Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Sports & Fitness > Football

Reply
 
Thread Tools
  #281  
Old 12-18-2009, 08:19 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by suliana View Post



hahahahha... happynyer sue baca thread nih!!! tq kak zai!!! sue pun tak terpk plak nak buh gamba kek tu kat sini hehehehe sbb ble share.. kak org kata sue masuk forum nak jual kek plak muahahahaha... ha boleh sajer sume org kat pf nih kalau nak order, bukak je link sue tu tgk gamba2 kek lain heheheh... a'ah, sue nih ADIK FAREEN mama sophie n dexter tu

kak zai, birhtday boy manyak ensem la
hahaha !! kak zai selalu remind si alep ni...kalau kene puji ensem jgn la rasa seronok sgt...sbb..org lelaki kalau setakat muka encem jer...tak guna jugak. Yg penting, dah besau nanti
bank account mau CANTEK...maksudnye.. POKET MAU PENUH....
betul tak sue ?
Reply With Quote
  #282  
Old 12-22-2009, 02:12 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

back to the topic please...!!!

eheheh..takpe, Kek MU yg Suliana buat tuh ada gambor MU takpe, dibenarkan...

to Alif..

HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!

p/s

nieda,

wat kek utk boipren tuh jgn lupa satu cup cake utk mon k...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #283  
Old 12-22-2009, 02:45 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
back to the topic please...!!!

eheheh..takpe, Kek MU yg Suliana buat tuh ada gambor MU takpe, dibenarkan...

to Alif..

HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!

p/s

nieda,

wat kek utk boipren tuh jgn lupa satu cup cake utk mon k...
bg address..nnti nieda pos kt mon..
__________________
Reply With Quote
  #284  
Old 12-22-2009, 03:02 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
bg address..nnti nieda pos kt mon..

teruknye la MU kene blasah dgn Fulham ari sabtu arituh... kesian dgn goalkeeper MU, dah perform baik dah, defender dgn midfield plak tak perform....


nieda nak pos? by the time cup cake sampai kat mon, dah naik kulat dah...takyepun abih dah pecah2 isi cup cake tuh, takpun, posmen dah amik cup cake tuh...

nak kene check Suliana punye blog neh...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #285  
Old 12-22-2009, 03:23 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
teruknye la MU kene blasah dgn Fulham ari sabtu arituh... kesian dgn goalkeeper MU, dah perform baik dah, defender dgn midfield plak tak perform....


nieda nak pos? by the time cup cake sampai kat mon, dah naik kulat dah...takyepun abih dah pecah2 isi cup cake tuh, takpun, posmen dah amik cup cake tuh...

nak kene check Suliana punye blog neh...
jgn tk check..
terliur gile tgk blog die
__________________
Reply With Quote
  #286  
Old 12-22-2009, 06:32 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

ahahakz....sori mon....kak zai selebret besday anak pulak kat sini. Tapi takpe laaa alep pun minat MU.

alep ckp tengkiu for besday wish...


Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
back to the topic please...!!!

eheheh..takpe, Kek MU yg Suliana buat tuh ada gambor MU takpe, dibenarkan...

to Alif..

HAPPY BELATED BIRTHDAY!!!

p/s

nieda,

wat kek utk boipren tuh jgn lupa satu cup cake utk mon k...
Reply With Quote
  #287  
Old 12-22-2009, 07:25 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
ahahakz....sori mon....kak zai selebret besday anak pulak kat sini. Tapi takpe laaa alep pun minat MU.

alep ckp tengkiu for besday wish...
ehehehe ala takpe kak... ada gak related to MU kan..

Alif tu amik PMR la kan tahun ni? result esok lusa dah nak kua tu..
(lari topik sket...)
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #288  
Old 12-22-2009, 07:37 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
ehehehe ala takpe kak... ada gak related to MU kan..

Alif tu amik PMR la kan tahun ni? result esok lusa dah nak kua tu..
(lari topik sket...)
24 ni kuar la result PMR dia.

MU asik2 kalah je....hampehhhh...sbb tu akak pun malas nak komen apa dah. Sabo jer la..
Reply With Quote
  #289  
Old 12-22-2009, 11:22 PM
suliana's Avatar
suliana suliana is offline
Cat Lover
 
Join Date: Oct 2009
Location: Damansara
Posts: 201
Rep Power: 11
suliana is on a distinguished road
Send a message via MSN to suliana
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
hahaha !! kak zai selalu remind si alep ni...kalau kene puji ensem jgn la rasa seronok sgt...sbb..org lelaki kalau setakat muka encem jer...tak guna jugak. Yg penting, dah besau nanti
bank account mau CANTEK...maksudnye.. POKET MAU PENUH....
betul tak sue ?
kak zai mmg sue sokong 110% hehehe.. pesan sue kat birthday boy tu blaja rajin2 ek, besok besar masuk University..
__________________
Regards,

Sue Dz
http://www.pumpkinmumycupcakes.com
Reply With Quote
  #290  
Old 12-23-2009, 12:56 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by suliana View Post
kak zai mmg sue sokong 110% hehehe.. pesan sue kat birthday boy tu blaja rajin2 ek, besok besar masuk University..
hehe...alep dah baca pesan sue tadi. Dia ckp tq kak sue buat kek sedapppp....sue nak tau....? dia mms kat sumer kwn2 yg tak dpt dtg besday dia gambar kek aritu. Bangga betul dia dpt kek MU....

Thanks so much sue....nanti besday2 yg lain kak zai nak order lagi
Reply With Quote
  #291  
Old 12-23-2009, 01:01 AM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 12
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by Fareen View Post
Wuihhh minat bola rupanya Kak Zai! hahaha.

Fareen ni cuma konon2 minat bola 4 tahun sekali je. Time World Cup. Sbb kalau tak amik tau, susah nak borak ngan orang. Especially masa Fareen keje dulu line Client Servicing. Nak layan Client, nak kena layan borak World cup gak.

Sekurang2nya kena tau sapa main, sapa score goal hehehe...And every 4 years kan, Fareen mintak kawan ajar apa itu offside
Sama2.. kiter pun ada dua musim.. World Cup ngan F1
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #292  
Old 12-23-2009, 01:08 AM
suliana's Avatar
suliana suliana is offline
Cat Lover
 
Join Date: Oct 2009
Location: Damansara
Posts: 201
Rep Power: 11
suliana is on a distinguished road
Send a message via MSN to suliana
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
hehe...alep dah baca pesan sue tadi. Dia ckp tq kak sue buat kek sedapppp....sue nak tau....? dia mms kat sumer kwn2 yg tak dpt dtg besday dia gambar kek aritu. Bangga betul dia dpt kek MU....

Thanks so much sue....nanti besday2 yg lain kak zai nak order lagi

ye ker siap mms kat kawan2 dia heheheh... terharu betul!! aduhai, moga2 murah la rezeki sue nanti hhehhehe..
__________________
Regards,

Sue Dz
http://www.pumpkinmumycupcakes.com
Reply With Quote
  #293  
Old 12-23-2009, 01:13 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by suliana View Post
ye ker siap mms kat kawan2 dia heheheh... terharu betul!! aduhai, moga2 murah la rezeki sue nanti hhehhehe..
aminnn.....
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 03:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.