Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Coffee Room

Coffee Room Gossip on the latest topics or just mingle around and enjoy the atmosphere!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-30-2009, 10:22 AM
harris's Avatar
harris harris is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 116
Rep Power: 12
harris is on a distinguished road
Default loreal warehouse sales

just nak share pada kengkawan yang suka shopping time warehouse sales.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	L'Oréal Malaysia LPD Great Deals.jpg
Views:	149
Size:	45.0 KB
ID:	7635  
Reply With Quote
  #2  
Old 10-30-2009, 04:22 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default loreal warehouse sales

Harris,bila warehouse sale tu?? tak nampaklah tulisan kat brochure tu.akak ni die hard fan Loreal (bukan apa,itu je yg mampu ku pakai tanpa apa2 side effect/alergic.heheheheheh)


Quote:
Originally Posted by harris View Post
just nak share pada kengkawan yang suka shopping time warehouse sales.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-30-2009, 05:54 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 11
rock is on a distinguished road
Default Re: loreal warehouse sales

31 okt lah kak june..
esk..
Reply With Quote
  #4  
Old 10-30-2009, 05:57 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default loreal warehouse sales

Alahai!! terlepaslah pula.akak kat KK ni.tengah berguling dgn kucing mak akak.skrg dah byk & meriah kucing2 kat rmh. Ada si Bluey @ Diva,Petot,Pat,4 kitten anak si Pat. baru 2 bulan tu kittens.nakal betul. si Pat tu kucing ntah dari mana dtg bertandang kat rmh mak akak.

Quote:
Originally Posted by rock View Post
31 okt lah kak june..
esk..
Reply With Quote
  #5  
Old 10-30-2009, 06:36 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 11
rock is on a distinguished road
Default Re: loreal warehouse sales

Quote:
Originally Posted by June View Post
Alahai!! terlepaslah pula.akak kat KK ni.tengah berguling dgn kucing mak akak.skrg dah byk & meriah kucing2 kat rmh. Ada si Bluey @ Diva,Petot,Pat,4 kitten anak si Pat. baru 2 bulan tu kittens.nakal betul. si Pat tu kucing ntah dari mana dtg bertandang kat rmh mak akak.

tu lah,terlepas akak..baru nk kirim lips gloss sebenarnya....
berapa lama cuti kat sana?
Reply With Quote
  #6  
Old 10-30-2009, 07:33 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default loreal warehouse sales

isnin depan flight kol 3ptg smp KL.dpt tkt murah MAS.RM240 pergi balik.suami akak pun ikut sekali.anak bulus kena jaga dgn cat sitter.

ko nak beli lipgloss Loreal ke?? akak dengar Estee Lauder punya lg best.heheheheh!!

Quote:
Originally Posted by rock View Post
tu lah,terlepas akak..baru nk kirim lips gloss sebenarnya....
berapa lama cuti kat sana?
Reply With Quote
  #7  
Old 10-30-2009, 10:10 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 11
rock is on a distinguished road
Default Re: loreal warehouse sales

Quote:
Originally Posted by June View Post
isnin depan flight kol 3ptg smp KL.dpt tkt murah MAS.RM240 pergi balik.suami akak pun ikut sekali.anak bulus kena jaga dgn cat sitter.

ko nak beli lipgloss Loreal ke?? akak dengar Estee Lauder punya lg best.heheheheh!!
kalau ada stok estee lauder yg warehouse nak lah..
beli online2 ni,tak mainlah..
Reply With Quote
  #8  
Old 10-31-2009, 01:05 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 13
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: loreal warehouse sales

uik...katne sales tu weiii...mak ni rabun.....
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 10-31-2009, 01:11 PM
rock's Avatar
rock rock is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Aug 2009
Location: di hati kamu
Posts: 655
Rep Power: 11
rock is on a distinguished road
Default Re: loreal warehouse sales

dekat parkroyal kuala lumpur..plaza ballroom..lower lobby..jalan sultan ismail..
Reply With Quote
  #10  
Old 10-31-2009, 03:17 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default loreal warehouse sales

kuang kuang kuang kuang!!!!

Quote:
Originally Posted by rock View Post
kalau ada stok estee lauder yg warehouse nak lah..
beli online2 ni,tak mainlah..
Reply With Quote
  #11  
Old 10-31-2009, 04:05 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: loreal warehouse sales



Pada Zee nak beli mana2 pun terpulang pada diri masing2 cuma berjaga2 jela kalau nak beli online pastikan dari online shop yang trustworthy, yang barang2 nya seller nya nyatakan sendiri authentic or non-authentic...
Honestly Zee rajin browse any type of online shop pun tapi tak pernah ada rezeki nak membeli lagi as Zee lebih prefer membeli barang2 yang ada depan mata, yang dapat tengok puas2, that's me tapi Zee takdala nak terus label online stuff tak bagus cause walaupun tak pernah cuba tetapi ada kawan2 Zee yang shopping online and they're satisfied with the services and their purchases..
Kesimpulannya terpulang pada our own self, nak nilai takpe tapi maybe nada tu kena jaga skit, kita pun ada nampak contoh yang kita kurang berkenankan, dah cukup dah bagi 'ajaran' pada yang berkenaan tu jadi kenapa nak ikut langkah dia pula kan...
Orang2 yang buat forum ini memeningkan so not worth it untuk kita make a big fuss about them, biarkan mereka dalam kepompong 'dunia' mereka sendiri...lol...

Anyway sorry Ze membebel ntah apa2 plak ni..
Takda tuju khas untuk sesiapa cuma bagitau apa yang Zee fikirkan ja..
Okla, back to topic la, sadly to say Zee kalau warehouse sale area KL tak sempat nak menjengah lagi..
Owh, one more tip pasal kalau warehouse sale makeup2 ni, sebelum beli kalau boleh tengok dalamnya tengok dulu such as foundation pastikan bau and rupa blom out of date or dekat2 nak expire because kadang2 dorng buat warehouse sale ni nak abiskan stok2 lama or stok2 yang nak overdue dah..
Just be careful k sebab kadang2 kan kita as a woman ada beberapa lipstick colour2 berlainan kan so therefore maybe satu lipstick nak abis dalam setahun lebih lagi2 everytime tukar colour and tak tumpu at one je, so pastikan jangan terguna lipstick yang out of date tau..
Kalau tak nanti bagi yang bibir sensitif memang senang kering la and not good in the long run, nanti bibir jadi alergic dengan lipstick langsung plak..
But the best is lipbalm biasa or vaseline if nak jimat, vaseline memang multipurpose la kegunaannya..
Ah..panjang lak type..Okla, sekian terima kasih...
Kita berjumpa di lain masa and hari k..
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #12  
Old 10-31-2009, 04:11 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default loreal warehouse sales

setuju sesangat dgn ko Zee.tp tulah,akak klu beli brg2 cosmetic ni mesti benda tu depan mata,blh belek & pegang. baru puas. yg penting kita mesti tau ada setengah beli online ni ada yg indah kabar dari rupa. apa2 hal pun kena hati2.

pasal beli warehouse tu pun sama.tgk,belek,hidu2 brg2 tu klu boleh (cam kucing lak hidu ikan.heheheh).yelah,kot2 terbeli brg expire.sesia je kan. as a consumer,gunalah kebijaksaan anda utk membeli brg2 pd harga murah.walaupun murah tak semestinya tak bagus.ada yg mahal brg pun so and so je.kesimpulannya buka mata,telinga,hidung dan mulut waktu membeli

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post


Pada Zee nak beli mana2 pun terpulang pada diri masing2 cuma berjaga2 jela kalau nak beli online pastikan dari online shop yang trustworthy, yang barang2 nya seller nya nyatakan sendiri authentic or non-authentic...
Honestly Zee rajin browse any type of online shop pun tapi tak pernah ada rezeki nak membeli lagi as Zee lebih prefer membeli barang2 yang ada depan mata, yang dapat tengok puas2, that's me tapi Zee takdala nak terus label online stuff tak bagus cause walaupun tak pernah cuba tetapi ada kawan2 Zee yang shopping online and they're satisfied with the services and their purchases..
Kesimpulannya terpulang pada our own self, nak nilai takpe tapi maybe nada tu kena jaga skit, kita pun ada nampak contoh yang kita kurang berkenankan, dah cukup dah bagi 'ajaran' pada yang berkenaan tu jadi kenapa nak ikut langkah dia pula kan...
Orang2 yang buat forum ini memeningkan so not worth it untuk kita make a big fuss about them, biarkan mereka dalam kepompong 'dunia' mereka sendiri...lol...

Anyway sorry Ze membebel ntah apa2 plak ni..
Takda tuju khas untuk sesiapa cuma bagitau apa yang Zee fikirkan ja..
Okla, back to topic la, sadly to say Zee kalau warehouse sale area KL tak sempat nak menjengah lagi..
Owh, one more tip pasal kalau warehouse sale makeup2 ni, sebelum beli kalau boleh tengok dalamnya tengok dulu such as foundation pastikan bau and rupa blom out of date or dekat2 nak expire because kadang2 dorng buat warehouse sale ni nak abiskan stok2 lama or stok2 yang nak overdue dah..
Just be careful k sebab kadang2 kan kita as a woman ada beberapa lipstick colour2 berlainan kan so therefore maybe satu lipstick nak abis dalam setahun lebih lagi2 everytime tukar colour and tak tumpu at one je, so pastikan jangan terguna lipstick yang out of date tau..
Kalau tak nanti bagi yang bibir sensitif memang senang kering la and not good in the long run, nanti bibir jadi alergic dengan lipstick langsung plak..
But the best is lipbalm biasa or vaseline if nak jimat, vaseline memang multipurpose la kegunaannya..
Ah..panjang lak type..Okla, sekian terima kasih...
Kita berjumpa di lain masa and hari k..
Reply With Quote
  #13  
Old 10-31-2009, 04:36 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 13
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: loreal warehouse sales

Itula Kak June, kita tengok preference kita, ikut kemampuan and keperluan kita as a consumer..
Kalau kita jenis yang tertentu jadi kita begitu la cuma kalau boleh orang yang tak sama dengan kita janganla kita down kan cara dia kalau bukan pihak tu yang mulakan dulu ke apa..
Kalau apa yang Zee tahu penipuan dari online shop ada terjadi pun reality shopping pun ada jadi..
Kawan Zee dulu beli beg guess untuk dijadikan hantaran tetapi tertipu dengan penjual tu, terbeli beg yang non-authentic yang gred bagus tapi gred yang bagus macam mana pun kalau palsu mesti tak lama nanti kita akan nampak kepalsuan dia, macam yang kawan Zee tu beg guess dia dalam setahun tiba2 ada jadi macam hitam, means leather tipu la kot...

Jadi kesimpulannya macam Kak June cakap kita as a consumer kena la tahu hak2 kita and pun kena wise sentiasa...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Attractive Pet Beds for Sales at Only RM65-85 !!!! Iris_Livia Pet Products 16 05-21-2009 04:57 PM
Attractive Pet Beds for Sales at Only RM65-85 !!!! Iris_Livia Pet Products 0 05-07-2009 10:13 AM
Quality Pet's CLothes/Costume for Sales mynegozio Pet Products 0 12-03-2008 11:53 PM


All times are GMT +8. The time now is 10:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.