Go

Go Back   PetFinder.my > Reviews, Notices & Stories > Pet Products & Services > Pet Products

Pet Products List and review non-food related pet products here, such as utensils, toys, cages, and apparel

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 11-25-2008, 01:03 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Litter Box For Sale

klu dulu, penah letak paper bawah pasir dorang..konon2 senang nak cuci...nak absorb shishi dorang...tp same gakk..balik2 keje...paper tuh dah jadik kapal terbang
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #22  
Old 11-25-2008, 02:02 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Litter Box For Sale

hu... aku pon slalu kena... lepas darituh dah x der da nak lapik2 lagik... abis sumer tungging terbalik...
__________________
Reply With Quote
  #23  
Old 11-25-2008, 02:21 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Litter Box For Sale

Abzalia dan Filin,kucing2 aku tak pernah main dgn pasir dari dulu smp skrg.mgkn durang paham itu ialah tempat membuang.aku perasan durang suka sgt dgn kadbox setiap kali aku bawa balik kotak.so aku carikan kotak2 bekas computer atau kotak yg warna coklat selalu amik dari kedai tokeh runcit bg durang main.dari kotak tu blh berdiri smp lunyak dan kecai dilantai.huhuhu!! puas durang kerjakan.

skrg ni aku ada belikan durang toys baru.kotak dan takde.so durang tengah lepaskan gian dgn toys baru.itu adik aku belikan dari UK.dia balik for good dah awal bulan ni.ada cat tunnel,sisal scratching pad dan ada yg mcm tikus2 tu.kurang lbh ada 8 toys baru.dah lunyai durang kerjakan nanti kena fikir toys lain pula.he!!he!!

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
hu... aku pon slalu kena... lepas darituh dah x der da nak lapik2 lagik... abis sumer tungging terbalik...
Reply With Quote
  #24  
Old 11-25-2008, 02:35 PM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 13
FurKids is on a distinguished road
Default Re: Litter Box For Sale

Quote:
Originally Posted by June View Post
Abzalia dan Filin,kucing2 aku tak pernah main dgn pasir dari dulu smp skrg.mgkn durang paham itu ialah tempat membuang.aku perasan durang suka sgt dgn kadbox setiap kali aku bawa balik kotak.so aku carikan kotak2 bekas computer atau kotak yg warna coklat selalu amik dari kedai tokeh runcit bg durang main.dari kotak tu blh berdiri smp lunyak dan kecai dilantai.huhuhu!! puas durang kerjakan.

skrg ni aku ada belikan durang toys baru.kotak dan takde.so durang tengah lepaskan gian dgn toys baru.itu adik aku belikan dari UK.dia balik for good dah awal bulan ni.ada cat tunnel,sisal scratching pad dan ada yg mcm tikus2 tu.kurang lbh ada 8 toys baru.dah lunyai durang kerjakan nanti kena fikir toys lain pula.he!!he!!
June, you hit the nail direct on the head! Yes, of course the cats have to be taught gently what is poo/pee stuff (no play stuff!) and what is play stuff. I teach them never to play with newspaper (their litter raw material), plastic bags (dangerous, not to mention garbage holders), never to scratch my furniture, sit quietly while we have our dinner, no begging at our human mealtimes, etc. People always show surprise that my FurKids NEVER scratch on my furniture.

Like human kids also lah, their parents never teach them anything, then they end up swearing and samseng and the parents scratch their heads tanya mana diorang belajar buat tu semua ...
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
  #25  
Old 11-25-2008, 02:42 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Litter Box For Sale

ok.. can i know how u guys train them not to play? pasal my cats or kitties.. they love to sit and baring2 dlm litter sand yang baru letak... i dunno y....
__________________
Reply With Quote
  #26  
Old 11-25-2008, 02:46 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Litter Box For Sale

That highlighted merah favourite part aku.he!!he!!he!!

Furkid,I ajar my anak2 bulus not not climb the table bila kita makan atau when I'm cooking panjat sana sini.kacau kaki kita time makan.they never beg for food time kita org makan.suma tengok je.mata terkebil2 dari jauh. atau korek2 sampah pun tak pernah buat.dulu2 dah kena libas dgn aku klu durang buat mcm tu. my family kata my kucing suma sopan santun.he!!he!! like u saidlah,klu kita ada anak pun mesti kita ajar durang basic manners mah!!

durang suka cakar2 kotak.asal nampak kotak mesti cakar. so byklah my kotak2 yg dibawah pulang dah jadi aruah.he!!he!!he!!

Quote:
Originally Posted by FurKids View Post
June, you hit the nail direct on the head! Yes, of course the cats have to be taught gently what is poo/pee stuff (no play stuff!) and what is play stuff. I teach them never to play with newspaper (their litter raw material), plastic bags (dangerous, not to mention garbage holders), never to scratch my furniture, sit quietly while we have our dinner, no begging at our human mealtimes, etc. People always show surprise that my FurKids NEVER scratch on my furniture.

Like human kids also lah, their parents never teach them anything, then they end up swearing and samseng and the parents scratch their heads tanya mana diorang belajar buat tu semua ...
Reply With Quote
  #27  
Old 11-25-2008, 02:49 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Litter Box For Sale

june.. bukan x pernah ajar pon... penah... tapi diorang x dengar cakap....
__________________
Reply With Quote
  #28  
Old 11-25-2008, 03:02 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Litter Box For Sale

Filin,aku tak tau cara org sebab aku ajar ikut aku punya pemahaman sama kucing.setiap kali durang bergolek atas pasir tu (waktu kecik2 dululah) aku angkat dan letak luar dan aku tunjuk sign no no dgn jari telunjuk.tp jgn marah durang atau pukul durang. pastu aku goyang2 kan rotan tu.konon2 bg penekanan.setiap kali durang masuk lg aku buat mcm tu amik kuar dan kasih goyang2 itu rotan dan jari. lama2 mcm durang paham pula. adalah beberapa kali aku pun tak ingat.smp durang lama2 tak main dgn pasir dah.pastu pastikan ko ada enough toys utk durang occupied.kdg2 kucing boring pun dia main apa yg dia nampak. skrg ni durang nampak aku angkat rotan dan goyang2 kan rotan tu durang paham maksudnya no.so apa2 dajal durang nak buat,tak jd. kdg2 suara aku panggil tp ada tekanan pd suara durang paham yg aku marah.kelakar tau klu aku tgk durang.mcm paham je. tp mmg paham.contohnya semalam si peterpan kerjakan si orange.dia nak main2 dgn orange tp dia tak tau yg si orange tu size lebih kecik so klu rough sangat pun matilah kawan tu.aku panggil dia "Peter........" dia terus stop (nada suara yg dgn tekanan). dan dtg kaki aku gesel2.konon2 nak redeem kesalahan dia.

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
june.. bukan x pernah ajar pon... penah... tapi diorang x dengar cakap....
Reply With Quote
  #29  
Old 11-25-2008, 03:19 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Litter Box For Sale

hurmm.. tu la... agaknya pasal aku x der rotan kot??? tapi biasa kalo dengar sura aku diorang tau aku marah... tapi kadang tuh gedik jer... nak gak masuk.. tuh yang rasa hangin satu badan... x per la.. kat umah baru x der chan nak wat perangai tuh lagi... akan ku ajar... ehehehhe
__________________
Reply With Quote
  #30  
Old 11-25-2008, 05:52 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Litter Box For Sale

Quote:
Originally Posted by June View Post
Abzalia dan Filin,kucing2 aku tak pernah main dgn pasir dari dulu smp skrg.mgkn durang paham itu ialah tempat membuang.aku perasan durang suka sgt dgn kadbox setiap kali aku bawa balik kotak.so aku carikan kotak2 bekas computer atau kotak yg warna coklat selalu amik dari kedai tokeh runcit bg durang main.dari kotak tu blh berdiri smp lunyak dan kecai dilantai.huhuhu!! puas durang kerjakan.

skrg ni aku ada belikan durang toys baru.kotak dan takde.so durang tengah lepaskan gian dgn toys baru.itu adik aku belikan dari UK.dia balik for good dah awal bulan ni.ada cat tunnel,sisal scratching pad dan ada yg mcm tikus2 tu.kurang lbh ada 8 toys baru.dah lunyai durang kerjakan nanti kena fikir toys lain pula.he!!he!!
baiknyerrr....meh kat aunty lia nih meh....,...cam kucing aku nih june, mungkin sebab dorang tuh sakai..selama nih berak dalam bilik air, x guna pasir pun...klu guna pasir pun kadang2..tp yg kira mmg guna pasir nih sejak dorang ada "banglo 3tkt" yg baru....yg male 2 ekor tuh duk dalam cage sebab takut "menyumbang-mahramkan" mak & adik perempuan dorang yg belum kembiri lg...so, nk main kene ikut giliran la...klu male masuk umah, female kene dalam bilik

tp tuh ler..bila dalam cage jek...nampak kite balik keje, berebut si Chello & ChiChi nk bergolek dalam litter tray tuh.....manja salah tempat...bukan x angkat..angkat..masuk balik....sekor kuar...sekor plak masuk.....klu time tukar pasir, cam tuh gak...letak jek pasir baru, berebut nak golek2 dalam tuh...pasir baru x pe gak...nih yg pasir dah sehari 2..sebab tuh klu nk masuk umah..kene mandi dulu

skng nih dalam cage tuh gulung satu kotak tempat dorang garu2 @ asah kuku...DIY kunun2nya....tp tahan lama......belikan bola utk dorang...kita baling bola...dorang bertempiaran macam kita nih baling bebola API jek...x caya..tanye Filin...best jek tgk Emot main bola mlm td...harap tggu emot jek la nk main bola tuh...aduiiihehhhh
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #31  
Old 11-25-2008, 05:56 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Litter Box For Sale

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
hurmm.. tu la... agaknya pasal aku x der rotan kot??? tapi biasa kalo dengar sura aku diorang tau aku marah... tapi kadang tuh gedik jer... nak gak masuk.. tuh yang rasa hangin satu badan... x per la.. kat umah baru x der chan nak wat perangai tuh lagi... akan ku ajar... ehehehhe
yg kat umah tuh..x pnh rotan @ kasik sezaasssss hanger tp jentik ada la...tp kejap jek..masa kene jentik jek nampak kesupanan & kesantunan...dah kite cam ok balik kang..durang buat lagik..

mak dia Rusty tuh mmg x penah takut ngn kite...x makan saman dah..almaklum la, masa tuh baru2 lg bela dia..xde pengalaman..so manja mmg habis2an...cuma anak2 dia jek la yg bleh saman..tuh pun saman sekejap..klu nak saman lame2..daddy dia kene 24 jam depan dorang..baru dorang jadik budak baik sesangatt
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #32  
Old 11-25-2008, 06:03 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Litter Box For Sale

Quote:
Originally Posted by June View Post
That highlighted merah favourite part aku.he!!he!!he!!

Furkid,I ajar my anak2 bulus not not climb the table bila kita makan atau when I'm cooking panjat sana sini.kacau kaki kita time makan.they never beg for food time kita org makan.suma tengok je.mata terkebil2 dari jauh. atau korek2 sampah pun tak pernah buat.dulu2 dah kena libas dgn aku klu durang buat mcm tu. my family kata my kucing suma sopan santun.he!!he!! like u saidlah,klu kita ada anak pun mesti kita ajar durang basic manners mah!!

durang suka cakar2 kotak.asal nampak kotak mesti cakar. so byklah my kotak2 yg dibawah pulang dah jadi aruah.he!!he!!he!!

[/COLOR]
June.....meja mkn kat umah tuh dah buat cam meja mak dia...klu nk tido...bukan classssss dia nak tido bawah meja..mesti atas meja gakk klu nampak kita bawak spray air @ Ridsect, baru dia turun...cam anak2 dia plak..klu kite buat2 x nampak, ade la pasang strategi nk naik tp klu kita buat "sora nyah" skit...x jadik la....anak2 dia x berani klu kita tegur...tp klu kita tgk jek...dorang ape lagi....bab2 nak mintak makanan nih,,dengan aku jek anak2 dia nak..Mak dia x nk...dia x heran sangat ko makan apa...sebab mak dia x makan makanan lain selain dr Whiskas @ Frieskes dia..sampah pun dia x kacau....just pegi cium2 jek..lepas tuh blah..sama cam kita letak pizza ke...KFC ke depan dia..dia x heran kecuali ko suap KCF kat dia..dia makan tp sikit la...

cam anak dia plak, sbb sblm nih penah ajar makan nasik gaul ngan wet food,so sampah tuh ade gak nk kacau2 klu kita x tgk...tgk & buat sora nyah sekali..setakat tgk..jeling la sampai juling...dorang x heran..setakat nih rotan2 dorang x takut...kat umah aku pakai buluh halus tuh..satu persatu buluh perhiasan tuh berkurangan....dorang plak, nampak aku bawak buluh tuh..bukannye takut...dorang seronok sebab bleh kejar2 buluh tuh..buat aksi lompat2...tp klu spray tuh...dorang lari laa..aduuuuehhhh
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #33  
Old 11-25-2008, 06:29 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Litter Box For Sale

wui!! ganas benornya kucing2 kat tempat ko tu.nasib baiklah kucing aku sakai.he!!!he!!he!! senang sikit nak didik.

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
June.....meja mkn kat umah tuh dah buat cam meja mak dia...klu nk tido...bukan classssss dia nak tido bawah meja..mesti atas meja gakk klu nampak kita bawak spray air @ Ridsect, baru dia turun...cam anak2 dia plak..klu kite buat2 x nampak, ade la pasang strategi nk naik tp klu kita buat "sora nyah" skit...x jadik la....anak2 dia x berani klu kita tegur...tp klu kita tgk jek...dorang ape lagi....bab2 nak mintak makanan nih,,dengan aku jek anak2 dia nak..Mak dia x nk...dia x heran sangat ko makan apa...sebab mak dia x makan makanan lain selain dr Whiskas @ Frieskes dia..sampah pun dia x kacau....just pegi cium2 jek..lepas tuh blah..sama cam kita letak pizza ke...KFC ke depan dia..dia x heran kecuali ko suap KCF kat dia..dia makan tp sikit la...

cam anak dia plak, sbb sblm nih penah ajar makan nasik gaul ngan wet food,so sampah tuh ade gak nk kacau2 klu kita x tgk...tgk & buat sora nyah sekali..setakat tgk..jeling la sampai juling...dorang x heran..setakat nih rotan2 dorang x takut...kat umah aku pakai buluh halus tuh..satu persatu buluh perhiasan tuh berkurangan....dorang plak, nampak aku bawak buluh tuh..bukannye takut...dorang seronok sebab bleh kejar2 buluh tuh..buat aksi lompat2...tp klu spray tuh...dorang lari laa..aduuuuehhhh
Reply With Quote
  #34  
Old 11-25-2008, 06:47 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Litter Box For Sale

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
baiknyerrr....meh kat aunty lia nih meh....,...cam kucing aku nih june, mungkin sebab dorang tuh sakai..selama nih berak dalam bilik air, x guna pasir pun...klu guna pasir pun kadang2..tp yg kira mmg guna pasir nih sejak dorang ada "banglo 3tkt" yg baru....yg male 2 ekor tuh duk dalam cage sebab takut "menyumbang-mahramkan" mak & adik perempuan dorang yg belum kembiri lg...so, nk main kene ikut giliran la...klu male masuk umah, female kene dalam bilik

tp tuh ler..bila dalam cage jek...nampak kite balik keje, berebut si Chello & ChiChi nk bergolek dalam litter tray tuh.....manja salah tempat...bukan x angkat..angkat..masuk balik....sekor kuar...sekor plak masuk.....klu time tukar pasir, cam tuh gak...letak jek pasir baru, berebut nak golek2 dalam tuh...pasir baru x pe gak...nih yg pasir dah sehari 2..sebab tuh klu nk masuk umah..kene mandi dulu

skng nih dalam cage tuh gulung satu kotak tempat dorang garu2 @ asah kuku...DIY kunun2nya....tp tahan lama......belikan bola utk dorang...kita baling bola...dorang bertempiaran macam kita nih baling bebola API jek...x caya..tanye Filin...best jek tgk Emot main bola mlm td...harap tggu emot jek la nk main bola tuh...aduiiihehhhh
alah lia.. emot tuh sajer eksyen.. nak tunjuk kata dia main bola... pada hal kat umah x usik pon.. duduk sun tan kat tepi tingkap
__________________
Reply With Quote
  #35  
Old 11-25-2008, 06:59 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Litter Box For Sale



rosak dah threadh nih nk testing attach pic besar..ampunnn!!! hehhehehhe
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	masammanis.jpg
Views:	184
Size:	91.9 KB
ID:	2026  
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::

Last edited by abzalia; 11-25-2008 at 07:17 PM.
Reply With Quote
  #36  
Old 11-25-2008, 07:00 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Litter Box For Sale

testing yg x jadik2
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #37  
Old 11-25-2008, 07:14 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Litter Box For Sale

Quote:
Originally Posted by June View Post
wui!! ganas benornya kucing2 kat tempat ko tu.nasib baiklah kucing aku sakai.he!!!he!!he!! senang sikit nak didik.
June....kucing aku nih sakai gak tp sakai tahap yg x bleh didik dah...bleh didik klu daddy dia yg "mendidik"..baru makan saman....huuhhuhu
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #38  
Old 11-25-2008, 07:16 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Litter Box For Sale

Quote:
Originally Posted by filinlee View Post
alah lia.. emot tuh sajer eksyen.. nak tunjuk kata dia main bola... pada hal kat umah x usik pon.. duduk sun tan kat tepi tingkap
kira dia hint2 next time klu dtg umh nk bawak balik bola tu ler tuh...ekekeke...
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #39  
Old 11-25-2008, 07:32 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Litter Box For Sale

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
kira dia hint2 next time klu dtg umh nk bawak balik bola tu ler tuh...ekekeke...
ehehehe....tuh la pasal... semlm pon dah cam x nak balik.. dok marah kiter... eheh.. last2 merajuk... dok dlm keta diam jer.. pura2 tidor... ehehehe

sampai jer uma.. cakap kat dia "emot..dah sampai umah ni... x nak bangun ke... mummy tgal kan dalam keta baru tau..." dan dan tuh jugak bangun.. cepat lak tuh... pandai tol berlakon...
__________________
Reply With Quote
  #40  
Old 11-25-2008, 07:32 PM
filinlee's Avatar
filinlee filinlee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Bukit Jalil/ Bukit Serdang
Posts: 1,214
Rep Power: 13
filinlee is on a distinguished road
Default Re: Litter Box For Sale

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
kira dia hint2 next time klu dtg umh nk bawak balik bola tu ler tuh...ekekeke...
ehehehe....tuh la pasal... semlm pon dah cam x nak balik.. dok marah kiter... eheh.. last2 merajuk... dok dlm keta diam jer.. pura2 tidor... ehehehe

sampai jer uma.. cakap kat dia "emot..dah sampai umah ni... x nak bangun ke... mummy tgal kan dalam keta baru tau..." dan dan tuh jugak bangun.. cepat lak tuh... pandai tol berlakon...


haa... pesal lak ada gambo kek kat thread litterbox nih..??? ish..ish.. x sesyuai.... eheheheh
__________________
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Litter Training Rabbits somebunny Rabbits 51 12-05-2009 11:57 AM
Cat Litter and Cat Boxes lynielime Cats & Kittens 9 11-18-2008 05:23 PM
SPCA Jumble Sale - Sept 7th AndyKoh Events 24 09-09-2008 03:42 AM
Adult Male Iguana Up for Sale (Just RM300) with cage and accessories included. tadaffee Reptiles 1 08-20-2008 06:56 PM
Jumble Sale pugsnmutts SPCA 0 05-27-2008 03:05 PM


All times are GMT +8. The time now is 04:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.