Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 11-10-2008, 08:03 AM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Hi...I'm new here..

itulah pasal.kamirang ni mmg happy2 saja.klu kita sedih saja nanti kucing pun ikut sedih. sini byk sifu2 yg sukarela akan menjawab pertanyaan kita.everyday is learning process bah kan??

kampung lama tu tempat org2 ulu tinggal,kamirang kena suruh kuar dari kampung lama.maklumlah org ulu mana boleh terima permodenan.org naik kereta durang msh pakai sampan.bila kasih tau durang marah2 because they think their method are the best.so buat apa lg tunggu,cau cin caulah cari kampung baru yg aman damai.wakakakakakak!!


Quote:
Originally Posted by Nana View Post
Whopsss..Kak June ya....sorry...xt'fikir langsung plk pasal umur suma2 member di sini ni...hehe...sb semua happy go lucky....Sy 23 thn...masuk 5 thn sudah di KL ni.....maybe in 2 years time, blk KK....

Hehe...Bulan tu garang skt...Bintang tu memang 3 color..klu gmbr badan baru nampak...

Nana masih dlm process learning, dlm petfinder ni....nak update profile pn, masih merangkak....hmmm...cmne fillin buat gambar tu jd besar ek?

Member2 dlm ni, sume dari area KL ke? Nana ada gak baca threads yg lain...ada yg mention psl threads kat Kg. Lama... blh tau apa kg. lama tu?
Reply With Quote
  #22  
Old 11-10-2008, 08:21 PM
blackie007's Avatar
blackie007 blackie007 is offline
Petfinder Moderator
 
Join Date: Aug 2008
Location: KL
Posts: 3,418
Rep Power: 15
blackie007 has disabled reputation
Default Re: Hi...I'm new here..

Hi Nana,

Welcome to Petfinder. I love Bulan....very unique, macam pakai topeng, half white, half black face.

Wah, you and June dah start cakap slang Sabah ke???
Reply With Quote
  #23  
Old 11-10-2008, 09:21 PM
Nana's Avatar
Nana Nana is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: KL
Posts: 246
Rep Power: 12
Nana is on a distinguished road
Default Re: Hi...I'm new here..

Thanks for all the welcoming posts...

Blackie, so ramai oredy org ckp bulan tu mcm pki topeng...Slang Sabah? it's a naturally occuring thing...

Vivi, org sabah jgk? hehe...family sy di KK, sy ni xtau la bila blk KK, maybe in 2 years time, klu dpt keja di KK la...tu yg sda b'fikir2 camana mau bw drg blk...sy mcm ada t'baca tu thread kau yg psl bwk dr singapore kn....nt sy cari blk...byk btl info dlm forum ni.. di mana2 pn singgah ada ja mau di baca....

Anita, I am soo overwhelmed all the many infos I'm getting from here. Hehe..si Bulan tu, dulu hampir2 xnak amik...tp kesian sb masa nak amik tu dia 3 beradik, yg 1 dah mati...so Nana amik je la dua2....smpi jgkla 6 mth skrg, nasib baik survive w/pn Nana penah bg drg minum full cream milk ms kecik dulu

Fir, Kak June...Oh sudah lama la kiranya member2 di sini ni b'forum...The people here are truly amazing, true animal lovers....I don't know if I'm up to that level yet.

Anyhow, I'm finding my ways trough this site...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 06:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.