Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Sports & Fitness > Football

Reply
 
Thread Tools
  #241  
Old 12-08-2009, 12:46 AM
Fareen's Avatar
Fareen Fareen is offline
Cat Slave
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 605
Rep Power: 10
Fareen is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by azraf View Post
Fareen, Kak Zai bukan setakat minat bola.. dia & kak june tu penasihat Alex Ferguson.



Dah nak dekat next World Cup dah ni... So Fareen kena amik tau balik

p/s: Takpe ke tak panggil Fareen kakak? Jgn kecik ati eh...
hahaah Azraf. Rasa tua bila dipanggil kakak

nanti tak lama lagi ajar kita offside ye
__________________

Proud mummy of Sophie / Dexter / Yuki / Heidi / Optimus

Feed your cats BARF!
www.catnutrition.org
Reply With Quote
  #242  
Old 12-08-2009, 01:24 AM
azraf azraf is offline
Cat Lover
 
Join Date: Nov 2008
Location: Seksyen 30, Shah Alam
Posts: 273
Rep Power: 11
azraf is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to azraf
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by Fareen View Post
hahaah Azraf. Rasa tua bila dipanggil kakak

nanti tak lama lagi ajar kita offside ye
Offside ni, kalau secara teknikalnya payah nak explain. Secara mudahnya, baca sini http://en.wikipedia.org/wiki/Offside...ation_football)

Secara bahasa kampungnya, kitorang panggil curik ayam jek.
Reply With Quote
  #243  
Old 12-08-2009, 10:31 AM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

salam n good morning eberibodi!!!!

terdetik di hatiku utk menjengah thread MU ni setelah sekian lama mendormankan diri ini...

so, camne korang rasa prestasi MU skrg ni? nampak macam best je kan. Tapi kalau ikutkan logik dan on paper la kan, Chelsea still favourite utk menang title this season. Papepun sebagai die hard supporter MU, den still yakin MU pun boleh mengancam hasrat Chelsea tuh, wpun MU takde dah 2 high profile player tuh ( CR7 n CT32 ).

yg bestnye sebab MU byk player muda yg lahir dari akademi diorg sendiri, bukan semua la, tapi most of them. Lain2 tuh dibeli jugak masa diorg muda2 remaja. Bayangkan MU beberapa tahun akan datang dgn young talent yg ada sekarang; Fabio n Rafael da Silva, Ricthie de Laet, Darren Gibson, Anderson, Rodrigo Possebon, Danny Welbeck, Kiko Macheda dan ada 2-3 org lagi yg dah lupa nama sebab jarang diturunkan

Nani tuh cam tgh packing barang dah tu kot. Mmg dah lama sangat tak main, tak injured pun rasanya kan. Gatal sangat mulut tuh gi sembur manager sendiri. Saja carik pasal la tuh kan...

Papehal, jgn lupa tgk malam ni player2 muda dan makeshift back four layan Wolfsburg kat astro...ada live ke tak ek??? nanti den check balik kul bape game tuh... game tu MU takleh kalah kalau nak jadi group winner.
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #244  
Old 12-08-2009, 12:04 PM
azraf azraf is offline
Cat Lover
 
Join Date: Nov 2008
Location: Seksyen 30, Shah Alam
Posts: 273
Rep Power: 11
azraf is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to azraf
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Hihihi, Nani tu kalau low-profile and perform on field, boleh la improve kot. Tapi dia dok prasan dia sama level ngan ronaldo... skill ok la, tp dia ni ketandusan idea sket.
Reply With Quote
  #245  
Old 12-08-2009, 12:29 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

ye betul tu Azraf...

rasanya kalau dia tak melenting sound Alex Ferguson tuh sure Alex kasi chan lagi kat dia kan. Ye la, nak ikutkan Nani tuh sebenarnye ok jugak, cuma tak matured lagi jer...attitude problem kot. Kalau nak compare Nani dgn Zoran Tosic, Nani tu lagi ok kan. Tapi tu la, sendiri cari pasal.
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #246  
Old 12-08-2009, 01:23 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by CookieMonster View Post
ye betul tu Azraf...

rasanya kalau dia tak melenting sound Alex Ferguson tuh sure Alex kasi chan lagi kat dia kan. Ye la, nak ikutkan Nani tuh sebenarnye ok jugak, cuma tak matured lagi jer...attitude problem kot. Kalau nak compare Nani dgn Zoran Tosic, Nani tu lagi ok kan. Tapi tu la, sendiri cari pasal.
welcome back Mon....lama menyepi
meriahkan balik thread MU.

nani dah tak leh buat apa....bwk diri je laaa...
Reply With Quote
  #247  
Old 12-08-2009, 03:33 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Nani tuh kalau dia main bagus ok la jugak. Ni main tak la menonjol sangat... tapi harap2 Alex Ferguson simpan la dia sampai akhir season ni...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #248  
Old 12-09-2009, 03:25 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Micheal Owen netted 3 times against Wolfsburg...

main dgn ketiadaan 3 regular defender pun boleh menang 3-1? without Rooney, without Berbatov....

tapi Nani main dan assist Owen utk 1st goal. Hopefully Nani will stay and improve his game from now on...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #249  
Old 12-09-2009, 04:31 PM
alfian's Avatar
alfian alfian is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 194
Rep Power: 11
alfian is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

saya bukn peminat MU.
saya Real Madrid fan
aritu CR kene kad kuning sebab bukak baju masa selebret score goal
pastu dia lawan pengadil terus kene kad merah

Sori kak zai, bang Mon.......tumpang sikit jer....*lariiiiiiiiiiiiiiiii*
__________________
Reply With Quote
  #250  
Old 12-09-2009, 04:35 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by alfian View Post
saya bukn peminat MU.
saya Real Madrid fan
aritu CR kene kad kuning sebab bukak baju masa selebret score goal
pastu dia lawan pengadil terus kene kad merah

Sori kak zai, bang Mon.......tumpang sikit jer....*lariiiiiiiiiiiiiiiii*
uitt..apsl tetibe jer ade org citer psl real madrid kt cni plak
nk kena pian ni..
amik ni
__________________
Reply With Quote
  #251  
Old 12-09-2009, 04:36 PM
alfian's Avatar
alfian alfian is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 194
Rep Power: 11
alfian is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
uitt..apsl tetibe jer ade org citer psl real madrid kt cni plak
nk kena pian ni..
amik ni
adoiii adoiiii ...cakitnyer......
__________________
Reply With Quote
  #252  
Old 12-09-2009, 04:39 PM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by alfian View Post
adoiii adoiiii ...cakitnyer......
padan muka
kn dh sakit
__________________
Reply With Quote
  #253  
Old 12-09-2009, 05:49 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by alfian View Post
saya bukn peminat MU.
saya Real Madrid fan
aritu CR kene kad kuning sebab bukak baju masa selebret score goal
pastu dia lawan pengadil terus kene kad merah

Sori kak zai, bang Mon.......tumpang sikit jer....*lariiiiiiiiiiiiiiiii*
ala Pian, takpe. CR7 tuh tgh ada masalah mental la tu . 2nd yellow card tu sebab dia lawan pengadil ke sebab dia tackle player Almeira?

tumpang banyak pun takpe pian. Asal jgn kutuk MU dah le, kang Kak Zai dan nastygurlz fire plak kang
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #254  
Old 12-10-2009, 06:01 PM
azris azris is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 94
Rep Power: 12
azris is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

rugi MU tak ambik Torres...
__________________
~Aris, Daddy Misses You So Much~
Reply With Quote
  #255  
Old 12-10-2009, 06:49 PM
CookieMonster's Avatar
CookieMonster CookieMonster is offline
Loves 'Cat'ivity
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 226
Rep Power: 11
CookieMonster is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by azris View Post
rugi MU tak ambik Torres...
takpe azris... tak amik torres pun MU dah boleh qualified last 16 CL, seating second on Premier League, already in semifinal of Carling Cup, third round of FA Cup.

ni kes macam nak beli Ronaldinho dulu la..last2 dapat kat org laen. Tapi ok la rasanya dgn squad yg ada skrg ni. Kalau Sol Campbell tu dapat free je cam MU dapat Owen aritu ok la kot..kene plak nanti Sol Campbell perform plak dgn MU...
__________________
+kaka+ronaldo+cheeky+didie+lucy+
Reply With Quote
  #256  
Old 12-16-2009, 03:11 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

first of all nak kongsi rasa gembira sebab malaysia dapat masuk final bola SEA games, lawan VIETNAM . Sama2 tengok sapa menang hari Khamis ni 17hb Disember 2009....pukul 6 ptg TV2. Malaysia BOLEH !!!!

pastu nak kongsi sikit ..
gambar birthday boy nih....


ni la striker MU #7 kat umah kak zai ....si alep hehehe


today b'day alif..yg ke 15 tahun


kek MU ni, special order from suliana *member pf jugak, adik fareen tuu..*


cupcake pun ada logo MU ...


ni la birthday boy

sue - thank you for the very special MU cake
and its yummy

Last edited by adamyala; 12-16-2009 at 09:48 AM.
Reply With Quote
  #257  
Old 12-16-2009, 09:59 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

wahh2 kak zai..
class nyer la besday boy tu ekk..
siap dpt cake MU lg..
__________________
Reply With Quote
  #258  
Old 12-16-2009, 10:08 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
wahh2 kak zai..
class nyer la besday boy tu ekk..
siap dpt cake MU lg..
haha !! nieda pagi2 dah menjelma...
si alep ni la yg bertanggungjawab buat mama dia minat bola
umur 5 tahun dia dah minat MU
sejak zaman Beckam lagi....
sampai skrg...tak pernah minat team lain...MU je...

tapi cake MU...ni la first time dia dapat
Reply With Quote
  #259  
Old 12-16-2009, 10:17 AM
nastygurlz's Avatar
nastygurlz nastygurlz is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Apr 2009
Location: damansara
Posts: 544
Rep Power: 11
nastygurlz is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
haha !! nieda pagi2 dah menjelma...
si alep ni la yg bertanggungjawab buat mama dia minat bola
umur 5 tahun dia dah minat MU
sejak zaman Beckam lagi....
sampai skrg...tak pernah minat team lain...MU je...

tapi cake MU...ni la first time dia dapat
sy ni tgh tkde keje..tu yg bukak PF jap
biase la tu bdk laki..kalo tk minat bola cm pelik jer plak..
ckp kt die i lap u la sbb setia dgn MU
btw..cntik nyer la suliana tu wt cake..
nnti bile sy nk kawin leh la suh die wt kn cake utk sy..


__________________
Reply With Quote
  #260  
Old 12-16-2009, 10:25 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: MU .....oh MU....!!!

Quote:
Originally Posted by nastygurlz View Post
sy ni tgh tkde keje..tu yg bukak PF jap
biase la tu bdk laki..kalo tk minat bola cm pelik jer plak..
ckp kt die i lap u la sbb setia dgn MU
btw..cntik nyer la suliana tu wt cake..
nnti bile sy nk kawin leh la suh die wt kn cake utk sy..


' I LAP U ' nieda sudah akak sampaikan ...
dan ditangkap oleh besday boy dgn senyum malu2 kucing

mmg sue pandai buat kek nieda...
boleh sgt la kalau nak tempah....
kawin ? bila tuuu....
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 07:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.