pengalaman. Sebab mereka tau bila dpt byk pengalaman blh minta gaji lbh besar & blh dpt better position bila berpindah ke tempat ofis lain. Skrg saya dah dlm kedudukan yg baik for my hardwork all these year. Tempat saya bekerja skrg ini sgt bagus. Boss pun blh lebih kurang. 30% bisnes company ni saya yg cari.I bring in the business. Boss pun suka ati. Jd saya diberi kuasa utk memilih calon2 yg sesuai utk bekerja di office. Saya pernah ada staff cina,melayu,india,sabahan,sarawakian. Budak Cina, mmg hardworking,dedikasi & fokus.takde masalah.Budak2 India ni ok juga walaupun kdg2 alasan diberi byk masalah peribadi.But as long as their work not interrupted,I'm fine with that. Pastu dpt staf Melayu.adoi!! disinilah mula pening kepala.gaduh dgn mentua MC,gaduh dgn husband MC. Ditempat kerja dok mengelamun,dok bertelefon dgn boyfriend,byk chatting dari kerja.aiyoh!! nak chatting,bertelefon dgn boyfriend tu suma tak kisahlah tp klu kerja suma terbengkalai akhirnya aku gak yg kena buat,eloklah gaji dia bg kat aku hah!! Durang ni suka campur adukkan masalah peribadi dgn kerja kat office.time tulah gaduh dgn boyfriend/husband nangis2 kat office. aiyoh!! Mcm dia ingat dia sorang je ada masalah dlm dunia ni.Last year my dad was in comma for 02 months. Doktor pun kata bila2 masa je.Blh korang bayangkan mcm mana perasaan saya waktu tu?? Blh concentrate kerja?? Tipulah klu saya cakap saya tak kena efffect dari problem tu. But like it or not I have to concentrate on my work while thinking abt my dad. Dpt emergency leave terus balik KK. Klu saya tak concentrate dgn kerja,nanti ada customer punya hotel booking tertinggal, miss transfer arrrangement etc. It is not fair to them also. Kenapa pula durang kena tanggung akibat because of my problem?? So finally me & boss decided kita hire non Malay saja.Sebab dah terlalu byk sgt masalah budak2 Melayu yg kerja kat office timbulkan.

Apa yg saya cuba sampaikan kat sini,org2 yg bekerja diservice industry kenalah sedar bahawa the moment u step your feet in this industry like it or not, you must serve your customer at your utmost. Bukan kita kena sembah customer tp kita perlu ingat without them,we are out of job.Respect is to be earn. If you show them respect,believe me they will respect you in return. Nobody is perfect, I admit that. But the most you can do is to admit your mistake,assured your customer the incident will not happen again, deliver what you have promised though sometimes things doesn't go as you plan. Again,as I said earlier,admit your mistake & offer them some consolation. I'm sure they will understand. Put yourself in their shoes. Though I must say I came across some fussy customer. Dah nama manusia,mmg mcm2 ragam.So anggap itu sbg part& parcel of the job. No hard feeling. For the past 14 yrs in the tourism industry, I am proud to say that I have done my job excelently. I am not perfect and never admit I am but I have given my best to my customer and I believe my customer return to their country with their best memory abt Malaysia. Baru2 ni Kak Anita Yusof our forumer friend disini beli pakej Ho Chi Minh & Hanoi dari saya. Trust me,it wasn' easy for me to handle her booking. Byk masalah cropped up last minute.mmg mcm tu klu dah libatkan org yg ramai pergi tour ni.itu perkara biasa.Dia dah pergi tour on 29/11 dan akan balik 4/12.Selama dia on tour,ada 2 PM dia antar kat saya. She and her group member sgt gembira & really enjoy their tour. Walaupun ada beberapa masalah kecil yg tak blh dielakkan berlaku.Again,as I said, I admit kat kak nita kenapa perkara ni berlaku,maklumlah org2 kat sana BI tak berapa bagus,penerimaan arahan dari kita pun durang sgt slow.Kita pun kena faham gak negara durang dulu bekas perang dgn Amerika jd mgkn perang itu membentuk mereka jd apa skrg ini.

Skrg saya in my mid 30's,I have a career/job that I love most,loving husband,small but nice apartment,small but useful car (Kancil ler ).Sayangnya blm ada anak.Klu ada anak,saya sanggup tinggalkan kerjaya ni & be a fulltime housewife. Utk membesarkan anak bukan kerja senang.Tak blh serahkan suma dekat maid.Nanti last2 anak rindukan maid rather than their own mother .

For now, I consider myself as success.Success bukan saja bermaksud byk wang ringgit tp success juga bermaksud development of mind and character. Development of mind and character are hardwork,dynamic,creative & thinking outside the box.

Begitu pun,disebabkan perasaan hasad dengki kwn seangkatan Tour Guide sanggup membomohkan saya beberapa tahun lalu. Puncanya dia inginkan apa yg saya ada. Tak ke kelakar tu?? Bukannya saya ni org kaya byk duit tp dia dengki sesangat. Klu nak apa yg saya ada, pergilah berusaha sendiri.Find your own path of life. Benda2 ni bukan dtg bergolek.

Kesimpulannya jgnlah kita cepat melenting dgn kata2 tak blh tgk org Melayu maju & tabur pasir kat periuk nasi org.itu mcm org cepat merajuk.Belajar menerima kritikan walaupun pedas.Always look a the positive side. Kdg2 kritikan yg pedas begini membuatkan kita lebih berazam & memperbaiki kelemahan2 yg ada. Saya dah pernah melaluinya. Kita takkan mati hanya dgn2 kata2 manusia dan kritikan. Take it in your stride.

Klu ada sapa2 yg nak membahaskan comment saya ini dan ingin berdebat you are most welcome. Tp dgn syarat tlg berdebat dgn hujah2 bernas & fakta yg kukuh. Bukan hujah2 setengah jalan.

Last but not least,saya minta maaf kpd kekawan Melayu saya.Mgkn korang rasa aku kutuk korang tp aku tau bukan suma Melayu mcm ni.Ini adalah pandangan secara am & apa yg telah aku observe & learn.itu saja.aku tau ramai juga Melayu yg bagus & berjaya dlm business mereka.
Kak June, people like this let's just call the Meleis, means Meleis as the Niggers of Malays...
Susah nak faham? Zee recommend all to read this blog entry, Meleis as The Niggers of Malays ..
So marila jadi Melayu, janganla jadi Meleis...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #183  
Old 12-03-2009, 02:16 PM
OrangeSapphire OrangeSapphire is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Rep Power: 0
OrangeSapphire is on a distinguished road
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
[B]
rasanya Orange nih salah faham kot.
sebenarnya yg bangkitkan isu nih bukan org yg bukak pusat boarding tu
tp forumer yg berkongsi pengalaman buruk pasal boarding kat klinik mesra tuh,

x salah dia nak kongsi kat sini, sbb semua org berhak nak pilih
service yg terbaik tp disebabkan byk plak nasik tambah,
akhirnya cam dh nak jadik isu jugak kat sini.
ade pro & kontra nyer..
kita leh tau ape yg baik, ape yg x berapa nak baik.

cuma takut thread nih jadik cam thread2 yg sblm nih la...
last2 dlm hepi2 berforum, kang ade yg merajuk plak x nak join PF
disbbkan cara kita membuat teguran agak kasar.
yg bukak boarding xde kene mengena pun.
kang yg x tau cite, salah faham kang..
so nak perbetulkan ler skit nih..
supaya x jadik isu yg lain plak.
heheheheheh..
cik Lia..maafakan saya...saya rs cik pn salah faham kut...saya sokong quote cik yg atas tu...yg selebihnya pendapat sya sndr...mgkn ade comment yg tak di baca sblm ni...tp xpe...xde masalah ngn sume tu...
Reply With Quote
  #184  
Old 12-05-2009, 11:04 AM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 11
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
Kak June, people like this let's just call the Meleis, means Meleis as the Niggers of Malays...
Susah nak faham? Zee recommend all to read this blog entry, Meleis as The Niggers of Malays ..
So marila jadi Melayu, janganla jadi Meleis...
cool stuff!!so mari lah bersama2 jadik MELAYU not MELEIS yg suka menyusahkan org ramai
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #185  
Old 12-15-2009, 01:33 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 13
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

melayu meleis hermm pekataan baru...meleis = totok???
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #186  
Old 01-11-2010, 01:50 PM
OrangeSapphire OrangeSapphire is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Rep Power: 0
OrangeSapphire is on a distinguished road
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

hai kawan2..semalam saya pergi petshop mesra..skg ade promotion tahun baru..2010..

pemandulan kucing jantan rm50
suntikan vaksin sahaja rm25
rawatan kutu spot on rm15

promotion from 5jan-5feb

ade jugak cabutan bertuah..cuba2la try...huhu..mcm menarik je..dari 5 januari-5 mac 2010..
Reply With Quote
  #187  
Old 01-11-2010, 05:46 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 11
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by OrangeSapphire View Post
hai kawan2..semalam saya pergi petshop mesra..skg ade promotion tahun baru..2010..

pemandulan kucing jantan rm50
suntikan vaksin sahaja rm25
rawatan kutu spot on rm15

promotion from 5jan-5feb

ade jugak cabutan bertuah..cuba2la try...huhu..mcm menarik je..dari 5 januari-5 mac 2010..
nice thanx for the info orange sapphire
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #188  
Old 01-11-2010, 05:54 PM
Ekien Ashikin Ekien Ashikin is offline
Cats lover...
 
Join Date: Nov 2009
Location: rawang..
Posts: 210
Rep Power: 11
Ekien Ashikin is on a distinguished road
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by OrangeSapphire View Post
hai kawan2..semalam saya pergi petshop mesra..skg ade promotion tahun baru..2010..

pemandulan kucing jantan rm50
suntikan vaksin sahaja rm25
rawatan kutu spot on rm15

promotion from 5jan-5feb

ade jugak cabutan bertuah..cuba2la try...huhu..mcm menarik je..dari 5 januari-5 mac 2010..

baru jek vaksin dak2 ni tadi...
aduhai....

anyway thanks 4 da info yerr...
Reply With Quote
  #189  
Old 01-11-2010, 06:50 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 11
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by Ekien Ashikin View Post

baru jek vaksin dak2 ni tadi...
aduhai....

anyway thanks 4 da info yerr...
ekien kalu tinggal dekat ngan area bangi berbaloi lah pgjauh kot rawang nak ke bangi tu..cuba kira minyak ngan tol,rasanya sama jer kot ngan vaksin kat tmpt ekien..
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #190  
Old 01-11-2010, 08:17 PM
Ekien Ashikin Ekien Ashikin is offline
Cats lover...
 
Join Date: Nov 2009
Location: rawang..
Posts: 210
Rep Power: 11
Ekien Ashikin is on a distinguished road
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
ekien kalu tinggal dekat ngan area bangi berbaloi lah pgjauh kot rawang nak ke bangi tu..cuba kira minyak ngan tol,rasanya sama jer kot ngan vaksin kat tmpt ekien..
betul gak kan.. di campur dengan kerenah dye nanti... huhu..
ok la tu.. Dr Peter pun baik orgnye... boleh la kt rawang nie...
Reply With Quote
  #191  
Old 01-12-2010, 09:52 AM
kuntum's Avatar
kuntum kuntum is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 612
Rep Power: 11
kuntum is on a distinguished road
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by OrangeSapphire View Post
hai kawan2..semalam saya pergi petshop mesra..skg ade promotion tahun baru..2010..

pemandulan kucing jantan rm50
suntikan vaksin sahaja rm25
rawatan kutu spot on rm15

promotion from 5jan-5feb

ade jugak cabutan bertuah..cuba2la try...huhu..mcm menarik je..dari 5 januari-5 mac 2010..
Makanan kucing ada offer jugak ke, OrangSapphire?
__________________
“What greater gift than the love of a cat?” – Charles Dickens
Reply With Quote
  #192  
Old 01-12-2010, 01:06 PM
carlhady's Avatar
carlhady carlhady is offline
Animal Lover
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 5
Rep Power: 0
carlhady is on a distinguished road
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

I'm a regular customer for both pet shops and I'm totally satisfied with their services and I'm looking forward to do business with them again. Too bad for some people who feel the services are not up to "their own standard' but it doesn't mean these pet shops services are poor. Honestly, I'm proud of their achievements as compared to 10 years ago which is unheard of malay entrepreneur venturing into this kind of industry. Non malays has been there for ages so it is not fair to compare their achievements with the malays. FYI I've been to other pet shops as well and all I can say is a matter of preference but Kudos to forumers who gave their constructive information and up to the readers to digest. For those who are happy to give stereotype comment and unfair labelling please refrain yourself from doing so. Lets move forward...
Reply With Quote
  #193  
Old 01-13-2010, 04:05 PM
OrangeSapphire OrangeSapphire is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Rep Power: 0
OrangeSapphire is on a distinguished road
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by kuntum View Post
Makanan kucing ada offer jugak ke, OrangSapphire?
hmm..mknn tak sure...rs cam ade..tp xsemuala kot..uhu...
Reply With Quote
  #194  
Old 01-13-2010, 04:07 PM
OrangeSapphire OrangeSapphire is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Rep Power: 0
OrangeSapphire is on a distinguished road
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by carlhady View Post
I'm a regular customer for both pet shops and I'm totally satisfied with their services and I'm looking forward to do business with them again. Too bad for some people who feel the services are not up to "their own standard' but it doesn't mean these pet shops services are poor. Honestly, I'm proud of their achievements as compared to 10 years ago which is unheard of malay entrepreneur venturing into this kind of industry. Non malays has been there for ages so it is not fair to compare their achievements with the malays. FYI I've been to other pet shops as well and all I can say is a matter of preference but Kudos to forumers who gave their constructive information and up to the readers to digest. For those who are happy to give stereotype comment and unfair labelling please refrain yourself from doing so. Lets move forward...
good views from u..let's support~yeay!!
Reply With Quote
  #195  
Old 01-15-2010, 02:17 PM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 11
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by OrangeSapphire View Post
hai kawan2..semalam saya pergi petshop mesra..skg ade promotion tahun baru..2010..

pemandulan kucing jantan rm50
suntikan vaksin sahaja rm25
rawatan kutu spot on rm15

promotion from 5jan-5feb

ade jugak cabutan bertuah..cuba2la try...huhu..mcm menarik je..dari 5 januari-5 mac 2010..
semua branch dia ade promo ke specific kat branch mane2?
Reply With Quote
  #196  
Old 01-17-2010, 07:18 PM
OrangeSapphire OrangeSapphire is offline
Animal Lover
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 8
Rep Power: 0
OrangeSapphire is on a distinguished road
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by prinz38i View Post
semua branch dia ade promo ke specific kat branch mane2?
prinz38i, semua branch ade promotion ni..
Reply With Quote
  #197  
Old 01-18-2010, 03:53 PM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 11
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by OrangeSapphire View Post
prinz38i, semua branch ade promotion ni..
I just check from Putrajaya branch the promotion is specific for Bangi branch only....hmm...
Reply With Quote
  #198  
Old 01-18-2010, 04:58 PM
linda_gamble's Avatar
linda_gamble linda_gamble is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Mar 2009
Location: putrajaya
Posts: 1,056
Rep Power: 12
linda_gamble is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to linda_gamble
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

di bangi saja ada promotion.
kat putrajaya takde.
hampeh
Reply With Quote
  #199  
Old 01-18-2010, 05:38 PM
kuntum's Avatar
kuntum kuntum is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 612
Rep Power: 11
kuntum is on a distinguished road
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by prinz38i View Post
I just check from Putrajaya branch the promotion is specific for Bangi branch only....hmm...
Thanks Prinz,

Rasanya sebab Putrajaya tak de clinik kot...
__________________
“What greater gift than the love of a cat?” – Charles Dickens
Reply With Quote
  #200  
Old 01-18-2010, 06:54 PM
prinz38i prinz38i is offline
Human :-)
 
Join Date: Feb 2009
Location: Seri Kembangan
Posts: 542
Rep Power: 11
prinz38i is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to prinz38i
Default Re: Klinik Haiwan Mesra Bangi & Putrajaya

Quote:
Originally Posted by kuntum View Post
Thanks Prinz,

Rasanya sebab Putrajaya tak de clinik kot...
ada.. ade vet yg diassign kat situ. b4 ni mmg sy ada hantar kucing ke situ gak tuk vaccin and neutered. tu yg td gi tanye diorang kate promo tu hanya tuk Bangi je. mungkin ada rotation ke tatau lah kan...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.