Go

Go Back   PetFinder.my > PetFinder Lounge > Movies & TV

Movies & TV Discuss the latest movies, tv shows, and what turns you into a couch potato

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05-27-2009, 04:47 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Angels and Demons - My Version..

Hehe.. Pakcu rasa nak gi tgk wayang hari ni kat GSC Mid Valley, Citer Angels n Demons kul 9.30, n Terminator Salvation kul 12.30 am... Uikk tamaknyer kan, sekali dua.... hehehe. Bukan apa, Pakcu jrg dapat kuar KL, tu yg jadi mcm tu.... . Sapa nak ikut, beritau ler.... hehe..
Reply With Quote
  #2  
Old 05-27-2009, 05:12 PM
abzalia's Avatar
abzalia abzalia is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Nov 2008
Location: Kajang-Putrajaya-Kuching-Oya
Posts: 1,949
Rep Power: 12
abzalia is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to abzalia
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Hehe.. Pakcu rasa nak gi tgk wayang hari ni kat GSC Mid Valley, Citer Angels n Demons kul 9.30, n Terminator Salvation kul 12.30 am... Uikk tamaknyer kan, sekali dua.... hehehe. Bukan apa, Pakcu jrg dapat kuar KL, tu yg jadi mcm tu.... . Sapa nak ikut, beritau ler.... hehe..
ari tuh tgk Angle & Demon..
best giler...!!

ala pakcu.....
tgk kat Alamanda jer..
lg dekat...xyah jem2 ptg cam nih..
baru plak tuh..selesa taw..

ari nih lia blk awal..
nk tgk si kecik tuh..
__________________
.::argh..!! susah2, H.A.N.T.A.MS.A.J.A lahhh.::
Reply With Quote
  #3  
Old 05-27-2009, 05:32 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Pakcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nape tak cakap awal2??????????? saya nak itot tp td suami saya dah book nak ajak date mlm ni.huhuhuhuhu!!!!!!!!!!!!!! kerugian lah saya mmg dah ura2 nak tgk Angel N Demon tp suami saya tak suka cite tu.kena layan minat dia pula ari ni.

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Hehe.. Pakcu rasa nak gi tgk wayang hari ni kat GSC Mid Valley, Citer Angels n Demons kul 9.30, n Terminator Salvation kul 12.30 am... Uikk tamaknyer kan, sekali dua.... hehehe. Bukan apa, Pakcu jrg dapat kuar KL, tu yg jadi mcm tu.... . Sapa nak ikut, beritau ler.... hehe..
Reply With Quote
  #4  
Old 05-27-2009, 05:44 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Quote:
Originally Posted by abzalia View Post
ari tuh tgk Angle & Demon..
best giler...!!

ala pakcu.....
tgk kat Alamanda jer..
lg dekat...xyah jem2 ptg cam nih..
baru plak tuh..selesa taw..

ari nih lia blk awal..
nk tgk si kecik tuh..
Betul gak kan...jem ptg2, tapi Pakcu melawan arus jem gak ker...hehePakcu bertolak dari Bangi jam 7.30 pas maghrib, leh ker?

Quote:
Originally Posted by June View Post
Pakcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nape tak cakap awal2??????????? saya nak itot tp td suami saya dah book nak ajak date mlm ni.huhuhuhuhu!!!!!!!!!!!!!! kerugian lah saya mmg dah ura2 nak tgk Angel N Demon tp suami saya tak suka cite tu.kena layan minat dia pula ari ni.
Hehe... Pakcu baru terasa ptg td mcm nak gi tgk wayang... hehe. Tapi rasanya tak leh tgk 2 show sebab mlm ni ada bola CL final...
Reply With Quote
  #5  
Old 05-27-2009, 06:21 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Ok, Pakcu gi tgk kat Alamanda Putrajaya.... hehehe, td dah tanya org cam na nak gi ikut shortcut...hehehe.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-27-2009, 06:32 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 12
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

pakcu tlg tgk utk makcu ek.....adesss gian nya nk tgk wyg....
__________________
Reply With Quote
  #7  
Old 05-27-2009, 06:51 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 11
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Hehe.. Pakcu rasa nak gi tgk wayang hari ni kat GSC Mid Valley, Citer Angels n Demons kul 9.30, n Terminator Salvation kul 12.30 am... Uikk tamaknyer kan, sekali dua.... hehehe. Bukan apa, Pakcu jrg dapat kuar KL, tu yg jadi mcm tu.... . Sapa nak ikut, beritau ler.... hehe..
Tak dpt itot.. puasa tgk wayang sebulan hehehehh..
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #8  
Old 05-27-2009, 06:56 PM
adamyala's Avatar
adamyala adamyala is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Sep 2008
Location: damansara
Posts: 2,597
Rep Power: 13
adamyala is on a distinguished road
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
Tak dpt itot.. puasa tgk wayang sebulan hehehehh..
setahu zai puasa Ramadan, puasa sunat rejab, sha'ban, puasa sunat isnin, khamis dgn puasa ganti jer. Tak tau pulak ada puasa tengok wayang
sebulan pulak tu ....

Pakcu !!! nak itottt....tapi tak dapat kua malam, kene kuarantin hehehe
enjoy the show ek
Reply With Quote
  #9  
Old 05-27-2009, 07:04 PM
noor22710's Avatar
noor22710 noor22710 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2009
Location: Sri Kembangan
Posts: 317
Rep Power: 10
noor22710 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to noor22710
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Ler pak cu...tadi nape tak tanya noor camna nak gi alamanda...senang jek dari kedai Pak cu tu...
Reply With Quote
  #10  
Old 05-27-2009, 07:15 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Quote:
Originally Posted by imann View Post
pakcu tlg tgk utk makcu ek.....adesss gian nya nk tgk wyg....
Orite.... miss u..ahaks
Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
Tak dpt itot.. puasa tgk wayang sebulan hehehehh..
uik.. poser rupernyer...
Quote:
Originally Posted by adamyala View Post
setahu zai puasa Ramadan, puasa sunat rejab, sha'ban, puasa sunat isnin, khamis dgn puasa ganti jer. Tak tau pulak ada puasa tengok wayang
sebulan pulak tu ....

Pakcu !!! nak itottt....tapi tak dapat kua malam, kene kuarantin hehehe
enjoy the show ek
tak per, nanti kita kuar siang2....hehe, thanks
Quote:
Originally Posted by noor22710 View Post
Ler pak cu...tadi nape tak tanya noor camna nak gi alamanda...senang jek dari kedai Pak cu tu...
Pakcu tak perasan lak... rasanya td noor ckp duk seri kembangan...hehehe
Reply With Quote
  #11  
Old 05-27-2009, 07:27 PM
rozzygee's Avatar
rozzygee rozzygee is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: Dec 2008
Location: Selayang Heights
Posts: 548
Rep Power: 11
rozzygee is on a distinguished road
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Orite.... miss u..ahaks

uik.. poser rupernyer...
yer.. poser ganti..
__________________
The way you handle the problem that matters most not the quantity of problem solved.. (http://dearcats.blogspot.com)
Reply With Quote
  #12  
Old 05-27-2009, 11:09 PM
noor22710's Avatar
noor22710 noor22710 is offline
PetFinder Guru
 
Join Date: May 2009
Location: Sri Kembangan
Posts: 317
Rep Power: 10
noor22710 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to noor22710
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

yezar...dok sri kembangan...tapi my area tu dekat sgt nak pegi Putrajaya...hehehehe...

so pakcu jadi ke tgk wayang??? Pak Cu tgk citer apa??
Reply With Quote
  #13  
Old 05-28-2009, 11:07 AM
dog is my buddy's Avatar
dog is my buddy dog is my buddy is offline
PetFinder Moderator
 
Join Date: May 2008
Location: Penang
Posts: 2,359
Rep Power: 13
dog is my buddy has disabled reputation
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Tiba tiba add Dating untuk tgk wayang! , sound napa best..................................kalau senang boleh pi.
__________________
Please review Petfinder Forum Rules , or if you are new, or have not yet read them, please get familiar with them. Thanks. Petfinder Forum rules

Sometimes,things in life are out of our control. We just need to accept the fact.
Rocky, Ricky and Rusty is my best friend.
Reply With Quote
  #14  
Old 05-28-2009, 12:19 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Quote:
Originally Posted by rozzygee View Post
yer.. poser ganti..
Ooo hehe
Quote:
Originally Posted by noor22710 View Post
yezar...dok sri kembangan...tapi my area tu dekat sgt nak pegi Putrajaya...hehehehe...
so pakcu jadi ke tgk wayang??? Pak Cu tgk citer apa??
Jadi Noor... Pakcu tgk Angels n Demons kul 11.20 pm, leh tahan best citer... suspense...
Quote:
Originally Posted by dog is my buddy View Post
Tiba tiba add Dating untuk tgk wayang! , sound napa best..................................kalau senang boleh pi.
Hehe... yup clement, im dating ngan Duyungleo... of course she already had permission from her abang...hehehe
Reply With Quote
  #15  
Old 05-28-2009, 12:31 PM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 12
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

aiyooo..dengki nye pakcu deting ngan duyong...
ish..ish..cepat le banak weiiii...pas pantang mau ku terjah wayang tiap ujung minggu..heheheh
__________________
Reply With Quote
  #16  
Old 05-28-2009, 12:49 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Quote:
Originally Posted by imann View Post
aiyooo..dengki nye pakcu deting ngan duyong...
ish..ish..cepat le banak weiiii...pas pantang mau ku terjah wayang tiap ujung minggu..heheheh
Hehe... dengki ek. Kwn2 semer, mlm tadi Pakcu tgk Angels n Demons kat Alamanda Putrajaya. Duyong temankan Pakcu, tak ler boring sangat tgk wyg sorang. Overall, A&D tu puashati la tgk, jalan citer ok, suspensenyer leh tahan, tapi cam leh tau sapa penyangaknyer dari mula. Anyhow, Pakcu rasa the first one Davinci Code, impactnyer lagi kuat.
Pas tu nak citer lagi semlm. Pakcu parking kat rooftop parking. Luper lak nak beritau, sebenonyer this is my 1st time gi Alamanda. So lepas wayang, ada dlm 20 minit sesat cari parking kat atas tu. Jam dlm kul 1.30 pagi. Turun-naik, dlm sejuk2 tu bsah gak dek peluh. Duyung dah balik n dia parking kat tempat lain. Biler dah jumper, sesatlak camana nak turun tingkat 5 nak byr auto parking. Lift lak tak mau naik2, ikut tangga sampai tingkat 5, pintu kunci lak, nak telefon tak der lak no. Camana kete nak kuar nih. Rasa nak nangis pun ader, bola dah nak start dah.... Tapi, Tuhan nak tolong kut, rasanya Pakcu mcm nak give up dah.. Sorang2 kat rooftop tu tiba2 Pakcu tengok tiang penghadang kat tempat jolok kad parking naik, n tak turun2 lak tu. Pakcu lari gi kete, cepat2 start n lalu.... So lepas lah Pakcu, tak bayar pun parking...hehehe, camana ek jadik macam tu... Lepas tu sesatlak nak balik Bangi. Last2 sampai dekat jam 3 pagi.... Eto'o dah score satu...hahaha.
Hehe... itu lah citer Angels and Demons Pakcu... suspense gak dalam 1 jam setengah... wakaka
Reply With Quote
  #17  
Old 05-28-2009, 12:57 PM
June June is offline
Animal Lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tmn Shamelin Perkasa-Kota Kinabalu
Posts: 6,004
Rep Power: 0
June is on a distinguished road
Default Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Muahahahahah!! kelakarnya kisah Pakcu ni.ini lebih kurang mcm kisah saya sesat ka Mid Valley masa mall baru baru buka.nasib baik dgn adik bukan sorang.sesat smp tak tau mana kami letak keta.kita org guna alarm ketik sana ketik sini,kot2 keta bunyi taulah mana keta kita parking. nasib baik ada security guard lalu.minta tlg dia.naik keta kecik dia ronda satu satu floor.ades!! sengsara betoi.

Angel & Demons tu mmg best.blm pernah tgk lg tp dah tau mmg best.ini kisah heavy drama pasal tu suami saya tak suka tp saya suuuukaaaaa cite mcm ni.kerugian tak ikut Pakcu.klu tak sama2 lah kita sesat dlm mall tu cari keta


Quote:
Originally Posted by abgraldo View Post
Hehe... dengki ek. Kwn2 semer, mlm tadi Pakcu tgk Angels n Demons kat Alamanda Putrajaya. Duyong temankan Pakcu, tak ler boring sangat tgk wyg sorang. Overall, A&D tu puashati la tgk, jalan citer ok, suspensenyer leh tahan, tapi cam leh tau sapa penyangaknyer dari mula. Anyhow, Pakcu rasa the first one Davinci Code, impactnyer lagi kuat.
Pas tu nak citer lagi semlm. Pakcu parking kat rooftop parking. Luper lak nak beritau, sebenonyer this is my 1st time gi Alamanda. So lepas wayang, ada dlm 20 minit sesat cari parking kat atas tu. Jam dlm kul 1.30 pagi. Turun-naik, dlm sejuk2 tu bsah gak dek peluh. Duyung dah balik n dia parking kat tempat lain. Biler dah jumper, sesatlak camana nak turun tingkat 5 nak byr auto parking. Lift lak tak mau naik2, ikut tangga sampai tingkat 5, pintu kunci lak, nak telefon tak der lak no. Camana kete nak kuar nih. Rasa nak nangis pun ader, bola dah nak start dah.... Tapi, Tuhan nak tolong kut, rasanya Pakcu mcm nak give up dah.. Sorang2 kat rooftop tu tiba2 Pakcu tengok tiang penghadang kat tempat jolok kad parking naik, n tak turun2 lak tu. Pakcu lari gi kete, cepat2 start n lalu.... So lepas lah Pakcu, tak bayar pun parking...hehehe, camana ek jadik macam tu... Lepas tu sesatlak nak balik Bangi. Last2 sampai dekat jam 3 pagi.... Eto'o dah score satu...hahaha.
Hehe... itu lah citer Angels and Demons Pakcu... suspense gak dalam 1 jam setengah... wakaka
Reply With Quote
  #18  
Old 05-28-2009, 01:21 PM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Quote:
Originally Posted by June View Post
Muahahahahah!! kelakarnya kisah Pakcu ni.ini lebih kurang mcm kisah saya sesat ka Mid Valley masa mall baru baru buka.nasib baik dgn adik bukan sorang.sesat smp tak tau mana kami letak keta.kita org guna alarm ketik sana ketik sini,kot2 keta bunyi taulah mana keta kita parking. nasib baik ada security guard lalu.minta tlg dia.naik keta kecik dia ronda satu satu floor.ades!! sengsara betoi.

Angel & Demons tu mmg best.blm pernah tgk lg tp dah tau mmg best.ini kisah heavy drama pasal tu suami saya tak suka tp saya suuuukaaaaa cite mcm ni.kerugian tak ikut Pakcu.klu tak sama2 lah kita sesat dlm mall tu cari keta
Tu ler June... benda yg dlm 30 minit leh settle, jadik 1 jam 30 minit. Nasib baik tak der jumpa demons... mana la tau kut2 ada demons sesat kat rooftop tu melayang jer masuk kete Pakcu....heeeheheee....
Reply With Quote
  #19  
Old 05-29-2009, 09:24 AM
imann's Avatar
imann imann is offline
Purrfect lover
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nilai
Posts: 1,487
Rep Power: 12
imann is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to imann
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

aiyo pakcu...geng le kita...cuma lain story line jek...
imann kalau gi alamanda..sure sesat..hehehe
walaupan dah berpuluh kali pegi..
asal nak gi je...tak jumpa jln ke alamanda..ishhh..
cam ada antu plak..hikhikhik...(antu gak salah....walhal sendiri yg blur)..

padahal dari nilai ni ikut jln belakang ni...tak sampai 20min sampai....pernah sesat sampai
3jam....ishhh...leh balik ipoh woooo...

sampai je alamanda...ilang mood trus...kuikuikuik...
__________________
Reply With Quote
  #20  
Old 05-29-2009, 11:45 AM
abgraldo abgraldo is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,931
Rep Power: 0
abgraldo is an unknown quantity at this point
Default Re: Sapa Nak Ikut Pakcu? !!

Quote:
Originally Posted by imann View Post
aiyo pakcu...geng le kita...cuma lain story line jek...
imann kalau gi alamanda..sure sesat..hehehe
walaupan dah berpuluh kali pegi..
asal nak gi je...tak jumpa jln ke alamanda..ishhh..
cam ada antu plak..hikhikhik...(antu gak salah....walhal sendiri yg blur)..

padahal dari nilai ni ikut jln belakang ni...tak sampai 20min sampai....pernah sesat sampai
3jam....ishhh...leh balik ipoh woooo...

sampai je alamanda...ilang mood trus...kuikuikuik...
Ooo ni kes berat dr Pakcu...hehehe. Pakcu kalau time siang ok lagi, tapi bila dah mlm, tu yg blur... mata pun blur.... silau2 semacam jer. Dulu Pakcu gi check mata, kawan Pakcu gelakkan sebab org check tu kata Pakcu ada juling-juling sikit, juling air.... hehe betul ker. Juling pun juling ler... asal juling menawan...kakakaka...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +8. The time now is 10:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
 

Main Site
Home
Advertising
Sponsored Listings
Sign Up
Find A Pet
Share & Save Lives
About PetFinder.my
Terms & Conditions
Freebies / Starter Pack
Report Animal Abuse
Contact Us
Facilities
WAGazine
Discussion Forum
Medical Fund
Pet Food, Toys & Products
Cuteness Meter
Central News Portal
Visual Map
Knowledge Library
Microchip Directory
FurryCards
Mobile
iPhone & iPod App
Android App

Social Media
Facebook
Twitter
KindMeal
Meat-Free Dining
Meal Deals
Kind Moments
Delicious Menu

Others
World Animal Day Contest
Digi iPhone Contest
East Coast Flood Relief
It's Pawssible
Freebies
Online Store
Discussions
Blacklists & Scams



Copyright © PetFinder.my. All rights reserved.