Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-19-2009, 04:23 PM
booboo's Avatar
booboo booboo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2009
Location: kota damansara cat town
Posts: 585
Rep Power: 11
booboo is on a distinguished road
Default lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

hah...kali ni kita sembang pasal brand2 baju2 yg kowang sker anak2 kowang pakai. x kisah la brand pasar mlm pon just nak share.

boo baru dpt baby gurl n first bb plak so ngah jakun la sopin baju2 n toys 4 bb....kopak daddy dia...ekekek...
Reply With Quote
  #2  
Old 10-19-2009, 04:33 PM
suliana's Avatar
suliana suliana is offline
Cat Lover
 
Join Date: Oct 2009
Location: Damansara
Posts: 201
Rep Power: 11
suliana is on a distinguished road
Send a message via MSN to suliana
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

Quote:
Originally Posted by booboo View Post
hah...kali ni kita sembang pasal brand2 baju2 yg kowang sker anak2 kowang pakai. x kisah la brand pasar mlm pon just nak share.

boo baru dpt baby gurl n first bb plak so ngah jakun la sopin baju2 n toys 4 bb....kopak daddy dia...ekekek...

eheheeh set ajerk! sue mmg la tgh minat ngan anak sendiri skang ahahah...

sue selalu beli baju budak kat Brands Outlet kat Ikano tu. dia branded items tapi yg ader rejected sikit la mostly minor rejection jer n very good quality and half da price! kadang2 sue treat jugak anak sue ngan baju mahal tapi tak selalu la sbb dia pakai kejap jerk. ader baby girl mmg la best sbb mcm2 kita boleh melawakan dia. cuma nasihat sue sila la ajr dr kecik sbb mcm diya nih haihhh.... susah betul nak ikat rambut dia or put hair clips sbb dia tak suka dr kecik sue tak ajar eheheh... tgk anak2 org lain kiut miut jerk ngan hair clips.
__________________
Regards,

Sue Dz
http://www.pumpkinmumycupcakes.com
Reply With Quote
  #3  
Old 10-19-2009, 04:49 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 11
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

boo jgn craze sgt beli baju baby bukan ape boo,baby nih cpt membesar. saya dulu jaga sepupu2 saya yg kecik2 nih,baru jer mammy n daddy beli baju,next week dah tak muat dah yg penting dia nye lampin,pampers,socks,ngn baju harian ingt lagik belikan my cousin oshkoshbgosh (btol ke eja nih?) punyer kasut.smpat pkai 2 3 kali jer,pastu kaki dah panjang..hahahaha!!nasib baik beli time offer rm80 sumthing je..kalu tak amek balik kasut tuh tapi my fav brand for kids semestinye kiko!sgt tahan lasak.(dulu kecik2 pakai kiko sampai umur 15tahun) then shoes i go for bubblegummers.comfortable.yg mahal2 tuh tak pernah try lagik(baby guess,baby gap,oshkoshbgosh..etc..etc..)kekekeke saya cakap cam pernah ade baby je
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #4  
Old 10-19-2009, 04:59 PM
suliana's Avatar
suliana suliana is offline
Cat Lover
 
Join Date: Oct 2009
Location: Damansara
Posts: 201
Rep Power: 11
suliana is on a distinguished road
Send a message via MSN to suliana
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
boo jgn craze sgt beli baju baby bukan ape boo,baby nih cpt membesar. saya dulu jaga sepupu2 saya yg kecik2 nih,baru jer mammy n daddy beli baju,next week dah tak muat dah yg penting dia nye lampin,pampers,socks,ngn baju harian ingt lagik belikan my cousin oshkoshbgosh (btol ke eja nih?) punyer kasut.smpat pkai 2 3 kali jer,pastu kaki dah panjang..hahahaha!!nasib baik beli time offer rm80 sumthing je..kalu tak amek balik kasut tuh tapi my fav brand for kids semestinye kiko!sgt tahan lasak.(dulu kecik2 pakai kiko sampai umur 15tahun) then shoes i go for bubblegummers.comfortable.yg mahal2 tuh tak pernah try lagik(baby guess,baby gap,oshkoshbgosh..etc..etc..)kekekeke saya cakap cam pernah ade baby je
eh syikin, ckp pasal kasut nih osh kosh tu ader buat trade in offers tau. ha, dia amik balik kasut tu rm60 kalau tak salah, tak ingat la so kita topup jer balance dia. sue selalu trade in. tapi bukan la all da time offer tu ader. so sue kumpul la, tak kira aper kasut kita boleh trade in kalau tak salah. selalu sue trade in oshkosh jugak then topup sikit amik kasut baru sbb diya mmg cepat besar n tak sume kasut oshkosh tu dia suka pakai. tapi mmg betul la sbb kalau branded kids punyer clothes mak ai... mahal nyer... ader la dulu jugak nafsu punyer pasal sue belikan jugak tapi lepas tu dok pk ngan suar baju guess sepasang ni berpasang2 lagik boleh beli kat brands outlet tuh... haihh... sampai skang sue tak eli mahal2 sgt dah... kadang2 jer ade.
__________________
Regards,

Sue Dz
http://www.pumpkinmumycupcakes.com
Reply With Quote
  #5  
Old 10-19-2009, 05:15 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

ini anak kaki 2 ke?? hahahaha!! akak takde anak kaki 2 tp ramai anak buah.tp anak buah ramai boy.hmm!! sodeh betul.tp akak suka belikan anak2 buah baju brand Seed.mmg sesuai abis dgn bebudak tu. klu yg besar sikit,suka belikan durang brand Levi's for jeans & Adidas for shirt.suka bebenor budak2 tu dpt brand mahal2.makcik bagi durang kata.

Quote:
Originally Posted by booboo View Post
hah...kali ni kita sembang pasal brand2 baju2 yg kowang sker anak2 kowang pakai. x kisah la brand pasar mlm pon just nak share.

boo baru dpt baby gurl n first bb plak so ngah jakun la sopin baju2 n toys 4 bb....kopak daddy dia...ekekek...
Reply With Quote
  #6  
Old 10-19-2009, 05:40 PM
Fareen's Avatar
Fareen Fareen is offline
Cat Slave
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 605
Rep Power: 11
Fareen is on a distinguished road
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

haihhh bila anak dah 11 tahun, x dptla join benang ni cos baju dia dah mcm org besar dah. x de osh kosh lagi:p. kak zaiiiii mana kak zai!!!! kita pi main jauh2 le huaaaaaaaa!!!
__________________

Proud mummy of Sophie / Dexter / Yuki / Heidi / Optimus

Feed your cats BARF!
www.catnutrition.org
Reply With Quote
  #7  
Old 10-19-2009, 05:56 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 11
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

Quote:
Originally Posted by suliana View Post
eh syikin, ckp pasal kasut nih osh kosh tu ader buat trade in offers tau. ha, dia amik balik kasut tu rm60 kalau tak salah, tak ingat la so kita topup jer balance dia. sue selalu trade in. tapi bukan la all da time offer tu ader. so sue kumpul la, tak kira aper kasut kita boleh trade in kalau tak salah. selalu sue trade in oshkosh jugak then topup sikit amik kasut baru sbb diya mmg cepat besar n tak sume kasut oshkosh tu dia suka pakai. tapi mmg betul la sbb kalau branded kids punyer clothes mak ai... mahal nyer... ader la dulu jugak nafsu punyer pasal sue belikan jugak tapi lepas tu dok pk ngan suar baju guess sepasang ni berpasang2 lagik boleh beli kat brands outlet tuh... haihh... sampai skang sue tak eli mahal2 sgt dah... kadang2 jer ade.
yeke leh treat in?alahai org tuh tak ckp pon..baru2 nih ker atau mmg dah lame?saya kasik kasut tuh dah lame dah...2 tahun lepas kot rasenye.. takpe laa next time dah tahu..

kak june saya nak jadik anak buah kak june jugak lah..leh dpt levi's!mahal woo!!!saya takde levi's poncam takde saiz je kat sini..
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #8  
Old 10-19-2009, 06:10 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

ko nak jd anak buah akak dpt baju mahal ek?? kena pakai toncet & mkn gula2 dulu.hehehehhe!!

yalah,akak takde anak,menumpang kasih dgn anak2 buah jawabnya. lagi akak blh layan,akak layanlah durang.sekali2 balik KK bawa durang gi mkn pizza.mak bapa durang mmg takkan mimpi nak bawa durang mkn pizza.junk food durang kata jd makcik durang yg bawa.

klu baby pula anak buah akak yg dibawah umur 3 thn suka belikan brand Mickey Mouse tu.aka pun dah lupa apa brand tu. kat Jusco byk.budak2 ni cepat besar,nak beli yg mahal rugi. so beli time sale.mmg murah gila.kdg2 blh dpt RM15-RM25 sehelai blaus/tshirt/seluar.

Quote:
Originally Posted by cookies4bulat View Post
yeke leh treat in?alahai org tuh tak ckp pon..baru2 nih ker atau mmg dah lame?saya kasik kasut tuh dah lame dah...2 tahun lepas kot rasenye.. takpe laa next time dah tahu..

kak june saya nak jadik anak buah kak june jugak lah..leh dpt levi's!mahal woo!!!saya takde levi's poncam takde saiz je kat sini..
Reply With Quote
  #9  
Old 10-19-2009, 06:57 PM
cookies4bulat's Avatar
cookies4bulat cookies4bulat is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: KL
Posts: 809
Rep Power: 11
cookies4bulat is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to cookies4bulat
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

Quote:
Originally Posted by June View Post
ko nak jd anak buah akak dpt baju mahal ek?? kena pakai toncet & mkn gula2 dulu.hehehehhe!!

yalah,akak takde anak,menumpang kasih dgn anak2 buah jawabnya. lagi akak blh layan,akak layanlah durang.sekali2 balik KK bawa durang gi mkn pizza.mak bapa durang mmg takkan mimpi nak bawa durang mkn pizza.junk food durang kata jd makcik durang yg bawa.

klu baby pula anak buah akak yg dibawah umur 3 thn suka belikan brand Mickey Mouse tu.aka pun dah lupa apa brand tu. kat Jusco byk.budak2 ni cepat besar,nak beli yg mahal rugi. so beli time sale.mmg murah gila.kdg2 blh dpt RM15-RM25 sehelai blaus/tshirt/seluar.
setuju!!beli time sales!
__________________
~love my oren,bobo & velvet as much as i love my family,friends & my boo~
http://www.lifeasacatslave.blogspot.com/
http://www.noranasir.blogspot.com/
Reply With Quote
  #10  
Old 10-19-2009, 07:24 PM
suliana's Avatar
suliana suliana is offline
Cat Lover
 
Join Date: Oct 2009
Location: Damansara
Posts: 201
Rep Power: 11
suliana is on a distinguished road
Send a message via MSN to suliana
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

tergelak kejap bila kak june suh syikin ikat toncet n makan gula2 ahahha... untung la anak2 buah kak june pakai baju sedap2 tuh.. eh seed ader baju budak kecik ek? diya belom boleh lagi kot dia kadang2 pakai baju 9 bulan jugak lagik ahahahaha..

kakak ku: eheehheh... tu la Bat dah besar la plak, takper boleh cerita tuk panduan
__________________
Regards,

Sue Dz
http://www.pumpkinmumycupcakes.com
Reply With Quote
  #11  
Old 10-19-2009, 07:35 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 14
adamyala is on a distinguished road
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

Quote:
Originally Posted by Fareen View Post
haihhh bila anak dah 11 tahun, x dptla join benang ni cos baju dia dah mcm org besar dah. x de osh kosh lagi:p. kak zaiiiii mana kak zai!!!! kita pi main jauh2 le huaaaaaaaa!!!
uishh..fareen nih..aper lak jerit2 panggil kak zai kuat2 ...
jom kita pi main jauh2....anak akak yg sulung dah leh kongsi baju ngan kak zai dah. Kalau t. shirt long sleeve akak asik2 ilang je, tau la mana nak cari. Dia wat pakai tido rupanya...
Reply With Quote
  #12  
Old 10-19-2009, 07:45 PM
nurkasih's Avatar
nurkasih nurkasih is offline
~feline attaché
 
Join Date: May 2009
Location: Georgetown, Penang Island~
Posts: 1,612
Rep Power: 12
nurkasih is on a distinguished road
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

Heheh comel... last time yang saya ingat g beli baju baby...suka tengok brand Tenderly..banyak yang sweet2 untuk baby gal.. yang kambing biri2 tueh..
__________________
Curiosity killed the cat, but where human beings are concerned, the only thing a healthy curiosity can kill is ignorance.~Harry Lorayne
Reply With Quote
  #13  
Old 10-19-2009, 08:31 PM
suliana's Avatar
suliana suliana is offline
Cat Lover
 
Join Date: Oct 2009
Location: Damansara
Posts: 201
Rep Power: 11
suliana is on a distinguished road
Send a message via MSN to suliana
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

wa... kak zai boleh share baju ngan anak aka??? wa... selim melim la akak ek??? sue baru satu baby kembang semangkuk dah.. errr... kembang dua mangkuk kot ..

syikin: eh sue tuka lama dah syikin, dlm setahun dua lepas la sbb sue baru beli kasut diya dlm 3-4 kali jer so kasut masa dia kecik2 sume sue dah trade in. ader satu jer kot yg sue simpan sbb kasut tu cantik. diya pakai kasut sampai tak muat baru beli lain.
__________________
Regards,

Sue Dz
http://www.pumpkinmumycupcakes.com
Reply With Quote
  #14  
Old 10-20-2009, 03:50 PM
booboo's Avatar
booboo booboo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2009
Location: kota damansara cat town
Posts: 585
Rep Power: 11
booboo is on a distinguished road
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

hihi...mmg sonok klu msk kedai dak2 kecik ni...naik gila jdinya.
boo sker p mom's care or mother care...adusss....cantek2 la baju2 dia...then ada stokin panjang2 tu. x salah boo nama stokin 2 owangpanggil leggings kan..klu salah sowi ek..
pastu nak2 klu bb gurl, ada plak sept2 n reben2 comey...boo mmg besiap si kecik cam nak rak. jakun la katakan anak pompuan pertama. tiap kali singgah p kedai mst beli gak brg dia...x dpt baju botol susu ka pun jadik la.....haha...
siap hubby penah p beli baju lepas mandi yg cam ala2 jubah panjang omputih 2 kat bb!! adehh....boo ada la selai dua baju guess kat bb. boo beli skirt n satu shuz. gatai nak beli.
brand Zara pon ada. ingtkan tok org dewasa je rupanya bb pon ada gak. lawa2 tuu...adeh...blagak plak anakaku besau nnt
Reply With Quote
  #15  
Old 10-20-2009, 04:01 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

pun lom ade baby gak cam kak june.
agaknyer kalau budak 6 ekor tuh pakai baju baby brand mickey-cat(bkn mickey maus),
mesti kiut giler. berlari terkedek2 dalam umh & berlumba2 naik tangga. muahahahahah..
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #16  
Old 10-20-2009, 05:57 PM
suliana's Avatar
suliana suliana is offline
Cat Lover
 
Join Date: Oct 2009
Location: Damansara
Posts: 201
Rep Power: 11
suliana is on a distinguished road
Send a message via MSN to suliana
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
pun lom ade baby gak cam kak june.
agaknyer kalau budak 6 ekor tuh pakai baju baby brand mickey-cat(bkn mickey maus),
mesti kiut giler. berlari terkedek2 dalam umh & berlumba2 naik tangga. muahahahahah..
try la beli baju tuk anak2 bulus tuh??? eheheh... sue pernah try tuk my cat rikki, mmg cute tapi tak pakai lama la dia cepat rimas, agaknyer cuaca panas kat malaysia nih ehehehe.. tapi tgk mat salleh tu kalau pakai kan pet dia baju sume cute!
__________________
Regards,

Sue Dz
http://www.pumpkinmumycupcakes.com
Reply With Quote
  #17  
Old 10-20-2009, 07:09 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

Quote:
Originally Posted by suliana View Post
try la beli baju tuk anak2 bulus tuh??? eheheh... sue pernah try tuk my cat rikki, mmg cute tapi tak pakai lama la dia cepat rimas, agaknyer cuaca panas kat malaysia nih ehehehe.. tapi tgk mat salleh tu kalau pakai kan pet dia baju sume cute!
mesti cute kan dorang pakai baju tuh...
alaaa...kalau lia beli baju utk dorang,
alamatnya meletus ler perang dunia ke-44 .....
dah ler orang x suke minat @ hobi kiter nih...buat cam tuh,
lagi ler byk "bunyik"{sweat}
mau 44 thn NEGARA KELANTAN+SPORE NGAN SARAWAK baru nak bdamai kot...
wakakakakakak
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #18  
Old 10-21-2009, 02:02 PM
booboo's Avatar
booboo booboo is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Jun 2009
Location: kota damansara cat town
Posts: 585
Rep Power: 11
booboo is on a distinguished road
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

Quote:
Originally Posted by suliana View Post
try la beli baju tuk anak2 bulus tuh??? eheheh... sue pernah try tuk my cat rikki, mmg cute tapi tak pakai lama la dia cepat rimas, agaknyer cuaca panas kat malaysia nih ehehehe.. tapi tgk mat salleh tu kalau pakai kan pet dia baju sume cute!
haha...boo penah gak pakaikan so ceemee (R.I.P) dulu. cute jer...seb bek ceemee ok plak. tahan dia pakai baju. time p jenjalan boo sarung la baju dia. boo beli kat pets world lam Ikano damansara. suma ada 4 pasangbaju dier. haha.....
Reply With Quote
  #19  
Old 10-21-2009, 02:39 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

Quote:
Originally Posted by booboo View Post
haha...boo penah gak pakaikan so ceemee (R.I.P) dulu. cute jer...seb bek ceemee ok plak. tahan dia pakai baju. time p jenjalan boo sarung la baju dia. boo beli kat pets world lam Ikano damansara. suma ada 4 pasangbaju dier. haha.....
dulu masa cat show kat midbeli (midvalley)
berkenan gak tgk baju kucen nih
tp masa tuh dah ckp dalam ati
kalau beli gk baju tuh, mmg kene jelingan maut oleh hubby
ler jawabnyer sampai umh nnt
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #20  
Old 10-21-2009, 02:47 PM
venez's Avatar
venez venez is offline
PetFinder Buddy
 
Join Date: Oct 2009
Location: Selangor
Posts: 94
Rep Power: 11
venez is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to venez
Default Re: lets talk bout ur fav brand 4 kidz ( shirt,shuz,sandal,etc)

i wish to hv a baby of my own but until now xder rezeki lagi... sonok tgk anak2 kawan... :)

btw ramai yang minat brand kiki lala utk anak2 dorang...
__________________
No Guts No Glory...
http://venez2.blogspot.com
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How To Teach A Parrot To Talk dog is my buddy Birds 6 03-04-2010 09:53 AM
crazy cats - lets laugh out loud !!! adamyala Movies & TV 16 01-02-2010 01:13 AM
share ur wedding pic here....dress,shuz,hantaran, pelamin, blablabla.... booboo Coffee Room 65 11-11-2009 06:44 PM
.:: What Brand & Model Are You Using? ::. BabyZee Tech Lounge 25 06-10-2009 05:41 PM
stitching t-shirt chemonk Coffee Room 2 12-25-2008 12:50 AM


All times are GMT +8. The time now is 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.