Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens

Cats & Kittens General information and discussions on taking care of your feline buddy

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-16-2012, 12:54 PM
jimstumpilan jimstumpilan is offline
Animal Lover
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 12
Rep Power: 0
jimstumpilan is on a distinguished road
Default Outdoor cat?

Minta pandangan, sebab 4 kucing(2kitten,2adult) saya memang outdoor. halaman rumah besar n luas, durg bole main2 putar2 ruma, so, kalau nak bagi dalam ruma stay parents tak nak bagi. semua kucing saya, kucing kampung je or dsh. yg 2 kitten ni rasa nya ada kutu? ada itu jangkitan dari 2 kucing adult saya?kucing adult sy takde la garu2 kat leher nyaa

Last edited by jimstumpilan; 10-17-2012 at 12:51 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-02-2012, 07:21 PM
ayuazami ayuazami is offline
Animal Lover
 
Join Date: Nov 2012
Location: Shah Alam
Posts: 41
Rep Power: 0
ayuazami is on a distinguished road
Wink Re: Outdoor cat?

Hi :)

kucing saya pon ada jugak masalah kutu tu, tapi tu dulu lahh. actually, kalau kita biarkan kucing kita duduk luar rumah memang bulu dieorang akan ada kutu. rasanya kutu tu datang dari environment luar yang tak elok, berhabuk, angin debu, pasir, dll. kalau taknak kasi kucing kita sentiasa ada kutu dan tak boleh bela dalam rumah, better beli shampoo kutu & mandikan dieorang twice in a month.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.