Go

Go Back   PetFinder.my > The Animal Corner > Cats & Kittens > Cat TV and Photos

Cat TV and Photos Post photos of your cats or embed YouTube videos. Nice place to show off your kittens or cat buddies

Reply
 
Thread Tools
  #761  
Old 10-31-2009, 12:58 AM
laila's Avatar
laila laila is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Dec 2008
Location: bbst,sepang
Posts: 65
Rep Power: 12
laila is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to laila
Default Re: June's Anak Bulus

as'kum..

kak june,e............takutnyer bc thread akak 2 ari{scared }

kenape ader manusia g2 ek?semoga Allah beri jiran akak 2 petunjuk.

aper pn,bnyk2 bersabo ye kak june.laila xdpt bayangkn mcm mana rupe akak ketika call kak imann buat luahan hati.
mesti ngeri,kn kak?

aper2 pn,laila arap jiran akak 2 xbuat keje bodoh pd kucen2 akak kat umh 2.mana tau,hati org.rambut pn ader yg berkaler,inikan pulak hati.mana tau ader warna ijau,biru,ungu

aper pn,laila doa ahli2 PF yg len dlm keadaan yg baik bersama kucen tersyg.
Reply With Quote
  #762  
Old 10-31-2009, 03:48 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default June's Anak Bulus

tulah Laila.akak pun malas dah nak fikir2 benda ni.org klu tak suka apa kita cakap pun tak lut punya.lantaklah dia

akak tengah bersuka2 kat KK ni sambil main2 dgn kucing2 mak akak.heheheh!!

ini si Putih.sedangkan dia warna hitam putih tp di panggil Putih.heheheh!! itu mak akaklah yg bg nama dia.hehehehe!




Ini si Petot kucing 3 kaki mak akak jumpa.mgkn dia dilanggar keta dan left to die.nasib baik mak akak jumpa dia. tp dia lari laju sgt & kuat sakat kittens kat rmh.











yg ini pula 3 kittens anak si Pat.Pat ni kucing jalanan yg selalu lepak kat rmh mak akak & akhirnya beranak kat belakang dapur. dia ada 4 kitten.ada satu lg warna oren yg takde dlm gambar.3 jantan dlm gambar tu.yg oren satu lg tu betina.garang nak mampus.asyik kena hish saja kita org oleh dia




Quote:
Originally Posted by laila View Post
as'kum..

kak june,e............takutnyer bc thread akak 2 ari{scared }

kenape ader manusia g2 ek?semoga Allah beri jiran akak 2 petunjuk.

aper pn,bnyk2 bersabo ye kak june.laila xdpt bayangkn mcm mana rupe akak ketika call kak imann buat luahan hati.
mesti ngeri,kn kak?

aper2 pn,laila arap jiran akak 2 xbuat keje bodoh pd kucen2 akak kat umh 2.mana tau,hati org.rambut pn ader yg berkaler,inikan pulak hati.mana tau ader warna ijau,biru,ungu

aper pn,laila doa ahli2 PF yg len dlm keadaan yg baik bersama kucen tersyg.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Kucing.jpg
Views:	181
Size:	79.8 KB
ID:	7662   Click image for larger version

Name:	Kucing2.jpg
Views:	193
Size:	55.1 KB
ID:	7663   Click image for larger version

Name:	Kucing3.jpg
Views:	183
Size:	71.3 KB
ID:	7664   Click image for larger version

Name:	Kucing4.jpg
Views:	177
Size:	70.2 KB
ID:	7665  
Reply With Quote
  #763  
Old 10-31-2009, 04:02 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 13
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: June's Anak Bulus

Quote:
Originally Posted by June View Post
tulah Laila.akak pun malas dah nak fikir2 benda ni.org klu tak suka apa kita cakap pun tak lut punya.lantaklah dia

akak tengah bersuka2 kat KK ni sambil main2 dgn kucing2 mak akak.heheheh!!

ini si Putih.sedangkan dia warna hitam putih tp di panggil Putih.heheheh!! itu mak akaklah yg bg nama dia.hehehehe!




Ini si Petot kucing 3 kaki mak akak jumpa.mgkn dia dilanggar keta dan left to die.nasib baik mak akak jumpa dia. tp dia lari laju sgt & kuat sakat kittens kat rmh.











yg ini pula 3 kittens anak si Pat.Pat ni kucing jalanan yg selalu lepak kat rmh mak akak & akhirnya beranak kat belakang dapur. dia ada 4 kitten.ada satu lg warna oren yg takde dlm gambar.3 jantan dlm gambar tu.yg oren satu lg tu betina.garang nak mampus.asyik kena hish saja kita org oleh dia
semeeeee comellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llll.....
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #764  
Old 10-31-2009, 04:23 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: June's Anak Bulus

Wah...Putih rupanya macam Late Cow Zee la..huhu...
Tapi sumenya chumel2!
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #765  
Old 10-31-2009, 10:26 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 11
rock is on a distinguished road
Default Re: June's Anak Bulus

bulatnya mata yg hitam putih tu...
Reply With Quote
  #766  
Old 11-02-2009, 11:37 PM
thini thini is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 400
Rep Power: 11
thini is on a distinguished road
Default Re: June's Anak Bulus

Putih tu macam Ketot saya June, also black and white - saya ada dua ekor black and whte, punya la hyper...
Reply With Quote
  #767  
Old 11-03-2009, 12:01 AM
kuntum's Avatar
kuntum kuntum is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 612
Rep Power: 11
kuntum is on a distinguished road
Default Re: June's Anak Bulus

Yang hitam putih tu ada misai la...

Berapa ekor semuanya kucing2 mak kak June? Comel2 la...geram tengok...notty je & macam panjaaaaang je akal sekor2 ni...
Reply With Quote
  #768  
Old 11-03-2009, 11:28 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default June's Anak Bulus

hahahaha!! si Putih tu mcm Hitler kak Imann. yg si Hitam tu serupa anjing perangai dia.suka jilat rambut akak. total suma ada 7 ekor termasuk kittens 4 ekor tu.sebenarnya kitten & ibu dia bukan kucing mak akak.ibu kucing menyusup dlm dapur & beranak kat sana

yg si Putih tu mmg notty notty.heheheh!! si Hitam pun nombor 2 notty. si Putih tu & Petot klu kami tido suka menyelit kat ketiak

semalam akak bawa si Petot & ibu kucing gi vaksin.murah ler dari KL.padahal clinic private. RM28 per kucing utk vaksin & deworm.sedangkan kat sini clinic gomen pun RM36 utk vaksin & deworm. herankan.

Quote:
Originally Posted by kuntum View Post
Yang hitam putih tu ada misai la...

Berapa ekor semuanya kucing2 mak kak June? Comel2 la...geram tengok...notty je & macam panjaaaaang je akal sekor2 ni...
Reply With Quote
  #769  
Old 11-03-2009, 12:35 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default June's Anak Bulus

Zee,kucing ko suma ada pakai misai & dot kat muka eh.heheheheh!!

mmg cumel2 kucing2 ni.dahlah nakal pandai lak tu.heheheh! klu awal pagi,Putih & Petot masuk bilik & selit kat ketiak suami akak.minta ajak main main

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
Wah...Putih rupanya macam Late Cow Zee la..huhu...
Tapi sumenya chumel2!
Reply With Quote
  #770  
Old 11-03-2009, 03:25 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: June's Anak Bulus

Quote:
Originally Posted by June View Post
hahahaha!! si Putih tu mcm Hitler kak Imann. yg si Hitam tu serupa anjing perangai dia.suka jilat rambut akak. total suma ada 7 ekor termasuk kittens 4 ekor tu.sebenarnya kitten & ibu dia bukan kucing mak akak.ibu kucing menyusup dlm dapur & beranak kat sana

yg si Putih tu mmg notty notty.heheheh!! si Hitam pun nombor 2 notty. si Putih tu & Petot klu kami tido suka menyelit kat ketiak

semalam akak bawa si Petot & ibu kucing gi vaksin.murah ler dari KL.padahal clinic private. RM28 per kucing utk vaksin & deworm.sedangkan kat sini clinic gomen pun RM36 utk vaksin & deworm. herankan.
june..aku baru nak cakap si putih tu mcm aku punye hitler...tp dia versi kecik le....hitler aku versi dewasa

adooi..murahnye vaksin kat sana....aku kat nilai yg tak berapa canggih ni pun sudah rm40 tau......mahal nak mampos
__________________
Reply With Quote
  #771  
Old 11-03-2009, 03:28 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default June's Anak Bulus

hehehehhe!! dia baru umur 2 bulan.tunggu lg 5 bulan,mesti besar gabak coz dia kucing jantan.nakal betul dia tu.tak tahan aku.dia asyik dok kejar kaki aku je

kat sini mmg murahlah dari vaksin,deworm smp ke neuter.kucing jantan RM80,kucing betina RM100.itu pun org2 kat sini dah bising kata mahal.kena durang RM180 kucing betina, RM120 kucing jantan baru terbeliak mata durang. mak aku pun ikut bising coz kami nak kembiri si Petot & ibu kucing lg 2 minggu.aku kata,dah kira murahlah tu.kat sini terbatuk2 aku nak bayor


Quote:
Originally Posted by imann View Post
june..aku baru nak cakap si putih tu mcm aku punye hitler...tp dia versi kecik le....hitler aku versi dewasa

adooi..murahnye vaksin kat sana....aku kat nilai yg tak berapa canggih ni pun sudah rm40 tau......mahal nak mampos

Last edited by June; 11-03-2009 at 03:57 PM.
Reply With Quote
  #772  
Old 11-03-2009, 03:53 PM
FurKids's Avatar
FurKids FurKids is offline
Pets Are NOT Disposable
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,041
Rep Power: 14
FurKids is on a distinguished road
Default Re: June's Anak Bulus

Beza kos normally is based on the type of anesthetic used. Most private clinics kat sini guna the newer, better but more costly gas type sebab tu operation lebih mahal. Kalau guna anesthetic jenis lama iaitu melalui jab/injection memang murah, kalau kira material costs of operation alone tu cuma around belas-belas atau 20 henget ajer. That is what Klinik Kembiri pakai sebab tu lebih murah daripada klinik prebet.

Vaccine 4-in-1 pun kalo kira kos alone tu mcm harga pakej UPM tu la. Tapi as you know, at private clinics, consultation mereka murah tapi harga ubat mahal berganda-ganda sebab they have to untung for the bisness to survive.

Kalo klinik gomen, pembayar cukai yg menampung ....
__________________
"We organized in the past to make Trap-Neuter-Return possible. Today, we organize to make Trap-Neuter-Return the norm and to end the unnecessary killing of cats in animal shelters across the country and provide humane care." - Alley Cat Allies
Reply With Quote
  #773  
Old 11-04-2009, 02:50 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default June's Anak Bulus

ini gambar2 si Peterpan dgn sleeping pen dia yg baru.bukan katil tp bakul.suka benor tido dlm bakul. bakul rotan dari KK.












ini si Max @ Gonjeng.lena tido smp terangkat2 kaki.




Pokemon tido dlm almari baju






FK,pakai jenis lama pun lamalah.janji harga jgn bg aku heart attack & kucing aku selamat.



Quote:
Originally Posted by FurKids View Post
Beza kos normally is based on the type of anesthetic used. Most private clinics kat sini guna the newer, better but more costly gas type sebab tu operation lebih mahal. Kalau guna anesthetic jenis lama iaitu melalui jab/injection memang murah, kalau kira material costs of operation alone tu cuma around belas-belas atau 20 henget ajer. That is what Klinik Kembiri pakai sebab tu lebih murah daripada klinik prebet.

Vaccine 4-in-1 pun kalo kira kos alone tu mcm harga pakej UPM tu la. Tapi as you know, at private clinics, consultation mereka murah tapi harga ubat mahal berganda-ganda sebab they have to untung for the bisness to survive.

Kalo klinik gomen, pembayar cukai yg menampung ....
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Kucing.jpg
Views:	179
Size:	57.8 KB
ID:	7693   Click image for larger version

Name:	Kucing2.jpg
Views:	134
Size:	64.9 KB
ID:	7694   Click image for larger version

Name:	Kucing3.jpg
Views:	221
Size:	66.3 KB
ID:	7695   Click image for larger version

Name:	Kucing4.jpg
Views:	157
Size:	59.8 KB
ID:	7696   Click image for larger version

Name:	Kucing5.jpg
Views:	146
Size:	22.5 KB
ID:	7697  

Reply With Quote
  #774  
Old 11-04-2009, 02:59 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 11
rock is on a distinguished road
Default Re: June's Anak Bulus

janji muat badan dlm bakul,tido je...comel..
Reply With Quote
  #775  
Old 11-04-2009, 03:35 PM
hatemetoday's Avatar
hatemetoday hatemetoday is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Location: Lumayan, Tasik Permaisuri
Posts: 1,155
Rep Power: 13
hatemetoday is on a distinguished road
Default Re: June's Anak Bulus

[QUOTE=June;65853]ini gambar2 si Peterpan dgn sleeping pen dia yg baru.bukan katil tp bakul.suka benor tido dlm bakul. bakul rotan dari KK.


comelllllnyeeeeeee...suke jek yg tido nyowok lam gobok baju tuh..selesa jek dia tanpa gangguan ..tido lam tempat redup sejuk...tapi tak menahan..kecah kain mak june tauu...

err june ko tau ke ape makne kecah...
__________________
Meekee.Boy.Itam.Amad.Acap.Milo.Mimi
Reply With Quote
  #776  
Old 11-04-2009, 03:44 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default June's Anak Bulus

haahahahah!! klu si Peterpan tido dlm bakul,Pokemon port kat dlm almari.

kecah tu kain keromot eh??

comelllllnyeeeeeee...suke jek yg tido nyowok lam gobok baju tuh..selesa jek dia tanpa gangguan ..tido lam tempat redup sejuk...tapi tak menahan..kecah kain mak june tauu...

err june ko tau ke ape makne kecah...[/QUOTE]
Reply With Quote
  #777  
Old 11-04-2009, 03:45 PM
duyung_leo's Avatar
duyung_leo duyung_leo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 540
Rep Power: 12
duyung_leo is on a distinguished road
Default Re: June's Anak Bulus

comel la peterpan!! asal muat bakul udah.. hehehe..
Reply With Quote
  #778  
Old 11-04-2009, 03:57 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: June's Anak Bulus

Mau letak kain dalam bakul tu, kompem PP takkan kuar dari bakul tu..
Makan minum pun mintak di suap agaknya...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #779  
Old 11-04-2009, 05:27 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default June's Anak Bulus

hah?? mkn bersuap?? oh!! tidak.skrg ni dia pandai arahkan akak usap2 & gosok kepala dia.klu akak stop,dia akan mengiau & pandang muka akak.mcmlah akak ni org gaji dia tukang stroke kepala & badan

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
Mau letak kain dalam bakul tu, kompem PP takkan kuar dari bakul tu..
Makan minum pun mintak di suap agaknya...
Reply With Quote
  #780  
Old 11-04-2009, 11:13 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 11
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: June's Anak Bulus

alahai comelnya!!tido dlm bakul!koceng mmg suka kan tido tmpt sempit2 nih..kalu tak silap kat thread anak2 bulu saya,ada gmbr bobo tido dlm penutup ketas A4
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.