Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Movies & TV

Movies & TV Discuss the latest movies, tv shows, and what turns you into a couch potato

Reply
 
Thread Tools
  #41  
Old 01-23-2009, 12:42 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

aku rasa sd smp masa si Mawi turun taktha.suara pun bukan bagus sgt.byk sgt publisiti murahan. klu ko nyanyi sd confirm budak2 foruerms akan beli CD ko.heheheh!!!

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
hahaha... kalau sungguh bak dikata... lepas ni.. kalau nak aku nyanyi... kene bayar.. muahahahahahahhaha.. (gurau je)... kak anita... suka suka lepas ghian je... tader la sampai nak buat konsert ke ape.. kang nangis plak mawi sebab xde sapa nak order dia dah.. muhahahahhahahah...
Reply With Quote
  #42  
Old 01-23-2009, 04:41 PM
chemonk's Avatar
chemonk chemonk is offline
Puppet Master~
 
Join Date: Aug 2008
Location: Port Dickson
Posts: 587
Rep Power: 0
chemonk is an unknown quantity at this point
Default Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

hahaha.. ko jgn june.. nanti byk awek call aku.. mana aku nak campak awek aku... kang tak pasal2 repeat kes mawi ngan ina... hahahah.... ape ape pun... janji korg enjoy.. aku pun tumpang enjoy...
__________________
meoowwwwww~~
Reply With Quote
  #43  
Old 01-23-2009, 05:47 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

muahahahahah!! aku percaya ko tak mcm si mawi.dia budak baru masuk bandar so org sabah kata sampalau.tp ko mmg dah biasa dgn bandar.tak heranlah glamer ni.heheheheh!!!

Quote:
Originally Posted by chemonk View Post
hahaha.. ko jgn june.. nanti byk awek call aku.. mana aku nak campak awek aku... kang tak pasal2 repeat kes mawi ngan ina... hahahah.... ape ape pun... janji korg enjoy.. aku pun tumpang enjoy...
Reply With Quote
  #44  
Old 01-24-2009, 06:37 PM
anitayusof00's Avatar
anitayusof00 anitayusof00 is offline
Mama Kabu & ChiChi
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ipoh, Perak
Posts: 549
Rep Power: 12
anitayusof00 is on a distinguished road
Default Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

Hahaha June.....cakap pasal Mawi ni kena pelan2 sket....karang marah pulak peminat2 Mawi. Frankly, aku sendiri bukan peminat Mawi pun......mungkin aku ni kurang aura ke hapa....tapi aku tak nampak pun kat mana aura & world nya Mawi tu....Kalau Faizal Tahir, memang world.
chemonk - masa ko tarik suara tu, tak der ke terputus urat2 kentut ? Ciss.....mesti keluar bau
__________________
I learn my lesson the hardest & the most painful way. Kapas, mama miss you soooo much !!! It hurts, baby...
Reply With Quote
  #45  
Old 01-24-2009, 08:39 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

hahahahahahah!! samalah kak.aku pun tak nampak kat mana aura si Mawi tu.aku tgk mcm mat gian je.jgn mare peminat mawi

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Hahaha June.....cakap pasal Mawi ni kena pelan2 sket....karang marah pulak peminat2 Mawi. Frankly, aku sendiri bukan peminat Mawi pun......mungkin aku ni kurang aura ke hapa....tapi aku tak nampak pun kat mana aura & world nya Mawi tu....Kalau Faizal Tahir, memang world.
chemonk - masa ko tarik suara tu, tak der ke terputus urat2 kentut ? Ciss.....mesti keluar bau
Reply With Quote
  #46  
Old 01-24-2009, 10:13 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Hahaha June.....cakap pasal Mawi ni kena pelan2 sket....karang marah pulak peminat2 Mawi. Frankly, aku sendiri bukan peminat Mawi pun......mungkin aku ni kurang aura ke hapa....tapi aku tak nampak pun kat mana aura & world nya Mawi tu....Kalau Faizal Tahir, memang world.
chemonk - masa ko tarik suara tu, tak der ke terputus urat2 kentut ? Ciss.....mesti keluar bau
nita,
nyampok jap....zai setuju ....mawi mana ada aura..?
FAIZAL TAHIR yang worrrrlllddddd ..sebeno beno nyer....


Quote:
Originally Posted by June View Post
hahahahahahah!! samalah kak.aku pun tak nampak kat mana aura si Mawi tu.aku tgk mcm mat gian je.jgn mare peminat mawi
june, kakak aku bergaduh dgn kwn baik dia...sebab kakak aku xminat mawi. kwn dia minat fanatik mawi. duapuloh tahun kawan sampai kengkadang aku jeles tengok dia syg kat kwn tu lebih dari aku. skrg aku sebut nama kwn tu pun dia marah wakakaka....

itu la penangan mawi. Tapi aku masih jugak tertanya-tanya. kat maner world nyer mawi tu ?
Reply With Quote
  #47  
Old 01-24-2009, 10:23 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

Ya Allah!!! Zai.aku terpegun katak dengor cite pasal kakak ko gaduh dgn kawan dia pasal mawi. sakannya fanatic kawan kakak ko tu. aku tgk muka dia kat TV pun dah nak muntah.aku ada opis mate yg mengamuk klu aku kutuk si mawi.heheheheh!! aku ugut dia,klu ko sebut2 mawi dlm opis ni nanti boss buang kerja sebab boss aku pun meluat dgn mawi.wakakakakak!! terus senyap budak tu.tak berani sebut nama mawi kat opis.

aku pun tak nampak apa yg worldnya si mawi ni.org yg minat dia ni samada pekak ataupun buta.hehehehehe!! lepas ni aku mmg kena humban botol dgn peminat mawi

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
nita,
nyampok jap....zai setuju ....mawi mana ada aura..?
FAIZAL TAHIR yang worrrrlllddddd ..sebeno beno nyer....




june, kakak aku bergaduh dgn kwn baik dia...sebab kakak aku xminat mawi. kwn dia minat fanatik mawi. duapuloh tahun kawan sampai kengkadang aku jeles tengok dia syg kat kwn tu lebih dari aku. skrg aku sebut nama kwn tu pun dia marah wakakaka....

itu la penangan mawi. Tapi aku masih jugak tertanya-tanya. kat maner world nyer mawi tu ?
Reply With Quote
  #48  
Old 01-24-2009, 10:31 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

Quote:
Originally Posted by June View Post
Ya Allah!!! Zai.aku terpegun katak dengor cite pasal kakak ko gaduh dgn kawan dia pasal mawi. sakannya fanatic kawan kakak ko tu. aku tgk muka dia kat TV pun dah nak muntah.aku ada opis mate yg mengamuk klu aku kutuk si mawi.heheheheh!! aku ugut dia,klu ko sebut2 mawi dlm opis ni nanti boss buang kerja sebab boss aku pun meluat dgn mawi.wakakakakak!! terus senyap budak tu.tak berani sebut nama mawi kat opis.

aku pun tak nampak apa yg worldnya si mawi ni.org yg minat dia ni samada pekak ataupun buta.hehehehehe!! lepas ni aku mmg kena humban botol dgn peminat mawi
tu la pasal june..masa durang gaduh tu time mawi putus tunang dgn si Ina tu dulu. Dia asik-asik ngata Ina. Konon Ina tak cantik la...tak sepadan dgn Mawi konon. Kakak aku nasihat la dia jgn ckp mcm tu. Durang mmg dah tak ada jodoh. Pastu durang asik bergaduh dalam sms. Kakak aku yang cuba nasihat dia , dibenci kawan baik sendiri. Kwn baik june....kakak aku siap kasi dia free sekor kucen persian. kat aku dia kasi pinjam jer. pastu dia suruh aku beli sendiri. wakakaka...mawi punyer pasal dah hilang sorang kawan.

esok ko jln2 kat town kene pakai helmet june. takut kene baling dgn buah kelapa dari felda taib andak ...wakakakaka

Reply With Quote
  #49  
Old 01-25-2009, 03:19 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

muahahahah!!! apa nak jd dgn dunia skrg ni. klu kata Ina tak lawa si Ekin lg tak lawa.muka mcm pompuan ******.husband aku pun cakap.Ina tak lawa tak padan dgn Mawi?? hensem ke si Mawi tu?? muka mcm mat pit bg free pun aku rela membujang.wakakakakak!!!

aku kena pakai full face helmet Zai.klu tak buah kepala masuk dlm muka


Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
tu la pasal june..masa durang gaduh tu time mawi putus tunang dgn si Ina tu dulu. Dia asik-asik ngata Ina. Konon Ina tak cantik la...tak sepadan dgn Mawi konon. Kakak aku nasihat la dia jgn ckp mcm tu. Durang mmg dah tak ada jodoh. Pastu durang asik bergaduh dalam sms. Kakak aku yang cuba nasihat dia , dibenci kawan baik sendiri. Kwn baik june....kakak aku siap kasi dia free sekor kucen persian. kat aku dia kasi pinjam jer. pastu dia suruh aku beli sendiri. wakakaka...mawi punyer pasal dah hilang sorang kawan.

esok ko jln2 kat town kene pakai helmet june. takut kene baling dgn buah kelapa dari felda taib andak ...wakakakaka

Reply With Quote
  #50  
Old 01-27-2009, 01:54 PM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

Quote:
Originally Posted by anitayusof00 View Post
Hahaha June.....cakap pasal Mawi ni kena pelan2 sket....karang marah pulak peminat2 Mawi. Frankly, aku sendiri bukan peminat Mawi pun......mungkin aku ni kurang aura ke hapa....tapi aku tak nampak pun kat mana aura & world nya Mawi tu....Kalau Faizal Tahir, memang world.
chemonk - masa ko tarik suara tu, tak der ke terputus urat2 kentut ? Ciss.....mesti keluar bau
Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
nita,
nyampok jap....zai setuju ....mawi mana ada aura..?
FAIZAL TAHIR yang worrrrlllddddd ..sebeno beno nyer....
.:: MAWI vs FAIZAL TAHIR ??? Hhhmm... 2-2 ramai peminat... But not me... Hahaha!!! Mawi mmg takleh nak layan... Faizal Tahir... Also kennot layan... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #51  
Old 01-28-2009, 01:23 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

zee layan timbaland ja..
owh abg botak ku...



itu kalau penyanyi la..

tapi pejal tahir pun bleh la, sejuta lagi best dari mawik tu!!hoho...

__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #52  
Old 01-28-2009, 10:48 AM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 13
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

gue penah kene sound ngan mcik kat opis lama...
gara2 pagi2 ngumpat mawi...
x pasal2 kene "leteiQ"

lepas tuh..tobat dah..
x ngumpat mawi depan2 dia
(mcik tuh sanggup berabis sms AFUNDi mawekkk
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #53  
Old 01-28-2009, 11:19 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
gue penah kene sound ngan mcik kat opis lama...
gara2 pagi2 ngumpat mawi...
x pasal2 kene "leteiQ"

lepas tuh..tobat dah..
x ngumpat mawi depan2 dia
(mcik tuh sanggup berabis sms AFUNDi mawekkk
.:: wakakak!!! mawekkk... ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #54  
Old 01-28-2009, 04:08 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

Fanatik gila sungguh makcik tu.huhuhu!! klu aku kena leter pasal mawi pun mesti menanah telinga

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
gue penah kene sound ngan mcik kat opis lama...
gara2 pagi2 ngumpat mawi...
x pasal2 kene "leteiQ"

lepas tuh..tobat dah..
x ngumpat mawi depan2 dia
(mcik tuh sanggup berabis sms AFUNDi mawekkk
Reply With Quote
  #55  
Old 01-29-2009, 06:24 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 13
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: khas utk kak june, mommy iman, makcik abzalia, kakak rozee...

Quote:
Originally Posted by June View Post
Fanatik gila sungguh makcik tu.huhuhu!! klu aku kena leter pasal mawi pun mesti menanah telinga
dulu masa mawi wat persembahan kat dewan perbadanan putrajaya ke mane ntah..muka dia ade masuk tv kejap...
rasa berminggu jugak ler cite pasal dia masuk tv dalam program/konsert mawekkk tuh

lepas dari tuh, kitorg pakat kutuk mawi belakang dia...
depan2 kene sound direct kang
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mommy Imann in da hse.... imann Member Introductions 691 10-31-2009 01:45 AM
.:: A mommy cat adopts a baby rabbit..Aaawww.. ::. BabyZee Cat TV and Photos 7 05-02-2009 02:01 PM
Happy Birthday Abzalia.. abgraldo Coffee Room 22 12-12-2008 09:54 AM
Stolen Dog! Mommy missing you! athenatsuki Lost & Found 1 12-09-2008 10:50 AM
Mommy kepada Stooges sedang mencantik cantikkan diri sarahseben Cat TV and Photos 14 11-08-2008 09:54 PM


All times are GMT +8. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.