Go

Go Back   PetFinder.my > Latest News & Happenings > Member Introductions

Member Introductions Introduce yourself to our fun community and meet some new friends here!

Reply
 
Thread Tools
  #81  
Old 09-13-2008, 02:26 PM
ArmaniWhite ArmaniWhite is offline
Animal Lover
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 17
Rep Power: 0
ArmaniWhite is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Hi ArmaniWhite,
Hows your stay so far?
so far so gud.. lot more to discover...huhu..
tengok sume cat kat sini makes me jealous la...hihi
Reply With Quote
  #82  
Old 09-13-2008, 02:47 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post

tak payah delete, biar je, buat tak peduli je..heh...
zee dekat sana post je apa2 pun, tak peduli sudah, aku nak post gak!
dekat sana ada groupie sikit, bila baca thread banyak2 baru mula faham keadaan sana....
banyak syarat2, takut2 satu hari salah anta reply macam2 kena nanti...
tapi dekat sana takla teruk sangat kalau kita buat hal masing, bergaul dengan forumers yang bagus...
ada gak thread and post dekat sana yang berguna...
tapi takpe, sekarang kita memeriahkan sini and banyak kan lagi thread yang bagus2...
Bagi pendapat I la kan.....
tujuan I cari forum kucing ni sebab nak mencari kawan yang sebulu
yang boleh faham susah senang kita bersama kucing kesayangan kita
bila ella mula sakit, I decided to join them
tapi sampai ella meninggal pun takde sape comfort I
ada la sorang dua tu pun new members mcm I jugak
Jadi....when I realized I was at the wrong place, I pun chow la....
mereka lebih concern kan si adam tu...ada cert ke tidak.....pasal ella dorang tak minat pulak nak tanya.


Betul tu Zee, melalut melalut jugak ...
tapi kita mesti tingkatkan quality forum ni
banyakkan thread thread yang berguna buat panduan dan kebaikan semua forumers kat sini.
Reply With Quote
  #83  
Old 09-13-2008, 02:59 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Bagi pendapat I la kan.....
tujuan I cari forum kucing ni sebab nak mencari kawan yang sebulu
yang boleh faham susah senang kita bersama kucing kesayangan kita
bila ella mula sakit, I decided to join them
tapi sampai ella meninggal pun takde sape comfort I
ada la sorang dua tu pun new members mcm I jugak
Jadi....when I realized I was at the wrong place, I pun chow la....
mereka lebih concern kan si adam tu...ada cert ke tidak.....pasal ella dorang tak minat pulak nak tanya.
yup, memang kebanyakan pentingkan cert, ada ke tak..
kalau takda cert tak layak nak panggil nama breed kucing2 tu, bleh panggil domestic je...
kalau kita nak panggil gak nama breed tu kena tegur kaw2 punya..
dah kita tau asal usul kucing tu, dah dia mix sana sini, ada campur2 kucing breed jadi kita panggil la kucing domestic campuc breed nya tapi tu pun tak bleh...
pelik la dorang, orang tengah kesedihan kehilangan baby, sibuk2 nak nak cert plak...
masa kita lahir dekat sijil lahir kita tak letak pun kita ni orang bandar ke,orang kampung ke ni sibuk2 nak labelkan kucing2...
marah btol cik zee ni....
takpela, zee tak suka pun tak cari pasal dekat sana, cerita2 dekat sini je, biarla dorg cerita2 dekat sana...



Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Betul tu Zee, melalut melalut jugak ...
tapi kita mesti tingkatkan quality forum ni
banyakkan thread thread yang berguna buat panduan dan kebaikan semua forumers kat sini.
yup, petfinder masih baru lagi, tak sampai setahun lagi pun tapi tengok dari segi performance sekarang bleh tahan....
insya'Allah dah setahun nanti petfinder lagi bagus dari sekarang....
sekarang pun kita tengok banyak info2 berguna dekat sini, ramai yang sudi berkongsi and membantu, itu la yang kita nak kan...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #84  
Old 09-13-2008, 03:03 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by ArmaniWhite View Post
so far so gud.. lot more to discover...huhu..
tengok sume cat kat sini makes me jealous la...hihi
Persians make very good indoor pets. They are mostly lapcats and demand for the owner's attention all the time. Adam follows me around the house and sometimes jumps on my lap to sleep when I am watching TV.

Ella was adam's best friend. She has gone to rainbow bridge on 3rd Sept 08. I am still grieving her ....

I have another one, yaya my pure white persian cross bred with dont know what la...but he is neutered. Very manja also, my husbands favorite...anak ayah.....

This is Ella and yaya:-
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Gabriella-small.jpg
Views:	109
Size:	17.9 KB
ID:	802   Click image for larger version

Name:	Image007.jpg
Views:	114
Size:	198.8 KB
ID:	803  
Reply With Quote
  #85  
Old 09-13-2008, 03:14 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
yup, memang kebanyakan pentingkan cert, ada ke tak..
kalau takda cert tak layak nak panggil nama breed kucing2 tu, bleh panggil domestic je...
kalau kita nak panggil gak nama breed tu kena tegur kaw2 punya..
dah kita tau asal usul kucing tu, dah dia mix sana sini, ada campur2 kucing breed jadi kita panggil la kucing domestic campuc breed nya tapi tu pun tak bleh...
pelik la dorang, orang tengah kesedihan kehilangan baby, sibuk2 nak nak cert plak...
masa kita lahir dekat sijil lahir kita tak letak pun kita ni orang bandar ke,orang kampung ke ni sibuk2 nak labelkan kucing2...
marah btol cik zee ni....
takpela, zee tak suka pun tak cari pasal dekat sana, cerita2 dekat sini je, biarla dorg cerita2 dekat sana...



Dekat sapa lagi kita nak ngadu Zee?
mesti la dekat kengkawan yang sayang kucing jugak kan?
I pun malas nak ckp pasal diaorang lagi...yang sudah tu sudah la
Kat sini I datang terus merapu-rapu sebab nak release tension I kehilangan
ella......
nasib baik you all faham....layan jugak la orang baru yang lorat ni Sorry ye kengkawan....kalau I ter'over'......
I mintak mahap....especially Tok Penghulu yang budiman



yup, petfinder masih baru lagi, tak sampai setahun lagi pun tapi tengok dari segi performance sekarang bleh tahan....
insya'Allah dah setahun nanti petfinder lagi bagus dari sekarang....
sekarang pun kita tengok banyak info2 berguna dekat sini, ramai yang sudi berkongsi and membantu, itu la yang kita nak kan...
Betul tu Zee....I sokong 100% campur lagi 100% (berapa ha...? blurr la)
Reply With Quote
  #86  
Old 09-13-2008, 03:15 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

owh...chumel2nya...
bleh la buat thread at the the cat photos section of your babies...
please do so if can...
nak tengok banyak2 pics babies chumel2 ni.....



__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #87  
Old 09-13-2008, 03:20 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Thanks Zee....
mereka lah pengubat rindu dendam I kat ella
gambar ada banyak lagi tapi tak boleh upload dari photobucket.com naper ha?
I ada tanya masalah ni kat thread you di Tech section. Berikanlah I panduan
Reply With Quote
  #88  
Old 09-13-2008, 03:23 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Dekat sapa lagi kita nak ngadu Zee?
mesti la dekat kengkawan yang sayang kucing jugak kan?
I pun malas nak ckp pasal diaorang lagi...yang sudah tu sudah la
Kat sini I datang terus merapu-rapu sebab nak release tension I kehilangan
ella......
nasib baik you all faham....layan jugak la orang baru yang lorat ni Sorry ye kengkawan....kalau I ter'over'......
I mintak mahap....especially Tok Penghulu yang budiman

Betul tu Zee....I sokong 100% campur lagi 100% (berapa ha...? blurr la)

takda la, dekat sini semua sporting2 asal tak mengguris hati and perasaan sape je...
lagipun ada yang lagi over (nama2 tidak dapat disebutkan), nanti kena piak2 pulak..aiyak...
tok penguhulu sporting je, acting tak sporting kejap je tu...

100%+100%?
hmmmmm....200%!!!

neway zee baru perasaan, zee rasa ella ni ada mix exotic dengan maine coon la, sebab ada ciri2 dua2 breed tu..
from my point of view la, kalau salah,sorry....
neway i'm also sorry for your loss, ella indeed was a beautiful cat...
dia hepi di alam sana tu...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #89  
Old 09-13-2008, 03:29 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post

takda la, dekat sini semua sporting2 asal tak mengguris hati and perasaan sape je...
lagipun ada yang lagi over (nama2 tidak dapat disebutkan), nanti kena piak2 pulak..aiyak...
tok penguhulu sporting je, acting tak sporting kejap je tu...

syukur ....alhamdulillah........

100%+100%?
hmmmmm....200%!!!

neway zee baru perasaan, zee rasa ella ni ada mix exotic dengan maine coon la, sebab ada ciri2 dua2 breed tu..
from my point of view la, kalau salah,sorry....
neway i'm also sorry for your loss, ella indeed was a beautiful cat...
dia hepi di alam sana tu...

Ya la kot Zee,
I pun tak tau sgt pasal breed breed ni.
Yang I tau, kucing tu comel....semua kucing pun walau apa breed tetap comel
Reply With Quote
  #90  
Old 09-13-2008, 03:31 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Thanks Zee....
mereka lah pengubat rindu dendam I kat ella
gambar ada banyak lagi tapi tak boleh upload dari photobucket.com naper ha?
I ada tanya masalah ni kat thread you di Tech section. Berikanlah I panduan
kalau zee upload photos dekat sini guna friendster punya pics link...
tapi kalau photobucket pun the same gak rasanya,adamyala just copy the pic's link pastu klik icon image sini and paste dekat situ pastu submit and keluar la pic nya..
bleh?
kalau tak jadi post la apa probnya ye..
we all bleh tolong mana yang bleh...

neway nak panggil adamyala ni ape ye?
panggil adamyala je?
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #91  
Old 09-13-2008, 03:42 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Panggil adamyala la....
nick I kat sini adamyala...senang member2 lain pun tahu
kalau ada rezki lepas raya kita gather2 dgn member2 lain boleh la kenal dan panggil nama betul....
tapi kat sini mantain adamyala.....

Thanks Zee,
masa untuk masak la....
nanti Tok Penghulu marah
Reply With Quote
  #92  
Old 09-13-2008, 04:11 PM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Panggil adamyala la....
nick I kat sini adamyala...senang member2 lain pun tahu
kalau ada rezki lepas raya kita gather2 dgn member2 lain boleh la kenal dan panggil nama betul....
tapi kat sini mantain adamyala.....

Thanks Zee,
masa untuk masak la....
nanti Tok Penghulu marah
samala la, nak masak2 gak tapi hidup bujang, masak2 utk sendiri..

tok penguhulu marah manja2 je kan...
tok penghulu senangla, ada puan penghulu utk masakkan...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #93  
Old 09-14-2008, 09:09 AM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 13
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Panggil...........

........adamyala.....

Thanks Zee,
masa untuk masak la....
nanti Tok Penghulu marah
Bagi lah nama timangan pon takpe, kang dok Adamyala...bunyik mcm Adam dari Yala, Siam nun...
sensitip tempat tu...
Hah...cam tuh la baru wife mithali...bab masak mesti priority...tak leh tangguh2, kang hubby pi makan kat luar...
lepak kat kedai mamak berjam jam ngan kengkawan merana lak badan...buka pose soang2 kat umah...

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
........

.......tok penguhulu marah manja2 je kan...
tok penghulu senangla, ada puan penghulu utk masakkan...
Senang pon tak senang le...tok pon masak gak...nie....
Masak....nunggu siap...


p/s : Korang borak2 lah ye...Tok nak gi outstation jap nie...lewat petang baru balik...Okkeehh
__________________

MJ
Reply With Quote
  #94  
Old 09-14-2008, 09:43 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Penghulu View Post
Bagi lah nama timangan pon takpe, kang dok Adamyala...bunyik mcm Adam dari Yala, Siam nun...
sensitip tempat tu...
Hah...cam tuh la baru wife mithali...bab masak mesti priority...tak leh tangguh2, kang hubby pi makan kat luar...
lepak kat kedai mamak berjam jam ngan kengkawan merana lak badan...buka pose soang2 kat umah...


Senang pon tak senang le...tok pon masak gak...nie....
Masak....nunggu siap...


p/s : Korang borak2 lah ye...Tok nak gi outstation jap nie...lewat petang baru balik...Okkeehh

senangla tu tok..
senang menunggu!

yela tok, hati2 ye nak pi outstation tu..
see you soon...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #95  
Old 09-14-2008, 10:41 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Hi Tok Penghulu.........
Nak kasi nama timangan apa kat saya?
Adamyala tak elok ke....nama tu? Itu sambungan nama adam, yaya dan ella...
mana ada kene mengena dengan siam pulak.
Ish...Tok ni...suka fikir yang bukan2
Gi outstation elok2 ye Tok......ckp ngan Mrs Penghulu adamyala nak oder kueh raya. Nampak dalam profile Tok. Tengok gambar je dah teringin la Tok


Hi BabyZee,
awal sampai .......
Hari minggu ni tak dating ke...? Shopping raya ke.....
I nak mandikan adam & yaya today
Tiap2 hari Ahad mesti mandi.
kalau tak diorang busyuk masham...mcm mana nak timang....
Reply With Quote
  #96  
Old 09-14-2008, 10:47 AM
BabyZee's Avatar
BabyZee BabyZee is offline
.:: Baby, I dig you! ::.
 
Join Date: Jul 2008
Location: Subang Jaya, Selangor, Malaysia, World of Animal Lurve...
Posts: 1,868
Rep Power: 14
BabyZee is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to BabyZee
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Hi Tok Penghulu.........
Nak kasi nama timangan apa kat saya?
Adamyala tak elok ke....nama tu? Itu sambungan nama adam, yaya dan ella...
mana ada kene mengena dengan siam pulak.
Ish...Tok ni...suka fikir yang bukan2
Gi outstation elok2 ye Tok......ckp ngan Mrs Penghulu adamyala nak oder kueh raya. Nampak dalam profile Tok. Tengok gambar je dah teringin la Tok


Hi BabyZee,
awal sampai .......
Hari minggu ni tak dating ke...? Shopping raya ke.....
I nak mandikan adam & yaya today
Tiap2 hari Ahad mesti mandi.
kalau tak diorang busyuk masham...mcm mana nak timang....
zee pun nak order kuih raya, tapi nak order foc la...
selamba je...

minggu lepas ada shopping raya sikit2, maybe minggu depan sambung lagi kot..
ntahla, ingatkan nak pi kl shopping2 tapi rasa macam lagi best je dok rumah...
lagipun bulan puasa ni mood nak kuar jalan2 pagi takda sangat, takut cepat penat...
__________________
" Bad things happen. Trust that good things happen, too.
Sometimes you’ve just got to close your eyes, hold on tight and believe. "
Reply With Quote
  #97  
Old 09-14-2008, 10:50 AM
Mr & Mrs Mondok's Avatar
Mr & Mrs Mondok Mr & Mrs Mondok is offline
:: PetFinder Student ::
 
Join Date: Aug 2008
Location: .:: Bdr Baru Bangi, Selangor ::.
Posts: 1,208
Rep Power: 0
Mr & Mrs Mondok is an unknown quantity at this point
Default Re: saya nak join sama, boleh?

.:: Tumpang lalu jap.... Arini baru dpt online.... Smlm busy... Tak sempat nk online...

Cute la Yaya ngan Ella... Mana gmbr Adam??? ::.
__________________

~ Mr & Mrs Mondok ~
~ Cipom & Puteh ~
Reply With Quote
  #98  
Old 09-14-2008, 11:11 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by Mr & Mrs Mondok View Post
.:: Tumpang lalu jap.... Arini baru dpt online.... Smlm busy... Tak sempat nk online...

Cute la Yaya ngan Ella... Mana gmbr Adam??? ::.
Hi Pn Mondok!
Thanks...nak tengok adam? selain kat avatar tu...ada satu je gambar adam yang ada. Lain simpan dalam photobucket tapi tak boleh upload. Nape ha...nanti la I reorganize balik album I letak gambar anak bulus banyak2.
For the time being, ini adam...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Admiral Adam.jpg
Views:	130
Size:	221.6 KB
ID:	805   Click image for larger version

Name:	Image001.jpg
Views:	65
Size:	86.0 KB
ID:	806   Click image for larger version

Name:	adam ngantok sokmo.jpg
Views:	79
Size:	103.7 KB
ID:	807  
Reply With Quote
  #99  
Old 09-14-2008, 11:26 AM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 15
adamyala is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by BabyZee View Post
zee pun nak order kuih raya, tapi nak order foc la...
selamba je...

minggu lepas ada shopping raya sikit2, maybe minggu depan sambung lagi kot..
ntahla, ingatkan nak pi kl shopping2 tapi rasa macam lagi best je dok rumah...
lagipun bulan puasa ni mood nak kuar jalan2 pagi takda sangat, takut cepat penat...
BabyZee,
Kalau gi jalan2 jaga beg baik2. Kat KL ada ramai pencopet!
Kalau dok rumah jgn tido banyak sgt. Nanti mimpi yg pelik2 ....
Nanti malam kita sembang lagi kay....bye bye for now
Reply With Quote
  #100  
Old 09-14-2008, 06:04 PM
Penghulu's Avatar
Penghulu Penghulu is offline
Tok Penghulu
 
Join Date: Jun 2008
Location: Bamboo River
Posts: 937
Rep Power: 13
Penghulu is on a distinguished road
Default Re: saya nak join sama, boleh?

Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
Hi Pn Mondok!
Thanks...nak tengok adam? selain kat avatar tu...ada satu je gambar adam yang ada. Lain simpan dalam photobucket tapi tak boleh upload. Nape ha...nanti la I reorganize balik album I letak gambar anak bulus banyak2.
For the time being, ini adam...
Mungkin you tak log in kot...atau cuba periksa you punya pop up blocker...mungkin dia block masa upload punya screen nak appear...saya tak sure yg ni unless tengok sendiri apa problem your PC...apparently I need more info to help you like you can print your screen and paste here...baru leh tolong kot...
__________________

MJ
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 05:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.