Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Health, Disease & Diet

Health, Disease & Diet Find out the best tips and practices on managing your cat's diet, health care, and issues with diseases from our community of animal lovers

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-20-2010, 12:01 PM
cutetomel's Avatar
cutetomel cutetomel is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 10
Rep Power: 0
cutetomel is on a distinguished road
Cool anak bulus kurang selera makan

a,som semua......saya ada 5ekor kucing yg da bsar2......ada lg 3ekor yg bru 2bln je....tp yg brmasalah ni yg da bsar2 5ekor ni(1ekr siam,2ekr local,1ekr persian cross dmh,1ekr persian dhl)........dlu drg ni mkan frieskies kitten drg ska jgak a....tp sjak2 da adult ni saya tkar mkanan drg frieskies adult..yg kucing persian 2ekr ni saya tkar smartheart adult.....tp drg mcam x ska je...drg mkan ckit je pstu nek rumah bsing nak minta mkan lg...kdg2 tu sampai slongkar tong sampah kat umah....geram tau!!!!mcam ne nat wat ye????apa masalah sbnarnye....???????
__________________
hadrinie
Reply With Quote
  #2  
Old 10-20-2010, 12:47 PM
rawr2buny's Avatar
rawr2buny rawr2buny is offline
nyan nyan :3
 
Join Date: Jul 2010
Location: himitsu ;)
Posts: 114
Rep Power: 10
rawr2buny is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to rawr2buny
Default Re: anak bulus kurang selera makan

Salam, sabar ye hehee. Miowmiow memang kadang buat kite tertanye ape la masalah diorang ni kan

Yang besar-besar tu umur berape? Certain cats memilih makan, tak senang nak tukar makanan mereke hehe. So mungkin la diorang tak berapa suka kot rase makanan baru tu? Macam Kyon sha pulak semua dia nak bantai, makanan abang die pun dia nak makan

p/s: Just a friendly reminder, jangan gune bahasa sms sangat nanti orang susah/malas bace
__________________
http://rawr2buny.blogspot.com
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
chubby, comel, gucci, j`kie, manja

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ape nak buat anak bulus tak mau makan???? Eichik Health, Disease & Diet 13 04-22-2014 10:35 PM
IAMS Kitten::My kitten dah kurang makan.. Kenapa yer? motec Training & Behavioral Issues 65 06-23-2011 03:27 PM
anak bulus tersayang anjeain Cat TV and Photos 5 11-11-2010 03:33 PM
Anak Bulus >Dulu dan Sekarang<23.09.09 nurkasih Cat TV and Photos 18 10-20-2010 12:34 PM
June's Anak Bulus June Cat TV and Photos 1028 08-12-2010 03:42 PM


All times are GMT +8. The time now is 10:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.